172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #41125 lehet, hogy te szimplán született profi vagy 
Robotpilóta a mechanikus dolgokat végzi el (magasság-sebesség tartás, fordulópontok, lebegés?). Ha jön az action, akkor kapcsolják a gépet human üzemmódra.
-
csabito #41124 az új account kreálás nekem is nehezen ment. türelem, le vannak terhelve szerverek, főleg estefelé
arra figyelj még esetleg, hogy a tűzfaladon legyen kiengedve a BF2 -
te már megint keversz a te híres heli szimulátorodban van olyan szitu hogy a gyalogság lő amivel csak bír bárhonnan bárki bármikor bármeddig ? ? ?
akkor meg ne hasonlítgasd azokhoz ezt ? majd kiváncsi leszek a peccs után fogtok e májerkodni a nagy pilótatudományotokkal vagy visszamentek wow-ozni meg cod-ozni meg mittudomén még hová
-
TS Zolly #41122 Ez igy van. Soha nem játszottam helikopter vagy repülős szimulátos programmal. Nem is érdekelt soha. A vita arról szó, hogy akárki láma tudja e vezetni a helit, vagy csak az, aki veszi a fáradságot, és q sokat gyakorol vele. DC-ben kellett a sok gyakorlás. Kezdetektől üztem szinte a dc-t, de a mai napig sem tudom ugy vezetni, hogy biztosan állithassam magamról, tudok helizni. Felszállni feltudok, esetleg egyik helyről elmegyek vele egy másikra, esetleg egy két enemit átsegítek a másvilágra, de landolni bevallom öszintén, nem tudok. Ezzel szembe a BF2-ben és esetleg a BFV-ben gyerekjáték volt.Ráadásul bf2-ben szinte meg se tudja magát védeni a gyalogos stinger hiánya miatt. Ezért mi ös DC-sek bízunk benne, hogy a Desert Conflicba visszakapjuk a megszokott irányítást.
Desert Conflict -
te még fenn vgy ? na nyomás aludni holnap reggel isi
-
Bocs kijavitom az os DC-seket csakk Shrank katonara :)
Persze ha beleirom, hogy profin es precizebben itt sokkal nehezebb vezetni helit, mint a dc-ben akkor csak meg mergesebb lesz, pedig igy igaz :)Tenyleg nem nehez egyhelyben lebegni vele, csak akkor a golyafos is lelo a levegobol, tehat nem erdemes :)
-
Peugeot #41119 áhhh és ilyen beszolások miatt kell oldalakat olvasni szép
!
-
AZ a baj veletek ős dc-sekkel tisztelet a kivetelnek, sose jatszottatok repulos jatekkal elotte se utana komolyabban. /persze en se vagyok az a hardcore repuloszimulatoros/ mindent erre alapoztok es teljesen elfogultak vagyok.Mint kulso szemlelo alkottam a velemenyt nem mint egy fanatikus.Bar felesleges irogatni mert ugyse megy a fejetekbe amit gondolok :)
de szedjel le pl egy il2-t vagy egy lock-on-t es rajossz, hogy mirol beszzelek,azok repuloszimulatoroknak keszultek es akkor nem kerdes, melyik hasonlit jobban a ketto kozul.Amikor azt mondom a dc-nek a legbutabb a repulo iranyitasa, ugy reagal mindenre mint egy rossz arcade jatek akkor ez sajna igy is van.
tenyleg talaltam hozza mar hasonlot mostansag valami jetfighter 2015 vagy mi neven futott az a formedveny :)
-
haxoror #41117 elég ha beírod közös csetbe (defaulét J) hogy potyafregek a reptéren, az ellen bombázója egy pillanat alatt ott lesz :DD -
rohadt alma #41116 "2. a BF2 nem szimulátor "
Ezt a játékban is le kéne írni.Néha olyan sokan várakoznak a repülőgépekre,a csapat meg vesztésre áll.Attól a falra mászok.Játszani meg persze nem játszanak akkor miért vannak ott!?Egyszer amikor commander voltam beírtam,hogy lebombázom azokat akik a hangárnál vannak.Persze nem tettem mert akkor biztos bannolnak.De az ilyenek megérdemlik.Az ellenségnek meg pont ilyenkor nincs commandere aki megtenné. -
Engem sikerült kibombázni a soför ülésböl, mig lebegtem a zászló felett :) -
ne a play online-t nyomd, hanem simán indítsd a játékot, creat account, majd login, majd multiplay és válassz szervert (bár ha már van account ASE még egyszerűbb)
Ha play online-t nyomsz, akkor nekiáll browse-olni olyan szerverért, amin van hely, aztán megpróbál becsatlakoztatni, stb. -
petersz #41113 Borg, intézkedj kérlek.
Ne kelljen már itt ilyen képeket látnia annak, akit nem érdelnek alapos poenok.
-
[VS]Thomas #41112 Nem menőztem vele,hanem jeleztem hogy más online játékkal tudok játszani. -
-mégeccer valaki menőzik itt hogy Ő WoW-ozik szétmarcangolom
-
[VS]Thomas #41110 Egy kis help kellene. Felraktam mindent, patcheltem,mini-image mountolva, elindúl a játk létrehoznám az accountot, mikor kiírja hogy connecting account server csak vár vár vár. nem történik semmi, ha nem online-t indítom, lehet játszani.KábelTV-s netem van, 3com routerral,WoW megy símám semmi gond, heeelp. -
nesze neked robotpilóta itt repül a kishelikopter brrr-brrrr tácsd ki a szájadat
-
milyen robotpilóta van a kobrába ami nincs az apcsba és a olyan könnyű lenne robotpilótásan vezetgetni mindent ami repil akkor az emberek nem autóval járkálnának hanem helivel 
szimulátor linket meg minek nyomsz nekem
1. ez a szar már a PoE-ba is benne volt
2. a BF2 nem szimulátor
3. profi státusz
ma beültem a helibe gunnernek és 3* annyi pontot csináltam mint a pilóta és nem gyalogosokat irtottam hanem apc-ket meg heliket
azért nem használom a légi cuccokat mert kevés van belőlük és nem fogok arra elbaszni időt hogy kivárjam asoromat meg különben is hülyeség ezeken a kis 32es mapokon repülő szerintem csak a 64esen van értelme -
Borg #41107 Amúgy így van, nagyon állat a map. Igen közel van az eredetihez, talán még nagyobb is annál.
Járművek mindenhol a helyükön, amennyi kell. Csak a SCUD hiányzik :P -
szedem le el al lámát, jövök én is ;P
a képek alapján büntet a map. -
Borg #41105 Ja, meg jut eszembe DAQ.
Az hatalmas volt, amikor SU-37-el lebombáztalak, röptödben a helikopterrel :D És a helikopter ottmaradt füstölve, te meg meghaltál :D -
Borg #41104 Azért az vicces volt, amikor az északi ponton egyedül bujkáltam a 4 usmc elől, miközben atwe meg sarapetike, akik ugye elvileg velem voltak, valahol egymással homokoztak, és szólongattak engem, hogy menjek én is :DD -
legalább égett a zsír :) -
atwe #41102 10 vagyunk gyertek a sg re játszani a ElAlamein XXl pályára -
Borg #41101 4-8-an voltunk egész délután.
Elala kissé unalmas ennyien. Csak szélmalomharc pontról pontra. -
Holnap reggelre már kész tömeg lesz nálatok. :) -
atwe #41099 Már 4 vagyunk gyertek a sgre
a map ElAlamein XXl -
Battlefield.hu hírek:
- Battlefield 2 Bot Changer
- Battlefield 1918 Airshow
- Battlefield 2 1.03 Patch hivatalos infok -
atwe #41097 Már 3-man gyertek :) -
atwe #41096 Gyertek már keten vagyunk =)
Gyertek rohat jo map -
;)
ezt ne reklámozd, mert röhögögörcsöt kapnak töle, hogy én repülök.
(sajnos csak ilyenkor tok egy kicsit probálgatni) -
atwe #41094 Jöhetek visza tértem -
petersz #41093 Csak én baszok el valamit, hogy azért nem tudok csak úgy lebegni tejbegrízzabálás közben pl? -
Amikor mentem volna már csak 4 ember volt fent (most meg csak 1) :( -
Nagydög #41091 Haaaat... Nem mondom, hogy tomegjelenetek voltak az SG-n. Kiscsoportos foglalkozas kereteben irtogattuk egymast. Yan murepulo bemutatot tartott. Atwe mint a meseben, hol volt, hol nem volt. Sarapetike meg folyton nekirepult a Stingereimnek. Borg megprobalt mindenhol ott lenni, ami majdnem sikerult is neki. :)
DAQ -
Rafia #41090 Gondolom hallottál már robotpilótáról...a mai gépeket (repcsi/heli) ugyanúgy egy szoftver vezeti, amit egy "joystickkel" irányítasz. Szerintem heliken is van egy helyben lebegés szélben üzemmód, mint ahogy a repcsiket (közel) teljesen landoltat a robotpilóta. Amúgy a "profi helis", "profi repülős" státuszhoz a BF2-ben sem könnyű hozzájutni, mert nem csak a reptechnikán múlik.
Amúgy csek disz -
atwe #41089 vagy innen -
atwe #41088 Szedjétek innen -
#41073 ?? -
ne keverd a szart nem azt mondtam hogy realisztikus hanem azt hogy összehasonlíthatatlanul (fogadjunk hogy nem tudtad elolvasni elsőre
) jobban jáchatóak a légijárgányok amit te férreérthettél az az lehet miszerint dzsóbácsi arról értesült hogy ha nem vezetik a helit akkor az egyhelyben lebeg amire én írtam a permetezős sztorit ÉrtEEEd