172102
  • mNzJean
    Skynet ha valaki elmondja ,hogy hol találom amit keresel akkor elküldöm neked.
  • FlatlineHun
    Azt olvastam máshol, hogy lehet még repülőn is. Fura, és helytelen, ha igaz!
  • gergod
    thx crem, ace!
  • haxoror
    Ez tényleg jól hangzik, bár az érem másik oldala hogy így 6 emberrel kevesebb lesz a fronton és hamarosan tényleg szükség lesz a védőkre mert a csapat vissza fog szorulni a zászlójukhoz :D

Az a bajom hogy sokan (megjegyzem jogosan) ésszerű taktikákat akarnak a játékban csinálni de az engine másképp működik, pl néhány napja páran úgy gondolták hogy a tankom klasz mobil fedezék és ha azt követik akkor védve lesznek a golyóktól, nem is volt gond amig vissza nem tolattam a sérülések miatt és lett rögtön 3 tékám :/
    És NEM kaptam punisht aminek nagyon örültem :)
  • Crem
    http://www.gameslave.co.uk
  • ACE
    Az összes, ami működött eddig is, nem változott...
  • Crem
    köszönöm!:)
  • gergod
    Tudtok olyan stat oldalt mondani, ami már jelzi az új állapotokat?
  • ACE
    Jáccottál már 1.3-as patch-el ranked serveren? Mert ha még nem, első 4 embered kinyírásakor mindegyikre fogsz kapni egy rank-et...
  • gergod
    álá war
  • Nagydög
    "Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. :)"

Sot tulajdonkeppen ilyenkor nehany urgenek(praktice egy squadnak) ott kene maradnia es kiepiteni a vedelmet, hogy ne a sajat farkat kergeto kutya esete ugorjon be az embernek a korbefoglalgatott zaszlokrol. De ki az istennek van kedve a tortenesektol tavol uldogelni, es varni, hogy hatha arrateved valami ellenfel. Sz'al ilyesmire csak szervezetten, jo parancsnokkal, jo ellenfel ellen van esely.
  • haxoror
    SCANDAL!
  • TS Zolly
    Hu bakker ne nézz már ekkora lámának! Persze hogy van külömbség. Irtam is, hogy utánna, ha nincs uav. Nem????

• Borg
    Kizárt dolog. Ez az engine nem arról szól :)
    Lévén a TK-t még mindig beadja minden kis vicces ütközésért...
  • Polemius
    Az új verzióval kipróbálta már valaki, lehet-e a járművek tetején (főleg tank) utazni? Vagy még mindig azonnali elhalálozással jár?
  • Borg
    Elég nagy különbség, hogy a zászló foglalása után, vagy előtt teszed ezt. Ugye.
  • FlatlineHun
    Hát ez kiakasztó!

Helicopter Combat Medal
    Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in helicopter combat.
    * IAR: 30 kills in a Helicopter
    * Global: 250h Total time using Helicopter
    * Global: 20000 kills with Helicopter

Air Combat Medal
    Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in aerial combat.
    * IAR: 25 kills in a Plane
    * Global: 200h Total time using Aviator
    * Global: 10000 kills with Aviator

Repcsivel fele annyi kill, és kevesebb idő kell? BS!
  • Polemius
    Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. :)
  • TS Zolly
    ,, Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki ,,

Zászló elfoglalása után, ha nincs uav, akkor én igen . :P
  • FlatlineHun
    Én nem szóltam be neki! De mivel nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem.
  • Running
    Hagyd a fenébe az egészet, nincs értelme, ma kisírom este magam, de holnap már jól leszek.

• Looserke
    Nemtudom, hogy nektek is feltűnt-e, de nem mindig reagál a játék, pl a rádióüzenetekre és a minimap és a scoreboard előhívására. De ez csak az új patch óta van.
  • Polemius
  • koschwarz
    msot miért nem lehet egyébként running véleményét meghallgatni (elolvasni) anélkül, hogy valaki beszólna neki?? bazz.
  • FlatlineHun
    Természetesen még ma nekiállok!
  • koschwarz
    jujj, de egyetértek veled is.

végre a mustár nem arról fog szólni, hogy minden arab a BH-t vadássza, juppé!!!!
  • Nagydög
    "oké, akkor ha ma este szeretnék valami telepíteni akkor meddig menjek el? 1.2? azzal még nem lesz gond?"

Lehet, hogy annak a telepitesevel is trukkoznod kell. A FAQ elejen megtalalod, mit csibnalj, ha rendetlenkedik. Azt egyebkent mindenkeppen rakd fel, mert a rankedek mind azzal mennek.(Asszem) Az 1.03-al meg varhatsz, a szerverek is csak lassan teregetnek at erre a verziora.
  • koschwarz
    jujj, de egyet értek veled. tényleg.
  • joebacsi
    (ugye nem tűnik erőltetett mosolynak?)
  • joebacsi
    :)
  • dorell
    oké, akkor ha ma este szeretnék valami telepíteni akkor meddig menjek el? 1.2? azzal még nem lesz gond?
  • Nagydög
    "nem lehetne, ezt a invalid cd key dolgot feltenni a faq-ba? mert nekem még mindig nem tiszta a dolog, és úgy meg bazira nem akarom megvenni, hogy aztán itt szívjak vele. milyen cdkey ellenőrző program, meg hol van?"

Nem egy nagy ordongosseg, csak a DICE teljesen varatlanul elb..ta a patch telepitojet. Egy kis ugyeskedessel igy is megoldhato, es valoszinuleg a DICE-os fiuk is kijavitjak rovidesen egy hotfix segitsegevel. Ha megvarod a hotfix hotfixenek a hotfixet, akkor problema nelkul mukodni fog a dolog.
  • gergod
    Megjegyzi a klán előtagot, ha 1x beírtad és utána nem, akkor is azt írja ki attól még hogy üresen marad a mező bejelentkezéskor.
  • Nagydög
    "Te akarsz neki elmagyarázni dolgokat? Ahoz képest úgy fest hogy neki jóval több köze van a játékhoz mint neked..."

Mar akartam is kerni, hogy jojjon valaki ebben a temaban hisztizni, mert mar majdnem beszelgetes kerekedett az ugybol.
  • Running
    Szerintem egyszerűbb lenne ha nem szólnál ebbe bele, főleg nem ilyen faszságokat. Köszi.
    Ja és be lehetne már fejezni az egyms seggének a nyaldosását...
  • dorell
    nem lehetne, ezt a invalid cd key dolgot feltenni a faq-ba? mert nekem még mindig nem tiszta a dolog, és úgy meg bazira nem akarom megvenni, hogy aztán itt szívjak vele. milyen cdkey ellenőrző program, meg hol van?
  • Hatt
    Nem tudom feltünt e neked de van commandernek 2 fajta ellenséget jelző berendezése... Minek foglalsz el valamit ha az ott lévőket nem szeded le?
    Te akarsz neki elmagyarázni dolgokat? Ahoz képest úgy fest hogy neki jóval több köze van a játékhoz mint neked...
  • Pink Tiger
    hát a seregben is lehet szopni és jól szopni:DDDd
  • leveskocka
    nah,hat ehhez mar vegkepp semmi hozzafuznivalom...

• Pink Tiger
    tök poén lesz rangtalanul agyonalázni a tábornokokat:DDD