172102
  • Fujiryu
    Ehh.Eddig ez a legnagyobb sértésed...

Egyébként már megint nem érted miről beszélek és összekevered amit két különböző témában írtam, de nem baj segítek.Titeket egyedül a Kenny házának a belinkelésénél kevertelek bele, illetve nem is belekeverés mert ti csináltátok.A faszlámás téma az minden bizonyíték nélkül itt csíterezős dologra vonatkozik.Az, hogy vannak bizonyos emberek akik ennek a két halmaznak a metszetében találhatóak, pusztán a véletlen műve és nem azt jelenti, hogy a két halmaz ugyanaz...Szvsz nagyon jó vitapartn er vagy, mert könnyű olyan emberrel vitázni, aki nem képes értelmezni amit mondtam.Ezért próbáltam meg egyszerűbb stílusban fogalmazni, de akkor meg túl sokat anyáztam.Nehéz megfelelő flémet csinálni az itteni közönségnek
  • McKenny
    de ugye nem aixben?
  • setuh
    mondtok nekem par no air mapos szervert,keresobe nem talalok v h kereshetnek ra?
  • eugabesz
    Te nOOb,az IRAM-osok szerintem szivesen játszanak veletek gyak.wart...csak szólj,ha kellünk.
  • Zerénd
    Na jó. :DDDD
  • Metalmilitiakid
    haggyál már olyan ritkán találkozom hozzám hasonló vitapartnerral hagy szórakozzak már :D
  • Zerénd
    Te cicus! Nem unjátok még?
  • Metalmilitiakid
    Na akkor mégegyszer.
    1."Még a Boxer-csótányok-szerzsínyó-metalmilitia kombótól is." Na ebben benne vagyok szóval nekem is címezted érzésem szerint,meg igazából a 7th hmm kb több mint a fele , ezért használtam a 7th kifejezést.
    2.Nem a te anyázásodról van szó , hanem a kenyéről (lol kenyérről :D) de te ezt 2 oldal alatt nem vetted észre amint látom.
    3.Nem utalgatok semmit! Kerek perec megmondtam hogy mind a 2 félnek vissza kellene vennie a képéből.
    4.A videó , ha azt gúnyolásból írtad akkor haggyuk. Ha tényleg jóindulatnak vetted akkor hálistennek megértetted a szándékom, hogy kicsit közös poénkodást akartam, amin mi is meg keny is nevetünk, mivel látszott hogy egy annyira vérkomoly fragmovie volt :D
    5.Na meg hogy csak azért basztatjuk mert kk meg menő , na én pont nem basztatom és mégis kk s vagyok (egypárszor igaz ki is akartak tagadni érte :D).
  • Zerénd
    Míg a hálószobában marad, addig nincs bajom vele! De ne vonuljatok fel az Andrássy úton. :DDD
  • Zerénd
    Jájj egy igazi köcsög! Cimbi vagyol te fasz! :DDDD
  • Zerénd
    Ja, de semmi közöd hozzá köcsög! :DDDD
  • Fujiryu
    Zolly ki fog tagadni :)
  • JagFater
    Legnagyobb figurák. :-DD
  • JagFater
    Te is kapsz.
  • Fujiryu
    Kicsit mintha ideges lennél :)
  • JagFater
    Nekem pölö. semmi bajom veled.
  • Bala10
    én befogadtalak, mert tudom, hogy nem te tehetsz róla:D

• jappy
    Honnan veszed, hogy befogadtak?? Az, hogy nem találnak meg mint régen csak azért van mert nem linkelek faszságokat, nem osztom az észt és nem ugatok feleslegesen senkinek. Vajon ezt felfogod vajon?? Szellemileg nem vagy több 13 évesnél...
  • jappy
    Nincs jó helisetek?? Mé nem nekem szóltatok?
  • jappy
    Már megint a szádra vettél. Mi a kurva anyádat akarsz tőlem?? Szerelmes vagy?? Mutass már egy privát üzenetet amit én irtam neked!! Én szerintem sose irtam. Mi a fasznak erölködsz?? Egy taknyos kis gyökér vagy, akit a hülye anyja elkényeztetett. A faszom kiváncsi rád bazdmeg. Kopjál már le rólam. Hiába hazudozol minden félét rólam, még ha igaz is lenne se érdekel itt senkit. Dolgozd fel, hogy itt is mint az életben is egy senki vagy. Takarodj vissza anyucid szoknyája alá Te pöcs.
  • Bala10
  • setuh
    elvesztettem a favoritjaimat es mar nem emlekszek a magyar szerver nevere ahol karkand infantry ment egesz nap.megmondja vki h keressek ra?
  • n003
    mivan Zolly-tán integetős napd van? :DD
  • Bogdogege
  • Zerénd
  • Zerénd
  • Zerénd
  • HTS s3rg1nh00
    én nem is kaptam:(
  • havercsotány
    hogyha csak a megszokott gárda röfög folytatjuk
    159194: viszont kívánom neked is

• Zerénd
    Értelmes ember! De azért neked is+
  • McKenny
    mekkora flém kerekedett ki egy hszemből, máskor oda irom melyiket kommenteljétek mert ezt a témát már 4x átbeszélte a fórum fél heteken keresztül
  • Zerénd
    Meg neked is
  • Zerénd
    Meg neked is
  • McKenny
    még mindig nem heverted ki azt a screent?
  • Zerénd
    Neked is
  • Zerénd
    Anyád te ratyi
  • Zerénd
    Anyád
  • n003
    köszi de az csak megnehezíti a dolgunkat ha még az ellen csapatát is össze kell szedegetni :))
  • Kovács legény
    Csotány!

RÖF
  • endrodiz
    és nagyon sok kocka sörital bánta azokat az estéket