172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1.02-es serverek kellenének. légyszike! -
már látom is a falba belógó emberkékről különböző szögből készült gyors vágásokat, a helin lassítva átrepülő rakétát, a levegőbe emelkedő tankot, az olyan jelenetet, hogy pillantás a vadászgép bomba célpont-bemérő jeleire, majd a földön a tömött csapattárs-dzsipre, majd megint gyors pillantás a pilótafülkébe, majd megint egy a száguldó, majd felrobbanó dzsipre és a szanaszét repkedő csapattársakra...meglódult a fantáziám :)
a film vége lehetne egy "there's a problem with your connection" felirat lehetne -
megvan a basic pistoly
má csak a kés kell -
külföldi tört servereket mondjatok légyszi ahol min vannak 10-en! -
69.25.20.45:16567 -
danee!!! a DC egy mod, a spec.forc. meg egy hivatalos kieg!!!
Flatline: ez nagyon nagy ötlet!!!!!!

-
legyen benne pojénos vicces minket fórumozókat szerepeltető hazai zenekarral aláfestett (BELGA) magyar duma lécci-lécci
-
Polemius #42435 Az USA rendfokozatok egészen mások mint a nálunk létezők, ezért nem is lehet egymással korrekten behelyettesíteni. A 2nd Lieutenant náluk egészen magasnak számít. Kb. a hadnagy lenne az itteni megfelelője, bár az nálunk tiszt, míg náluk amolyan főtiszt-féle.
De nem is ebből kellene kiindulni, hanem abból, hogy mi van előtte/utána a játékban. Gyakorlatilag felette csak egyetlen fokozat létezik.
Talán jobb megoldás lett volna, ha a teljes ranglétrát beteszik a játékba, és utólag a magasabb rendfokozatokhoz betesznek új unlockolható dolgokat. Pl azok közül, amit beharangoztak, de kimaradtak..
Akit érdekel, itt talál egy oldalt a katonai rendfokozatokról.
Össze lehet hasonlítani a magyarral is. A játékban tudommal a tengerészgyalogságot vették alapul. -
FlatlineHun #42434 Megvan! A következő movie a bugokról fog szólni! címe: BUG ME NOT! -
De én inkább egyedül dolgozom:
-
muternek belóg a keze jobb oldalt :
- fiúk a szendvicseket itt ne hagyjátok !
-
IP-t!! -
ez a kép LOLka-bolka!!!
mindenesetre az biztos, hogy nem fogom megvenni, ha addig nem röfögnek valamit, hogy új peccsen dolgoznak. vagy az lenne az igazi üzleti húzás, ha a spec.forc. kiegbe lenne beépítve a végső, mindent javító peccs :) -
srácok, hogy lehet eltűntetni, azt az 1.03-as üdvözlő üzenetet az ea-tól, ami minden belépéskor bejön?? Igy nem lehet belépni all seeing eye-al sehova :(
A special orces-t külön meg kell venni??? azt hittem olyan lesz mint a dc, ingyen letölthető... -
találtam 2 db kés és pisztoly szervert :DD
bemegyek, úgyis kellenek a badgek :D -
-
Na ezen beszartam! :) -
ALBERTó15 MEG RUNNING MEGY AZ EA OFFICE -BA 
-
Aztán mikor megjelenik nekem lesz meg elsőnek és itt fogom tépni a szám. :) -
Én is azt írtam, hogy javíccsákk az eredeti gámát, mert amíg szar nem veszem meg a special force-ot.:) -
Nagydög #42422 "...egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)"
Nekem abbol is tort van. :) -
JA, ÍRJON Nekik mindeneki, és akkor talán még jobban elbasszák!!!! -
megírtam nekik azt is, hogy bojkottálni fogom a special forces-t, ha nem javítják ki előtte az alapjáték hibáit.
ettől úgy be fognak szarni... :)de talán ha több ilyen érkezik hozzájuk, egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen) -
én is írtam az ea-nek ma. gondolom ők is meghatódnak majd. (...a pénzeszsák felett dörzsöli a tenyerét dagobert bácsi...) -
Vagy alkatrészenként megveszed, vagy egybe valamelyik számtek boltba... -
Írtam a dice-nak kanadába, hogy szar a peccs, biztos meghatódnak majd. :) Habár sok lúd disznót győz... -
atwe #42416 Hogy lehet szervert csinálni ?
-
itt a patch lista, hogy honnan tölthetőek. és én ezt töltötem le -
az nem lehet baj -
Akarok írni az ea-nak egy barátságos levelet, tud valaki egy email-címet? -
thx. itt jartam tegnap, de oszinten szolva fingom nincs hogy honnan szedtem le amit felraktam...ha hazaerek kiprobalom ezt is..;-) -
EA-s site -
meg nem, ezert kene 1 jo link, a kiserletezest tegnap +untam :-) , ha hazaerek kiprobalom 1 masikkal ;-) -
KÖSZÖNÖM:) -
haxoror #42408 ÉS A KÖSZÖNÖM HOL MARAD?!
-
haxoror #42407 Próbáltad máshonnan is leszedni a pecset?
(Ha Freddynek most megy akkor lehet hogy pár oldalra szar pecs került föl) -
öö, mersant szerint nem...
de mind1, mert látom sikerült alberto, gratula.
egyébként én az előző peccset is az EA bf2-s oldaláról szedtem, azzal csak nem lehet baj...(dehogynem)
-
linket pliz!
-
dronkzero szerint nem.... -
sikerült megcsinálni.
a patchel volt baj. letöltöttem egy másikat és simán megy.
most naon boldog vagyok, megyek is gyilkolok egyet