172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja, tök jó volt egy másik flémen keresztbeflémelni.... :P :)) -
haxoror #42041 Legnépszerűbb témák
1. Battlefield 2
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Need for Speed: Most Wanted
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Humoros és aranyos képek
6. FIFA 06
7. Football Manager 2006
8. Counter-Strike:Source
9. Football Manager 2005
10. Call of Duty 2
-
FlatlineHun #42040 Én mentem vele BH-ra vadászgatni :) -
HU.man butcher #42039 ...... szánalom! és nem Bandi, akkor szerintem tudni fogod hogy ki:) -
Verzoo #42038 

-
Rafia #42037 Horn Gyula monnnyon le! -
Verzoo #42036 PÍSZ 

-
FlatlineHun #42035 Igazad van, nem érdemes idiótákkal vitatkozni, mert lehúznak a maguk szintjére, és ott legyőznek a rutinjukkal. -
Nagydög #42034 "Lehet,hogy én vagyok a hülye és neki van igaza,ha igen akkor mindenkitől elnézést kérek..."
Fraszt! A nagykepu hulyegyerek cimszonal Bandi kartacs kepe van a lexikonokban, de most nem errol van szo. Egyebkent igazatok van, tema reszemrol is lezarva. -
FerencFarkase #42033 meg ott le is lőhetitek egymást verekedni se kell
-
Hát, eddig a MEC és kínai heli pihengetett mindig a helipadon, pont a BH túltápoltsága miatt. Most a BH is a helyére került.
Részemről mindig is egy útra használtam a szállítóheliket(fajtától függetlenül), és örültem, ha kibírta addig. Sosem próbáltam meg harcolni vele, szerintem nem arra való. -
HU.man butcher #42031 Bandi Bandi :D:D szeretem amikor ilyen vagy:)! -
FerencFarkase #42030 rankedet!!! -
FerencFarkase #42029 valaki név szerint mondjon egy ea s szervert azt már megyek is -
FerencFarkase #42028 nah keresünk valami szervert??? -
Jahajjj. Értem, a "láma szárnyas fregvadászok" általánosításomat vetted magadra. Na, az a te bajod igazából. Tudod, akinek nem inge...
Egyébként pont azért, mert felkaptad a vizet, tűnt úgy, mintha főleg BHban szöcskézve zsebelnéd a ponthegyeket.... :P
Na, visszatérve, miért is baj, hogy legyengítették azt a madarat? -
Pajtás? Hól vagy te a pajtástól?
Ha az életkorod nem nyert az nem akkora gond, mindössze a szinvonalat próbáltam vázolni. Ha idősebb vagy a megjelőlt életkornál az csak a te bajod, agyilag nem fejlődsz...:) -
Lezárhatjuk a dolgot. Utoljára: Nem a bh-t siratom, hanem a megoldást nem találtam precíznek amivel kiiktatták és írtam flatline-nak egy elemzést szerintem hogyan kellett volna.
A smile meg lemarad néha. -
Verzoo #42024 
-
Nagydög #42023 "6. Sirattad itt a BH-t, nyilván akkor sokat bánsz vele. -> Inkább vagy pilóta, mint én, pl."
En is siratom kicsit, mert bar repulni csak utaskent szoktam, de kedvelem. Meg aztan tenyleg nem biztos, hogy egy elb..tt dolgot a masik oldalra elb..ssal lehet legjobban javitani. Persze majd idovel kiderul. Ha tovabbra is hasznalni fogjak a nepek, akkor van letjogosultsaga. Ha csak a kifuton fog acsorogni, akkor benne hagyni is folosleges volt. -
FerencFarkase #42022 inkább dumáljunk össze valami külföldi szervert ahol tudunk együtt warozni .pl valami ea szervert. -
Tudod ez a bandi ez tipikusan abból a fajtából való aki egy (új)gazdag családba született, ahol kinyitja az abáltszalonnától bűzlő száját és egy szóra megkap mindent. Szülők szállítják az isibe minden nap mert a tömegközlekedési eszközök ajtaján nem fér be illetve megterhelő még 50 méter gyaloglás is. Ehhez társul még az emberinek csak halványan nevezhető kinézete, a 60as zsírkarjával, zsírmájával, egyéb hendikeppjeivel. Ezt próbálja ellensúlyozni a nagyzolós szövegével valamint ilyen-olyan kdr és egyéb statokkal. -
Az OFPre gondolsz? Igen, az király, csak multiban volt egy kalap kaki még 1.2, 1.3 környékén. Nem volt türelmem kivárni. Most, 1.9x magasságában nem tudom, hogy milyen. Single az jó, csak ugye egy AI ellenség sosem lesz olyan, mint egy ember. Összességében nekem a BF42 már jobb élményt adott mint OFP. -
Ne kötözköggy én ezt láttam ki belőle, ok?
-
Lord David #42018 Jó game!! -
Verzoo #42017 lbandi velem kötekedett és nem veled sem Tigris komával.Ezért vettem magamnak a bátorságot és megkértem szépen,hogy ha már beleszól olvasson vissza.
Azt hiszem már írtam egyszer,hogy befejeztem de úgy látszik ez nem jön össze.
Megmondom őszintén tényleg nem ezért járok ide hogy veszekedjek meg veszekedést olvassak de ez a gyerek amikor megjelenik itt mindíg valami gáz van.
Lehet,hogy én vagyok a hülye és neki van igaza,ha igen akkor mindenkitől elnézést kérek...

-
Erdősnek szép nagy de hogy jön ez ide?
-
Lord David #42015 

-
korvonalazodott az uj Seggfejsegi erdemerem!
IAR:egy koron belul legalabb 5x seggfej legyel!
vagy 100h global seggfejkaszt -
Elhiszem, hogy futnak tőled az 4. 5. ált. oszt. tanulók
. Penge vagy! Megérinthetlek?!
-
Csak azért, mert várod.... :P
(Ja, kösz a számozást, egyszerűbb lesz válaszolni)
1. Ja, bocs.
2. - 3. Nemigen értem, hogy hogyan jön ez ide. A BH változásáról írtad, hogy szerinted szar. Én írtam, hogy jó lesz ez így, közelebb van a reálishoz és kiegyensúlyozottabb. Szóval... elismerésem, minimum kétszer annyi időd van játszani, mint nekem.
4. Ja, mert te írtad...
5. Szmájlit nem látok a végén, ezt komolyan gondolod? :P
6. Sirattad itt a BH-t, nyilván akkor sokat bánsz vele. -> Inkább vagy pilóta, mint én, pl.
7. Én elhiszem, ha leírod, de akkor meg miért beszélsz hülyeségeket?
8. Kösz, hogy megengeded, de erről eddig asszem nem volt szó.
-
LBandi #42011 na az kúltúrált lan lehet :D
pont nekem való úgyis már alig találok megagyalható emebert mert mind inkább csak fut :( -
Ebből csak az jön le hogy faszláma vagy:)
Az én statom ne elemezd ki mert kb akkora lehet mint Erdősnek:)
Sajna nem játszottam 15000 órát. -
FerencFarkase #42009 Kéne csinálni egy jó kis lan partit mi ott még verekedni is szoktunk.Hisz minek veszekedni ha verekedni is lehet.Hozzuk már össze valahogy aztán ha kinyir valaki valakit jól epicsázzuk.
-
LBandi #42008 nem nyert kis vietnámos pajtás :D -
LBandi #42007 nem :D
csak a xar forum nem engedi eztet:
L--Bandi -
FlatlineHun #42006 Túlzott bizalom. Rossz jellemvonás! :) -
a lényeg pont az hogy nem akarok beleszólni:) hanem csak megjegyeztem valamit ami feltűnt nekem:)) és ezt most is tartom
egyébként písz embörök
-
lol, nagy ember nagyot esik:) Én nem tudom hány éves vagy de ilyen dumával kb 12 éves koromban találkoztam utoljára... -
LBandi #42004 én irtam reggel valamit célzás nélkül erre ö beugatott majd vszaszóltam erre ö megijnt és én arra válaszoltam ö meg irt 3 sértegetö postot közben mire én irtam na akkor most neked sema szomszédod a hülye....
amuyg én ide verzoonak többet nem irok majd a saját nevemmel ellátott fincsi topikomba :D