172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #43045 1. Claymore, vagy ha mindenáron fonetikusan akarod írni, akkor nem kell az 'e' a végére.
2. Nem lehet, hogy mástól robbant fel? Most már (hála az égnek) többféleképpen fel lehet robbantani mindegyik aknát, nem csak az elműködtetésükkel.
2. Ha elolvastad volna, mik változtak az 1.03-as verziószámmal akkor tudnád, hogy csak egy embert számol zászlófoglaláskor, ebből köetkezik, hogy a többiek pontot sem kapnak érte. -
atwe #43044 http://dragon.atw.hu/forum/
MINDENKINEK AJÁLOM
-
atwe #43043 Ez a lag problém orvosolva lesz :)
-
megnéztem a mapot jónak tűnik de nekem is laggolt pedig csak egyedül voltam fent
-
Kovsebi #43041 Honnan lehetne leszedni a játék zenéit? Kurva jók. -
nemérdemes felrakni de muszáj 
1.03 -
atwe #43039 inen szedte le 25 ember
Érdekes csak töled kért paswordot:) -
Kovsebi #43038 most melyik pecsset érdemes felrakni? -
akkor miért nem IP-t adtál meg
-
Kovsebi #43036 Agyas. Tegnap nyomtam offline. punciszáju :))) -
elalamejnXXL
-
atwe #43034 Flasgetel lejon semi paszvord nincs.
DE nem tudom milyen paszwordot akar -
Borg #43033 Egy csomó custom map multi only.
Nem mind megy singleben. -
atwe #43032 ok várj
-
csak onlájn tucc vele jáccani agyas 
-
azt vettem észre hogy :
- ha mind a 2 kléjmoré ki van dobva és belemegy valamelyik láma akkor felrobban a másik is attól függetlenül hogy a halál faszán van a másiktól
- ha foglal egy autó akkor csak a sofőr kap pontot az utasok nem
- atwe TEGYÉ MÁ BE OLYAN LINKET AMI NEM PASSZVÖRDÖS MERT MÁR EGY 7-E NEM TUDOM LESZEDNI AZ ELALAMEJN XXL-T A SZAR LINKEID MIATT
-
Kovsebi #43029 Basszus. Beszart a gémem. El alameinXXl-t nem tölti be, hanem kilép a játékbol -
az uj ase alapbol ezzel a filterrel telepul, most raktam fel :) akkor kijavithatták ... -
Aztán ki a picsa akarná ellopni a BF2 accountomat? -
haxoror #43026 Kb tíz másodpercig fut :) -
aztan szerinted jo otlet BARHOVA is leirni a jelszavadat?nekem azt mondtak,az ase egy igen erdekes program...hasonlithato egy atjarohazhoz,eleg konnyu bejutni a gepre,ha az fut... -
Tgabbar #43024 miért? -
rohadt alma #43023 Erre egy matematikus jött rá? -
köszönöm -
Tgabbar #43021 nézz be a www.battlefieldvietnam.hu oldalra és ott a Battlefield 2 topickban le van írva az egyik fejezetben.De lásd kivel van dolgod...:) .
Íme a cikk:
BF2 1.03 és az ASE
2005. október 07. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek
Mint azt már sokan tapasztalhattuk az 1.03-as Battlefield 2 patch után ismét nem lehet szerverre csatlakozni a közkedvelt szerverböngésző programmal, az ASE-val. Örömhírt közlök veletek, ugyanis a TotalBF2.com fórumozói megoldották ezt a problémát. Íme a megoldás: -->
- Először is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
- Az ASE mappájában lévő filters.txt fájlt meg kell nyitni
- Meg kell keresni a következő sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
- Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
- Ezt a sort ki kell cserélni a következőre:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkező képernyőt is átugrod, egyből az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
-
1.3-óta nem jó az ASE, De van rá magoldás. olvass viszsa -
atwe #43019 RDHA nem enged fel az irja nem jo a cd kulcsom eddig fel engedet -
miért van az,hogy az ASE-ról nem tudok szerverre csatlakozni?mindig kapcsolási hibát ír.
-
ja és a the all seeing eye-ről van szó -
az mit jelent, hogy "valamilyen szám servers out by modifier." gondolom azt, hogy pl 59 servert nem mutat, mert a progi úgy döntött. ezt ki lehet kapcsolni valahol? -
Ma nekem is volt olyan, hogy ellenfélnek jelölte a csapattársat (aki a commanderünk volt); a pontlistán is ellenfélnél volt 

-
valahol a beállításokban, vagy ahol ki kell pipálni? mert a pipálásnál jól van -
atwe #43013 Elsö map a NAN NAI Map azt inen lehet leszedniHelicsata :)
Utána EL ALAMEIN XXL AZT INEN SZEDJÉTEK LE
Régi dicsöség viszatért
Gyertek VÁROK MINDENKIT A SG SZERVEREN MOST!!!!!! -
atwe #43012 Na mindenkinek szolok megoldva a SG szerver lag problémája ezért mindenkit várok a sg szerverén
Gyertek ha van bátorságotok :) -
np, minden segítő kéznek örülünk. ne foglalkozz a kötekedőkkel ,) -
Polemius #43010 Egen, csak én akkor még azt nem láttam. -
frissült a faq, remélem ez már megoldja az ostoba kérdéseket. ha vmi kimaradt írjatok emilt az oldalon levő címre, és felkerül... -
lehullt a lepel:) -
Az a baj, hogy amiket ígértek, azt is basztak kijavítani... -
Egyébként sem érdemes, mert ritka szar minőségű...