172102
  • Polemius
    Valamint a tank tetejét se feledjük! Bizonyos szög fölé úgysem tud lőni a tank. Háztető rulz!
    Bár az alant is betett readme-ben az van, hogy a T90 teteje is front aromr besorolást kap, ha jól értem. Még jó, hogy inkább arab/kínai oldalra szoktma állni.
  • Kandurex
    Nálam a sorrend:

1. AT
    2. Medic
    3. SpecOp.
    4. Assault
    5. Sniper
    6. Enginner
  • koschwarz
    és elég egy AA rakéta egy helire?
  • Kandurex
    Pár ötlet:

A C4 -et bárhova rakhatod, előre - hátra ua. sebez. (2db C4 minden létező járművet elpusztít a BF2 -ben)

A claymore akna csak APC kategória alatt sebez érdemben járművet. Ez az akna kizárlólag előről működik.

Felesleges beteríteni az útakat szélében jármű aknákkal. Egyrészt egy is elpusztít minden járművet, másodsorban kevésbbé észrevehető, ha hosszábban rakjuk 25 m -ként az útra.

Ha fel C4 -zel bármilyen járművet és belehajtassz egy azonos vagy kisebb kategóriába TE kapod a KILL -t! Remekül lehet vele a BH -t szoptani. Vagy tankra vadászni dzsippel :)

Kevésbbé sebez APC -vel lőnni aircraft -re, mint normál állványos géppuskákkal.- (hogy ez mekkora baromság már)

AA löveg kezelésekor soha ne lődd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hőcsapdáit a delikvens
  • koschwarz
    én szeretem az AT-t, most már az a legtöbbet játszott kitem, aztán jön a support, majd az assault, asszem
  • Kandurex

Utálom azt a szart
  • koschwarz
    2 segglövés elég a tanknak, igaz, és városban elég jól lehet kivitelezni, ha az első lövés után nem gyullad be a tankos, és húz el a francba. mert sok idő lehet egy háztömböt megkerülni, újratölteni.

de sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy karkandon nem szeretnek az emberek AT-ként visszajönni (nem annyira jó közelharcra), pedig soxor van az, hogy egy apc vagy egy tank szivatja az csapatot percekig.

én szoktam olyat csinálni, hogy visszajövök AT-ként, elvégzem a munkát, aztán egy elesett embertől elveszem a kit-jét (ha amcsi vagyok, akkor is a MEC-assaultét keresem)
  • Kandurex
    Ahogy magunk között mondjuk AT -sek:

Oldalról 3 -at, hátulról 2 -őt, előről 4 -et ér a tank
  • Running
    Akkor tök jó, hogy mindig előről lőttem! :) Nekem általában 3 rekettye mire meghal a tank, az gáz, vagy kb mindig ennyi?
  • FlatlineHun
    Kérdezd meg verzoo-t :) Naná, hogy a DAO! :)
  • cyberbob29
    Ez így igaz, ugyanis a tanknak a frontpáncélzata erős ezért kell lehetőleg oldalról vagy hátulról megküldeni......
  • Kandurex
    Nem egésszen. Tapasztalat. Próbáld ki, ha seggbe lövöd a tankot már ki is ég 2 -től.
  • Crokin
    Az a baj, hogy csak egyet, mert kettőre már nem elég a rocket:D
  • Kandurex
    Hallod!? Gyere az Fk2 -re :), megdumáljuk azt a tankozást
  • dronkZero
    Az teljes egészében attól függ, hogy mit csinálsz a tankkal. Lehet Karkandon nulla halállal is tankozni...
  • Kandurex
    Nem is beszélve a C4 és aknázási mulatságokról. Sztem pl. Karkandon jóval biztonságabb tankon kívül lenni.
  • Kandurex
    Gerilla harc szerves része a tank. Egy táposabb AT -s játékos városi küzdelembe szarrá tép egy tankot, persze más a leányzó fekvése nyílt - szabad terepen... meg azé hangulatosabb is tőle a játék...
  • dronkZero
    Pont ezen vagyok leakadva, hogy eldönthetnék már kedves DICE-ék, hogy infravörös vagy radarirányításúak a rakéták a játékban... Ha infravörös, akkor ok, hogy a hőcsapdára rákattan, vagy ha célt téveszt, akkor újat keres, de akkor az elején mi is az a lockolgatás? Ha meg radarirányítású, akkor meg nem illene sem a flare-re, sem másik gépre rákanyarodnia, a befogott célt kellene követnie, amíg van benne nafta, nem? Illetve chaff való ellene. Mert így, ahogyan most van, elég határnagy baromság szerintem...
  • koschwarz
    az antitankos kaszt. lenne értelme, ha lennének apc-k, humveek, de tankok nem
  • koschwarz
    mondjuk el tudnék képzelni egy olyan városi pályát, amiben csak apc-k meg dzsipek vannak, semmi tank vagy helikopter
  • Running
    Mi az az At?
  • koschwarz
    aha
  • Kandurex
    Tényleg is, már írni akartam, fontosabb rövidítések pilótáknak:

AA levegő-levegő rakéta
    AIM levegő-levegő rakéta
    AGM levegő-föld rakéta
    AR aktív radar
    AS levegő-föld rakéta
    GSH gázturbinás sugárhajtómű
    INS inerciális keresőfej
    IR infravörös keresőfej
    SAR félaktív radar
  • Kandurex
    Akkor meg mi értelme lenne az AT -nek? :/
  • FlatlineHun
    Wow! Kell! De jó lenne, ha lehagyták volna róla a tankokat....
  • Running
    Strike At Karkand 2 Custom map:

FORRÁSVÍZ!!!
  • Running
    Asserossz!:)

ÁÁááá alberto-nak vissza kellett volna már vonnia a büntijeleit, mert lejárt az ideje, ennyi. De ezek fontosak, szóval irány szavazni!
  • koschwarz
    milyen büntijeleit? lemaradtam valamiről?
  • koschwarz
    nem, jogész :)
  • Running
    SZAVAZZUK MEG azt, hogy Borg üljön le egy 1-sel, mivel nem vonta vissza alberto büntijeleit!! Aki szavazni akar, írja be: Szavazok, hogy üljön le, illetve ne kapjon 1-est!!

Ezek fontos dolgok, kérek mindenkit ne döntsön elhamarkodottan, Borg félévi jegye függhet tőle!!!
  • koschwarz
    gondoltam, hogy nem véletlen, viszont bosszantó, mert ha ott is maradok megölnek, ha el akarok futni, megölnek, úgyhogy inkább a fedezékben várom a halált, mert akkor még van idő egy rövid imára... :)
  • Running
    vagyis vizsgáló:)
  • Running
    A FORRÁS A TOTALBF2 fórumáról származik...

Állítólag holnap vagy holnapután lesz patch...
  • koschwarz
    maraggyunk annyiban hogy a Budapesten vagyok paragrafusnyűvő-papírpocsékoló :)
  • cyberbob29
    Running vazz' nagyon csúnya hangokat adsz ki, le kéne szokni a dohányzásról nem gondolod!?

Egyébként ez mind szép és jó, de látnánk már végre......
  • Rafia
    Nem csak átlövés, hanem a splash damage dolgozik, 1m-es sugarú körben sérülsz a lövedéktől. Én pl. ilyenkor megkeresem azt a pontot, ahol a hit indicator bejelez, és ott tartom, amíg a gyalogos bírja. (Ezért is lehet letiltani a jelzést)
  • cyberbob29
    Van más aki megteszi helyettem
  • joebacsi
    - Added new soldier artwork in BFHQ
    jessszzz!! :))
  • 0Fritz0
    A FORRÁST is tessék odaírni.
  • Running
    Ja csak ez kevesebb infót tartalmaz, heh hehh ehhe heeee...én nyertem!