172102
  • Nagydög
    "ja, öröm az ürömben, hogy annak a körnek a végén én lettem az első az 1 repair ponttal a support actions-listában :)"

Egy kicsit eltevedtem ebben a repair dologban. Ha a sajat verdamat javitom, az altalaban ures, igy nem kapok erte pontot(ha a lovesz bentmarad, akkor sem?). De ha masik foszeret javitottam meg, akkor is csak tole kaptam egy koszonomot, a jatek nem dijazta.
  • BurnBaby
    az a bajuk, h a) le van írva faqban, b) elmondták mi a teendő :)
  • BurnBaby
    erre a magyar userek reakciója az lenne, h szándékosan aknaznak egymast, lásd eléd állok h elüss és megbüntethesselek...
    :)
  • Cobra.
    Megcsinálhatnák a következő patchben, hogy aki saját aknára megy rá, az saját magától vegye nel pontot (mint suicide-nál), ne attól, aki lerakta az aknát.
  • koschwarz
    nem tudom, mi bajotok kovsebivel, még ha azt kérdezte volna, hogy kell zoomolni a fegyverrel, vagy beállni egy squadba, megérteném, de amit kérdezett ez elég új probléma
  • Me0w
    Siman jo bug, legegyszerubb osszeszedni ATvel, mivel alt. zoomolva losz az Eryxel :)

En is unlockoltam a DAO-t, azota is csak mp5-el nyomom, mert az a dobtaras borzalom aggasztoan pocsek.
  • koschwarz
    ja, öröm az ürömben, hogy annak a körnek a végén én lettem az első az 1 repair ponttal a support actions-listában :)
  • Me0w
    Jolvan, majd a jatekban talalkozunk, ott nyalogathatsz.
  • koschwarz
    ilyen zoomos problema nekem még nem volt

ja, a hétvégi láma-sztorim: visszajövök engeneer-ként - ami nagggyon ritka - mert olyan jó fej vagyok. u.i. látom az egyik csapattársamat egy füstölgő apc-ben, amint hősiesen veri vissza karkandon a gyalogosok meg ellenséges apc-k rohamát. odarohanok, megjavítom, majd ő a helyén marad, én előtte előrereszaladok az utcán (100 %, hogy látta, mit csinálok), és telepítek néhány aknát. oké, visszamegyek az apc-hez, hogy javítsam ha kell. erre elindul előre az utcán, nézem hüledezve, és próbálom beírni (nem szakasztárs), hogy vigyázzon az aknákra!!!! erre simán belefut és csinál nékem egy -4 pontos szeretetcsomagot. LOL :) láma a köbön.
  • Kovsebi
    Aki segitett annak nagyon köszönöm! aki meg lehülyézett, az kinyalhatja a virtuális seggemet.
  • Kovsebi
    miért? Mert kérdeztem valamit?
  • FlatlineHun
    Hát gondolom....
    Amúgy csak én vagyok vele úgy, hogy az 1.03 patch óta nagyon megszaporodtak a "furcsa halál" élményeim? Tudnék mesélni róla, pedig azóta kevesebbet játszom...
  • Nagydög
    "Szerintem neki van valami +5-ös DAO aurája, és a közelében jobban működik a fegyver, vagy csak ennyi különbség tud lenne szerver és szerver között."

O, en valamelyik nap sima pump action soretessel lottem le ket embert is, ugy 10-15 meterrol egy-egy lovessel. Lehet persze, hogy eleve a ravatalrol leptek meg.
  • alma2
    lojelek egy j-vel.
    ATwe karacsonyra viszont te tuti kapsz egy helyesirasi kezikonyvet, mert nagyon durvan nyomod :)
  • Running
    Akkor ez is feature igaz?:)
  • alma2
    milyen neven vagy a jatekban ?
    most eros ingert erzek ra, hogy szetlojjelek benne :)

• Nagydög
    "megvan"

El is mondok nehany miatyankot, meghajlok parszor Mekka fele, es Visnunak is egoaldozatot fogok bemutatni. Lehet, hogy egy szent teheny steaket is elfogysztok megkonnyebbulesemben.
  • FlatlineHun
    A múltkor teszteltem a DAO-t karkandon. 13 kill, 23 halál lett a vége, közte olyan remek jelenetekkel, mint amikor közvetlen közelről hátbasoroztam az emberkét, erre megfordult, és lelőtt. Másik szerveren (wake island) verzoo-val együtt játszottunk, 2-3 lövés volt egy ember. Szerintem neki van valami +5-ös DAO aurája, és a közelében jobban működik a fegyver, vagy csak ennyi különbség tud lenne szerver és szerver között.
  • Kovsebi
    megvan
  • Nagydög
    "Ez feature. 100%. Nincs is jobb, mint sniperként éledni a frontvonalon...."

De kurva mak, hogy hastancos kaszt nincs a jatekban. :)
  • Kovsebi
    Nekem nem egy ilyen sor van.

Battlefield 2\Mods\Domination
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
    Group: BF2MODS
    Mutex: BF2MODS
    1 if gamevariant ~!= "domination" remove

Battlefield 2\Mods\WCC Coop
    JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
    1 if gamevariant ~!= "wcc" remove

Battlefield 2\Mods\Assault and Secure
    1 if hostname ~!= "*AAS*" remove

Na melyiket változtassam?
  • FlatlineHun
    Ez is feature. Elvégre ha hiba lett volna, 2 hónap alatt csak kijavították volna, nem?
  • FlatlineHun
    Ez feature. 100%. Nincs is jobb, mint sniperként éledni a frontvonalon....
  • Running
    Nekem az enginner unlock fegyveréével volt egy érdekes helyzetem. Kilövik alólam karkandon az apc-t, rohanok mint állat a gépfegyverállvány felé, kibukkan két maki, én meg puff, puff...puff, puff, puff beléjükürítettem 7 sörétet, erre mosolyogva haltam meg, mert mindkettő visszalőtt. (Aszittem közelre ez a leghatékonyabb fegyver, ja és 3 méterre voltak, nem is lőttem mellé.) Szóval érdekes ez a játék.
  • haxoror
    Van ez a szarság hogyha zoomolva halok meg akkor következő spawnnál beakad a célkereszt, ilyenkor csak úgy lehet megjavítani ha visszaváltok arra a fegyverre amivel a kezemben meghaltam és megint bezoomolok meg vissza.
    Viszont ez csak és kizárólag azzal a kaszttal működik amelyikkel meghaltam, medicnél halál mert lelő a tank, spawn ATvel célkereszt persze beragad tank lelő megint mint a szart, spawn medickel épphogy meg tudom csinálni a zoom meg visszát a tank megint szarrá lő, spawn végre működő ATvel erre a többiek kilövik a tankot mire megjelenek és egy assi lelő mert a fostalicska MP5-el bénázok :DDD
    Ki is léptem a vérbe nem kell nekem ez az extra stressz :)
  • Me0w
    Ez bug v. feature? :)
  • Yan
    Az nem jó.
    Töccs le egy ASE-t, vagy a file menü update filters.
  • Running
    Ha volt ideje... :)
  • Me0w
    De a Battlezonenal hiaba keresed a Bf2 beallitasait, nem erted?
  • Me0w
    Elesztes kozben megeroszakolt a medic? :D
  • Nagydög

"A masik. Medic eleszt, AT voltam elotte, felkelek, kezemben egy G3, szemben jon a tank. Hogy a francba valtok kasztot? :)"

Orulj, hogy nem egy csavarkulccsal a kezedben ebredtel. Tettethetted volna magad mobilszerviznek, es leellenorizhetted volna az olaj szintet. Ha szazbol egyszer bejon, mar jo. :)
  • Running
    Ilyenkor jön a kotorászás, melyik volt az eredeti poggyász...tudod ezt hívjuk úgy jaj bocs félreértés, más ruháját vettem fel.:)
  • Kovsebi
    Megcsináltam, és nem megy. De azért irtam ,hogy mi van a filters.txt-ben, mert a FAQ teljesen mást ir. Egyébként nem azért van a FAQ, hogy ne kelljen visszaolvasni 323 oldalt?
  • FlatlineHun
    Ha többen haltok meg egy helyen, vagy egy "kit" közelében halsz meg, akkor feltámasztáskor véletlenszerűen választ a közelben lévő felvehető kitek közül.
    Az is lehet, hogy amíg halott voltál, valaki elvitte a kitedet (és otthagyta a sajátját)
  • Me0w
    Detto. Ez mindennapos dolog. Lemegy a spawntimer, es nezek miert nem jovok. Mgnezem a spawnmapot, es nincs is kivalasztva amit beboktem ;)

A masik. Medic eleszt, AT voltam elotte, felkelek, kezemben egy G3, szemben jon a tank. Hogy a francba valtok kasztot? :)
  • Nagydög
    "Nekem ez van a Filter.txt-ben

Battlezone II"

Lehet, hogy nem fogunk tul sokat talalkozni a szervereken. :)
  • Running
    Jólvan, nem kell keseregni, olvassgass vissza mire nincs még megoldás és ha van még kérdésed tedd fel.

1. Ajánlották, hogy módosítsd az ase-dat és akkor lehet menni fog, ezt tedd meg, mert szerintem a másikra nincs még megoldás.
  • Me0w
    Jolvan, jatsszal jo sokat a Battlezone 2-vel. Ez a Battlefield 2 szerencsere.
  • FlatlineHun
    Jól érzékeled. Velem volt olyan hogy:
    Na akkor ide spawnolok. Miért nem, na kiválasztom újra. Na!!! Gyerünk már, támadják a bázist! Újra. Má' megennem! Vazze, most meg már fehér. KÖSSZI!
    kb 10-15 mp-en keresztül nem tudtam lespawnolni, mert mindig visszadobta, úgy hogy ki van jelölve.
  • Kovsebi
    Igen, csak nekem kijön a server lista