172102
  • Me0w
    FAQ! Nem birsz olvasni?
  • Zinege
    Azt mondjátok, hogy ha a patch telepítése után nem megy a játék(tört) akkor olyantól kérjem el az exe filet akinek fut a játék?! Nem segítene nekem ebben valaki?? Köszi
  • Kovsebi
    Meghalt az SG szerver? Mert állandoan kapcsolodási hibát ir.
  • Crem
    Sajna nekem így marad, amíg nem resetelek..:((
  • Me0w
    Szopjon le egy taliga apromajmot az a buzi amelyik a szerverkeresot csinalta. Foleg a ping reszet...
  • schrank
    ez csak egy fantom-kép de valami ilyesmi
  • Fenrir
    van baja ennek a peccsnek

egy ribbont nem adott meg, holott frissítette pontszám alapján a profilomat (és a játékban írta hogy megkaptam) + a csík nem töltődik hanem nullán áll, szóval azt sem tudom hogy mennyi kell a következő rangfokozathoz
  • Looserke
    Nekem is volt már vagy 2-3szor ilyen bár nem csak az 1.03ban.
  • schrank
    nekem szokott ilyeneket amikor kilépek a játékból a menübe de csak egy villanás az egész ; gondolom te se elsőre kaptad le vagy akkor nagyon gyors lehecc
  • BlackCat
    :DDDDD
  • Crem

Üdv!

Lenne egy kisebb problémám!:)

Szal" az 1.03 óta néha összeugrik a kép. Bár szerintem ennek semmi köze hozzá, de hát azóta változás más nem történt.Valószínű véletlen egybeesés, mert ki is fagy minden. Mégis ha valaki járt már így, vagy tudja mi a megoldás akkor szívesen fogadom.
    Ja igen! Minden első indításnál csinálja ezt.Utánna már jó.
    Természetesen csak a Bf2-nél...

• Looserke
    Én nem próbálkoznék a helyedben, mert ha jól tudom, akkor az EA rászállt az ilyen szerverekre és az itt játszó emberkékis retorziókra számíthatnak. Én pl. egy 64 játékos szerveren szedtem össze a pisztoly és kés badget az Operation Cleen Sweap vagy mi pályán. Sinperral átcsónakáztam a legközelebbi MEC bázisra és a légvédelembe és AT álláson ülő emberkéket késeltem le. Mivel 64-es a szerver ezért van elég ticket idő erre.
  • FerencFarkase
    JAH és nem tud valaki valami késelős szervert mert már a kukim kivan ,hogy csak 5 öt 6 ot tudok mindig lekéselni. elöre is köszi
  • FerencFarkase
    Már régóta itt voltam csak még nem jelentkeztem be.És gondolhatod ,hogy mennyire szemvedtem angol szerveren játszani ahol nem lehet dumálni.Vagyis nem tudok. De a friccekkel egész jól elvoltam.Német perfekt
  • realAX3
    Yo! Van akinek az 1.03-as patch telepitese utan, nem indul a game,(fekete kepernyo--->desktop)...
    Megoldas: El kell kerni a bf2.exe-t valakitol akinek mukodo 1.03-as game van fent.
    Nekunk bejott.
    Remelem segitettem.
    Byez
  • Promi #42827
    Nem rohog koran van meg.:)
  • geri15
    sündisznó a jelszavad?
  • leveskocka
  • Borg
    Alsó kötőjel :DD
  • Promi #42823
    EA_HU

Az also kotojel fontos.
  • FCH kari
    köszi a tippet müködik!ÉN VOLTAM A BALFÉF!:)
  • Running
    Tegnap voltam kb 30 percet rankedon. Mec-el voltam és láttam hogy az egyik maki behúzodik a sikátorba, lőni azokat akik megjelennek. Behajítottam egy gránátot, erre két fasz berohan szemből...már láttam mi lesz, puff és punish, már nem is kúrvaanyádoztam csak nyomtam a kilépést.

• petersz
    Szevasz Farkas, idetaláltál?

(Aki nem tudná, ő a legtöbbet pofázó magyar bf2 játékos, de egy élmény)
  • schrank
    van már valami betű kombó amivel lehet keresni a játék keresőjével a magyar rankedeket? mert az "ea hu" nem műxik !
  • SigS
    Es ha jol tudom megvaltoztattak a punish rendszert hogy nem lesz tobb "elefekveses TK" a repuloknel es heliknel. Ezzel szart se csinaltak, most dobott ki a magyar szerver mert a lofaszjoska eleugrott a repcsinek...
  • schrank
    Battlefield 2
    ServerType: GS
    RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
    ExeName: BF2.EXE
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank[HUN] +playerPassword sundiszno [ +password "{PASSWORD}"]
    ennél egyértelműbben már nem lehet
  • schrank
  • FCH kari
    nekem ott ez a sor van neme egészen az amit a bf2.hu ir(JoinTemplate: {EXEPATH} {address}/[?Name={NAME}][?Password={PASSWORD}])
  • leveskocka
    az adigg ok,de az tuti,hogy a jelszavamat nem irom le sehova.plane az ase-ba...
  • leveskocka
    kosz.a commandernek nem szamolja a killeket agyuval.igaz,tk sincs...felemas...
  • FCH kari
    köszia bf2.hu-n megtaláltam most gyakorlok vele:)
  • schrank
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank[HUN] +playerPassword sündisznó [ +password "{PASSWORD}"]
    ilyenre írjátok át az adatok nem valósak a szóközöket is pont így kell
  • FCH kari
    de hogy kell megbuherálni???
  • Pink Tiger
    :))))
    én space-el lövök és pont azért hogy a lövés és az irányzék két külön kézen legyen
  • schrank
    buheráld meg az ASE-t most már a loginolást sem kell csinálni
  • leveskocka
    gratulalok a peccskeszitoknek...ahogy belepek a multiplayer menube,egybol nyomom a favoritot(ez egy jo otlet).aztan vissza internet menu,nyomom az updatet.semmi.jatek ujraindit,akkor jo...nagyon hitvany ez a kereso
  • TDC Geronimo
    Mondták pfff. AZt is mondták, hogy nem lesz több véletleszerű TK...
  • TS Zolly
    Pont te beszélsz????

Bedöglött a telefonom töltöje, adatkebellel kellett tölteni, reggel csak felkuksiztam ide.
  • uk74
    Zolly te nem alszol
  • TS Zolly
    :)