172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Skynet ha valaki elmondja ,hogy hol találom amit keresel akkor elküldöm neked. -
FlatlineHun #41922 Azt olvastam máshol, hogy lehet még repülőn is. Fura, és helytelen, ha igaz! -
thx crem, ace! -
haxoror #41920 Ez tényleg jól hangzik, bár az érem másik oldala hogy így 6 emberrel kevesebb lesz a fronton és hamarosan tényleg szükség lesz a védőkre mert a csapat vissza fog szorulni a zászlójukhoz :D
Az a bajom hogy sokan (megjegyzem jogosan) ésszerű taktikákat akarnak a játékban csinálni de az engine másképp működik, pl néhány napja páran úgy gondolták hogy a tankom klasz mobil fedezék és ha azt követik akkor védve lesznek a golyóktól, nem is volt gond amig vissza nem tolattam a sérülések miatt és lett rögtön 3 tékám :/
És NEM kaptam punisht aminek nagyon örültem :) -
http://www.gameslave.co.uk -
ACE #41918 Az összes, ami működött eddig is, nem változott... -
köszönöm!:) -
Tudtok olyan stat oldalt mondani, ami már jelzi az új állapotokat? -
ACE #41915 Jáccottál már 1.3-as patch-el ranked serveren? Mert ha még nem, első 4 embered kinyírásakor mindegyikre fogsz kapni egy rank-et... -
álá war -
Nagydög #41913 "Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. :)"
Sot tulajdonkeppen ilyenkor nehany urgenek(praktice egy squadnak) ott kene maradnia es kiepiteni a vedelmet, hogy ne a sajat farkat kergeto kutya esete ugorjon be az embernek a korbefoglalgatott zaszlokrol. De ki az istennek van kedve a tortenesektol tavol uldogelni, es varni, hogy hatha arrateved valami ellenfel. Sz'al ilyesmire csak szervezetten, jo parancsnokkal, jo ellenfel ellen van esely. -
haxoror #41912 SCANDAL! -
TS Zolly #41911 Hu bakker ne nézz már ekkora lámának! Persze hogy van külömbség. Irtam is, hogy utánna, ha nincs uav. Nem????
-
Borg #41910 Kizárt dolog. Ez az engine nem arról szól :)
Lévén a TK-t még mindig beadja minden kis vicces ütközésért... -
Polemius #41909 Az új verzióval kipróbálta már valaki, lehet-e a járművek tetején (főleg tank) utazni? Vagy még mindig azonnali elhalálozással jár? -
Borg #41908 Elég nagy különbség, hogy a zászló foglalása után, vagy előtt teszed ezt. Ugye. -
FlatlineHun #41907 Hát ez kiakasztó!
Helicopter Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in helicopter combat.
* IAR: 30 kills in a Helicopter
* Global: 250h Total time using Helicopter
* Global: 20000 kills with Helicopter
Air Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in aerial combat.
* IAR: 25 kills in a Plane
* Global: 200h Total time using Aviator
* Global: 10000 kills with Aviator
Repcsivel fele annyi kill, és kevesebb idő kell? BS! -
Polemius #41906 Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. :) -
TS Zolly #41905 ,, Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki ,,
Zászló elfoglalása után, ha nincs uav, akkor én igen . :P -
FlatlineHun #41904 Én nem szóltam be neki! De mivel nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem.
-
Hagyd a fenébe az egészet, nincs értelme, ma kisírom este magam, de holnap már jól leszek. 
-
Nemtudom, hogy nektek is feltűnt-e, de nem mindig reagál a játék, pl a rádióüzenetekre és a minimap és a scoreboard előhívására. De ez csak az új patch óta van. -
Polemius #41901
-
msot miért nem lehet egyébként running véleményét meghallgatni (elolvasni) anélkül, hogy valaki beszólna neki?? bazz. 
-
FlatlineHun #41899 Természetesen még ma nekiállok! -
jujj, de egyetértek veled is. 
végre a mustár nem arról fog szólni, hogy minden arab a BH-t vadássza, juppé!!!! -
Nagydög #41897 "oké, akkor ha ma este szeretnék valami telepíteni akkor meddig menjek el? 1.2? azzal még nem lesz gond?"
Lehet, hogy annak a telepitesevel is trukkoznod kell. A FAQ elejen megtalalod, mit csibnalj, ha rendetlenkedik. Azt egyebkent mindenkeppen rakd fel, mert a rankedek mind azzal mennek.(Asszem) Az 1.03-al meg varhatsz, a szerverek is csak lassan teregetnek at erre a verziora. -
jujj, de egyet értek veled. tényleg. 

-
(ugye nem tűnik erőltetett mosolynak?) -
:) -
dorell #41893 oké, akkor ha ma este szeretnék valami telepíteni akkor meddig menjek el? 1.2? azzal még nem lesz gond? -
Nagydög #41892 "nem lehetne, ezt a invalid cd key dolgot feltenni a faq-ba? mert nekem még mindig nem tiszta a dolog, és úgy meg bazira nem akarom megvenni, hogy aztán itt szívjak vele. milyen cdkey ellenőrző program, meg hol van?"
Nem egy nagy ordongosseg, csak a DICE teljesen varatlanul elb..ta a patch telepitojet. Egy kis ugyeskedessel igy is megoldhato, es valoszinuleg a DICE-os fiuk is kijavitjak rovidesen egy hotfix segitsegevel. Ha megvarod a hotfix hotfixenek a hotfixet, akkor problema nelkul mukodni fog a dolog. -
Megjegyzi a klán előtagot, ha 1x beírtad és utána nem, akkor is azt írja ki attól még hogy üresen marad a mező bejelentkezéskor. -
Nagydög #41890 "Te akarsz neki elmagyarázni dolgokat? Ahoz képest úgy fest hogy neki jóval több köze van a játékhoz mint neked..."
Mar akartam is kerni, hogy jojjon valaki ebben a temaban hisztizni, mert mar majdnem beszelgetes kerekedett az ugybol. -
Szerintem egyszerűbb lenne ha nem szólnál ebbe bele, főleg nem ilyen faszságokat. Köszi.
Ja és be lehetne már fejezni az egyms seggének a nyaldosását... -
dorell #41888 nem lehetne, ezt a invalid cd key dolgot feltenni a faq-ba? mert nekem még mindig nem tiszta a dolog, és úgy meg bazira nem akarom megvenni, hogy aztán itt szívjak vele. milyen cdkey ellenőrző program, meg hol van? -
Nem tudom feltünt e neked de van commandernek 2 fajta ellenséget jelző berendezése... Minek foglalsz el valamit ha az ott lévőket nem szeded le?
Te akarsz neki elmagyarázni dolgokat? Ahoz képest úgy fest hogy neki jóval több köze van a játékhoz mint neked... -
hát a seregben is lehet szopni és jól szopni:DDDd -
nah,hat ehhez mar vegkepp semmi hozzafuznivalom...
-
tök poén lesz rangtalanul agyonalázni a tábornokokat:DDD