172102
  • quack
    ezzel én is szívtam rendesen :D

ha az xp-s login nevedben van szóköz vagy ékezet vagy nem rencergazda vagy akkor csinájja ezt
  • schrank
    a peccsing féld-t okozhattya az hogy szar a peccs ?
    nem nekem kell
  • TDC Geronimo
    ;)
  • Me0w
    Marad ez :)
  • Me0w
    Jah, 20 percet szenvedtem vele, de mar most nem tetszik :(
  • TDC Geronimo
    Vazz ez az új ruha...totál megtévesztő ;)
  • Me0w
    Marmint megvannak a terkepadatok (wgs), abbol kell egy ertelmes flash alapu megjelenitot keszitenem, keresovel, tokkal vonoval. Gondolom te magara a GPS-es felmeresre as abbol a terkepkoordinatak lekepzesere gondoltal :) Vagy a bf2 mapszerkesztesre, nem vilagos jelenleg :)
  • FlatlineHun
    Flash alapú? wtf?
  • CéZé
    Hi, nemtudom
  • Me0w
    Sajnos muszaj vele :) Marmint olyan szinten, hogy egy flesssss alapu terkepen dolgozom felsobb parancsra :)
  • Bendegoose
    Hi,

az sg-nek mik a BF2 server ip címei?

Thx,
    B:
  • FlatlineHun
    Jut eszembe.... foglalkozik itt valaki térképszerkesztéssel?
  • kokesz92
    OFF
    Ezt a képet ki csinilta a bf2 topicnak?
    ON
  • Polemius
    Azon kívül, amit Éjfél Kapitánynál olvastál? Mert ugye ott már jártál?
  • FlatlineHun
    AK-t én sem. 10 alatt újratárazok. egy ember átlag 5-6 lőszer. van tár elég :)
  • Looserke
    A Commander mire kapja a command pontokat? A Squadok után vagy mi?
  • dronkZero
    Mondjuk én az AK-t sem várom meg míg betáraz. Pisztoly, aztán vagy sikerül lelőnöm az ellent azzal, vagy nem.
  • koschwarz
    mert alig egy napja használtam a DAO-t, és valahogy egy ilyen húzós helyzetben nem gondoltam még át, ("affene, kifogyott a lőszer, közben itt van szembe egy amcsi!") hogy ha most késre váltok ("a faszért lövöldözik rám ez a kurva jenki??"), aztán visszaváltok ("ez még mindig rám lő!"), akkor abbahagyja a tárazást ("már csak két pöcöknyi életcsíkom van, az is piros, ez mit jelent?"), és lehet lőni ("na bakker, akkor most hova spawnoljak vissza?")
  • Tgabbar
    Persze.Alapvetően ne a statnövelésért játsz ,hanem azért ,mert jól érzed magad mellette és leköt.:)
    De persze az sem elhanyagolható,hogy közben haladsz előre.:)
    Amúgy ,a lentebb említett magyar bf oldalon találsz egy kis progit Battlefield 2 Stats Retriever 1.5 néven,amivel megtudod nézni az aktuális statodat .
    hellyel-közzel
  • joebacsi
    Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
    ...közben mikin dumalunk egymással...

ez a fórum mindig képes mosolyt csalni az arcokra :)
  • Verzoo
  • joebacsi
    nyugi, nemkell elsietni, majd borgra rájön megint az asszimilálhatnék, aztán majd mindegyikünk neve mellett ott fityeg egy, akkor majd nézegethetjük
  • Me0w
  • TDC Geronimo
    Vázze :D
  • sza23
    előfordúlt már veletek, hogy pár órán át toljátok a játékot( pár körben elsőként végezetek, érmeket kaptok), de azt nem számolja a játék?
    Nem elöszőr járok már így.Nagyon bosszant, mert így sohasem jutok előrébb.
    Van vmi megoldás erre?
  • haxoror
    Új szmájli az SG-n, muszáj volt kipróbálnom valakin :)
  • Nagydög
    NAgYdÖG gamer vagyok es csavazom a BF2t, meg en is nemvagyok bena annyira,de nem szeretnek mikin dumalni egymassal, igy inkabb nem jelentkezek a Clanba. :)

U.I.: Bocsi, Hiszti, de nem tudtam megallni. :)
  • TDC Geronimo
    :o
  • haxoror
  • Hysteria
    a DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet!
    Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
    A jó társaság garantált.
    Minden nap mindenki játszik,közben mikin dumalunk egymással.Segítjük egymást bf2 ben és minden másban is..
    A Clannak van saját fóruma.
    Feltételek:

-Legyen eredeti gamed
    -Jó ha van mikrofonod
    -Jó ha van msn ed

na szóval jelentkezni @@@@ !!!!!!!!!!!!!!! ITTTT !!!!!!!!!!!!!!! @@@@ tudsz a fórumunkon.

Üdv.:Hys
  • dronkZero
    Mondjuk nekem teljesen nyilvánvaló volt, mikor másodszor fogtam a kezembe azt a sz*rt, hogy ha előkapok egy pisztolyt, vagy egy kést, akkor abbahagyja a tárazást. Sokat nem segít, mert újra elővenni is gázos, de legalább nem kelll kivárni a tárazást végig. De ezekre ti hogy a pékbe nem jöttök rá?!
  • TDC Geronimo
    Quake ez jó xD
  • atwe
    Az el ALAMEIN XXL LETÖLTÖTED NEM A SIMÁT AMI NINCS KI LINKELVE itt
    vanEz is tölcsd le ez megy most
  • gsg16
    üdv!
    feltettem az SG oldalon található mapokat a gépre.amíg ezt nem tettem meg,addig azt írta ki a gép,hogy nincs megfelelő mapom, amikor az SG szerverre fel akartam menni.most hogy felraktam a ampokat,most azt írja ki a gép.hogy nincs megfelelő mapom ,amikor az SG szerverre akarok belépni.mi a megoldás?természetesen már 1.03-as a játékom,és voltam is fent 1-2x a szerveren.
    előre is köszi!
  • joebacsi
    :)
    gondolom nem akkor lőttél először :)
  • Running
    Persze hogy nincs, de akkor nagyon vicces válasznak tűnt. :)
  • joebacsi
    kicsit hihetetlen
    quake-nek nemsok koze van hozzá szvsz...
  • joebacsi
    nagyon helyes
    póker roxx, bár énmég csak néha egy freerollra nézek be (idő-idő :()
  • Running
    Jut eszembe egy régi sztori!

Voltam egyszer agyaggalamblövészeten. Sörétessel lövöldöztem vagy 50-et. A 90%-át le tudtam lőni. Erre megkérdi a csávó, hogy voltam e már ilyenen, vagy mitől megy ilyen jól, mert versenyeznem kéne. Mondam neki még nem voltam, csak azért ment jól mert sokat quake-eztem. Szerintem azóta is azon gondolkodik, mi az a quake, mert elég bután nézett rám. :)
  • joebacsi
    ma már távirányítással tolják :)