172102
  • Running
    Én szoktam olyat csinálni, hogy az ellenfél elnemfoglalhtó bázisa körül körözök a bh-val és közben lőjjük halomra a megjelenő pilótákat és más ott tartózkodót. DE csak akkor, ha elkezdik az agresszív basecampet, pl helipadok folyamatosa artyzása, bombázása, sniperkedés, és hasonló ínyencségek.
    Ilyenkor félreteszem a lelkiismeretemet néhány percre...
  • koschwarz
    esküszöm, még ki sem próbáltam ami szervert a magas ping miatt. de ha így is játszható, akkor lehet, hogy teszek a próbát. neked is magas a pinged?
  • Verzoo
    Nos?
  • Nagydög
    "Repcsiket benne lehetne, hagyni ,de pl levenni róluk a bombákat, vagy soká tartson újra tölteni. pl ne legyen elég elszálnia kifutópálya felett, hanem rendesen le kelljen szálni és ott is várni egy kicsit."

Ehhez tul kicsik a palyak. Mondjuk a jelenlegi megoldashoz is. Szervezettebb es kiegyenlitettebb meccseken nem annyira durvak a repcsik, mert mindig van eleg ember, aki tudja, hogy a legvedelmi egysegeket nem csak a lamaknak hasznaljak.
  • koschwarz
    mondjuk ezt a repülősök kedvenc trükkje, az ellenfél el nem foglalható bázisa feletti kempelés és az éppen egy helyben lebegő gépek kilövése miatt nem támogatnám.

ezek egy kicsit fel tudnak húzni. én nem akarom magam fényezni, de hogy lehet az, hogy ilyen nekem eszembe sem jut. :)
  • Verzoo
    Én is amcsi szerveren játszok nincs DTK meg hasonlók,esetleg néha egy kis basecamp.
  • Looserke
    Sőt, 2 Supportos emberkének egy talicskán kellene odatologatni a rakétákat és a bombákat, utána meg egy tartálykocsival megtankolni...
  • Running
    Megpróbálom még1x akkor.
  • koschwarz
    ezek az amik igazi militarista állatok...

190-es pinggel jól lehet amcsi szerveren tolni??? én mindig azzal kezdem, hogy a keresőbe beírom a pinghez a 100-at, és csak azok között válogatok. így persze soha nem jutok amcsi szerverre.
  • Verzoo
    Kiválasztod,hogy melyik tipus és alul van,hogy create,arra click és kész.
  • Pharaoh
    Repcsiket benne lehetne, hagyni ,de pl levenni róluk a bombákat, vagy soká tartson újra tölteni. pl ne legyen elég elszálnia kifutópálya felett, hanem rendesen le kelljen szálni és ott is várni egy kicsit.
  • koschwarz
    a jeteket kellene a játékból kiírtani, az biztos. én szeretek pilótáskodni, de ebbe a játékba tényleg nem illenek. ha valaki csak egy kicsit is gyakorlottab pilóta, akkor ő a csúcsfegyver, ami ellen nincs ellenszer, csak egy másik jobb pilóta.

nem vagyok annyira jó repülős, de hétvégén is olyan köreim voltak, hogy 2x haltam meg (abból 1x azért, mert beakadtam valami kilógó pixelbe), és valami 20 killt szedtem össze. mindezt úgy, hogy az ellenségnél is 2 repülő volt az égen, én meg egérrel tolom csak (persze lehet, hogy azok is bénákok voltak).
  • Pharaoh
  • cyberbob29
    Szeva Feri, veled már régen toltam egy csapatban, de téged egyébként nem is gondoltalak többnek
  • Running
    Hát nem megy! Kiválasztom melyik típusú jön be, erre lehet jön a szerkesztés és ott elvagyok akadva, mivel már a kép se jön be...és nem tom a szerkesztőbe kell e valamit beírni, vagy hogyis megy ez a dolog...lámázni rulzz
  • cyberbob29
    Szerintem nem, oda kell már az igazi stratégia, nem nem vadászmező vérpistáknak, akik berontanak a 64-en szerveren a sürűjébe aztán elenged néhány gárnátot és sikerélménye van.....by the way én vagy 32-es vagy 64-esen toltom, lehetőleg olyan szerveren, ahol nem a legmagasabb rang a first class private
  • Running
    Hát jah most én is ráfeküdtem kicsi a k\d arány javítására. Felmentem egy csak karkandos szerverre, hát körönként kb 40 kill, 10 halállal...elég bénán játszottak...
  • FerencFarkase
    23 vagyok kérlek szépen
  • TS Zolly
    Átlag év a klánba ugy 27-30 talán.
  • FerencFarkase
    Amcsi szervert most néztem .190-es pingel úgy megy a gém mint állat. Végre volt értelme ,hogy kiváltottam a g3-at. Ja és ha nagyobb a rangom mint a másik csapattársé odaadják a tankot.A többi csemegéről nem is beszélve.Olyan nyugottan tudtam játszani pedig egy árva mukkot nem értek belőle ,hogy mit mondanak.ÉS KÖVETIK A SQUAD LEADERT,amely személy álltalába valamelyik rangidős. Persze itt is vannak kobor lámik.Jah meg németen is voltam de ott freggyüjtési akciót lehet rendezni.asszem ha pont kell már tudom há megyek
  • TS Zolly
    Én már meguntam . 64-es Karkand 20 fővel nagy sz@r.
  • cyberbob29
    Ha nem titok, Ti korban milyen korosztályt képviseltek, csak érdekel....
  • TS Zolly
    Ne kérdezzétek, nem tudom miért ilyen nagy.
  • TS Zolly
    Tegnap nálam sem mutatta.

• FerencFarkase
    Dejó is lessz ha majd targoncával elütök pár embert.Már nagyon váromRemélem a joyt rá lehet majd kalibrálni.
  • cyberbob29
    Én meg, hogy clanwar-t szeretnétek Bár ahhoz az én oldalamra kellett volna még erősítés Ti gyakran játszotok azon a szerveren? MEC oldalon jó kis csapatmunkát végeztünk....
  • FlatlineHun
    Hát a heliről sosem volt az a véleményem, hogy túl erős lenne, (BH kivételével)
    le lehet szedni rakétavetővel, TOW-val, stingerrel, favval, tankkal, apc-vel.
    Na és jetet mivel? Csak másik jettel. Esetleg US ESSEX-szel. AZ egyetlen valamirevaló légvédelem a játékban jetek ellen.
  • cyberbob29
    Jó, este én is leszek. Az a szerver amin játszottunk az nem online minden nap, tegnap nem dobta ki a kereső!?
  • Kandurex
    Egyébként először én azt gontoltam, hogy túl erőssek a heli, jetek. De alapvetően megváltozott a véleményem. Egy tapasztalt csapat ellen egyik sem ér semmit. Volt már olyan, hogy a városi pályákon kész öngyilkosság volt helizni, mert tuti leszedték 2 perc után.

"Play hard go pro"

Nem sírni kell.
  • TS Zolly
    Há me asztem nem érdekel.
  • Verzoo
    Javítva lesz :)
  • Verzoo
    Tegnap olvastam valahol,hogy ez is javítvalesz a pecsbe,
  • FlatlineHun
    Én csak egy dolgot fűznék hozzá: mi a f*ért megy a rágódás a helin, amikor szerintem a repülők sokkal inkább tönkreteszik a játékot? Engem nem érdekel, ha beszáll a heli oda, ahova nem férhetne be, de az annál inkább, hogy a repülők mennyire kiegyensúlyozatlanok, illetve nem illenek bele a játék folyamatába. Gondolom nektek is volt már olyan tapasztalatotok: gulf of oman. Mec jet anyahajót kempeli, amcsi repülő mec főbázis. Nem is próbálják meg egymást leszedni, hiszen azért "alig" jár pont, inkább mindketten hagyják a másikat bombázni. Mivel földről szinte lelőhetetlenek....
  • Beers
    Ok,rendben!
  • cyberbob29
    Akkor miért nem írtad be 3* hmm? Gondolom épp lekötött a vita
  • TS Zolly
    Este tuti ts-en lesz pedig.
  • cyberbob29
    Nem a háta mögött teszem, ugyanis nem mondtam semmi mást, csak Verzoo kérdezte, hogy miért keresem és ezt mondtam el! Nyugodj meg, meg fogom keresni, abban biztos lehet! Ha máshol nem akkor majd a szerveren, mert a munkalyemen nincs TS lehetőség.
  • Verzoo
    Na mi van Running nem sikerül??????
  • Verzoo
    Akkor hajrá
  • TS Zolly
    Na ezért zártam én le, az ucsó, falbaverős grimasszos postomal részemről a dolgot.