172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #41205 

-
Bocs, átaludtam a tegnap délutánt, meg a ma délelőttöt, és még le kellett osztanom picit Szekrény kollégát...
Egyébként meg kb másfél hónap múlva úgyis megint előhozza valaki a témát, szóval tökmindegy, hogy a mostani helyzetben meddig kattogunk rajta. -
kédves játékostársak!!(akinek nem inge ne vegye magára)szeretnémtudatni,hogy sajnos az édesanyám már meghalt ugy hogy kérném mellözni az édesanyám különbözö megnevezéseit.KÖSZI!!HA VALAMI PROBLÉMÁLYA VAN AKKOR ENGEM SZIDJON MERT ÜGYE NEM ANYÁMAL JÁTSZIK!!!
apach[HUN]!!!bocsi a tegnapiért de tököm már telvolt azzal hogy félig letöltök egy zászlot azt a sájátgép lebombáz,ha egyszerfordul elö akor még ok de tegnap jopárszor lebombáztak sajnos rajtad csattant az ostor. -
Verzoo #41202 ÚÚÚÚÚÚÚ még mindíg a heli témánál vagytok leragadva,már ketd kicsit uncsi lenni. 

-
Én meg váltottam. Totál agresszív lettem. Mától kezdve nem sírok a claymore miatt :/ aki belemegy, hát bele megy, robbanjon szét a segge. Csak így lehet a népeket tanítani. Ütni kell, mert a szép szó semmit nem ér. -
Verzoo #41200 
-
TS Zolly #41199
-
FlatlineHun #41198 Jaja, sajna sok.
Amúgy
Hello! 
-
Verzoo #41197 Sok a meló azért nem üdvözölsz???????????? -
TS Zolly #41196 Nem szoktam figyelni a csetet játék közben, csak ha meghaltam. Akkor vettem észre a vitát. Még be is irtam, fejezzétek be. Mindegy hogy ki kezte, vitához két ember kell. Gyere fel ts-re, beszéld meg vele.
Amugy te sem szoktad olvasni játék közben a csete, mert még a vita elött 2x irtam, gyere át, legyünk egy oldalon.
-
Azért azt ugye nem mondod komolyan, hogy szerinted _véletlenül_ nem zuhan le a heli, ha kiugrik a pilóta?! Ez szerinted benne _felejtett_ bug? Vicces gyerek vagy te...
-
Nagydög #41194 "Javaslom vele beszéld meg,és ne itt a háta mögött!"
Ize... Felszolitottak, hogy regelje el, mi nyomja a szivet. Elregelte. -
Verzoo #41193 Sziaaa Fleti :) -
Verzoo #41192 Én kérdeztem,Bob meg elmesélte,hogy mi történt. -
Pont erre írtam, hogy hiányzok nektek az elitkedés a fórumon/játék közben. Erre hevesen tiltakoztatok.
-
FlatlineHun #41190 Hajaj, azt láttad volna, amit hétvégén kaptam! Egy körön keresztül c4 heliztem Mastuur-on az amcsik BH-ját és még 3 pályával odébb is folyamatos VOTEKICK ment ellenem. Mondjuk a klántársak jót röhögtek, hogy az eszementek ötödször is beszállnak a BH-ba felrobbanni.... -
Verzoo #41189 Nincs semmi titka.Beírod a nevet+kódot amit megadtál,utána rányomsz a go-ra és ott van valahol,hogy "create new" és ott szerkeszthetsz. 
-
Javaslom vele beszéld meg,és ne itt a háta mögött!
TS 195.70.38.91:8769
Üdv. -
Verzoo #41187 Jogos
-
monnyuk amikor engem valaki többször öl meg egymás után, én meg őt nem tudom kiiktatni, akkor szoktam dühöngeni, de a B gomb lenyomása és irogatás nélkül, azt senki nem hallja-látja :) -
Ezt a képet hogyan sikerült megcsinálni? Be vagyok az oldalra regisztrálva. Mikor kiválasztom a template-t akkor nekem hibát jelez. :( Van valami titka a dolognak? -
inkább csak magára volt mérges, hogy 2x ugyanabba a csapdába esett bele :) -
cyberbob29 #41183 Csak rühellem, ha lefaszlámáznak ráadásul akkor esig be a srác a szerverre, soha nem látott, kiszedem C4-el 2* és erre ilyeneket írogat, meg hogy nem tudok mást!? A faxom az ilyenbe, a társaival többször játszottam együtt, nem egyszer első voltam a kör végén és nagyon jó kis csapatjátékot nyomtunk. Erre jön a barátunk és nekiáll szövegelni, béketűrő ember vagyok, de erre ugrok. Nem is játszom Spec Ops-ot rankeden, aki játszott már velem együtt az tudja, de mivel mindig páncélossal jöttek jöttek, valahogy meg kellett őket állítani. Na csak erről akartam vele elcsevegni, meg hogy kellene némi respect a másik klánbeli ember iránt, én is soxor haltam, de egy rossz szót nem mondtam senkire....ennyi -
Verzoo #41182 -
Verzoo #41181 Mesélj Bob,vagy magánügy?
-
Desert Conflict topic -
cyberbob29 #41179 CoR-os van itt, beszédem lenne vele, főleg a Raptor nevezetű egyénnel egy kissebb nézeteltérés tisztázása végett. -
Zenét a vidiszerkesztőben tudod betenni. (Amit előtte egy hangszerkesztőben valószínűleg meg is kell vágni).
Ingyenes vidiszerkesztő pl.: VirtualDub -
és ezeket honnan tudom leszedni meg mivel rakok alá zenét meg melyik avi készítőt ajánlod meg hogyan . . .
-
DC-be ha a rotor beleakadt valamibe akkor lehetett szaladni a papér
úgyhogy ezzel le is zártam ezt az egyértelmű vitát DC >( BF2+BFV ) csak az a baj hogy már a kutya se jáccik vele
-
én a repülőkkel tudok néha egy-egy pixelbe beakadni, mikor tornyok meg antennák között cikázok. az egy kicsit idegesítő. -
Heli azért tud szűk helyekre bemenni, mert a rotort nem csinálták meg fix tárgynak, az csak kép, ezért nem tud beakadni. Egyébként ha van elég hely, akkor a valóságban is be lehet repülni egy raktárba egy helikopterrel. -
ha jól láttam a legutóbbi hivatalos peccs-infóban, lesznek faxa föld-levegő rakétákok a repcsik ellen.
meg lesz wake island. -
De egy kibaszott fába, meg fűbe persze mindig el lehet akadni. :) -
teljesen igazad van -
Hadd repüljenek csak ilyen tuti manővereket, kell a tankosnak a potyafreg :D -
FlatlineHun #41169
-
FlatlineHun #41168 Bf2. Javasolt battlelauncher. Én cyberlink powerdirectort használtam. divx5 codec. indítasz saját szervert.
console-ba beírod: "demo.recorddemo teszt"
jáccol.
console-ba beírod: "demo.stoprecording"
battlelauncer-t elindítod. "record camera"
battlelauncer-t elindítod. "render video"
Avi file-t szerkeszted videoszerkesztővel.
Kb ennyi.
-
valaki írja már le mik a legszükségesebb dolgok a BF2 film elkészítéséhez (progik;lehet e egyedül filmezni;valami link a témáról;egyéb segítség)THX
fletlájn ez a kérés magára fokozottan vonatkozik
-
ez lehet hogy sokaknak teccik meg kúúúl meg faja csak az a bökkenő hogy ez a szar ott elméletileg nem tud bemenni mert kicsi a kapu a másikoldalról meg pláne nem és a kubredám pályán meg a gát alagútjába végképp röhelyes hogy engedi a játék a gépek "átrepülését"