172102
  • Running
    Nem lehet.
  • Verzoo
    Nagyon ügyes vagy
  • gergod
    Hamár mindenki kezdi megismerni a játékot úgy 3 hónap elteltével én is feltenném a kérdésemet, mert még nem jöttem rá, hogy lehet-e ilyet bf2-ben csinálni. Más játékban, pl. DeltaForce lehet a sniper puskával zoomolni. Itt melyik gombbal lehet, ha lehet egyáltalán?
  • alberto 15
    ja, és tudtátok hogy ha nem fejezel be egy kört, akkor is megkapot a pontot?
    ma reggel nem tudtam 1 kört sem lejátszani, emrt 1.5 órás volt egy kör, mert 64-es mapon voltunk 12-en, és kaptam 2 badget, és kb 120 pontot, és kiléptem mert nem tudtam befejezni, és most nézem hogy megadta őket.
  • Running
    Azt nem említették, hogy a helit nem lehet a levegőben szerelni...és azt, hogy a fegyverek pontosságán és a különböző pozíciókban való szórásukat módosították e.
  • alberto 15
    na, látom ma lesz 1.03-as patch :)
    naon örülök!!!
  • Running
    Alapból hármat tudsz eldobni, és amíg azokat nem veszi fel vki, addig nem dobhatsz többet, csak kézben tarthatod. Ha pl egyet felvettel, akkor ismét el tudsz egyet dobni.
  • Verzoo
    Töltődik
  • koschwarz
    ez jó kérdés. nem lehet a végtelenségig dobálni a csomagokat. van amikor 3-at, van amikor csak 1-et tudok eldobni, és akkor veszi elő automatán a defibrit. de végülis mindig volt elsősegélycsomag, ha visszaváltok rá. lehet hogy ez is töltődik, mint a csvarkulcs?
  • uHs Gerzson
    Igéretes
  • Poggyász
    1 csomag = 1 C4/akna/tár. Ha teljesen kifogyott a squad-od specops-a érdemes ledobálni a csomagokat a földre, mert egyből felveszi mindet. Kézben tartva a municiót tovább tart a feltöltés.
  • dronkZero
    Azt áruljátok el, hogy a supportos csomagjai fullra teszik egyből a C4-et is, aknát is? És a medic gyógycsomagjait(vagy az olyan, mint a csavarkulcs, és azt nem tölti)?
  • Verzoo
    Én öltem is egy párat vele :)
  • dronkZero
    Tankon egyébként érdemes a lánctalpat lőni előről és oldalról is. Hátulról persze a segge jobb, meg nagyobb is.
  • Verzoo
    DAO a Király
  • Running
    Max táncolok nekik egyet mint stifler a pite3-ban. .)
  • dronkZero
    Igen? Nekem a második lövésnél nyilvánvalóvá vált. Akkor... öö.... gyors fejszámolás.... kb 2010 3. negyedévig....
  • koschwarz
    figyuzz, én az egyeslövésre is csak pár játékórája jöttem rá, úgyhogy újdonságok varázs rulez!!! :D
  • koschwarz
    hát attól függ, mit vállalsz be a bár törzsvendégeinek...
  • Running
    És ott mennyi a sör?
  • koschwarz
    vannak, hogyne, emléxel a karkandon arra a rózsaszín épületre ott a magas épülettől balra? na az egy melegbár... :D
  • koschwarz
    csak viccel...
  • Running
    Mennyit kell játszam, hogy rájöjjek még néhány dologra? Azt hogy az AT rakétáját lehet irányítani kb 150. óráján döbbentem rá.
  • koschwarz
    én legkevsebbet az engeneer-rel meg a sniperrel vagyok, az én játékstílusomnak ezek használhatatlanok. spec ops-szal is csak akkor vagyok, amikor repülök, de csak azért mert gyorsan fut, és odaér a géphez hamar (LOL)
  • Running
    A Bf2-ben vannak melegbárok?
  • Hatt
    LoL:)szerintem játsz még 1 kicsit a játékkal és rájössz 1-2 apróságra amit lehet hogy elsőre elutasítasz...
  • Running
    Ekkor mi történik, rákacsintok?
  • dronkZero
    Nagyon egyszerű: odamész az ellenséghez, ránézel, bal klikk.
  • Running
    Pénteken megint jöttök a klánoddal?
  • koschwarz
    ugyanúgy, mint amikor bajtársat élesztesz

ahogy késelni is szoktál: mögé lopakodsz, aztán amikor megjelenik a kis sárga kereszt, lenyomod a gombot, és jöhet a muhahahahaha
  • Hysteria
    aki tud vmit patchrol az lecc iirja le majd IDE

Köszi
  • koschwarz
    én is öltem már néhányszor defibrivel, egy sokk, aztán jöhet az ellen medicje, hogy megint adjon egy sokkot az elhullott bajtársának :)
  • Running
    Aztat hogyan?
  • dronkZero
    "Defibrivel se lehet ölni." - ezen a kijelentéseden még dolgozz egy picit. Mondjuk én a kést jobban szeretem, de rengeteg killt látam már defibrivel...
  • Running
    Ha a jármű tetején lődözik a gépfegyveres, akkor ki lehet késelni onnan, mert én próbáltam de nem sikerült.

Defibrivel se lehet ölni. Ezt is tapasztalatból tudom, mert egyszer egy élesztés után nem váltottam fegyverre, hanem azzal rohantam és mikor szembekerültem ellenféllel, akkor automatikusan lesokkoltam. Szerintem jót röhöghetett magába a játékos mert nem ölt meg azonnal, várt kb 2 mp-et.
  • dronkZero
    "Felesleges beteríteni az útakat szélében jármű aknákkal. Egyrészt egy is elpusztít minden járművet, másodsorban kevésbbé észrevehető, ha hosszábban rakjuk 25 m -ként az útra." - néha hatékonyabb, ha észreveszik, hogy nem tudnak arra menni, és elkezdenek töketlenkedni, amíg kilövi őket valaki. Így tovább van offon a tank, mint ha egyből rámenne egy aknára.

"AA löveg kezelésekor soha ne lődd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hőcsapdáit a delikvens" - Szvsz jobb rakéta nélkül addig tartani rajta a lockot, amíg kiszórja a flare-t, újra rálockolni, aztán rálőni mindkettőt. Pláne, ha földközelben va a heli, hamar leér a flare a földre, és lehet újra lockolni.
  • Running
    Nincs még, hónap, vagy azután szerintem...
  • DDany
    ?
  • DDany
    hali skacok! lelehet szedni vhonnan az új patch-et?
  • Kandurex
    Nem. De, jobb, ha már egy raketta van a seggébe, mint egy se :)