172102
  • schrank
    elsőresikerült geccc . . .köszi köszi kösziiiii
  • Poggyász
    Pedig így kell beírni. Felhasználónév, jelszó elé és mögé szóközt tettem és nekem így müködik. Szóköz nincs a BF2 profilom nevében, lehet hogy akinek van annak nem fog menni.
  • FlatlineHun
    Lol :)
  • Kandurex
    Programozóként se értem mi köze 2XAA -nak és mediumnak a sata raid -hez, pláne 2G -vel
  • Me0w
    Kostolgatsz? :P
  • FlatlineHun
    Nekem X800-am van, a patch előtt high-ba futott 2x antialiasing-gal, most mediumra vettem vissza. Tudom, tudom, nincs rendben a gépem, elvégre programozó vagyok. Vagy kevés a 2G memória, esetleg lassú a 2*120 SATA RAID....
  • schrank
    nálam is úgy kerreg a vinyó mintha dízel lenne pedig nem ugye nincs dízel csak benyás
  • schrank
    poggyász a vastagon szedett dolgokat nem kell valamilyen zárójelek közé szorítani csak így ömlesztve begépelni ezt a rengeteg karaktert ugye nem gondolod komolyan te sem
  • alberto 15
    ez nem csak nálam tapasztalható
    többen is beírták már, talán még zsolt1 is
  • Gabor970
    Én meg azt gondolom, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy működnek a nemzeti szerverek, ha elad nekem az EA egy játékot, ami mellesleg kimondottan hálózati játék, akkor kutya kötelessége lenne néhány -az eladott darabszámnak megfelelő mennyiségű- nemzetiségemnek megfelelő szervert is tisztességes szinvonalon üzemeltetni!!!
    Szal ne hobbiból fenttartott "EA HU" szerverek üzemeljenek, hanem üzleti alapon működő, kifogástalanul karbantartottak!!!
  • schrank
    én találtam
  • Gabor970
    akkor valaminek nézz utána a gépedben, mert nálam semmi ilyesmi nem jött elő. Ugyanúgy fut, ha nem még jobban, mint eddig. Pedig nincs egy extra kártyám, sajna csak egy GF 5600 256Mb rammal, bár ez állitólag tökmindegy.
  • alberto 15
    basszus, ez a patch nagyon lerontja a gamet.
    majdnem minimumon is grafikai lagg tapasztalható :(
    edddig meg medium-high közt ment
  • Me0w
    Azt ugyis kidobhatod, sot mar ki is kellett volna par honapja...
  • Timbo
    Ez egy zsír játék lenne CSAK egy problem van hogy gef 4 ti4200 am van :="+!'%
  • Zs0lt1
    BF2 1.03 elemzés by Éjfél Kapitány
  • Me0w
    Assault Rifles 0.35
    Assault Grenade 0.45
    Carbines 0.49
    Light Machine Guns 0.71
    Sniper Rifles 1.25
    Pistols 0.59
    AT/AA 0.56
    Submachine Guns 0.60
    Shotguns 0.63
    Knife 0.67
    Defibrillator 0.07
    Explosives 1.20
    Hand Grenade 1.61

Igen, remekul jatszol.
    Hogy Borgot idezzem: "Sajnos nem talaltam konnyezve rohogo smileyt" :)
  • alberto 15
    szerintem a légvédelmi "tankok" sokkal pontosabbak lettek :)
    már 4kobrát leszedtem a tunguskával :).
    csak az a baj, hogy mindenki akkor lövi el a rakétákat, mikor bemérte, pedig meg kell várni amíg kidobja a hőelterelő izéket, aztán lőni éás akkor nincs menekvés :) tisztelet a kivételnek
  • Sanko
    csak az az érdekes hogy addig naprakész volt minden amig a játékot el nem adták jó pár ezer darabban....aztán meg szarjunk a fejükre magasról filozófia?

fogadjnk, hogy ha jön Sp.Force akor hirtelen lesz megint 3 SpF ranked server....mert el kell adni a cumót..aztán majd arra is lehet szarni....

akik ingyen tesznek bármit is a serverek ügyében azoknak hálával és köszönettel tartozunk, így én is előre is köszönöm a lehetőséget!

de ez nem mentesíti az EA politikáját és nagyon szomorú, ha ez így van....
  • joebacsi
    ne érts félre, nekem semmi közöm sincs a magyar ranked szerverekhez, csak azt tudom, hogy bbék teljesen nonprofit módon, a saját szabadidejüket feláldozva tartják fennt a szervereket a közösség érdekében...ezért, ugye érthető, hogy nembiztos, hogy egyik pillanatról a másikra képesek reagálni egy változásra...ha valaki szerint ez "nevetséges, szánalmas, stb..." annak üzenem, hogy nem muszáj a segge alá tolt szervert használni

amúgy mi klánszerverünk még az elsők között lett átlőve 1.03-ra...
  • PsyhoApu
    Köszi! Sikerült a segítségeddel belőni az ASE-t :)
  • BurnBaby
    elhiheted, h ha tudnék tenni az ügyben már menne. nem tudom miért felejtettek ki minket, napok óta zaklatjuk őket... dühönghetünk rajta, de ettől a probléma még nem oldódik meg.
  • bascet
    Hy! valaki letudná írni nekem melyik pályákat kell letöltenem hogy tudjak játszani a szerveren?
    Mert kellenének. please írjátok le . THX
  • FlatlineHun
    Bocsánat, kicsit, off, de aki nem ismeri:
    Real Hussein
    Real Hussein 2
  • alma2
    aham.Akkor biztos nehez lenne egy usernev/passwordot kuldeniuk valamelyik ftpjukre, hogy akik "jogosultak" ra azok leszedhessek azon nyomban.
    Vagy erre is kitalaltak valami, hogy miert nem lehet ?
    mindenesetre viccesek, szokas szerint.

• BurnBaby
    ranked szerver külön file, amit az ea küld meg. ez nem úgy megy, h felpatcheled és majd jól ranked lesz :)
  • Sanko
    annyit hogy megvettem a játékot eredetiben!

vagy megint csak át vagyunk baszva? ujra igazolódni látszik hogy az jár jól aki lop?

• alma2
    bahh, pedig copy-pastelni eleg jol tudok :)
    sot olvasgattam, hogy kell filterst irni atirtam a magam modjara, de ugyse ment :)
    Akkor ma este megin nekifutok.
    A jatekon belul amugy a favorites megjegyszi az utoljara jatszott servereket, na meg amit kulon beraksz, szoval annyire nem macera, ha mar egyszer vetted a faradtsagot, hogy beird az ipcimet kezzel :)

• alberto 15
    ok, én felmegyek rá, ha nem baj :)
  • Borg
    Most nyomattam SG szerveren egy kör erejéig Wake 2007-et, szerintem király lett :)
    Ráadásul sok fegyvert szépen átállogattak, olyasmire mint amia real weapon modunkban is volt.
    Amúgy aki akar menjen a szerverre, most is vannak bent vagy 10-12-en. Még 8-9 körig Wake fut.
  • alma2
    szerintem kicsit tullihegitek a dolgot. valakit is erdekel az A nagy EAnal, ha fognatok a server patchet ratennetek, aztan mar mehetne is.
    Mi ennek az akadalya ? mit kell meg olyan NAGY dolgot tenni, ami ezt megakadalyozza ???
    szerzodes stb... szarni ra, ahogy ok szarnak a vasarlokra.
  • joebacsi
    és mennyit vagy hajlandó fizetni a gyorsabb átállás érdekében?
  • Poggyász
    ASE-vel kuzdottem tegnap, sajna nem birtam mukodesre birni.

Pedig müködik a lejjebb említett ASE fórumról származó tipp. Megkeresed az alábbi részt a filters.txt-ben:

Code:
    Battlefield 2
    ServerType: GS

Pár sorral lejjebb átírod a JoinTemplate sort, értelemszerüen a vastag részeket átírva:

JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]

Kész. Közben természetesen nem futhat az ASE.
  • Sanko
    RANKED SERTVERT,
    MAGYART,
    1.03-AST
    MOST!!!!!!!!!
    tényle nevetséges....a magyar EA-on még a patchet SEM LEHET LETÖLTENI!!!

hahó alszotok ott az EA Hun-nál???
  • DDany
    nemtudja senki a magyar szervrek mikor álnak át az új PAtch-re?!
  • erdos
    Én se konkrétan neked írtam, csak poén volt...
  • schrank
    6-an nagy szám többen vagyunk egy albérletben
  • alma2
    ez nem a te inged, szoval ne vedd magadra :)
  • alma2
    aham, nektek biztos nem emberi keztek van :)
    egy egyszeru dolog amivel megcafolom ezt az iranyitast, miert alkalmatlan pontosabb, komolyabb jatekhoz, persze aztan johetnek az ellenervek, de csak ertelmesek :)
    probalj meg mondjuk az egereden pontosan 1,5 centit mozditani, de lehet akarmilyen csuszasra alkalmas targy is :) aztan probalj meg ugy mozditani ezen a barmilyen targyon 1,5 centit egy iranybam ugy, hogy megnoveled a sulyat mondjuk a 30 % -al... ta tam es mit tapasztalsz ?
    persze ez csak az egyik resze a masik, hogy a kezed is veszit nagyon sokat a pontossagabol, ha pl mas iranyu mozgast vegez, sot erot is fejt ki, gondolok itt arra, hogy folyamtaosan nyomod a jobb gombot.
    lehet, hogy igy is prok vagytok, de ha "normalisan" iranyitanatok, akkor verhetetlenek lennetek. ezek sajna tenyek :)
    jo pl a bf-ben annyit nem szamit ez csak gyalogos harcnal, de egy erre kihegyezett jateknal pl cs ha mar mindig szoba kerul, egy jo jatekos, meg csak nem is az eger bal gombjaval lo, az elobb leirtak miatt.
    de attol meg lehet valaki nagyon lama, mert pl space-el lo, tehat csak ezen tenyek megvaltoztatasaval, nem lesz valaki "jo" lovo :)

• atwe
    Gyertek a sgre játszani ,ost megyek 6 vagyunk WAKE ISLAND 2007 folyamatosan