172102
  • Skynet723
    Nah please MSN-re vegyetek fel aki tud ssegíteni és aki segít garantált FTP oldalt kap tőlem egész jó kis játékokkal ;) és ez nem kamu !!! MSN: [email protected]
  • haxoror
    Én meg a DC-s tankozást szoktam meg :)
    HOGY A TÖKÖMBE LEHET KETTŐBŐL KILŐNI AZ APC-T?!
    Nekem kettőből csak sípol (ha én ülök benne és engem lőnek tankból)
  • dronkZero
    Nabaszki.... Pénteken volt 9000 pontom, gondoltom a hétvégét meghajtom, összeszedem a második unlockot. Nem jött össze, nem volt annyi időm, csak 10000-ig jutottam. Tegnap felnéztem kipróbálni a peccset. Egy kört lejátszottam, kiléptem. Szól, hogy unlockolhatok. OK, király, G36C, örülök. Ma indítom a játékot, azzal fogad, hogy _még három_ unlockot ellőhetek... A PKM-en meg az M95-ön kívül most unlockolva van mind. A szememben meg elvesztették értéküket...
  • FlatlineHun
    Amúgy:
    http://ubar.bf2s.com/ranks.php
  • uHs Gerzson
    A tankok újratöltése nem változotsemmit és szerintem nem is kell mert már így szoktam meg, amugy meg nekem is 2 löves 1 APC ;)
  • Skynet723
    Nah visszolvstam és olvastam hogy valamit nem rak fel a patch és amit nem rakott fel azzt hol találom meg please help !!!! Aki segít kap tőlem egy elég jó kis FTP-t !!!! ;)
  • haxoror
    Hát nemtom nekem csak harmadikra robbantak mindig :(
  • erdos
    Az APC-kbe eddig is két lövés kellett :-)
    Az újratöltést megnézem majd. Egy oldalsó at elég combosan sebez, viszont a koaxiális géppuska még mindig nagyon pontos meg erős.
  • Running
    A játék teljesítménye javult, ugyanolyan beállítások mellett. Ez tényleg pozitívum.
  • Nagydög
    "Nekem eredetim van és simán felment a patch. Semmi hibaüzenet nem volt és CD key hibát sem ír ki..."

Az elozo patch nekem siman ment fel a letoltott verziomra. Tegnap megvettem az eredetit es a patchet ugy kellett felugyeskendni. Az ujjal egyelore nem is probalkozok.
  • haxoror
    Legalább gyorsabban tölt újra?
    Gondolom a rohatt APC-kbe még mindig 3 lövés kell :/
  • Looserke
    Viszont, hogy egy kis pozitívumok is mondjak, nekem úgy tűnt, hogy mintha nem akadozna annyira a pályák elején a game 1GB RAMal HiGH beállításokkal, mint régen. Egyébként AMD 3200+ GF6800U...
  • erdos
    wake-n próbáltam, de mire átértem a patkó egyik végéből a másikba addigra megjött az asszonyka szal senkit nem lőttem le :D
    tankos kollegáknak:
    Amit észrevettem hogy nem sérül mostmár minden vakondtúráson, viszont rettenetesen gyenge a motorja még mindig, ahol régen a p4-gyel hasítottál felfele ott a csilivili modern technika képtelen felmenni, még ha lövéssel rá is segítesz se. A kobrát oldalról sem lehet kiszedni egy lövéssel. ennyi így első blikkre.
  • Bendegoose
    Mert hisztiztek mint egy fürdős qrva, , ,
    ilyen faj vagytok,,, ááááéééé úúúúúú neeeee, jaaaaa, mááááár megiiint

:DDD
  • haxoror
    Menj és vegyél nekem is! :D
  • Looserke
    Nekem eredetim van és simán felment a patch. Semmi hibaüzenet nem volt és CD key hibát sem ír ki...
    VISZONT LÉPTEM 3 RANGOT 3 KILL UTÁN!
    Mi a szar ez??? Én meg akartam dolgozni érte, most meg már Major Sergeant vagyok 8800 ponttal. Mindenhol tábornokok meg ezredesek szaladgálnak a csatatéren. Nemigaz, hogy egy épkézláb patchet nem tudnak készíteni a DICEnál. Nem hiszem el, hogy a patch bétatesztelése közben nem jöttek rá erre a bakira. Mert, ha még 1 rangot lépnének fel az emberek, mondjuk AJÁNDÉKBÓL a DICEtól, mert tiszta bug volt a game, amikor megjelent az még OK, de hogy 3at???
  • Skynet723
    Csak annyit mondj hogy lehet vele játszani így vagy nem mert ha nem lemegyek a Tescoba vagy a MEdiába és megveszem !!! :)
  • haxoror
    Valaki már helpelt, olvass vissza...
  • Skynet723
    Valaki helpeljen pls !!!! NEm tudok játszani 1.3 patchel mertcsatlakozásnál ezt írja ki !! Cd-key not vaild please HELPL !!!!
  • FerencFarkase
    Ha ez magyar tulajdonság,akkor miért fikázta tegnap 30 fricc gyerek egy szerveren.
  • haxoror
    A tankok sebzésén és tűzsebességén változtattak vmit?

[reménykedik]
  • koschwarz
    ja, és várjuk a hotfixet :D
  • erdos
    Ott a pont. A peccsek meg úgyis jönnek majd szépen sorban. Egyetlen játékot sem ismerek ami csak az 1.1-es verzióig jutott volna. Ráadásul mindegyikhez lesz egy új pálya... :-)
  • Skynet723
    Vazz sehova se tudok csatlakozni ezzel az új Patchel... mindig CD-key not vaild :(
  • koschwarz
    hát, én lemaradtam egyelőre erről a peccs mizériáról, és hétvégéig nem is nagyon fogom letölteni-tesztelni.

látom vannak jó és rossz tulajdonságai, de ti "természetesen" sírtok-rítok. ez olyan magyar tulajdonság.

kissé higgadjatok le, csak azért van ez, mert meg kell szokni az újdonságokat-változásokat, és az mindig nehéz :)

a rangokhoz: gondolom mindenki kiszámolhatja, mint ahogy a dice-nál is tették, hogy egy átlagjátékos napi x óra játékkal hány év alatt jut el valami értékelhető rangig, és ezért módosították. hát az olyan számok, mint 10.000 játékóra, kissé durvák. úgy kell felfogni, hogy most nem a sergeant-re hajtasz, hanem a general-ra.

uff, én beszéltem.
  • Bendegoose
    1.03-at rá lehet rakni az alap battléra, vagy fel kell rakni előtte az 1.02-t is?
    Thx,
    B.
  • Skynet723
    Vazz sehova se tudok csatlakozni ezzel az új Patchel... mindig Patch not vaild :(
  • Running
    Ideje lenne kiírni akkor mik lettek variálva a rangokkal.
  • Running
  • FlatlineHun
    Sajna nekem is van, hogy besül a TV rakéta, hiába van betöltve nem lehet kilőni, csak ha átváltasz ágyúra és vissza. Közben vagy lelőttek, vagy a pilóta lőtte le a célt. Phasza!
  • Zs0lt1
    Új rangokat is adtak hozzá!

Ez a 2nd Lieutenant eddig nem volt.
  • Zs0lt1
    el se hiszem vazzeg, megcsinálták a 0 byte-os screenshot porblémát. yuhéjj :-))
  • Nagydög
    En igazabol a loveszek iranyitott raketaival nem vagyok kibekulve. Suhanunk a taj folott, mikor beuszik a kepbe egy kokadt tank. Iranyitott raketara valtok, radobom a celkeresztet es tuz! Es tuz. Es tuz. Es tuz. Es mire egy fordulo nyoman a tank elsuhan a latoterembol, a raketa el is indul vegre, es megcelozza a latohatart. En meg megemlitem mindenkinek a jo edes anyjat, aki csak eszembe jut hirtelen. Es ez nem egyetlen eset, hanem rendszeres.
  • FlatlineHun
    "siráyl sok fragmaki végre lehiggadhat :D"

Mondja az, aki csak tankban ül, és a fórumon veri magát a 3:1 KDR-jére.... lol! :)
  • BurnBaby
    srácok, szerintem ne panaszkodjatok a rangok miatt. eddig ment a nemzetközi petíció, amit sokezer játékos (köztük magyarok is) aláírt, hogy nem jó megoldás, hogy napi 2 óra játékkal több év kell, mire 5-6 rangot léphet a játékos. mérlegeltek, belátták, hogy nem fogunk 3-4 évig napi 8 órát bf2zni és lejjebb vették a ponthatárokat (mert ez ugye nem igazi hadsereg) :)
  • FerencFarkase
    Akkor lehet ,hogy pont két nagyon lámi ült nálam tegnap helibe de én kétszer is lekenytem őket.A repülő rakétájánál meg aki szokott repülni tudja,hogy az első rakéta amit lősz mindig elmegy valahova ,most nem.Nekem gyorsabbnak tünik. A rang meg úgy felbosszantott,hogy csak na.Ezt azért csinálták bisztossan mert jön a special force és a sok láminak legyen már sikerélmény, igy könnyebben veszi meg a kiegészítőt.
  • Gabor970
    Sziasztok!

NNo, tegnap felhúztak :-) küzdünk fej-fej mellett, beugrok egy helibe, már ülnek benne ketten. Nagyon a pálya széléhez közelit, gondoltam valami csel lesz, én nem értek még nagyon a játékhoz. Leszáll, olyan helyen, ahol nincs semmi. Erre látom mindkettő orvos, egymást lövik és gyógyitják. Hú de eldurrant az agyam. Elvisz a barom emiatt egy BH-t, majd leszarja, hogy a csapat hogy áll. Én nem birtam ki, tankelháritó voltam, egy lövéssel lerendeztem őket. Persze két punishal már ki lettem zárva, de képtelen voltam ezt nézni.
  • Crem
    EMBEREK!

Ha valkinek lesz érdemleges infórmációja, hogy most mennyi pont & idő kell az új kitüntetésekhez az ossza majd meg !

Köszönöm!
  • Crem
    ok köszi...
  • Crem
    na ja...
    A Bh-t el lehet felejteni. Senki nem fog beleűlni.
    Talán-talán azon az egy mapon, ahol nincs kobra, csak a BH. De ismerve a játékosok hozzálását nem lesz itt realisztikus(ugorj-foglalj-jövök viszzaérted c. játék!:P )