172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #41165 "Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe,"
Ha tenyleg annyival konnyebb, akkor miert potyognak le a lamak 10 meter utan? :) -
Nagydög #41164 "Ja, meg jut eszembe DAQ.
Az hatalmas volt, amikor SU-37-el lebombáztalak, röptödben a helikopterrel :D És a helikopter ottmaradt füstölve, te meg meghaltál :D"
Ize... Helikopterben talan egyszer ultem, akkor is csak lovesznek, mert lusta vagyok bekalibralni a joyomat, es meg lustabb vagyok megtanulni repulni. Biztos engem lottel le? -
a BFV és a BF2 helizése ég és föld.
ez szar, az meg jó volt.
de még a DC-ben is jobb volt, mint a bf2-ben. -
Pedig közel nem hasonlít a vietnamos helizésre:) -
Bármikor megcsinálnám neked...
Én sokkal jobban szerettem helizni DCbe, mint itt. Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe, másrészt, ha az ember kitapasztalta a dolgokat, akkor sokkal profibb manővereket lehett csinálni vele. A BF2be ugyanazt a vonalat követték, mint a Vietnamba, és nekem már az sem jött be... -
itt nem a dc-ről volt szó, hanem a bfv-ről, meg egyébént is a dc-t már letöröltem a bf2 miatt, bár lehet jobban jártam volna, ha azt tartom meg :Ð -
tudom, csak kötexek ;-) -
TS Zolly #41158 DC? -
TS Zolly #41157 Ugyan ezt csináld meg DC-be. 1 m-re sebesen haladni a föld felett.
-
TS Zolly #41156 Jujujuj!!! Desert Combatba a legjobb pálya volt az el a láma! És ott volt scud. Azt hiányolja Borg ur. -
TS Zolly #41155 Na pont azt irtam, hogy DC-be nem tok profin helizni. -
Főleg,hogy saját!
-
pont ez a bahj. ha megpeccseled a játékot akkor nem kell a krekk, mert az az alapjátéké. rakd őjra a játékot, krekk nlkül, csak a pecset rakd fel -
akkor is jol nezett ki:) -
kis csemege,asszem ertheto:)
-
Ez nem újdonság, csak pl. én azért nem csinálom, mert ilyenkor nagyon sebezhető a heli.
Inkább a tetőről kell foglalni. :) -
na,helitema lezarasakeppen ime:
lehet gyakorolni:) -
HITMorpheus #41148 Nem, előbb megpeccseltem, utánna raktam be a crack-et. De biztonság kedvéért megismételtem, hátha hülye voltam, de ismét ugyanaz. -
Ha végig helire fogsz vadászni a helisek megszokják és okosodnak, mindenki kiszedhető csak meg kell találni a módját... Teszem azt ha 2x kiszedsz én biztos téged foglak helivel megkeresni, márpedig akkor lövöldözhetsz ott akármivel... -
Patchelés előtt volt fent crack? Ha igen, akkor az a gond, rakd újra a játékot. -
HITMorpheus #41145 yep :(
Csóró vagyok.
Csak a következő hónapban tudom magam meglepni egy origival. -
Nem tudom miért Scharnknek írta:) nem szántam én így névre szólóan senkinek -
Hát ekkora marhaságról veszekedni:)
Már bocs én BFV-ben kezdtem helizni és lőn véletlen gyakorolnom kellett...
viszont utánna felmentem DC-vel játszani probálgatni és kb 30 perc után éreztem mit kell vele csinálni... BF2-ben detto...
Elvakult marhák vagytok... dc a király meg anyámkinja...
Elsőre akármelyikkel is kezdi az ember, az nehéz... Utánna pedig gyerekjáték bármelyik...
Midig ez a melyika jobb és nehezebb a téma... Mint valami ovodában -
Tört játék? -
HITMorpheus #41141 Ja, és se refresh lockot, refresh force-t nem használok. -
HITMorpheus #41140 Segítsetek légyszi!
Nem tudom elindítani a bf-et peccselés után, visszadob a desktopra, mintha (a FAQ szerint) NVidia kártyám lenne. Peccs nélkül simán fut.
Egyébként ATI 9800pro 5.9-es driverrel. -
hát figyu, ha szted a BFV-ben annyira gyerekjáték volt helizni, várlak bármikor egy helicsatára ;-) -
Bf2-ben nem repülni nehéz helivel, hanem forogni és közbe lőni (a forgást bázis körül értettem) nem sok embert láttam így helizni általában mindenki beáll a bázis elött a helivel aztán rábízza magát a gunnerjére és vagy bejön neki vagy nem. -
rohadt alma #41137
-
SCUD, a 2, vh-ban? ;-) -
Ez hülyeség ,a bfv-ben igaz nem volt egy nagy müvészet megtanulni a helit vezetni, de ahhoz ,hogy profi legyél nem kevés gyakorlás kellet. Póbálj útvonalat repülni bfv-ben (gyk. föld felett kb 1m-rel egy szük kanyargós katlanban csúcssebességgel végigrepülni) nem hiszen ,hogy menne talán egy hét gyakorlás után. Szvsz az ,hogy feltudsz vele szálni és eljutsz A-bol B-be esetleg ha valami elédmegy útközben, azt ki tudod lőni még nem jelenti azt hogy tudod is vezetni. -
Egyébként mi ez a hibbant közvélemény, hogy a helikoterezés nehéz? Nyilván a tervezéskor arra törekedtek, hogy ne lehessen könynen elsajátítani, sőt, arra, hogy minél többen zuhanyanak le vele
-
azt nem -
és a teljes nevet nem lehet? -
Rafia #41131 Ja, a személyes K:D rationk valahol 3 körül lehetett a javamra, figyeltelek én is :) -
Hozzáadhatod és megváltoztathatod a klánod előtagját a nevedhez. Nem kell többé új nevet regisztrálni e miatt -
Rafia #41129 De én nem azt mondtam, hogy hiányzik belőle...épp az a lényege az egésznek, hogy hamar megtanulják irányítani az emberek. A valódi eszközöket se úgy csinálják, hogy direkt nehéz legyen a pilóta dolga, csak ezt akartam mondani. -
Landor #41128
Merkava powa
-
ja amit meg ma a Dr. waron nyújtottál teljesítménybe az többmint siralmas volt
-
a tankok ban is van célon tartó elektronika mégis neked kell baszakodnod a biil+egér irányítással akkor nehogy már a helibe beletették volna a robot pilótát az a baj veletek hogy a játék hibáit egyfajta képzelt valós pozitívumnak hiszitek ahelyett hogy a jácchatóságot és a játékélményt vennétek figyelembe
.jpeg)