172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FAQ! Nem birsz olvasni? -
Zinege #42841 Azt mondjátok, hogy ha a patch telepítése után nem megy a játék(tört) akkor olyantól kérjem el az exe filet akinek fut a játék?! Nem segítene nekem ebben valaki?? Köszi -
Kovsebi #42840 Meghalt az SG szerver? Mert állandoan kapcsolodási hibát ir. -
Sajna nekem így marad, amíg nem resetelek..:(( -
Szopjon le egy taliga apromajmot az a buzi amelyik a szerverkeresot csinalta. Foleg a ping reszet... -
ez csak egy fantom-kép de valami ilyesmi 
-
van baja ennek a peccsnek
egy ribbont nem adott meg, holott frissítette pontszám alapján a profilomat (és a játékban írta hogy megkaptam) + a csík nem töltődik hanem nullán áll, szóval azt sem tudom hogy mennyi kell a következő rangfokozathoz -
Nekem is volt már vagy 2-3szor ilyen bár nem csak az 1.03ban. -
nekem szokott ilyeneket amikor kilépek a játékból a menübe de csak egy villanás az egész ; gondolom te se elsőre kaptad le vagy akkor nagyon gyors lehecc
-
BlackCat #42833 :DDDDD -
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám!:)
Szal" az 1.03 óta néha összeugrik a kép. Bár szerintem ennek semmi köze hozzá, de hát azóta változás más nem történt.Valószínű véletlen egybeesés, mert ki is fagy minden. Mégis ha valaki járt már így, vagy tudja mi a megoldás akkor szívesen fogadom.
Ja igen! Minden első indításnál csinálja ezt.Utánna már jó.
Természetesen csak a Bf2-nél...
-
Én nem próbálkoznék a helyedben, mert ha jól tudom, akkor az EA rászállt az ilyen szerverekre és az itt játszó emberkékis retorziókra számíthatnak. Én pl. egy 64 játékos szerveren szedtem össze a pisztoly és kés badget az Operation Cleen Sweap vagy mi pályán. Sinperral átcsónakáztam a legközelebbi MEC bázisra és a légvédelembe és AT álláson ülő emberkéket késeltem le. Mivel 64-es a szerver ezért van elég ticket idő erre. -
FerencFarkase #42830 JAH és nem tud valaki valami késelős szervert mert már a kukim kivan ,hogy csak 5 öt 6 ot tudok mindig lekéselni. elöre is köszi -
FerencFarkase #42829 Már régóta itt voltam csak még nem jelentkeztem be.És gondolhatod ,hogy mennyire szemvedtem angol szerveren játszani ahol nem lehet dumálni.Vagyis nem tudok. De a friccekkel egész jól elvoltam.Német perfekt
-
realAX3 #42828 Yo! Van akinek az 1.03-as patch telepitese utan, nem indul a game,(fekete kepernyo--->desktop)...
Megoldas: El kell kerni a bf2.exe-t valakitol akinek mukodo 1.03-as game van fent.
Nekunk bejott.
Remelem segitettem.
Byez -
Nem rohog koran van meg.:) -
sündisznó a jelszavad?
-
-
Borg #42824 Alsó kötőjel :DD -
EA_HU
Az also kotojel fontos. -
köszi a tippet müködik!ÉN VOLTAM A BALFÉF!:) -
Tegnap voltam kb 30 percet rankedon. Mec-el voltam és láttam hogy az egyik maki behúzodik a sikátorba, lőni azokat akik megjelennek. Behajítottam egy gránátot, erre két fasz berohan szemből...már láttam mi lesz, puff és punish, már nem is kúrvaanyádoztam csak nyomtam a kilépést.
-
petersz #42820 Szevasz Farkas, idetaláltál? 
(Aki nem tudná, ő a legtöbbet pofázó
magyar bf2 játékos, de egy élmény)
-
van már valami betű kombó amivel lehet keresni a játék keresőjével a magyar rankedeket? mert az "ea hu" nem műxik ! -
Es ha jol tudom megvaltoztattak a punish rendszert hogy nem lesz tobb "elefekveses TK" a repuloknel es heliknel. Ezzel szart se csinaltak, most dobott ki a magyar szerver mert a lofaszjoska eleugrott a repcsinek...
-
Battlefield 2
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank[HUN] +playerPassword sundiszno [ +password "{PASSWORD}"]
ennél egyértelműbben már nem lehet
-
-
nekem ott ez a sor van neme egészen az amit a bf2.hu ir(JoinTemplate: {EXEPATH} {address}/[?Name={NAME}][?Password={PASSWORD}]) -
az adigg ok,de az tuti,hogy a jelszavamat nem irom le sehova.plane az ase-ba... -
kosz.a commandernek nem szamolja a killeket agyuval.igaz,tk sincs...felemas... -
köszia bf2.hu-n megtaláltam most gyakorlok vele:) -
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank[HUN] +playerPassword sündisznó [ +password "{PASSWORD}"]
ilyenre írjátok át az adatok nem valósak a szóközöket is pont így kell -
de hogy kell megbuherálni??? -
:))))
én space-el lövök és pont azért hogy a lövés és az irányzék két külön kézen legyen -
buheráld meg az ASE-t most már a loginolást sem kell csinálni
-
gratulalok a peccskeszitoknek...ahogy belepek a multiplayer menube,egybol nyomom a favoritot(ez egy jo otlet).aztan vissza internet menu,nyomom az updatet.semmi.jatek ujraindit,akkor jo...nagyon hitvany ez a kereso -
Mondták pfff. AZt is mondták, hogy nem lesz több véletleszerű TK... -
TS Zolly #42805 Pont te beszélsz????
Bedöglött a telefonom töltöje, adatkebellel kellett tölteni, reggel csak felkuksiztam ide. -
Zolly te nem alszol
-
TS Zolly #42803 :)