172102
  • Pink Tiger
    hát ez télleg gáz hallode...
  • matyi08
    ti a faq-os all seeing eye-t töltöttétek le? meg van ozzá valami crack?
  • matyi08
    már magyar servereket sem hoz be!
  • dronkZero
    Jah, veteránhoz is csak annyi kell, mint a bézikhez. Nekem a 18-as most a célom, de szerintem azt valami qrvanehéz lehet megcsinálni.

Van kb 115 késes killem, meg 14 halálom késsel a kezemben. Szal elég nagy százalékban be szokott jönni a dolog. Ja, és sosem jártam késpartis szerveren, az csalás.
  • alberto 15
    ki mondta hogy büszke vagyok rá? majd ha odaírom hogy büszkevagyok rá akkor büszke vagyok rá :)
  • alberto 15
    nincs. és no warez plz :)
  • alma2
    hat en nem lennek erre olyan buszke a helyedben. Ami nem megy ne eroltesd gondolom ismered ezt a mondast.
  • dronkZero
    Én nem voltam pöcs....
  • Newyorker
    Valaki tud tört szervert?
    Jó lenne, ha magyar lenne!
  • alberto 15
    ja :) de én itt szereztem meg
  • matyi08
    persze hogy átraktam.
  • alma2
    eheh, mar megint maganak irogat alberto baratunk :)
    maradjunk annyiban az a legnagyobb lama, aki keses serverre megy egy nyamvadt basic badgetert, amikor egy normal serveren is siman osszelehet szedni a veterant.
  • alberto 15
    kuss
  • Polemius
    Egyáltalán átraktad a pipát?
  • Polemius
    Ha esetleg nem értenéd:
    Amit csinálsz, az olyan, mintha berúgnád egy lakás ajtaját, bemennél, leülnél az asztalhoz ahol épp pörköltöt esznek, megtömnéd a búrádat, aztán pedig beleszarnál a pörköltös tálba.
    Majd arra hivatkoznál, hogy azért, mert lopott húsból fözték (amit veled együtt loptak).
    Ezután kiállsz a térre, és mindenkinek eldicsekszel vele.
  • alberto 15
    örömét akart lenni, csak tesóm átírta amíg kimentem
  • matyi08
    vajon miért nem talál az all seeing eye-m külföldi servereket? csak magyart!
  • leveskocka
    van optimizmus peccsed?mert az enyem bugos:)jah,es tores elott,vagy utan kell pocsolni?:)
  • alberto 15
    azért még senki sem kapott global bann-t, mert elrontotta a pontfarmolók erejét:)
    de a vitát zárjuk le, mielőtt egy komolyabb kialakulna
  • alberto 15
    te meg végig offolod a topikot :)
  • Running
    Ja és borgnak adnia kéne 2 bújabb büntit ugyanis a csalásaidat reklámozod!
  • CéZé
    persze mindenki VOLT de te MOST vagy az :))
  • schrank
  • Running
    ALberto kérlek ülj le, ez eggyessss!!!
    Rád férne már egy global bannn...:)
  • alberto 15
    nyugi, csak 2 kör erejéig. most már rendesen játszom
    szerintem te is voltál 14éves pöcs és mindenki :)
  • matyi08
    nekem egyet sem talál
    mi lehet a baj?
  • koschwarz
    és csodálkozol, ha nem szeretnek. előbb ott izzadsz, hogy megszerezd a késes meg pisztolyos lófaszokat, most meg elrontod a játékukat. hát igazi kis pöcs vagy, az ilyenek miatt szoktam szervert váltani.
  • alberto 15
    ez a késes pisztolyos szerver olyan mint a pontfarmoslás
    tudom, amit most csináltam az is az, de ezt megérdemelték :)
  • Polemius
    Nekem csak az USA-ban pár százat talált úgy saccra...
  • Looserke
    Bakker megcsináltam a Basic Knife-ot, de abban a pillanatban amikor bejött a medál alulra, hogy megkaptam a kitüntetést, kifagyott a game. Ez volt kb. 1 órája és még nem igazolta a game a kitüntetést. Nem akarok megint pöcsölni vele, mert ez is úgy lett meg, hogy már csak 3 ticketünk volt, amikor lekéseltem a 7ik delikvenst...
  • matyi08
    the all seeing eye csak a magyar servereket ismeri fel? mert nekem amerikában egyet sem talál!
  • alma2
    ja aztan haverom megkerdezte tole, miert rugott ki engem, erre azt valaszolta te is erre a sorsra akarsz jutni !
    hat ilyen emberek vannak, behalas...
  • alma2
    remek, este ki is probalom, ma az egyetlen hasznalhato hozzaszollas :)
    ---
    nem tudom, hogy a patch elott volt-e lehetoseguk az adminoknak, Cheating bla bla -ra hivatkozva kickelni a jatekost, de tegnap a sajat boromon tapasztaltam ezt :)
    zold "rendszeruzenettel" tehat az emberek 90 % biztos csinalt rola screenshotot, hogy cheateltem es mutogattak a forumaikon, de mivel azt se tudom melyik orszag melyik szerveren voltam, nehez talalni ilyet. aki hozzajutott a kephez passzolja mar at, koszi :)
    pedig csak egy lama basecampelos ultra f*szkalapot szidtam illetve lottunk halomra, akirol nem tudtuk, hogy admin :)
  • vsly
    Mert egy igazi tipikus hülyegyerek vagy...No more comment
  • Me0w
    Igen, ez igy van, ezert is rohogok mindig mikor valaki olyat postol hogy 'tabornokok' rohangalnak a csatamezon, mikor a peccs elott a legmagasabb rang ami elerheto volt az a sergeant major of the corps. Mindegy :)
  • rohadt alma
    Hogyan lehet elrontani a patchelést?Vagy azt is kérdezhetném,hogyan kell patchelni?
  • alberto 15
    húú halljátok, van az a késes pisztolyos szerver.
    bementem megszereztem a badgeket, aztán nekiálltam kinyírni őket assaultam :D
    nem tudtak kiszavazni :DD
    és 2 körig csináltam, még most is fogom
    megérdemlik :D
  • FlatlineHun
    :)))

"there's a problem with your connection" ez tényleg jó ötlet!!!!
  • FlatlineHun
    Állítólag ASE megjavítható így:

Do NOT leave ASE running while editing filters.txt

Okay, I'm not sure if the ASE guys will update soon to allow BF2 to start up again, but for now here's a fix.

Go to your ASE directory (default C:\Program Files\The All-Seeing Eye) and open up filters.txt. Search for "battlefield 2" and here's what you should have:

Code:
    Battlefield 2
    ServerType: GS
    RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
    ExeName: BF2.EXE
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
    HostTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +hostServer 1

Now, change the JoinTemplate line to this:
    Code:
    JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]

Note that what you did was remove the +restart 1 and added +username yourusername +playerPassword yourpassword, of course replacing yourusername and yourpassword with your, um, username and password.

Once you join a server through ASE, you will bypass the login menu for BF2 and the game might seem to freeze for a bit with the EA message. Just wait a few seconds and BF2 should start loading your new map!
  • alberto 15
    na megvan a knife is :)
    le is megyek a szerverről