172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
patch mikor lesz tudja vki? -
cyberbob29 #41323 Nincs harag csak én is azt szerettem volna kérni, hogy legalább mi magyar BF2-es scene ne osszuk egymást, ráadásul alaptalanul. Arra ott van az ellen
bár kaptak is rendesen, Ti is nagyon jól nyomtátok és egy ideig játszottunk is egy squadba pár klántársaddal, igen jól összedolgoztunk pedig én nem is voltam fent TS-en.
Szal téma lezárva, most hogy tisztáztuk a dolgot,és remélem a jövőben is lesz alkalmam együtt tolni veletek ranked-en. HUA
-
Még kettőt rá is káne klikkelni miután rámentél az egérrel. :) -
nah.
belett szerelve a 6600, és most rámegyek a bf2 ikonra, nem csinál semmit :(
mit tudok csinálni? -
este 10 kor lesz patch vagy mi? :) -
nemtom, itt eléggé leminősítik a 6600-at :)
pedig szerintem egyforma a 9800pro val :)
mmert már gef 6600-am van -
Már kicsit megbántam, hogy olyan dúrván beszólogattam, én nem vagyok olyan béketűrő ember mint te... (sajnos) elég hamar el is durrant az agyam, és ehhez nem TE járultál hozzá elsősorban, hanem 2 másik srác akik azt játszották velem, hogy a c4 rábigyeztették a kocsijuk orrára, és teljes gázzal belémszáltak, ezt megcsinálták 3x velem egymás után. Itt kezdtem gőzölni, de aztán te is belémszáltál 2x. Na itt készvoltam, és kikívánkozott belőlem minden. Ezt viszont utólag igencsak megbántam.
-
cyberbob29 #41317 cimbora 

-
haxoror #41316 Nem maradtál le semmiről, este 10 előtt úgysem éri meg játszani. -
Landor #41315 játszik mih?... meló 1000l.. egészen 21ig..
-
heh :) -
cyberbob29 #41313 Nagy a csönd .....biztosan mindenki játszik csak én ülök még a faxom gép előtt, tudtam, hogy nem kellett volna informatikusnak mennem 

-
Landor #41312 Videokártyák erősorrendje -
az szart sem jelent csapatmeccsnel,hogy mennyi pontot gyujtesz...szoval ez nem minositi a klanodat pozitivan...eheh -
ez meg nem is draga,de mire telepakolod,a gatyad ramegy:( -
lehetek a barátod????
1 ébként mindenkitől kérdem, hogy egy gef 6600(sima) milyen szinten van egy 9800pro val??
jobb, roszabb, ugyanolyan? -
cyberbob29 #41308 Hűűű, megérinthetlek?
-
A DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet.
A jó tarsaság garantált.
Feltételek:
Meglegyen a game eredetiben :) más feltétel nincs
Asszem aki ottvolt szombaton sg.hu n azt tudhatja h nemvagyunk bénák :)
a klanbol mindenkinek 100-150 pontja volt és az elso 3 helyen csak dragons clanos volt
Szal aki akar jelentkezhet a forumunkon aki nem az meg jöhet a forumunkra fórumozni :))
!!!!!!!!!! ITT !!!!!!!!!!
Üdv.:Hys -
Platypus16 #41306 Ez jó volt ecsém!!! 

-
Platypus16 #41305 Én pedig <<<HDA>>> klánnak a TS-én szoktam kommunikálni, de csak akkor használom ha van fenn klántag valamelyik szerveren, mert akkor csak őket hallom miközben dumálnak és amit mások mondanak a csapatban (mármint nem klántagok) voip-n keresztül, azokét vagy alig vagy egyáltalán nem hallom -
csá. tegnap jót játszottunk, mi?? amúgy én mindíg köszönök, ha nem válaszolnak megyek mésik squadba :)
-
Amugy velem is előfordult már olyan ,hogy beléptem egy squad-ba tök nagy kussolás volt , már azt hittem itt senki se beszél , mire megérkezett egy haver elkeztünk dumálni a voip-n , utánna mindenki ossztotta az észt a voip-be , tehát érdemes kezdeményezni a beszélgetést. -
Dorell : a magyar ranked 3-mason ha látsz SPEC OPS. sqadot oda nézz be , én szoktam létrehozni és elég jó csapat szokott összejönni.Ja és a lényeg ,nálunk mükszik a kommunikáció . -
Landor #41301
-
off
reggel 9kor volt 2hete hogy kaptam 2 büntető pontot, és akkor miért van még ott z a 2? már csak annak kéne ott lenni amit borg adott -
nemértem az összefüggést
-
FerencFarkase #41298 
-
FerencFarkase #41297 Erre van magyarázat.Mármint a mikrofonra.Nyomd meg a B betüt -
Landor #41296 Vagy PROk és főképp csak TS-es kommunikálnak (lásd tRs squad :)
Próbálj dorell te kezdeményezni, ha pozitív a visszejelzés akkor nyertél :) -
Platypus16 #41295 Nekem is szoktak ilyen jellegű problémáim lenni EA Eu-ai szervereken vagy éppenséggel a szerver szerint én közlegény vagyok és természetesen nincsen semmilyen unlockolt fegyverem. -
nekm az EA HU szerverek is küldik a pontokat
tegnap megkaptam egy rangot, az új nevemnek, és kiléptem kör végén, vissza és már tudtam is unlockolni -
Platypus16 #41293 Hát pedig mindegyik magyar Ranked szerveren van. Ezek szerint biztosan olyan squadban voltál, ahol vagy külföldiek voltak vagy olyanokkal, akiknek éppen nincsen mikrofonjuk vagy nem voltak beszélgetős kedvükben
-
nem tudom... Az EA servereken kívűl mind küldte nekem. -
ZeDapo #41291 de miért? Ez dühítő!!! 
Nem lehet hogy a gamespy szarozik!? -
Ea Eu serverek nekem se küldi a pontokat... -
dorell #41289 használja bárki magyar szervereken a beépített Voip-ot? soha nem találok olyan csapatot/squadot ahol akár egy embernek is lenne mikrofonja -
ZeDapo #41288 Hellosztok csak azt szeretném megkérdezni,hogy nektek se érkeztek/nek meg a pontjaitok?! Én tegnao este lőttem minimum 200pontot és ma még nem érkezett meg!!
Több embert is érint a dolog vagy csak az én agyamat húzzák!?
Vagy van ennek konkrét oka is?
Sorry a sok kérdésért remélem azért megtudjátok válaszolni!
-
Mármint a linket... -
Verzoo:
Az oldal(atok) linkje kellene, mert nem tudom melyik lemezre véstem ki. Nem találom... Pls.
Ha nincs itt reklám helye, akkor PM-ben.
Köszike!