172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát ez télleg gáz hallode... -
ti a faq-os all seeing eye-t töltöttétek le? meg van ozzá valami crack?
-
már magyar servereket sem hoz be! -
Jah, veteránhoz is csak annyi kell, mint a bézikhez. Nekem a 18-as most a célom, de szerintem azt valami qrvanehéz lehet megcsinálni.
Van kb 115 késes killem, meg 14 halálom késsel a kezemben. Szal elég nagy százalékban be szokott jönni a dolog. Ja, és sosem jártam késpartis szerveren, az csalás. -
ki mondta hogy büszke vagyok rá? majd ha odaírom hogy büszkevagyok rá akkor büszke vagyok rá :)
-
nincs. és no warez plz :) -
hat en nem lennek erre olyan buszke a helyedben. Ami nem megy ne eroltesd gondolom ismered ezt a mondast.
-
Én nem voltam pöcs....
-
Valaki tud tört szervert?
Jó lenne, ha magyar lenne! -
ja :) de én itt szereztem meg -
persze hogy átraktam. -
eheh, mar megint maganak irogat alberto baratunk :)
maradjunk annyiban az a legnagyobb lama, aki keses serverre megy egy nyamvadt basic badgetert, amikor egy normal serveren is siman osszelehet szedni a veterant.
-
kuss 

-
Polemius #42469 Egyáltalán átraktad a pipát? -
Polemius #42468 Ha esetleg nem értenéd:
Amit csinálsz, az olyan, mintha berúgnád egy lakás ajtaját, bemennél, leülnél az asztalhoz ahol épp pörköltöt esznek, megtömnéd a búrádat, aztán pedig beleszarnál a pörköltös tálba.
Majd arra hivatkoznál, hogy azért, mert lopott húsból fözték (amit veled együtt loptak).
Ezután kiállsz a térre, és mindenkinek eldicsekszel vele.
-
örömét akart lenni, csak tesóm átírta amíg kimentem -
vajon miért nem talál az all seeing eye-m külföldi servereket? csak magyart! -
van optimizmus peccsed?mert az enyem bugos:)jah,es tores elott,vagy utan kell pocsolni?:) -
azért még senki sem kapott global bann-t, mert elrontotta a pontfarmolók erejét:)
de a vitát zárjuk le, mielőtt egy komolyabb kialakulna -
te meg végig offolod a topikot :) -
Ja és borgnak adnia kéne 2 bújabb büntit ugyanis a csalásaidat reklámozod! -
CéZé #42461 persze mindenki VOLT de te MOST vagy az :)) -
-
ALberto kérlek ülj le, ez eggyessss!!!
Rád férne már egy global bannn...:) -
nyugi, csak 2 kör erejéig. most már rendesen játszom
szerintem te is voltál 14éves pöcs és mindenki :)
-
nekem egyet sem talál
mi lehet a baj? -
és csodálkozol, ha nem szeretnek. előbb ott izzadsz, hogy megszerezd a késes meg pisztolyos lófaszokat, most meg elrontod a játékukat. hát igazi kis pöcs vagy, az ilyenek miatt szoktam szervert váltani. -
ez a késes pisztolyos szerver olyan mint a pontfarmoslás
tudom, amit most csináltam az is az, de ezt megérdemelték :) -
Polemius #42454 Nekem csak az USA-ban pár százat talált úgy saccra... -
Bakker megcsináltam a Basic Knife-ot, de abban a pillanatban amikor bejött a medál alulra, hogy megkaptam a kitüntetést, kifagyott a game. Ez volt kb. 1 órája és még nem igazolta a game a kitüntetést. Nem akarok megint pöcsölni vele, mert ez is úgy lett meg, hogy már csak 3 ticketünk volt, amikor lekéseltem a 7ik delikvenst... -
the all seeing eye csak a magyar servereket ismeri fel? mert nekem amerikában egyet sem talál! -
ja aztan haverom megkerdezte tole, miert rugott ki engem, erre azt valaszolta te is erre a sorsra akarsz jutni !
hat ilyen emberek vannak, behalas... -
remek, este ki is probalom, ma az egyetlen hasznalhato hozzaszollas :)
---
nem tudom, hogy a patch elott volt-e lehetoseguk az adminoknak, Cheating bla bla -ra hivatkozva kickelni a jatekost, de tegnap a sajat boromon tapasztaltam ezt :)
zold "rendszeruzenettel" tehat az emberek 90 % biztos csinalt rola screenshotot, hogy cheateltem es mutogattak a forumaikon, de mivel azt se tudom melyik orszag melyik szerveren voltam, nehez talalni ilyet. aki hozzajutott a kephez passzolja mar at, koszi :)
pedig csak egy lama basecampelos ultra f*szkalapot szidtam illetve lottunk halomra, akirol nem tudtuk, hogy admin :)
-
Mert egy igazi tipikus hülyegyerek vagy...No more comment -
Igen, ez igy van, ezert is rohogok mindig mikor valaki olyat postol hogy 'tabornokok' rohangalnak a csatamezon, mikor a peccs elott a legmagasabb rang ami elerheto volt az a sergeant major of the corps. Mindegy :) -
rohadt alma #42447 Hogyan lehet elrontani a patchelést?Vagy azt is kérdezhetném,hogyan kell patchelni? -
húú halljátok, van az a késes pisztolyos szerver.
bementem megszereztem a badgeket, aztán nekiálltam kinyírni őket assaultam :D
nem tudtak kiszavazni :DD
és 2 körig csináltam, még most is fogom
megérdemlik :D -
FlatlineHun #42445 :)))
"there's a problem with your connection" ez tényleg jó ötlet!!!! -
FlatlineHun #42444 Állítólag ASE megjavítható így:
Do NOT leave ASE running while editing filters.txt
Okay, I'm not sure if the ASE guys will update soon to allow BF2 to start up again, but for now here's a fix.
Go to your ASE directory (default C:\Program Files\The All-Seeing Eye) and open up filters.txt. Search for "battlefield 2" and here's what you should have:
Code:
Battlefield 2
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
HostTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +hostServer 1
Now, change the JoinTemplate line to this:
Code:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]
Note that what you did was remove the +restart 1 and added +username yourusername +playerPassword yourpassword, of course replacing yourusername and yourpassword with your, um, username and password.
Once you join a server through ASE, you will bypass the login menu for BF2 and the game might seem to freeze for a bit with the EA message. Just wait a few seconds and BF2 should start loading your new map! -
na megvan a knife is :)
le is megyek a szerverről