172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezzel én is szívtam rendesen :D
ha az xp-s login nevedben van szóköz vagy ékezet vagy nem rencergazda vagy akkor csinájja ezt -
a peccsing féld-t okozhattya az hogy szar a peccs ?
nem nekem kell
-
;) -
Marad ez :) -
Jah, 20 percet szenvedtem vele, de mar most nem tetszik :( -
Vazz ez az új ruha...totál megtévesztő ;) -
Marmint megvannak a terkepadatok (wgs), abbol kell egy ertelmes flash alapu megjelenitot keszitenem, keresovel, tokkal vonoval. Gondolom te magara a GPS-es felmeresre as abbol a terkepkoordinatak lekepzesere gondoltal :) Vagy a bf2 mapszerkesztesre, nem vilagos jelenleg :) -
FlatlineHun #43278 Flash alapú? wtf? -
CéZé #43277 Hi, nemtudom -
Sajnos muszaj vele :) Marmint olyan szinten, hogy egy flesssss alapu terkepen dolgozom felsobb parancsra :) -
Bendegoose #43275 Hi,
az sg-nek mik a BF2 server ip címei?
Thx,
B:
-
FlatlineHun #43274 Jut eszembe.... foglalkozik itt valaki térképszerkesztéssel? -
kokesz92 #43273 OFF
Ezt a képet ki csinilta a bf2 topicnak?
ON -
Polemius #43272 Azon kívül, amit Éjfél Kapitánynál olvastál? Mert ugye ott már jártál? -
FlatlineHun #43271 AK-t én sem. 10 alatt újratárazok. egy ember átlag 5-6 lőszer. van tár elég :) -
A Commander mire kapja a command pontokat? A Squadok után vagy mi? -
Mondjuk én az AK-t sem várom meg míg betáraz. Pisztoly, aztán vagy sikerül lelőnöm az ellent azzal, vagy nem. -
mert alig egy napja használtam a DAO-t, és valahogy egy ilyen húzós helyzetben nem gondoltam még át, ("affene, kifogyott a lőszer, közben itt van szembe egy amcsi!") hogy ha most késre váltok ("a faszért lövöldözik rám ez a kurva jenki??"), aztán visszaváltok ("ez még mindig rám lő!"), akkor abbahagyja a tárazást ("már csak két pöcöknyi életcsíkom van, az is piros, ez mit jelent?"), és lehet lőni ("na bakker, akkor most hova spawnoljak vissza?") -
Tgabbar #43267 Persze.Alapvetően ne a statnövelésért játsz ,hanem azért ,mert jól érzed magad mellette és leköt.:)
De persze az sem elhanyagolható,hogy közben haladsz előre.:)
Amúgy ,a lentebb említett magyar bf oldalon találsz egy kis progit Battlefield 2 Stats Retriever 1.5 néven,amivel megtudod nézni az aktuális statodat .
hellyel-közzel
-
Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
...közben mikin dumalunk egymással...
ez a fórum mindig képes mosolyt csalni az arcokra :) -
Verzoo #43265 

-
nyugi, nemkell elsietni, majd borgra rájön megint az asszimilálhatnék, aztán majd mindegyikünk neve mellett ott fityeg egy, akkor majd nézegethetjük
-
-
Vázze :D -
előfordúlt már veletek, hogy pár órán át toljátok a játékot( pár körben elsőként végezetek, érmeket kaptok), de azt nem számolja a játék?
Nem elöszőr járok már így.Nagyon bosszant
, mert így sohasem jutok előrébb.
Van vmi megoldás erre? -
haxoror #43260 Új szmájli az SG-n, muszáj volt kipróbálnom valakin :)

-
Nagydög #43259 NAgYdÖG gamer vagyok es csavazom a BF2t, meg en is nemvagyok bena annyira,de nem szeretnek mikin dumalni egymassal, igy inkabb nem jelentkezek a Clanba. :)
U.I.: Bocsi, Hiszti, de nem tudtam megallni. :) -
:o -
haxoror #43257
-
a DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet!
Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
A jó társaság garantált.
Minden nap mindenki játszik,közben mikin dumalunk egymással.Segítjük egymást bf2 ben és minden másban is..
A Clannak van saját fóruma.
Feltételek:
-Legyen eredeti gamed
-Jó ha van mikrofonod
-Jó ha van msn ed
na szóval jelentkezni @@@@ !!!!!!!!!!!!!!! ITTTT !!!!!!!!!!!!!!! @@@@ tudsz a fórumunkon.
Üdv.:Hys -
Mondjuk nekem teljesen nyilvánvaló volt, mikor másodszor fogtam a kezembe azt a sz*rt, hogy ha előkapok egy pisztolyt, vagy egy kést, akkor abbahagyja a tárazást. Sokat nem segít, mert újra elővenni is gázos, de legalább nem kelll kivárni a tárazást végig. De ezekre ti hogy a pékbe nem jöttök rá?! -
Quake ez jó xD -
atwe #43253 Az el ALAMEIN XXL LETÖLTÖTED NEM A SIMÁT AMI NINCS KI LINKELVE itt
vanEz is tölcsd le ez megy most -
gsg16 #43252 üdv!
feltettem az SG oldalon található mapokat a gépre.amíg ezt nem tettem meg,addig azt írta ki a gép,hogy nincs megfelelő mapom, amikor az SG szerverre fel akartam menni.most hogy felraktam a ampokat,most azt írja ki a gép.hogy nincs megfelelő mapom ,amikor az SG szerverre akarok belépni.mi a megoldás?természetesen már 1.03-as a játékom,és voltam is fent 1-2x a szerveren.
előre is köszi! -
:)
gondolom nem akkor lőttél először :) -
Persze hogy nincs, de akkor nagyon vicces válasznak tűnt. :) -
kicsit hihetetlen
quake-nek nemsok koze van hozzá szvsz... -
nagyon helyes 
póker roxx, bár énmég csak néha egy freerollra nézek be (idő-idő :() -
Jut eszembe egy régi sztori!
Voltam egyszer agyaggalamblövészeten. Sörétessel lövöldöztem vagy 50-et. A 90%-át le tudtam lőni. Erre megkérdi a csávó, hogy voltam e már ilyenen, vagy mitől megy ilyen jól, mert versenyeznem kéne. Mondam neki még nem voltam, csak azért ment jól mert sokat quake-eztem. Szerintem azóta is azon gondolkodik, mi az a quake, mert elég bután nézett rám. :) -
ma már távirányítással tolják :)