172102
  • TDC Geronimo
    Bár már nemigen érint, de azért annyit megjegyeznék, hogy annyi helyet tartanak fenn maguknak amennyit csak akarnak. Ők fizetik, ők dolgoztak és szenvedtek meg érte. Ha akarnák azt is megtehetnék, hogy lezárják a szervert, de mégse teszik. Jó lenne már megérteni ezt a dolgot és nem csak a pocskondiázó hsz-eket irogatni, hogy ilyen szar meg olyan szar a szerver. Örüljetek, hogy van. Amúgy meg mondhatnám azt is amit 1000* elmondtak már itt...nem kötelező ott játszani...
  • alberto 15
    én nem szoktam rinyálni hogy milyen a szerver, én örülök hogyvan :)
  • Borg
    Na elég legyen mostmár ebből a témából.
  • Me0w
    Nah, okos ember! Akkor te menj el, es vegyel egy szervert, mi megtettuk. Vidd el egy adatparkba, mi megtettuk. Kontaktolj az EA magyarorszaggal, kerjel toluk ranked fileokat, intezd el magadnak, es akkor lesz szabad helyed. Jahogy a szerver 2 kilo es a havidija 30k? Jahogy a nagypofaju Tisztelt Jatekosok nem fizetnek ezert csak ugatnak a forumon? Sajnos igy jartal!
  • joebacsi
    esetleg az itthoni képviselet hoz "önkényes" szabályokat, ezzel (is!) lejáratva az EA nevét....
    hülye vagy b+, ezt nem lehet szebben kifejezni...jópárszor le lett már írva, hogy miért van ez így ahogy van...
  • Sanko
    látom, az EA vagy annak képviselői, vagy az EA nevét használók (jogosan?)mindent elkövetnek azért hogy a jogtisztán, sok pénzért megvett jázékon játszókat leszoktassák erről a szokásról.....

gratula csak így tovább....(végül is a warez haldoklik, hát támogassuk azzal is hogy elriasszuk a jogtiszta dolgok megvételétől az emberkéket)

asszem menni fog levél az EA-nak hogy ezt ők tényleg így gondolják hogy egy multira épülő játékot megvevőknek nem kell biztosítani játék lehetőséget, vagy esetleg az itthoni képviselet hoz "önkényes" szabályokat, ezzel (is!) lejáratva az EA nevét....
  • Me0w
    Azert hogy az ilyen idiotak tudjanak miert rinyalni 3 oldalon keresztul. Azert.
  • item
    Az eredeti a legjobb , abból nincs másik
  • Me0w
    110 uj uzenet lol, flame vot' megin' biztos ;)
  • TS Zolly
    csak
  • Sanko
    MIÉRT VAN FENTARTVA 2 ÜRES HELY???

ez nem korrekt a server üzemeltetőktől....
    hogy lehet a névlistára kerülni?
  • Crem
    100 óra repülés.
    meg valamennyi gyilok, azt már nem tudom mennyi!:)
  • FlatlineHun
    Ahoy verzoo! Gyere TS!
    Amúgy legjobb serial number: P1550-FFY0U-W4R3Z-M0NK3Y

Amúgy köszöntem!!!
  • atwe
    SG-SZERVERE MOST
  • Borg
    1. ftp-ről nem lehet képet linkelni
    2. loginos ftp-ről meg főleg nem
    3. bmp-vel meg valszeg úgyis elküldött volna melegebb éghajlatra téged a társaság :)
  • atwe
    A STRIKE OF ARKANDON VAGYUNK GYERTEK A SGRE
    VÁRUNK MINDENKIT :)
  • TS Zolly
    Repcsit és helit a repcs és heli boltba. Cipőt a cipő boltba.
  • Verzoo
    Serial number:
    ABC5-KXJO-LUNG-M89T-AA88
  • atwe
    Nem jötök most a sg szervere fent vagyok rajta várok mindenkit
    30percet várok
  • Verzoo
    Nem nyitottam meg a képet csak egyből jobb klikk
  • Sarapetike
    ok
  • Boxer HUN
    Szívesen.
  • Boxer HUN
    Ezt nehéz lehetett kiszúrni....
  • Verzoo
    THX
  • Sarapetike
    szerintem ez nem eredeti
  • Boxer HUN
    Galéria - kép amit be akarsz mutatni - megnyitod - jobb egér click rá - tulajdonságok - kimásolod az ott lévő elérési útvonalat - vissza fórum - konzolon [kép] - link beillesztése.
  • Verzoo
    Köszi :)
    Hogy a pöcsbe nagyítottad?
  • Boxer HUN
  • Verzoo
    Nem megy bazze nézd meg a galériába
  • Boxer HUN
    Verzoo.. Linkeld, vagy nagyítsd, mert amióta süket vagyok, a látásom is drasztikusan leromlott.
  • Verzoo
  • Verzoo
    NEM ÉRTEM MIÉRT ILYEN KICSI EZ A SZAR KÉÉÉÉÉÉP
  • Sanko
    én már meguntam a B"-őt az eredeti cd-t kiis dobtam...itt kulcsom akinek kell:

6666-5555-4444-3333-2222-1111
  • Verzoo
  • Boxer HUN
    Magyar ranked-ból csak a II.-es megy?
  • Verzoo
    SORRY DE MA OLYAN NAPOM VAN,HOGY UTÁLOM AZOKAT AKIK INGYEN JÁTSZANAK
  • Verzoo
    Ez az igazság!!!!!!!Nem jó a cd kulcs!!!!!!!Ha veszel eredetit jó lesz!!!!!!!!!!!
  • Pharaoh
    Ha a BF2CDKeyCheck.exe után is ezt írja ki, szerintem felejts el a pc-t, nem neked való.
  • Boxer HUN
    Ha már úgy is benne vagy a mágia gyakorlásában, nem tennéd meg nekem, hogy a főnökeim maguktól ajánljanak béremelést hétfőn?
  • kokesz92
    Your CD-key is not valid. Ezt írja ki...