172102
  • Nagydög
    "Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe,"

Ha tenyleg annyival konnyebb, akkor miert potyognak le a lamak 10 meter utan? :)
  • Nagydög
    "Ja, meg jut eszembe DAQ.
    Az hatalmas volt, amikor SU-37-el lebombáztalak, röptödben a helikopterrel :D És a helikopter ottmaradt füstölve, te meg meghaltál :D"

Ize... Helikopterben talan egyszer ultem, akkor is csak lovesznek, mert lusta vagyok bekalibralni a joyomat, es meg lustabb vagyok megtanulni repulni. Biztos engem lottel le?
  • Zs0lt1
    a BFV és a BF2 helizése ég és föld.
    ez szar, az meg jó volt.
    de még a DC-ben is jobb volt, mint a bf2-ben.
  • Hatt
    Pedig közel nem hasonlít a vietnamos helizésre:)
  • Looserke
    Bármikor megcsinálnám neked...
    Én sokkal jobban szerettem helizni DCbe, mint itt. Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe, másrészt, ha az ember kitapasztalta a dolgokat, akkor sokkal profibb manővereket lehett csinálni vele. A BF2be ugyanazt a vonalat követték, mint a Vietnamba, és nekem már az sem jött be...
  • Zs0lt1
    itt nem a dc-ről volt szó, hanem a bfv-ről, meg egyébént is a dc-t már letöröltem a bf2 miatt, bár lehet jobban jártam volna, ha azt tartom meg :Ð
  • Zs0lt1
    tudom, csak kötexek ;-)
  • TS Zolly
    DC?
  • TS Zolly
    Ugyan ezt csináld meg DC-be. 1 m-re sebesen haladni a föld felett.

• TS Zolly
    Jujujuj!!! Desert Combatba a legjobb pálya volt az el a láma! És ott volt scud. Azt hiányolja Borg ur.
  • TS Zolly
    Na pont azt irtam, hogy DC-be nem tok profin helizni.
  • Beers
    Főleg,hogy saját!
  • alberto 15
    pont ez a bahj. ha megpeccseled a játékot akkor nem kell a krekk, mert az az alapjátéké. rakd őjra a játékot, krekk nlkül, csak a pecset rakd fel
  • leveskocka
    akkor is jol nezett ki:)
  • leveskocka
    kis csemege,asszem ertheto:)
  • 0Fritz0
    Ez nem újdonság, csak pl. én azért nem csinálom, mert ilyenkor nagyon sebezhető a heli.
    Inkább a tetőről kell foglalni. :)
  • leveskocka
    na,helitema lezarasakeppen ime:

lehet gyakorolni:)
  • HITMorpheus
    Nem, előbb megpeccseltem, utánna raktam be a crack-et. De biztonság kedvéért megismételtem, hátha hülye voltam, de ismét ugyanaz.
  • Hatt
    Ha végig helire fogsz vadászni a helisek megszokják és okosodnak, mindenki kiszedhető csak meg kell találni a módját... Teszem azt ha 2x kiszedsz én biztos téged foglak helivel megkeresni, márpedig akkor lövöldözhetsz ott akármivel...
  • Cobra.
    Patchelés előtt volt fent crack? Ha igen, akkor az a gond, rakd újra a játékot.
  • HITMorpheus
    yep :(
    Csóró vagyok.
    Csak a következő hónapban tudom magam meglepni egy origival.
  • Hatt
    Nem tudom miért Scharnknek írta:) nem szántam én így névre szólóan senkinek
  • Hatt
    Hát ekkora marhaságról veszekedni:)
    Már bocs én BFV-ben kezdtem helizni és lőn véletlen gyakorolnom kellett...
    viszont utánna felmentem DC-vel játszani probálgatni és kb 30 perc után éreztem mit kell vele csinálni... BF2-ben detto...

Elvakult marhák vagytok... dc a király meg anyámkinja...
    Elsőre akármelyikkel is kezdi az ember, az nehéz... Utánna pedig gyerekjáték bármelyik...

Midig ez a melyika jobb és nehezebb a téma... Mint valami ovodában
  • Rusid
    Tört játék?
  • HITMorpheus
    Ja, és se refresh lockot, refresh force-t nem használok.
  • HITMorpheus
    Segítsetek légyszi!
    Nem tudom elindítani a bf-et peccselés után, visszadob a desktopra, mintha (a FAQ szerint) NVidia kártyám lenne. Peccs nélkül simán fut.
    Egyébként ATI 9800pro 5.9-es driverrel.
  • Zs0lt1
    hát figyu, ha szted a BFV-ben annyira gyerekjáték volt helizni, várlak bármikor egy helicsatára ;-)
  • Rusid
    Bf2-ben nem repülni nehéz helivel, hanem forogni és közbe lőni (a forgást bázis körül értettem) nem sok embert láttam így helizni általában mindenki beáll a bázis elött a helivel aztán rábízza magát a gunnerjére és vagy bejön neki vagy nem.
  • rohadt alma
  • Zs0lt1
    SCUD, a 2, vh-ban? ;-)
  • Rusid
    Ez hülyeség ,a bfv-ben igaz nem volt egy nagy müvészet megtanulni a helit vezetni, de ahhoz ,hogy profi legyél nem kevés gyakorlás kellet. Póbálj útvonalat repülni bfv-ben (gyk. föld felett kb 1m-rel egy szük kanyargós katlanban csúcssebességgel végigrepülni) nem hiszen ,hogy menne talán egy hét gyakorlás után. Szvsz az ,hogy feltudsz vele szálni és eljutsz A-bol B-be esetleg ha valami elédmegy útközben, azt ki tudod lőni még nem jelenti azt hogy tudod is vezetni.
  • Kandurex
    Egyébként mi ez a hibbant közvélemény, hogy a helikoterezés nehéz? Nyilván a tervezéskor arra törekedtek, hogy ne lehessen könynen elsajátítani, sőt, arra, hogy minél többen zuhanyanak le vele
  • gergod
    azt nem
  • alberto 15
    és a teljes nevet nem lehet?
  • Rafia
    Ja, a személyes K:D rationk valahol 3 körül lehetett a javamra, figyeltelek én is :)
  • PocoK Bf2
    Hozzáadhatod és megváltoztathatod a klánod előtagját a nevedhez. Nem kell többé új nevet regisztrálni e miatt
  • Rafia
    De én nem azt mondtam, hogy hiányzik belőle...épp az a lényege az egésznek, hogy hamar megtanulják irányítani az emberek. A valódi eszközöket se úgy csinálják, hogy direkt nehéz legyen a pilóta dolga, csak ezt akartam mondani.
  • Landor

Merkava powa
  • schrank
    ja amit meg ma a Dr. waron nyújtottál teljesítménybe az többmint siralmas volt
  • schrank
    a tankok ban is van célon tartó elektronika mégis neked kell baszakodnod a biil+egér irányítással akkor nehogy már a helibe beletették volna a robot pilótát az a baj veletek hogy a játék hibáit egyfajta képzelt valós pozitívumnak hiszitek ahelyett hogy a jácchatóságot és a játékélményt vennétek figyelembe