172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #41085 Bocsi! Mostmar innen is logint ker. -
Nagydög #41084 ElAlamein XXlEn innen szedtem le ugy egy oraja. Jatszottam is egyet rajta. Ketten voltunk bent egyszerre. Fogja birni ezt a terhelest a szerver, Borg? :) -
"és különben is egy helikoptert igenis nehezebben lehessen vezetni mint egy FAV-ot"
Ez fáj neked igazából, ugye? DC-ben kevesen voltatok hajlandóak megtanulni a -szintén valóságtól elrugaszkodott- nehezen kezelhető irányítást, aztán elitkedhettetek. Most, hogy szintén kevéssé realisztikus(bár erről igazából az nyilatkozzon, aki vezetett már helit élőben), csak könnyen kezelhető, már nem tetszik, mi?

Ha most engem komolyan érdekelne a téma, felraknám BF42-t, DC-t, frapsot, aztán mutatnék olyan manővert, amit ha realisztikusnak tartasz, akkor nem vagy teljesen komplett. (heli levegőben tengelye körül 6000 fordulat/perccel piruetteztetés)
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem reálisabb a másiknál, csak máshogyan szar. -
nyomjá má valami ingyenes linket a map-hoz amit a bORG nyomott az szar nem műxik -
atwe #41081 Ma Várok mindenkit 16.00 orakor a sg szerveren El Alamein xxl maratonon
Gyertek -
Kanizsai vagy? -
én is a teszkóba vettem étkezési hidegutalványra amit melóba névérték alatt vásároltam össze
van a teszkókba ha nincs kint a polcon akkor szójjá egy eladónak hogy nézze meg a raktárba de azért nézd át a polcot teljesen mert az ilyen helyeken mindíg össze-vissza vannak keverve a lemezek
-
Gabor970 #41078 Nagykanizsán most lehet kapni a Tecsóban, kb 5 db van. Bezzeg mikor nekem kellett, utazhattam érte szombathelyre. -
Nagydög #41077 Off
Ha valaki megegyszer a jogtiszta szoftverekrol hadoval nekem ebben az orszagban, kirohogom! Persze lehet, hogy csak Dunaujvarossal van gond, de itt nem lehet beszerezni Battlefield2-t. Tulajdonkeppen egyetlen uj jatekot sem lehet, mert amelyik helyen veletlenul forgalmaznak jatekot, ott csak a Tesco gazdasagos kategoriat. Het elejen megyek Szegedre. Majd megnezem ott. -
Sp4nK3R #41076 HM, Deamon toolsba benyomom azt a kis MDF fájlt és aztán egyből: Helyezzen be egy lemezt a következő mehajtóba... És amikor indítaná a játékot azt írja hogy tegyem be a telepítő CD-t -
Borg #41075 El Alamein XXL maraton az SG szerverén!
Mostantól 20db 30perces round erejéig csak ez a map fut!
Letöltéshez link az sgteam oldal bf2 mapjainál. -
a magasban általában fújni szokott a szél ami már egy tényező a sok közül miért is nem lebeg egyhelyben a helikopter ha nincs pilótája de idén már volt pár helibaleset a híradóba és ott nem mondta a nyomszakértő meg a pilóta sem hogy a permetezős józska túlélhette volna ha elengedi a kormányt és egyhejben lebeg amíg el nem fogy az üzemanyag aztán meg szépen lassan földet ér ;és különben is egy helikoptert igenis nehezebben lehessen vezetni mint egy FAV-ot -
a DF és SLY.Hu szerver az most nem megy?
-
egyhelybelebegés pilóta közreműködése nélkül
úgy hallottam tőlem okosabbaktól, hogyez közelebb áll egy csöppet a valósághoz, mint a dc féle pötyögtetés (bár eggyiknek sincs túl sok realitásalapja) -
mert ide azok járnak akik kedvelik ezt a játékot
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Sp4nK3R #41070 Még nem eredetit csomagolok :P
Majd ha bejön a game valszeg megveszem... -
atwe #41069 Uj pálya van a Sg szerveren El Alamein XXL
-
a légijárgányokat fikázzuk ami nem jelenti azt hogy a játék szar csak minket nem fogsz látni se helibe se repülőbe max. taxinak használjuk távoli pontok foglalásához akinek tetszenek a mosteni légicuccok FIziKÁja (berepülni olyan helyekre ahová be se fér
;egyhelybelebegés pilóta közreműködése nélkül;stb) azok nagy valószinűséggel balfaszok voltak anno DC-ben vietnámot ne is említsük mert az meg katasztrófális volt légicuccok terén (lezuhanok miggel azt fel se robban
) szóval a játék jó aki repülni akar az repüljön ha neki így jó
-
Poggyász #41067 Ezért jó az eredeti, a rar-t tovább tart kibontani :) -
nem tom Max, szerintem sokkal jobb lett a game, a helik és a repülők is lényegesen jobbak (PERSZE SEMMI SEM HIBÁTLAN). Aki ennyire utálja a bf2-t, nem tudom minek ir egyátalán ebbe a topicba, mert ide azok járnak akik kedvelik ezt a játékot.... szerintem lan-ra ne menj el ilyen kijelentésekkel, mert szar lesz majd egy foggal szotyizni.... -
CéZé #41065 Elég gyorsan ki lehet bontani, nekem csak egy fóliát kellett letépnem a dobozáról :) -
Nemtom, nekem az accountomat már vagy 2 napja nem frissiti....
Tegnap nem tudtam menni, mert egész éjjel horgásztam... Lehet jobb lett volna bf2-zni... most nem tom mi a f*sz lesz azzal a 15 kiló hallal..... :)) -
Sp4nK3R #41063 Hali!
Most csomagolom a gamet, kíváncsi leszek milyen lesz :)
A szervereken talitzunk, vagy Spankee v. Ramox néven :) -
haxoror #41062 :DDD -
FlatlineHun #41061 Hát jah, szerintem alapvető hiba, hogy a flare kidobása után a rakéta nem a flare után megy, hanem a legközelebbi célpontra (ráadásul azonnal lock-olva). Hiszen a flare lényege az lenne, hogy a rakéta azt "gondolja", hogy az az a célpont amire rá van lockolva. -
inkább azt meséld el amikor 1 gyalogsági aknámtól 3-an száltatok el vagy emlékezetkiesést kaptál a súlytólégtől 
-
Hatalmas. :) -
Üdv!
Van-e arra megoldás, hogy ha meghaltam ne csak az eget tudjam bámulni ( vagy azt az egyetlen kamerabeállítást amit meghaláskor kapok)? Amíg újraéleszthető vagyok a medicek számára addig még élőnek számítok, akkor nem lehet?
C betűt ajánlották nekem, de el van configolva a játék; nem tudom mely funkció lenne a C gombra, amivel működne. -
Köszi mindenkinek aki tegnap feltolta az arcát az sg szerverre...szerintem is igazán jó játék volt, voltunk is az elején épp elegen.
Egy igazi híresség is feltűnt tegnap!!! SCHRANK!!!!!!! A TRANSPORTKIRÁLY....
Megállapítást nyert hibá az, ha gyalogosan van ő is csak a gázolható kategóriába esik...
Legközelebbi találkozón várjuk szeretettel a többi kiváló K\D arányú harcost mutassanak valamit, had tanuljanak a csirkék is valamit.
-
DonManó #41056 lol
-
-
TS Zolly #41054 Tényleg q jó! Köcce!
-
Jó volt. Annyira nem is vagyok reménytelen... 
Még commander is voltam!
-
DonManó #41052 a IV-os ranked szerverről tud vki vmit?
jó lenne ha megint újraindulna... -
Nem vagyok lusta, de koszonom szepen! -
Verzoo #41050 Én is letékáztam őket egyszer
-
Ja, csak a végén egy kicsit ideges lettem már, hogy az eltévedt rakétáim mindig Flatline-ékat lőtte ki. -
Verzoo #41048 Jó volt a játék nem? -
Verzoo #41047 Jah :)
-
Verzoo #41046 Jó éjt