172102
  • matyi08
    1.02-es serverek kellenének. légyszike!
  • koschwarz
    már látom is a falba belógó emberkékről különböző szögből készült gyors vágásokat, a helin lassítva átrepülő rakétát, a levegőbe emelkedő tankot, az olyan jelenetet, hogy pillantás a vadászgép bomba célpont-bemérő jeleire, majd a földön a tömött csapattárs-dzsipre, majd megint gyors pillantás a pilótafülkébe, majd megint egy a száguldó, majd felrobbanó dzsipre és a szanaszét repkedő csapattársakra...meglódult a fantáziám :)

a film vége lehetne egy "there's a problem with your connection" felirat lehetne
  • alberto 15
    megvan a basic pistoly
    má csak a kés kell
  • matyi08
    külföldi tört servereket mondjatok légyszi ahol min vannak 10-en!
  • alberto 15
    69.25.20.45:16567
  • koschwarz
    danee!!! a DC egy mod, a spec.forc. meg egy hivatalos kieg!!!

Flatline: ez nagyon nagy ötlet!!!!!!
  • schrank
    legyen benne pojénos vicces minket fórumozókat szerepeltető hazai zenekarral aláfestett (BELGA) magyar duma lécci-lécci
  • Polemius
    Az USA rendfokozatok egészen mások mint a nálunk létezők, ezért nem is lehet egymással korrekten behelyettesíteni. A 2nd Lieutenant náluk egészen magasnak számít. Kb. a hadnagy lenne az itteni megfelelője, bár az nálunk tiszt, míg náluk amolyan főtiszt-féle.
    De nem is ebből kellene kiindulni, hanem abból, hogy mi van előtte/utána a játékban. Gyakorlatilag felette csak egyetlen fokozat létezik.
    Talán jobb megoldás lett volna, ha a teljes ranglétrát beteszik a játékba, és utólag a magasabb rendfokozatokhoz betesznek új unlockolható dolgokat. Pl azok közül, amit beharangoztak, de kimaradtak..

Akit érdekel, itt talál egy oldalt a katonai rendfokozatokról.
    Össze lehet hasonlítani a magyarral is. A játékban tudommal a tengerészgyalogságot vették alapul.
  • FlatlineHun
    Megvan! A következő movie a bugokról fog szólni! címe: BUG ME NOT!
  • Running
    De én inkább egyedül dolgozom:

• schrank
    muternek belóg a keze jobb oldalt :
    - fiúk a szendvicseket itt ne hagyjátok !
  • Danee
    IP-t!!
  • koschwarz
    ez a kép LOLka-bolka!!!

mindenesetre az biztos, hogy nem fogom megvenni, ha addig nem röfögnek valamit, hogy új peccsen dolgoznak. vagy az lenne az igazi üzleti húzás, ha a spec.forc. kiegbe lenne beépítve a végső, mindent javító peccs :)
  • Danee
    srácok, hogy lehet eltűntetni, azt az 1.03-as üdvözlő üzenetet az ea-tól, ami minden belépéskor bejön?? Igy nem lehet belépni all seeing eye-al sehova :(

A special orces-t külön meg kell venni??? azt hittem olyan lesz mint a dc, ingyen letölthető...
  • alberto 15
    találtam 2 db kés és pisztoly szervert :DD
    bemegyek, úgyis kellenek a badgek :D
  • uHs Gerzson

• Running
    Na ezen beszartam! :)
  • schrank
    ALBERTó15 MEG RUNNING MEGY AZ EA OFFICE -BA
  • Running
    Aztán mikor megjelenik nekem lesz meg elsőnek és itt fogom tépni a szám. :)
  • Running
    Én is azt írtam, hogy javíccsákk az eredeti gámát, mert amíg szar nem veszem meg a special force-ot.:)
  • Nagydög
    "...egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)"

Nekem abbol is tort van. :)
  • Running
    JA, ÍRJON Nekik mindeneki, és akkor talán még jobban elbasszák!!!!
  • koschwarz
    megírtam nekik azt is, hogy bojkottálni fogom a special forces-t, ha nem javítják ki előtte az alapjáték hibáit.

ettől úgy be fognak szarni... :)de talán ha több ilyen érkezik hozzájuk, egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)
  • koschwarz
    én is írtam az ea-nek ma. gondolom ők is meghatódnak majd. (...a pénzeszsák felett dörzsöli a tenyerét dagobert bácsi...)
  • Running
    Vagy alkatrészenként megveszed, vagy egybe valamelyik számtek boltba...
  • Running
    Írtam a dice-nak kanadába, hogy szar a peccs, biztos meghatódnak majd. :) Habár sok lúd disznót győz...
  • atwe
    Hogy lehet szervert csinálni ?
  • alberto 15
    itt a patch lista, hogy honnan tölthetőek. és én ezt töltötem le
  • Pink Tiger
    az nem lehet baj
  • Running
    Akarok írni az ea-nak egy barátságos levelet, tud valaki egy email-címet?
  • Mersant
    thx. itt jartam tegnap, de oszinten szolva fingom nincs hogy honnan szedtem le amit felraktam...ha hazaerek kiprobalom ezt is..;-)
  • koschwarz
    EA-s site
  • Mersant
    meg nem, ezert kene 1 jo link, a kiserletezest tegnap +untam :-) , ha hazaerek kiprobalom 1 masikkal ;-)
  • Running
    KÖSZÖNÖM:)
  • haxoror
    ÉS A KÖSZÖNÖM HOL MARAD?!
  • haxoror
    Próbáltad máshonnan is leszedni a pecset?

(Ha Freddynek most megy akkor lehet hogy pár oldalra szar pecs került föl)
  • koschwarz
    öö, mersant szerint nem...

de mind1, mert látom sikerült alberto, gratula.

egyébként én az előző peccset is az EA bf2-s oldaláról szedtem, azzal csak nem lehet baj...(dehogynem)

• Mersant
    linket pliz!
  • koschwarz
    dronkzero szerint nem....
  • alberto 15
    sikerült megcsinálni.
    a patchel volt baj. letöltöttem egy másikat és simán megy.
    most naon boldog vagyok, megyek is gyilkolok egyet