Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Egyesek azt mondják hogy mivel pénteken jön a májusi hírlevél utána kb 1 hétel a demo már a neten lesz de majd meglássuk :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
<#wow3>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nah vajon mien lesz a headset. télleg demó mikor lesz mert én azt elõbb kipróbálnám majd venném meg. ha lehet headsettel <#nyes><#nyes><#nyes>

BurnBaby
az ea hungary-tól kapott info szerint Magyaroszágon csak az 576-nál elrendelt bf2-höz adnak ajándék headsetet.

www.battlefield.hu

BurnBaby
egyik se lesz fizetõs
a globális ranglétra az, ami csak a hivatalos szervereken mûködik majd, de ettõl még szervert üzemeltethet bárki (meccsek, ugye, stb.)

www.battlefield.hu

Rusid
Mármint mit ?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
Tavaly szóba került, de rögtön el is vetették az ötletet

Tibor
boccs elírtam

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

TDC Geronimo
Bazz hogy tudtok ennyi írni :)
A #8490-re meg inkább nem reagálnék.....

Rusid
ez biztos?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Mr Manson
hidd el jó! <#ravasz1>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tibor
már megrendeltem, de a galaxisnetnél is adnak olyan headsetet

Tibor
milyen?

Mr Manson
oda van irva
csak az nem hogy milyen, de én tudom

Tibor
mit headsetet?

Mr Manson
az 576.hu ad hozzá EAs ajándékot, ezért csak akkor ér ha ott rendeled meg

3TOMI3
legalább ha nem lesznek tört szerverek az azé lesz jó me ha vki nem bír magával akkor kap egy kicket ha utána se akkor bannt
a tört szervernél pedi csinál új cdkeyt és folytatja a lamerkodást

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

pfff :P
megyek is le mariska néni éjjelnapalijába megkérdezni hogy elsz e náluk bf2 <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rusid
Csak azért mert én a cd galaxisnál rendeltem elõ bár már jó régen lehet elfelejtettek.

Rusid
Amugy csak akkor jár hozzá ajándék ha az 576ba rendelem meg?

joebacsi
nalátod tudod te ezt magadtól de azért belém kell kötni :P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

éjjelnappali? <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Manson
jepp
pont most beszéltem 576-tal :D (ott van elõrendelésem)
megtudtam azt is milyen ajandék jár hozzá...örültem

joebacsi
hát ha ezt nem tudod magadtól, akkor nincs értelme magyaráznom...pff
:D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Csak a játékot kell megveni hogy hivatalos szervereken játszál

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

és éjfélkor melyik bolt van nyitva ahol lehet kapni? :)))

szerintem csak megprobált lesülyedni az õ szintjére hogy megértse :)

joebacsi
24-dikétõl lesz itthon kapható (pont éjféltõl, én tudom :))

Nem3sis At Work
nekem se tetszett a csako megnyilvanulasa, de attol meg kulturaltabban is meg lehet neki mondani.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Mr Manson
aham. akkor nem kell demo mert lesz warez :D

Rusid
Mert akkor kezdik szállítani ,de a boltokban csak egy hét mulva lesz.

Mr Manson
"Ami a megjelenést illeti elmondták, hogy a játék Európában június 17-én, míg Amerikában 23-án kerül a boltok polcaira"
-akkor itt miért 22 napot ir még?

Hol hallottad?
Zeboo
Hát nem kicsit...

Beers
Beb@szn@!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zeboo
Srácok, ugye nem igaz az amit hallottam, hogy csak FIZETÕS szerverek lesznek a BF2-ben? Vagy csak a "hivatalos" szerverek lesznek azok? Vagy most mi van ezzel? Mert úgytom, hogy ebben a játékban nem lesz olyan 1szerû saját szervert létrehozni....

Minden játéknak vannak fanatikus rajongói... ettõl még nem kell leszarozni a másikat, aki persze ugyancsak nemtom mi a fenének vakkant be ilyet a topikba...
TS Zolly
Te sz@r! Itt vannak olyanoki akik már három éve BF-eznek! És nem unták még meg!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
lépj le a honlaprol és probáld meg ujra a linket

ERROR: File Not Found
The file you tried to download could not be found.

steam, origin: ACE_hun

joebacsi

ha nem tetszik elhúzhatod a beled, nem fogunk hiányolni, ne izgulj...
amúgy miaz hogy itt is? tudtommal itt volt elõször, tájékozottság rulez...ez a szánalmas...

uHs Gerzson
Nesztek video (fileplanetes)

Beers
Bíztam benne hogy 1-én kiadják a demót!
Kár volt :( ,bár még van 12 óra :)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pharaoh
1 hónap arra sem elég, hogy minden jármûvet rendesen kipróbálj, meg aztán ott van a DC is.

Mr Manson
"kivancsian kovetem a fejlemenyeket es nemtom veszitek e, hogy ez a jatek sem mas mint a tobbi, abbol a szempontbol ahogy jon a megjelenes a shotok egyre gye'rebbek...
eszem megal mekkora kamu gepezet ez az egesz reklam. (erre csak most dobbentem ra isten igazabol)

mindettol fuggetlenul ezt a jatekot kiprobalom mert kivancsi vagyok hogyan oldottak meg az egeszet."

idézet egy másik forumról, de mennyire igaza van. Istenem!

Mr Manson
demo?

De mit is kellen látnom azon az oldalon,amit belinkeltél?(Csak az olyan "erõsek" kedvéért,mint én :) ).

Ahhoj
szerintem is szar lesz....
1 hetet nem adok neki..... ;)
(dannyhez hasonló módon jártam én is :) )

DannyL
A bf42 megunásához nekem 2 év kellett. Lehet hogy ez is lesz annyira szar. ;)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

uHs Gerzson
íköszi a negativ kritikát majd meglátjuk ki fogja meguni 2 honap mulva PááPáá