172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
C:\Documents and Settings\!!!!![neved]!!!!\Local Settings\Temp
A neved ahogyan bejelentkezel a rendszerbe, az alatt kell lennie a Local settingsnek...többet nem tudok segíteni sajna...nem vagyok otthon. -
Nem emlékszem hogy én téged valamikor sértegettelek volna. Tudod az a baj, hogy annyira értelmetlen amit írtál, hogy alig van kedvem elmagyarázni néhány dolgot. Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki. Gratula. 

Ez egy játék, ha nem tűnt volna fel és nem a valóság. Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy a valóságban egy tankkal át lehet menni egy fakerítésen a BF2-ben meg nem...
-

NEm találom :((
-
Akkor keress rá.. -
lehet hogy én vagyok a hülye??az all-seeing eye-vel nemtudok kapcsolodni a szerverhez csak ip alapján?!? -
Szerintem velem van a gond :D de én még local settiget se találtam :( -
"- Erősen fele lett a Bh páncélja, bármilyen kóbor rakéta, földi jármű erősen sebzi..."
Igen, ez egy heli, nem egy tank.
"- A minigun csak gyalogosok ellen maradt ua hatékony..."
Kicsit talán túl durva is volt, nem? Legalábbis a többi szállítóhelihez képest. Bár ez talán maradhatott volna...
"- A helit lehet javítani a levegőben.
- Ki kell szállni zászlófoglaláshoz."
Igen, ezeket mondták előre.
"Nos a történet addig érdekes amíg nem üldözik a helit cobrával, mert szerelőkkel sincs már semmi esélye ellene. "
Na igen, az baromira esélyes a valóságban is. Inkább az volt eddig a vicces, hogy volt esélye.
"A kiugrálás dolog kevés helyen működik, mivel mindig marad 1-2 ellenfél a bázis körül akik szétgránátozzák a heli környékét. (nálam kb 1-2 ember hullott el bázisonként emiatt)"
Bizony, nem elég "lepörgetni" egy bázist, _el is kell foglalni_ b+! Most legalább metanuljátok, láma szárnyas fragvadászok!
"Tulajdonképpen az egész annyira macerás lett, hogy maximum gyors csapatszállításra alkalmazható az elő 5 percben, ennyi."
Na, szerinted IRL mire használják? -
Lehet, én mind2 kipróbáltam és ment, az alapra is, a 1.02-re is ráment a szokásos kavar megoldásokkal. -
Elindítod a peccs telepítést és követed ezt az útvonalat C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel.
Itt lesz a peccs kitömve és abban találod meg a fájlt, amit keresel. -
dorell #41832 és hol van? mert én ma akarom megvenni a játékot, de ha nekem utána kiírja hogy invalid cd key akkor nyakon fogom vágni.
+vki kérdezte, hogy lehet e egyből az 1.3 patchel indítani, vagy előbb a korábbiakat is fel kell tenni? -
haxoror #41831 "kivéve ha az elejét, vagy az oldalát lövöd meg,"
thx, ez az esetek 90% :DDD -
Hát tényleg röhej, hogy az első 6 szintet hamar meg lehet lépni és akkor alle unlock megvan majdnem, az uccsó 2höz meg kő sok sok pont...
Esetleg lehetett volna egyéb unlock fegyver is vagy valami, csak gondolom SF miatt nem szakadt idejük rá. -
De a peccset hogyan kell kinyitni ??? Mert én leszedtem e tömörített fált azt kicsomagoltam és benne volt a peccs ennyi :( -
p4-el hogy hasítottál wake-en? :) -
Helpeljet gyerekek valaki küldje el please validatecd.exe-t nagyon fontos lenne emalba vagy msn.en [email protected] -
Akkor amit a peccsben találsz néhány futtatható exe-t azokat nézd át és amibe megtalálod a key szót, indítsd el, majd a gamét, és akkor menni fog. -
Heh, rankedon az unlockért játszottam. Tehát az egész kitüntetéses szalagos előléptetős balhéból az unlock érdekelt. Most már az sem. Ennek ellenére játszom én, meg jól is érzem magam vele, csak most már végképp nem érdekel a pontgyűjtősdi. Most már csak az aranyérem motivál... -
Te azt tartod jónak, hogy egy eszköz lesz a játékban ami semmire se jó? Ez neked jó megoldás, csak gratulálni tudok. Szerintem inkább optimalizálni kéne a dolgokat és nem vagdalkozni mindenféle baromsággal.
Amíg a DICE 90%-a a BF2 kieget hegeszti addig nem lesz itt semmi értelmes peccs, vagy bármi. -
nah a problemo az hogy felrakta ezt az 1.3-mat és nem tok sehova sem joinolni :( mert invaild cd-ekey kell hozzá ez az validatecd.exe de én nem találom :(( -
Borg #41822 Az apc hitpointja 1000, az eryx sebzése meg pl 500. Meg asszem a tanké is.
Szal eddig sem kellett 3 lövés, kivéve ha az elejét, vagy az oldalát lövöd meg, ahol a sebzési faktor 0.4-0.7 :)
Hátuljába kell lőni, vagy az aljára (alá), ha pl dombon olyan helyzetben áll.
Bár nekem már sikerült tankot is egy lövéssel kilőni :) A gyenge pont szokás szerint a lánctalp eleje a jobb oldalán. Kb 45 fokos szögből ha oda belőssz a kaszni meg a lánctalp közé, akkor általában megvan egy lövésből. Nekem már 3x sikerült :) Eryx-szel. -
Nagydög #41821 figaro!
Ha megvetted a BF2-t, akkor szedd ki a kartyat a gepedbol, tedd ra a BF2 DVD-t es taposd ossze egyszerre a kettot. Egyebekben olvasd at a FAQ ezzel foglalkozo reszet, es remenykedj, hogy van valamilyen kezrateteles modszer, mert egzakt megoldast senki sem fog tudni mondani. -
ÉS nem tudná valaki megmondani hogy honnan szedhetem le validatecd.exe-t ????? -
figaro11 #41819 skynet723 ha leírod mi a problémád lehet tudok segíteni!mi ezaz egész! -
Havernak is ilyen van és neki sem fut azt hallottam hogy nem fut ezen a kártyán... valamilyen szintet nem bír el. Nekem Radeon 9550-em van és tök jó egy éve vettem 15ezerért és még most is annyi... -
Rafia #41817 ...és milyen jól van ez így! -
Nagydög #41816 "Vegyel fel please hogy átküldd ezt a fáljt !!! PLEASE !!!!légyszi kérlek :(( szarul vagyok :(("
En meg nem tettem fel a patchet, MSN-t pedig csak azutan teszek fel, ha megvettem vegre a Jimmy Best of albumot. -
+ + ++++ + +++
+ + + + + +
+++++ +++ + + +
+ + + + +
+ + ++++ ++++ + -
figaro11 #41814 sziasztok!
nekem van egy ati radeon 9200-as kártyám!eddig minden rendben volt vele!a battlefield 2-nél olyan probléma lépett fel hogy a játékot elindítja a menuig, és mikor már betolteném a loading-ot akkor kiírja hogy vpu recover alaphelyzetbe állította videokártyát és leáll a játék!hogy tudnám megoldani ezt problémát!segítsen valaki!! -
lol
-
Vegyel fel please hogy átküldd ezt a fáljt !!! PLEASE !!!!légyszi kérlek :(( szarul vagyok :(( -
Ehh csak nekem olyan nincs :(( -
Nagydög #41810 "Nah please MSN-re vegyetek fel aki tud ssegíteni és aki segít garantált FTP oldalt kap tőlem egész jó kis játékokkal ;) és ez nem kamu !!! MSN: [email protected]"
Nem nem rak fel, hanem nem futtat le. A tempben a kitomoritett cuccok kozott lennie kell valami validatecd.exe-nek, vagy minek. Azt kell lefuttatni. -
jóvanna! én alapból nem bíztam benne, hogy ez a peccs is tökéletesre fog sikerülni. de összeségében csak javított azon a qrva alapjátékon, nem????? 

-
BFV ratyi
-
haxoror #41807
veterán tankos OLOLOLOL
-
Jeah thnx hogy segítetetek figyelembe se vesztek pedig igazán nem sokat kéek !!!!!! 

-
ÚJkrumpli
-
haxoror #41804 bla bla bla CSÍTER!!!!!!!!!
-
Ez maradjon a veterán tankosok titka ;)
Zero: te azért játszotál mert új fegyverekért hajtótál vagy mert szeretél bf2-vel játszani? (én az utóbira szavazok az én részemröl)