172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #43085 "Pár napja teljesen kiborultam amikor egy cobra kilőtt a tankból úgy hogy én nem is a géppuskánál voltam, én meghaltam de a tank egyben maradt :o"
Persze! Mert hanyszor elpofaztam mar, hogy zard le a torony nyilast, ha helikopter-rajzas van. :) -
Pont ezt néztem én is este, röhej úgy ahogy van. A 42-ben is sokkal jobban használható volt a toronygéppuska.... :-( -
haxoror #43083 Valami hozzáértő árulja már el plz hogy a tank légvédelmi géppuskája miért csak 45 fokban tud lőni ennyit a főlöveg is majdnem tud :(
Pár napja teljesen kiborultam amikor egy cobra kilőtt a tankból úgy hogy én nem is a géppuskánál voltam, én meghaltam de a tank egyben maradt :o -
Az ötet kiváló :D -
Nagydög #43081 Nem kene beleirni a FAQ-ba? Tankkal a helikopter fole es moge kell manoverezni, es a hajtomure celozni. Lehetoleg probaljunk a nap felol tamadni! :) -
sorestamas #43080 helo
-
Nagydög #43079 "Mindezek ellenére akkor is genyóság hogy a tankos nem bírja egylövésből kikapni a helit. Azért nem olyan egyszerű eltalálni, legalább cserében ennyit adhattak volna ajándéknak a peccskészítők..."
Bazz! Ki lehet kapni egy lovessel. :) A Kubra Dam palyan epp leparkoltam a Bridge Basenel, mikor a hazai bazisa felol feltunt egy Mi-28. Szepen leereszkedett a volgybe, es at akart repulni a hid alatt. En meg hatulrol, es tulkeppen felulrol talaltam el, valahol a hajtomu kornyeken. Othonrol jott, ugyhogy gondolom meg ep volt. -
Mindezek ellenére akkor is genyóság hogy a tankos nem bírja egylövésből kikapni a helit. Azért nem olyan egyszerű eltalálni, legalább cserében ennyit adhattak volna ajándéknak a peccskészítők... -
Nagydög #43077 Az 1.03-as ota lottem mar helit tankkal, APC-vel, dzsippel, panceltoro raketaval(a fix telepitesuvel is), helikopter gepagyujaval. Egy dologgal nem sikerult eddig, azzal a kik..t legvedelmi raketaval. Egyebkent a legvedelmi jarmuvek agyuja is eleg halovanynak tunik. Sot, az Essex CIWS lovege is eleg harmatos. Korabban eleg gyorsan elhessegettem vele az elszemtelenedett bombazokat, most meg mintha kenyergalacsinnal dobalnam oket. A raketakat meg egyenesen a tengerbe is szorhatnam, kb. ugyanaz lenne a hatas. -
Poggyász #43076 Egyebkent a BTR agyujaval sikerult kiszednem a MI-28-bol a pilotat. Mikor aztan a gep foldet ert, jovairtak a loveszt is. :)
Én az orrom előtt földbe csapódó Cobra-ba reflexből belelőttem egyet G36C-vel a BF2 meg így reagálta le:
Poggyász[AH1]Pilóta -
FlatlineHun #43075 Nana! Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a dzsipek 0.5 cal gépágyúja a legveszélyesebb a helikre. Olyan távról, ki lehet vele szedni hogy csak na. Igaz, schrank? -
Nagydög #43074 "Pl.
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Előzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat..."
Hule! :)
Egyebkent a repulokrol es a helikrol nyugodtan le is lehetne szerelni a flareeket. Egy bamban lebego BH-t sem talal el az a k... legelharito raketa. Az egyenesen, mindenfele manover, es elharito szoras nelkul ramrepulo vadaszt sem talalta el. Le is hervadt az arcomrol a "Velem jossz te is rohadek!" mosoly. A tankok folovege sokkal veszelyesebb a helikopterekre, mint barmilyen legvedelmi cucc.
Egyebkent a BTR agyujaval sikerult kiszednem a MI-28-bol a pilotat. Mikor aztan a gep foldet ert, jovairtak a loveszt is. :) -
Kovsebi #43073 Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot? -
Na akkor nem csak nekem szarakodik. Tegnap én is válogattam, frissítek erre eltűnt amire akartam menni, csak néztem mint a moziba...:)
Még szerencse,hogy mindenbe van bug amit újdonságként tettek a játékba. Ja és szuperül lement a fél páncélja a tanknak mikor nekitolattam egy táblának...azt nem néztem milyen volt. Lehet ezzel helyettesítik a rendőröket?
Pl.
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Előzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat... -
Gabor970 #43071 mindenkinek akinek gondjai akadnak a futtatással:
Az eagames.hu-n találtam leirást arról, hogy a háttérben mi az aminek szabad futnia. Érdemes leállitani mindent ami feleslegesen fut. Ajánlom próbára! -
aha, majd ezt teszem legközelebb. de mivel van még vagy 15 másik szerver, amire szívesen megyek, ezért nem kínlódok. én is felvettem a kedvencek közé a heros...-t :)
egyébként amikor a kedvencek listában véletlenül rányomtam a refresh-re, eltűnt az összes kiírt szerver, és csak úgy tudtam őket ismét megjeleníteni, ha kiléptem és újra beléptem. áááááááááááááááá! -
Ezen már egyszer én is játszottam, csak aztán nem találtam meg később...köszi a nevet, majd hozzáadom a kedvencekhez. -
Ezt sose értettem hogy valaki miért nem tud felmenni egy szerverre. Ua kell csinálni mint amikor járműt szeretnél szerezni...nyomkodod a beszállás gombot mint egy vadállat. A szerverre is hasonló megoldással lehet bejutni...nyomod a connect to ip-t folyamatosan amíg be nem enged, ennyi. HA sokan vannak és nagy a játékkedv akkor is max 10 perc és bent vagy, én általában átlag 2-3 perc alatt mindenhova bejutok. -
tegnap egész nap egy heros must conquer nevezetű (asszem angol) szerveren toltam. 64-es map 64 játékossal, szinte egész nap fullon volt, csak a három városi pálya, orbitális csaták, max pingem kb. 90 volt, de az átlag kb. 60 (512-es nettel). na ezt csinálják a magyar szerverek utána. szombaton rendesen berágtam, mert a 2-esen játszottunk, ha jól láttam már országszűrő is van rajta, ahhez képest olyan laggok, hogy kimehettem közbe összeütni egy rántottát (kis túlzással), úgyhogy ebből elegem van. nem csoda, hogy mindenki az egyesen van, az egy kicsit kevesebbet laggol, viszont egész nap nem tudta felmenni rá, mert akárhányszor néztem, mindig teli volt. a két üres sloton viszont senki nem volt. fasza. -
Kovsebi #43066 Egyik meg van. :) ogg. Thx -
petersz #43065 Lehet, hogy ogg, de tuti egyben van a zene. -
Kovsebi #43064 Nem megy a játék neten, miota felraktam az 1.03as patchet. Bejön valami reklám. -
Kovsebi #43063 Köszi!
De nincs mp3... -
petersz #43062 A zenék mp3-ban ott vannak valamelyik folderben. Most nem tudom melyikben, de keress rá. -
ACE #43061 Ha van egy normális tűzfalad, vagy router mögül netelsz, akkor aztán télleg sokan be tudnak jutni a gépedre... -
lassan frissít a bfhq -
az lehetséges, hogy a magyar ranked 1 nem írja jóvá a pontokat? -
Verzoo #43058 :)
-
Verzoo #43057 

-
Igen,a "kockák"nak van félnivalójuk 
(bocs verzoo,ezt nem hagyhattam ki
)
-
Verzoo #43055 :)))))) -
FlatlineHun #43054 A tiédet senki... de mondju verzoo-ét! :) -
mivel világosan leírták a peccsben hogy a járműben az utasok nem számítanak bele a foglalásba, csak a sofőr
ergó ki kell szállni mindenkinek hogy foglaljon és pontot kapjon -
ez a 42-es pálya eszközeinek a térképe... -
egyszer :) -
atwe #43050 Mert ugyis lesz :) -
TS Zolly #43049
-
HU.man butcher #43048 Lehet hogy hülye kérdés de a saját ID számom hol találom a BF2-ben???? 

-
te mindennap ezt mondod lol -
Kovsebi #43046 Ez a szar 1.03as pecs után nem is lehet All seeing eyet használni?
Bejön ez a reklám szutyok, és kilép.