172102
  • leveskocka
    nos,elso tapasztalatom a patchrol...ez volt a 42-vel is...mikor csinaljak ar meg vegre,hogy NE a rendszerparticiot baszlassak a kitomoritessel?jah,a temp-ek mar at vannak iranyitva...
  • Zs0lt1
    kb törzsőrmester
  • Running
    Hát igen kipróbáltam társaimmal az új helizést mert nagyon erőltették.
    Tapasztalat:
    - Erősen fele lett a Bh páncélja, bármilyen kóbor rakéta, földi jármű erősen sebzi...
    - A minigun csak gyalogosok ellen maradt ua hatékony...
    - A helit lehet javítani a levegőben.
    - Ki kell szállni zászlófoglaláshoz.

Nos a történet addig érdekes amíg nem üldözik a helit cobrával, mert szerelőkkel sincs már semmi esélye ellene. A kiugrálás dolog kevés helyen működik, mivel mindig marad 1-2 ellenfél a bázis körül akik szétgránátozzák a heli környékét. (nálam kb 1-2 ember hullott el bázisonként emiatt)

Tulajdonképpen az egész annyira macerás lett, hogy maximum gyors csapatszállításra alkalmazható az elő 5 percben, ennyi.
  • Beers
    Nem hiszem el,hogy a földi légvédelmet nem lehet megcsinálni normálisan!
    Tele van a ....-om ezzel a bf2-vel!
    Remélem hamarosan kiadják a modokat!
  • Running
    Gamma beállítás továbbra sincs...
    A nevedhez csak hozzád karaktert, hogy törölni lehet e, nem tudom, de nekem nem tűnt fel...
    Az open close ablak zavaró, a ea official bf2 weboldalát nyitja meg ahol némi infó van a patch-ről, ennyi.
    Még mindenhol a régi adatok szerepelnek, kíváncsi vagyok mik lettek az újak.

A Wake Island pályát is elbaszták...kevés csónak, kevés szállító eszköz. Kipróbáltam usával (mindenki a kínai oldalra próbált átmenni) egy-két ember tudott csak átjutni, mert az összes jármű a part szélén állt és lőtték a csónakokat mint állat. Kb 3 vesztes kör után egyszer sikerült elfoglalni a szigetet. Szóval ez is no comment...
    Ja és mindenki próbált hátulról kerülni, oldalról, mindenhonnan...kevés sikerrel...ez egy ratyi map lett...lehet vele sok kill és veszett csatát szerezni usával és az ellenkezőjét a másik oldalllal.
  • Crem
    Sergeant Major

ennek mi a magyar megfelelője?

ezt kaptam...
  • Crem
    nah... kipróbáltam.

Pilotaként...

1, rögtön olyan rangom lett, amit fel se ismerek... :( Ami azért gáz, mert elvette azt a fílinget, ami a kimaradt rangok megszerzésével jár.
    2, valószínű, hogy az eltelt játékidőn is változtattak, mert rögtön kaptam a veteran fokozatot...Pedig alapból 500 óránál járt volna...
    3, Légvédelem nem lett ANNYIRA jobb!:) yes,yes,yes Schrank!:DDDD
    4, viszont! repülő-repülő csata most már nem fog hosszú ideig tartani, elég nehéz kijátszani a levegő-levegő rakétát.
    5, heliből kugrálást még erőltetik, de igen körülményes, szal BH-t azok fognak vezetni, akik nagyon összeszoktak. (megjegyzem, nem az történt teljesen amit a lámák kisírtak)
    6, fegyverek ott vannak...
  • Platypus16
    Most néztem az ASE-jal a szervereket. A Ranked III-on 27-en vannak és abból mind külföldi!
  • Mr Manson
    hihi
    még egy pofon a bf2 nemzedéknek?
  • Xian
    Sehol nincs még mindig a gamma beállitás. Vagy csak én nem találom?

Hol tudom a nevemet átjavitani?
    Most [SG]Xi@n a név. Ha a prefixhez beirom
    hogy [KMZ] (Különleges Műveleti Zászlóalj) akkor meg [KMZ] [SG]Xi@n
    lesz a név. Vagy most valami nem vettem észre?

Más, elindul a game, feljön egy ablak hogy OPEN vagy CLose ,
    nyomok egy OPEN -t akkor ki akar nyitni valami weboldalt
    de az meg nem jön be. Mi lenne rajta? Másnak megnyilt?

Hol tudom megnézni mi a változott?

Hol tudom letölteni a 1.03 -hoz tartozó Manuált, hiszen amit
    adtak a géphez már nem tartalmaz valós adatokat.

Köszi
  • Verzoo
    Ne kezd el megint ezt a kockázás légyszives.
    Senki nem kiváncsi a hülye dumádra.
  • LBandi
    ááááhhh most sziv a sok kocka akik toltak mint állat a pontokért :D
    én 1xxxx-el is master gunnery seargent vagyok :D
  • mNzJean
    Üdv mindenkinek , szar a patch ahogy van , a sebzésrendszer ugyanolyan szar amilyen volt , de megkockáztatom ,hogy még szarabb lett , közvetlen közelről akkora szórása van a fegyvereknek ,hogy az már vicc kategóriába tartozik , azért ne akarják beadni azt ,hogy 1 méterről is egyes lővésekkel kellene kiszedni az ellent , röhejes az egész .Szerintem ha a játék tesztelésekor sok baromarcu fan gyerek helyett megkérdeztek volna egy két katonai szakértőt akkor nem ilyen fost adtak volna ki a kezükből./ a sebzésrendszerről beszélek nem a játékról /
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Kerestem választ a még fel nem tett kérdésemre itt a topicban de még nem találtam (lehet, hogy egyedi a problémám?)
    Szóval: Fasza (lenne) a játék csak annyi bajom van vele, hogy Bot-okkal is úgy Laggol mintha neten százezres pingem lenne. Tehát ha pl. nyomom a tűzgombot, de már rég elengedtem, akkor is nyomja még egy darabig, meg amikor pl. megfordulok beakad a képernyő (a táj meg a botok mozognak, így nem lehet videókarira fogni). RAM van a gépben 1Gbyte 400Mhz (a többi adat a gépről lent) Ezt orvosolja a patch? (Látom nagyon szídjátok a peccset)
    Help plz!
  • Polemius
    Fogd fel úgy, hogy a Gunnery Seargant-ért hajtottál.
    De megkeresed azt EA-t, és szépen megkéred őket, talán lefokoznak.
  • Kandurex
    Semmi nem ér ez a nagy rankolás. Hiába sok az érem + szalag, láma bácsit bárki megbicskázza, vagy fordítva,....bújik meg az álruhás lámának látszó PRO gamer
  • Running
    mastery sergeant előtti, first sergeant aszem, nekem 31000 volt oszt kaptam 3 unlockot, ezt a fos trágya megoldást...most minden köcsög tépi a száját, hogy van rangja...

Hát ezt tényleg jól elbaszta a DICE...tényleg az ember küzd heteket az unlockért meg rangért, erre most lépsz 3 at, én nem is értem mire volt ez jó, mégha a pontokat kicsit átszabták volna, de így....

A DICE\EA végleg elbukott...jobb lenne ha több patch nem jönne ki.
  • Verzoo
    Csak 103 pecset raktad fel?
  • FCH kari
    nma nekem megy ujra telepitettem a gamet
  • FCH kari
    ugyan ez a problámám nekem is pillanatra fekete kép azt kidob de elsemkezdi betölteni
  • Pharaoh
    Tudja valaki, hogy 30.000 pont most milyen rangba esig? Eddig Sergeant voltam.
  • alma2
    Igen igen, az ele allok a felszallo repulonek, tovabbra is mukodik. de talan hiaba punisholt, csak -4 pont jart erte.
    a repcsik raketerja sem lett jobb, sot az igla se szamomra lathato modon :)

• ZeDapo
    Hello Emberek!!!
    Nekem a következő lenne a problémám!Feltettem az 1.03as patceht és azóta dobál vissz az asztalra elindítom a játékot be se lép és vissza dob az asztalra!!!
    ez miért van segítsetek plz!!!
    A játék nekem eddig nem csinált ilyet az 1.2re tettem rá az 1.3at!
    Körülbelül féléves rendszer igaz haldokló állapotban van egy geforce 6600Gt egy Abit Nf7sl és egy Amd 2500+ van a gépben!
    PLZ HELP!!!!
  • item
    Köszönöm, megtaláltam, remélem ezzel meg is oldódik a dolog!
  • rage
    Kicsit olvass vissza, nem vagy vele egyedül
  • gergod
    Véleményem a peccsről:

Szar lett.

Bővebben nagyon szar lett.

Még bővebben:
    - TK nem lett kijavítva vadászbombázóban ültem gunnerként pilóta nekimeg oszlopnak ő TK-zott engem. Pilóta nekimegy ellenséges helinek, én TKzok kettőt. Mire föl, azt nem tudom.

- Léptem 3 rangot. Kurva jó mondhatom. Vártam, hogy meglegyen az a nyavajás Sergeant, dolgoztam érte, erre puff már Gunnery Seargant vagyok, 2 unlock kivételével megvan az összes. Eddig gondolkodnom kellett, melyiket unlockoljam most azon kellett gondolkodnom melyiket ne

Kösz EA/DICE jól elbasztátok az egészet. Jah kaptam két ribbont is a semmire.
  • item
    Ha valaki tudja mi ez segítsetek légyszives!
  • item
    Hé srácok ez a köcsög azt irja hogy a CD-kulcsom nem érvényes!

Szétvágom a hülye fejét , megvettem eredetibe eddig simán ment a game, most felraktam az 1.03 Pach-et és beszart.
  • alma2
    -ahhh ez a server kereso ugyanolyanf*s mint volt. kuldok mar nekik egy ase linket, hatha nem lattak meg ilyet.
    - asebol nem tud connectalni, mert login utan feldob egy ures ablakot, amiben van egy open vagy cancel gomb :)
    - latom a jatek keszitok se tudnak kulonbseget tenni a csapatszallito es a harci heli kozott, mekkora egy idoiota ember volt aki kitalalta, hogy ki kelljen szallni a gunnernek a harci helibol, mert o sem foglal amugy. Bhnal oke, de itt...
    - verpistikek egybol rajottek milyen jo direktbe irtani a csapatot, nem jar erte minusz pont... ? nem probaltam abszolut semmi retorzio nincsen ?
    minden h*lyegyerek ezzel fog szorakozni.
    - 4 rangot leptem elore egybol, bar a kozponti server agyaig nem jutott el.
    - persze van jo hir is, siman ki lehet kerulgetni helivel a iglak raketait tovabbra is, ha ugyes az ember :)
    - max 2 het es jon a hotfix !
  • alberto 15
    megsem kszönted :(
  • alberto 15
    aki patchelte a gamet, az jöjjön ide: 70.86.151.2:16567
    csak strike at karkand megy rajta, naon kira
  • alberto 15
    húú basszus, rajtam próbáltak a csapattársaim pontfarmolni
    odaött hozzám 2 csávó, egyik lelőtt, másik élesztett, mondom pfff.
    aztán kinyírt, punisholtam aztán pár kill után ki lett baszva :)
  • schrank
    a sznipa sem javult te mivel jáccottál ferencfarkas a . . .
    nem baszakodott a gamma simán ment mint a karikacsapás rangot nem kaptam és ez az kifliszigetpálya ez télleg egy jósikerült remake nem mind az a gnóm gis geci az SG-n habár én inkább EA-t remake-eltettem volna ha már uccsincsenek hajók
  • m1c1mack0
    mekkora szar 7.9k/sec
    fasza na ma mar ensem latom az 1.03 mat
  • Bendegoose
    köszi a segítséget everybody
  • ACE
    Jaja, de én honosítottam a topicban :P
  • alberto 15
    jaja, a rakéta nem javult
    szal nem lett nagyon jobb a game a patchtől, de azért jó
    a tank, meg apc hangja naon fazsa lett
  • Bendegoose
    1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
    Thx,
    B.
  • schrank
    ACE most akkor kötelező azt csinálni amit tanácsoltál vagy anélkül felejtős ?
  • alberto 15
    ezt én mondtam neked privibe:)
    ezt én találtam fel :)