172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FIGYELEM uj unloc fegyver!!
-
Polemius #42521 Hányan is vagytok abban a klánban? -
HUH
-
na kész lettem 100% osan a dragons clan fórumával akit érdekel az megnézheti Itt
Aki akar regisztralhat
kihivhatttok minket warra ha ahoz van kedvetek :P
oldalon össze rang,medal,badge,ribbon megtalalhato a leirasaval eggyutt -
hm,lehet hogy valakinek feldugom a seggébe a bf2 dvd-t.mi az hogy nem megy fel egy peccs ami hibajavitas céljábol szuletik?azt a kurva vendoros üzenetet löki az ócska!senki nem kapott ilyet? -
CéZé #42517 -
hmm, most, hogy rájöttél, hogy a bf.hu-t nem győzheted le (forum), hirtelen a faqnak állítasz konkurenciát? :DDD -
de, pl már sokan kérdezték ezt a patches dolgot.
attól hogy ide nem írják be, priviben már -en kérdezték meg :)
és mind thx sikerültet mondott :) -
Platypus16 #42514 Az hogy lehet, hogy legalább 20-szor öltem meg embereket c4-gyel az egyik német szerveren és nem kaptam robbantós badget? A másik poén az volt, hogy egyszer megpakoltam a humweet c4-gyel, nekimentem a tanknak és megkaptam a Good Conduct ribbon (megjegyzem, hogy nagyon ritkán vezetek kocsit). Ez hogy lehet? Netán a szervernek a hibája lehet? -
hmm Gerzson Geronimo, nemtom miért csak az első betüt olvasom el:) -
WoW
abban nincsenek ekkora bugok:) -
CéZé #42511 na akkor azok se játszanak mostanában bf2-t :) -
gy csomóan kérnek tőlem segítséget :) -
Borg #42509 Ez. -
mi ebben az értetlenség?
-
és mindjárt kapsz mégegyet értetlenségért
-
próbáltam hasznosat csinálni, csak nem örültetek neki, és még büntipontot is kaptam érte :) -
100 oldal ahol le van irva, magyarul ? ugy tudom te a kisebbseghez tartozol akinek nehez leforditani meg a helicopter szot is, sot fiatalabb is nalad, megis hasznosat csinal valakinek, hat te mi hasznosat szoktal ? ja tudom only knife meg a hiszti :)
-
Xian #42504 1.03 patch fent,
-
Xian #42503 Tankban 2. lövész vagyok. Üldözzünk egy snipert, a tank vezetője lötte
ki végül. Persze teamkill és kick. Odamegyek megnézem és saját volt holtan.
2 -en támadtuk. Kb 1 percig bujkált előlünk nem értette gondolom
miért vadászunk rá a saját tankkal.
-
Ez nem újdonság nekem csak 1-szer volt ez :) és ez a patch elött volt. -
Xian #42501 Most dobda le az agyam a láncot.
Hogy ennyi idő alatt is olyan bugok vannak,
hogy ellenségnek látom a saját csapattársaimat.
Leszállni készült a heli, saját csapat tipus, a radar nem jelzi,
piros a név a tetején.
Belelövök, felrobban elöttem és 5 csapattárs teamkill + kick.
Ilyen hibák miért!!!!! -
nekem is felment probléma nélkül, csak én sajna valami rosszat töltöttem le.
most van egy másik, azzal simán mey a game. -
Mindig vannak kivételek ;) -
Borg #42498 Most egyesek számára bosszantó dolgot fogok írni.
Törtem van, és probléma nélkül felment a patch :D -
dejó, mégcsak 100 oldal van ahova le van írva :) -
még csak a rangok vannak fent de ,ost csinalom a medalokat a ribbonokat és a badgeket is :) -
jajmár :D -
Összes Rang,Medál,Ribbon,Badge magyar leírással megtalálható ITTT! -
nem -
jah hogy peccselésnél teszi,köccser dícse!!! -
Error Code: -5006 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1356)
pAPP:Battlefield 2 Patch
PVENDOR:My Company Name
PGUID:F317E784-F31C-4F26-A610-2D7BD89FEC5F
$10.50.0.125PAK
@Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) BT_OTHER 232.64
nekem ezt irja ki ez a görcs!minden szart megprobaltam de semmi:(
milyen vendor meg company name pazze??? -
DDany #42490 és átálltak? -
ok, tudom -
DDany #42488 sziasztok! nem tudjátok,hogy a Magyar szerverek átáltak-e már az új patch-re? -
Egyik mod amiért érdemes még elkerülni az uninstall gombot :P -
ZeDapo #42486 Hát én nemtom én minden lehetséges megoldást kiprobáltam amit itt írtattok szerintem hogy félre értés ne essék eredeti a game de nekem sehogy se megy :((
Tudom már megint a rinyálás de hát...... -
-
valaki tudna nekem seggíteni abban hogy hogyan tudnam az egerre mashogy atalliitani a controllzt, mert már kitöröltem az axis0-át de nem engedi máshova betenni mert azt irja ki hogy már használatban van, pedig nem, igy meg nemtok hellikoppáteert irányítani
előre is thx -
Polemius #42483 Talán nincs igazam?
Vagy vegyük sorra a dolgaidat.
Csináltál pár hasonszőrű cimboráddal klánt. Vagyis inkább megpróbáltátok. Itt sírtál, hogy jelentkezzen már valaki hozzátok. Közben meg mintha próbáltál volna más klánt keresni magadnak. Aztán egyszercsak szétesett a klánotok (már ha annak lehetett valaha is nevezni).
Erre elkeztded fikázni a volt társaidat, majd amikor egyikük (vagy ketten?) csináltak új klánt (ezt most nem minősíteném), akkor minden alkalmat megradagtál, hogy tovább szidd.
Csináltál egy oldalt, amit valamiféle BF2 fórumnak szántál. Teljesen feleslegesen, mert ez és a battlefield.hu teljesen kielégíteni látszik az ezirányú igényeket. Te ennek ellenére idejöttél, és pofátlanul amoda próbáltad átcibálni az embereket. Nem tudom, a battlefield.hu fórumain is ugyanezt művelted-e, de nem lepődnék meg rajta.
Sokáig nem volt eredeti játékod, és itt sírtál, hogy miért nem lehet felmenni a ranked szerverekre, stb.
Azután mikor lett eredetid, akkor meg egyszeriben elkezdted lenézni, megszólni a warez változattal játszókat.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Érdekes hozzáállás.
Lehet, hogy 14 éves vagy (nem 15 már?), de ez nem mentség arra az önzésre, gerinctelenségre és pofátlanságra melyet tanusítasz.
FIGYELEM uj unloc fegyver!!
HUH