172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FerencFarkase #42762 mert aki a klánjának foglal az dobja össze a haverokkal a pénzt azt béreljenek maguknak
-
srácok az hogy lehet hogy edigg(tegnap) jo volt a bf2 (tört) ma pedig el akarom inditani és nem jo kéri az eredeti cd de ??? -
FerencFarkase #42760 Na most voltam fent néztem az ea hu szervert ,látom,hogy megvannak már csinálva. Örülök mint napközis a tízórainak, erre van két hely.Hát nem levan foglalva vagy mi a faxom. Hát elég régóta járok oda kétszer voltam máshol és nem enged be mert valami buzi lezárta azt a két helyet. Hát ekkora faxságot még nem láttam. Megvan a véleményem.Ha már csak két szervervan magyar akkor ugyan ne foglaljuk már másoknak a helyet. -
Ja és kb 3x dobott le két akadás között.
12-16 embernél viszont tök jól megy, hát ennyit bír szegény. -
Igen elég érdekes volt a dolog. :) -
rohadt alma #42757 Nincs mikorfonhasználat. -
ehem, most jottem az sg szerverrol, a fo reklamozo ATWE nincs is fent :)
de tok mindegy ugy lagol 20 embernel, hogy SZO SZERINT ERTSD: JATSZHATATLAN
ilyet meg nem lattam.... a pingek kozben jok.
felejtos ...
-
TS Zolly #42755 Hüha -
atwe #42754 Egy orátok van már csak és kezdödik a War a sg szerveren -
all seeing eye -
rohadt alma #42752 Hiszen megkérdeztem.
-
:D -
Nagydög #42750 "Mi az az ASE?"
Ase tudod? :) -
fura, nekem jó pontos volt -
Nagydög #42748 "szerintem pontosították a repülők rakétáit is, mert akárhogy cikázott előttem az ellenséges repcsi, csak bemértem, lőttem azt meg is halt
mindegyik rakéta eltalálta :), vagy a patchben javították vagy én fejlődtem"
Az. A Kubra Dam-on alldigalok a Tunguzkaval a partoldalban, mikozben ket helikopter lebeg egymassal szemben, es lonek veszettul(gondolom parbaj, vagy mi). Becelzom az ellensegeset, el van persze foglalva, nem nagyon szorakozik a csapdakkal, mozogni is csak annyit mozog, mint egy kikotott leghajo. Elkuldom a raketakat, azok meg gyonyoruen rafordulnak a sajatra, es szepen el is talaljak. Fentmaradt. -
rohadt alma #42747 Mi az az ASE? -
lool 

-
"fénycsapda" 
-
pontositották a f@szt,helikoptert aligtudtam leszedni,helyben lebegett nyil egyenesen repültemrá a fénycsapdákatsem dobta ki,azt egy bele három mellé -
TS Zolly #42743 Látom beszedtél egy bünti pontot.
Nekem is, nekem is, nekem is! -
Igazan taglatokoru, valtozasokra es ingerekre erzekeny ember lehetsz b+ -
DDany #42741 ok
thx.! -
TS Zolly #42740 ja -
DDany #42739 és ezeken csak a strike+az új map megy?!
-
TS Zolly #42738 pl multiplay.co.uk :: 24/7
És ebből van három. -
DDany #42737 van olyan szerver csak nemtoma z ip-jét :)
-
DDany #42736 ? -
TS Zolly #42735 Hüle! :D -
DDany #42734 hali! nem tuggyátok,meik az a szerver ameiken csak Strike at Karkand és az új pálya megy váltakozva?!
aki tudja pls! ip-t adjon
thx.
-
ahh megvan miert nem mukodott, nem is copy-pasteltem :)
tul sokat nyomom az plsql-t, ott meg nem szamit a valtozok kis-nagy betuje
en kisbetuvel irtam vegig a : +playerPassword -ot
eskuszom ezentul csak copy-pastelek :)
-
már meg is szűntették a pisztolyos, késes szervert :) -
szerintem pontosították a repülők rakétáit is, mert akárhogy cikázott előttem az ellenséges repcsi, csak bemértem, lőttem azt meg is halt
mindegyik rakéta eltalálta :), vagy a patchben javították vagy én fejlődtem -
He? -
rohadt alma #42729 Mi az az ASE? -
látom te vagy tutorial.hu-s meow :) -
:D -
-
atwe #42725 Gyertek ma a sg-re 19.00 orakor
Várunk mindenkit
[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal

-
HU.man butcher #42724 Egy kérdés srácok, van olyan oldal ahol magyarul leírják hogy melyik kitüntetés és rangot hogy lehet megszerezni?? Ha van, pls link!!! -
Ha telefonon szidjatok oket, akkor valami eros markans ferfi hang kellene, a kedves noi hangot helyett, hatha jobban hat rajuk :)
A diszkobol kirangatott, kigyort kopasz fehertrikos iq bajnok beszolna nekik,
"Leverem a fejetek bazze, ha nem adtok patchet," tuti mukodne... a boltban is ilyen beszolas utan elore engedik oket a sorban:)
----
nekem sokat javult a jatek sebessege a patch utan.