172102
  • FerencFarkase
    Tök jó! kiad az ea egy patchet aztán mindenki elkezdi egymást utálni.Mi lessz itt ha kijön a special targonca force.Én bisztossan megveszem ezt nem lehet majd kihagyni
  • FlatlineHun
    Lbandi, mi is a userneved? Nem >LBandi< ?
  • Verzoo
  • Nagydög
    "Nem hozzád szóltam tigris.A személyeskedést pedig"lbandi"barátunk kezdte.Vedd a fáratságot és olvass vissza mielőtt beleszólsz egy olyan dologba amihez amúgy sincs semmi közöd."

Eddig volt egy olyan naiv elkepzelesem, hogy ez egy forum, nem a netre veletlenul kikerult maganlevelezesed, igy aztan nyugodtan beleugathat a Tigris koma. Meg meg igaza is van. Attol hogy Lbandi kartacsnak annyi esze van, mint egy jo kepessegu szocskenek, meg nem kell indulni a seggfejsegi versenyben, es kulonosen nem erdem a dobogon vegezni.
  • Pink Tiger
    50%ban ismerem lbandi itteni történetét:)

de szerintem más kérdés hogy kinek van igaza megint más hogy milyen érvekkel próbáljuk meggyőzni a saját magunk igazáról őt vagy a többieket:)))

én csak erre vonatkozóan írtam, hogy kinek van igaza más dimenzió:)ha úgy tetszik szvsz

és előrte leszögezem nekem nincs bajom senkivel, néha lollerborgerrel, de egyébként minden ok:D
  • cyberbob29
    Bandika látod itt ütközik ki az értelem hiánya, Verzoonál megvan az az intelligencia amivel felmérte, hogy nincs értelme tovább ragozni a dolgot, de nálad láthatóan hiányzik, ezzel pedig csak magad alatt ásod a gödröt ráadásul a faxom sem kiváncsi a szövegedre ez a fórum nem erról szól, szóval itt lehet neked is abbahagyni...
  • Running
    Akkor kezdem én így látatlanban:
    Valszeg jó játékos vagy mert jónak tűnnek az értékeid. Gratula hozzá.
  • leveskocka
  • Running
    Hát legyen övék az elsőbbség.

• FlatlineHun
    Okés, az enyémet még úgysem elemezte senki :)))

• leveskocka
    teljesen egyetertek veled.
  • erdos
    nem neked szólt csak elcímezte asszem, bár a fene se biztos hogy hogyisvanez :-)
  • leveskocka
    nos nyilt egy forum,sertodes ne essek,Verzoo es Lbandi elsobbseget elveznek:)
    megnez!irbele!vagynem:)

remelem,nem kapok erte tul sok minusz pontot:)
  • TS Zolly
    ???
  • Pink Tiger
    lehet hogy rámutatott, de szerintem nem így kell "jól" rámutatni :)

• Crem
    Ez kb. nálam úgy működik, hogy amikor jó a csapat (Flatline,Verzoo és családja+akit még kihagytam) akkor kezdünk taktikusan játszani. Esetleg ha a commander nem pilóta akkor csináljuk azt amit mond.
    HA! Viszont kibasz lámákkal ,punishkirályokkal hoz össze a sors, tény, hogy akkor az érmeket hajtom, mert abban a helyzetben ez okoz szórakozást...
  • LBandi
    ma reggel is te kötöttél belém kicsihuszár, és leszarom a pontjaidat meg a degenerált fejedet. Amuyg a kinézetre csak anynit majd akkor ugass ha növesztettél egy emberi fejet meg monjuk nem 20-as karod lesz amivel még a kólásüveget is csak nekifutásból tudod felemelni! a játéktudásod pedig monjuk egy reumás mókus harci képességiet ütik meg.
  • Verzoo
    Nem vagyok egy ideges tipus de ez a gyerek folyton fel**ssza az agyam.Idejön kötekedni b*szogat másokat,ezért írtam,hogy inkább otthon kellene körülnézni.
    Na ezzel részemről le is zártam.
  • Pharolas
    Én kis Rózsaszín Tigrisem. Te nem érted, hogy a Verzoo mért degradálja a kis pöcök alias Lbandi külsejét.

Nos, nagyon egyszerű. Először is, amikor bejövök a forumra akkor eléggé gáz dolog, hogy ilyen hülyeségeket kell olvasnom, hogy mekkora láma az egyik mert Lbandinak persze mennyire király a statja, K/D ratioja. E mellett még azt is el kell viselni, hogy mindenkinek beszólogat.

Erre van két megoldás, vagy nem forumozok (ugye ésszerű), vagy le kell szoktatni az ilyen embereket, hogy a gép mögül elrontják más kedvét IQ hiányos beszólásokkal.

Ha nem a nevezetes személy haverja vagy, vagy talán egy másik klónja, akkor kérlek, hogy ne a Verzoo becsmérlésével kezd. Ilyenkor annyira, de annyira szeretném, ha személyesen lehetne megbeszélni a dolgokat, mert kiv lennék a testmimikára. Na ennyi, megyek vissza fősulira.
  • Running
    Aszem akkor nyissunk egy FLATLINE vs. RUNNING topicot is. Ott majd tök jól elemezgetjük egymás statját...
  • leveskocka
    nem a stat szamit persze...de azert en is szivesen ranezek neha,es visszaemlekszem egy-ket szep csatara:)
  • CéZé
    Velem együtt még néhányan pedig minősíthetelen vérpisták, mivel nincsen statunk...hüp-hüp
  • leveskocka
    teljesen igazad van.en jobb szeretek ramutatni a jellembeli hibakra,es azt szepen kivesezni:)te is ilyen lehetsz:)a kulso az elegge masodlagos dolog,de mint verzoo amugy jol ramutatott,hogy sok esetben befolyasolhatja a dolgokat:)bar asszem nyitni kene egy topikot: Verzoo VS. Lbandi cimmel:)
  • erdos
    Hát az én statomból aztán ami lejön az csúnya szégyen a jcsr-re :D
  • Running
    Nem sértődtem meg, csak nem szeretem hogy ki lettem kiáltva egy láma farmer pilótának. Közbe meg sose láttak játszani, se repülni, se semmi, csak dobálóznak a szavakkal ész és értelem nélkül.

Ez már régebb óta szúrja a szemem, a mai hozzászólást már lereagáltam.
  • Verzoo
    A játékát és a személyiségét már kielemztük kb egy hónapja mert akkor indult ez az egész dolog de úgy látszik nem abból fakad a degenerációja hanem a kinézete miatt felmerülő kissebbségi komplexusából.
    Személyesen neked csak annyit,hogy ha ebbe a vitába bele akarsz szólni akkor vedd a fáratságot és olvass vissza egy hónapot.
    Fáradozásodat előre is köszönöm.
    Verzoo
  • FlatlineHun
    Néha. Jah, néha rankeden is lehet jót játszani, pláne, ha társasággal megy az ember....
  • Running
    Ráadásul egyet értek, a példákat csakis azért említettem, hogy ne kategórizáljanak már "láma pointfarmer pilótának"...semmi másért. A statisztikákat egyébként is ezerféleképpen lehez értelmezni.

• Kandurex
    F2k -n és RDHA -n nézz körül egy kicsit. A sok rankolás mellett egy kis igazi játékélmény is elfér.
  • FlatlineHun
    Dehogynem! Nagyon sokminden kiderül abból, hogy hogy játszik az illető! Persze nem az elért pontokról van itt szó, de a stat igenis minősít...
  • Verzoo
  • haxoror
    Még mindig nem érted, nekem a stat semilyen szinten se minősít senkit.
  • FlatlineHun
    Verzoo, kihagytad, hogy valószínűleg ezen okok miatt olyan nagy az arca is....
  • Pink Tiger
    nem az a lényeg hogy ki kezdte hanem hogy a külsőt felhozni végső érvként bár eredményesnek tűnhet mégis elág gáz, tökmindegy hogy ki kezdte, de szerintem ezzel te is egyetértesz:)
  • haxoror
    f2k és RDHA néha, rankedet nem tudok mondani mivel természetéből adódóan az összes farmer(paraszt :P) és ribbonvadász rankedekre jár.
  • Verzoo
  • Polemius
    "(kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülőig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban"

Csak szólok, hogy már le is maradtál róla. Igaz, grafikában elmarad a bf2-től, de amikor kijött, még nem volt rossz. :)
    És meg tudták oldani, hogy nem akadt el a tank a jelzőtáblákban. Sőt, külön volt sofőr, meg lövegkezelő benne. És ha a lándtalpadat kilőtték, nem mentél sehová. De attól még lőni tudtál. És fordítva, ha az ágyúcső sérült meg, attól még mehettél tovább. És ott is be lehetett osztani egy ember alá többet. stb, stb...

Csak azt sajnálom, hogy mire lett netem, már senki nem játszik vele, köv. rész meg ki tudja mikor lesz.. :(
  • Pink Tiger
    na jó nem osztom az észt csak ráértem:D
  • Verzoo
    Nem hozzád szóltam tigris.A személyeskedést pedig"lbandi"barátunk kezdte.Vedd a fáratságot és olvass vissza mielőtt beleszólsz egy olyan dologba amihez amúgy sincs semmi közöd.
  • Pink Tiger
    én reggel óta olvasom a topicot nagyon vicces ez a running zero vita, ugynis running te sértődtél meg egy hszen ami vszeg (legalábbi nekem is úgy tűnt) egyáltalán nem annak volt szánva.. aztán elindult a haddelhadd:))))

idővel mindkét oldalon megjelent némi személyeskedés is persze és bekapcsolódtak mások is mindez csak egy sértődésből indult:DDD loller