172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #42882 Nem is köszöntél be a TS-en,szégyeld magad 

-
Amúgy van valami köze a magyar szerverekhez az EA magyarországnak egyáltalán? -
petersz #42880 A fenntartott, potya helyeket jól feldugnám az ötletgazdának.
Sehová nem tudok bemenni.
Aki megrendelte már tavaszra a medencét a kert végébe az eladott példányok után, jó lenne, ha beállítana gyorsan még vagy 4-5 szervert. Különben ráküldöm az eahunra a fogyasztóvédelmet. De frankón.
Köszi.
Na megyek valami angolra. -
Te pontot írtál, az eddig se járt de kill járt érte, de gondolom arra gondoltál. -
Már mért nőne? Az elöbb mondtam hogy nem jár érte kill. -
Nem nő, mert már kill se jár érte.
Így jó, ha nem számit TK-nak, akkor kill se legyen.
-
Borg #42876 150. -
viszont nő a kd ratio-d meg a k streaked ami egy csomó bizbasznál kell, ezér minden keci befogja dobni majd karkandon a sűrűbe.... -
mégis hol Ferihegyen
-
ha punisholnak egy csapatban az mennyire megy a csapat rovására mert annyi faszláma van mint égen a csillag "-kléjmoré miaz ?"
"B+ ettől meg lehet halni?" ilyenek mi a fasznak jáccanak ?persze utána meg csodálkozik hogy "véletlenül" engem gázol el !
-
állitolag ekkor adják ki>>11/01 Battlefield 2: Special Forces -
Az nem bug hanem fícsör, de tényleg. Az artyizásért nem kapsz pontot commanderként szal frankó lenne ha az artyizást mindenki ésszel csinálná. -
nem jácottam még az 1.03-al de ez h 4ezer ponttal má Ezredes vagy mi vok ez má túl kevés...de legalább nem kell majd 15évet jáccani az összes aranyért meg medalért.... -
Kovsebi #42869 Nem szart be? -
Kovsebi #42868 Be se enged a szerverre... állandoan azt irja, hogy nézzem át a hálozati beállitásokat. Mult héten még ment. -
menyi a max ping az elöbb bent voltam és kikc el aval hogy magas a pingem?? -
Borg #42866 Én délután sokat nyomtam, voltak 10-15-en folyamatosan a szerveren.
Persze amikor pl Elala XXL jött, akkor máris leürült, majdnem teljesen. A sok láma ennyire nem képes, hogy egy custom mapot letöltsön...
És ma megvolt az első bejegyzés a ban listánkba is :) valami DRAGON bla bla nevezetű emberke folyamatosan TK-zott, amikor meg kickeltem érte, ellenem indított kick votet... nem érte meg a végét :) -
Waze mi van ? nem játszunk az SG szerveren?????? -
ok, elismerem, hülye voltam -
Találtam új bugot!!!
Commanderrel mentem, lebombáztam vagy 20 embert, erre a végén eredménynél 0 áll mindenhol, kivéve a pontszám. -
megkaptam a privit, de nekem eredetim van... -
Tudod mi a legszebb ? ők megvannak győződve róla hogy most kurva nagy segítség hogy ennyi rangod van, meg hogy ők hatalmas játékot alkottak, pedig nem is.. -
FlatlineHun #42860 Én asszem erősen visszaveszek a BF2-zésből egyelőre. A patch óta megszerzett 6 érmemből kettőt kaptam meg, nekem(!!!) sokkal bugosabb az egész, kezdve szerverböngészőtől tv rakétáig, mindenki unlockolt fegyverrel rohangál.
Ma játszottam kicsit, és erősen negatív érzésekkel léptem ki egy idő múlva..... -
sit down and relax ;) -
hol lehet repcsit és helit találni? -
én még mindig nem tudtam peccselni,szanalom!ezerszer kuldtem mélt a tetveknek a hibaüzenettel de semmi!ezért vegyen az ember játékot....
ha nem adtam volna ki érte pénzt leszarnám. -
haxoror #42856 Hihetetlen hogy ennyi idő után is KÉPTELENEK egy normális játékot összehozni és még a kiadott pecssek SE tudnak rajta javítani, ha nem tízéves niggerekkel tesztelnének akkor TALÁN kiütközne hogy mi van hihetetlen módon elbaszva a játékba és mi van csak nagyon elbaszva 

-
haxoror #42855 AZ EA SZÁNALMAS BUZIK GYÜLEKEZETE -
nem mindig, de legtöbbször ad érte -2-t -
azért tűnik kamikazee-nak mert:
- van egy rossz szokásom, ami nem mindig előnyös: a heliket ugy szedem le, hogy lelassitok, és lelövöm gépágyúval, ennek vannak hátrányai:
-- előfordulhat, hogy egy ügyes vadászgépes mögémjön és lelő, de ez nem valszinű
-- a második (ami itt is történt) az az, hogy nem sikerül egy sorozatra lelőni, el akarok felette repülni, de mivel lelassitottam nem emelkedik ugy ahogy akarom és belemegyek.
Ezen kell még finomitanom, de az olyan lamak-nak mint te, aki ilyeneket ir hogy:
"höööhh, na gyere a földre, azt itt mutasd meg mit tudsz hööö"
ezt nem kell magyaráznom.... -
ACE #42852 Szerintem a saját halálodért ne jár -2 pont... Vagy igen? -
Boxer, te ismersz. Gondolod rólam, hogy direkt belétekszállok, azért a 4 pontért, amiből amugyis lejön kettő, mert magamat is megölöm....
Freddy, elismerem, szánt szándékkal volt, egész körben kamikazee-ztam, azért lett a végén 26 killem és 4 halálom.... lama -
Sperow #42850 HAli mindenki,
Lenne 1 kérdésem,honnan lehet leszedni a no cd cracket mert nem tudok nélküli patchelni (vagis tudok
de nem indulel)mert én tört verzióval játszok.
SZóval midnent tudok csak azt nem hogy hol lehet leszedni vagy hol van a no cd crack.Valaki segítsen pls.Minél előbb kellene valakitől a válasz,csak annyit kérek hogy konkrétan válaszoljon .Előre is köszönöm. -
Eredeti? -
az semmi nekem ilyenek is szokott 
-
hali!
olvastam a FAQ-t de azt irja még nincs megoldás arra, hogy mitől van az asztalra kilépős hülyeség játék közben! Szal ha valaki tud esetleg valami megoldást ajánlani, az nagyon jó lenne! -
FAQ U -
az volt az első dolgom, de ott csak a bot-ok számát növelő leírás van. de ha azzal nő a map is akkor nem szoltam. -
FAQ! -
hali! single player-ben hogyan tom a pálya méretét növelni?