172102
  • FlatlineHun
    Én helivel gyakran foglalok pontot, tegnap a dragon valley 64-en megkaptam a legion of merit ribbont, pedig végig heliztem. Teamplay pontom csak a foglalásokból megvolt 50. Jah, és 185 pont lett a vége. A javított légvédelmi rakétákról meg annyit, hogy egyszer 2 iglából + egy tunguskából lőtték rám folyamatosan, miközben egy repcsi kergetett, és kiszedtem őket...

Szal Schrank, ne általánosíts, hogy helisek nem foglalnak pontot.
  • schrank
    az csak véletlen volt mert vezetni se tucc
  • Running
    Én már elgázoltam a transportkirájjjtt, mert gyalogosan nokedli!!!! Szóval megvan a gyenge pontja, húúrrrááááá....:)
  • FlatlineHun
    Majd szólj, ha végeztél, oks? :)
  • schrank
    ki hasznájja a azt a szerverkeresőt ??? annál még a gúgléval is előbb fellépek egy szerverre ! azzal meg nem menőznék hogy nagy asszaultos vagyok ami abból áll hogy ugrálok meg gránátvetőzök
  • schrank
    neszójjábe most hogymár az általam előszeretettel használt kasztokból megvan az aluplecsni most "rágyúrok az elmaradt testrészekre is" nem mondom hogy nem tudok asszaultozni csak nem szeretek mert a bf nem erről szól hanem a zászlófoglalásokról a sok gyökér aki ki se szál a heliből meg a repcsipől még mindig nem fogta fel hogy hiába öl 1000-et ha egyet se foglal na meg ott az ellentét a BH-s -k pfffff
  • koschwarz
    igen, úgyhogy a transzportkirályoknak lőttek :)
  • koschwarz
    engem is legjobban ez az érezhető beleszarok-hozzáállás zavar. kiadták a játékot, rohadt sikeres lett, milliókat kerestek rajta dollárban, az alapjáték kiadása után 4-5 hónappal már a kiegészítőt akarják kidobni (!), mivel -elvileg- 100 % tuti siker lesz az is, de hogy maga a multis (!) alapjáték olyan alapvető hibákkal bír, hogy szar a szerverkereső, ez több mint bosszantó és arra utal, hogy a dice-nál egyrészt dilettánsok dolgoznak, másrészt a peccsel sem törődtek, mivel összességében nem egy nagy durranás

nekem továbbra is tetszik a játék, csak ez a hozzáállás zavar
  • Zs0lt1
    a transzportkirály ezekszerint assaultban nulla :P
    no komment
  • schrank
    GYALOG ?
  • koschwarz
    de most nem tom mi bajod, 1000 olyan háborús film van, ahol egy qrva dombot akarnak elfoglalni a katonák, és az amerikai történelem része egy ilyen csata :)
  • FlatlineHun
    Erről beszélek én is! A szerverböngésző egyszerűen kiakasztó, pláne ahhoz képest, hogy az 1.02-ben elfogadhatóan működött. Hol hallottál már olyan programról, vazze, (leszámítva a hello world-öt) aminek egyféle hibaüzenete van: "Patching failed". A hibaüzenet CÉLJA, hogy tájékoztassa a felhasználót a hibáról, valamint annak lehetséges okairól. (kevés a hely, nem elérhető a könyvtár, nincs admin jog, stb, stb)
    Leültetsz elé egy tizenéves hülyegyereket, és 1 órán belül 8 hibát talál benne. Ez nem kész termék, ez egy beta quality program, ami három patch után NEM ELFOGADHATÓ. Ha én így dolgoznék, már rég nem lenne állásom.
  • schrank
    "MÁR MEGINT KI A FASZOM RAKTA EL A NAGYFLEXET ? "
  • Rafia
    Sajnos ez így van. Nem a bugok a legidegesítőbbek, hanem az, hogy ordít róluk a szakmai igénytelenség. A szerverkereső, a prefix-beállító kontrol, a stats-compare funkció az úgy ahogy van fércmunka. Az install gondok a patcheknél meg simán botrány, ilyen más játéknál szerintem nem is volt még.

A nem látható részek szintén, pl. a moddolásnál használt script file-ok is hasonlóan igényesek, de ez bf42-ben is így volt.

Az egész program valahogy igénytelenül lett összedobva, amire az időhiány csak félig magyarázat. A 3. peccs után is bugosak a szerverek, a battlerecorder használhatatlanul szar stb. Remélem rágyúrnak erre a műfajra más cégek is, mert nekem előre már semmi kedvem a BF3-hoz.
  • FlatlineHun
    És mégis hogy jön ez ide? Akkor legalább ut2004ezni küldj el, csemeg, azt legalább játszottam valaha is. Itt most a hibákról, és a ki nem javításukról volt szó. Ha ugrálós játékot akarok játszani, akkor abban nekem az ut2004 a király. MONSTERKILL!
  • schrank
    http://www.bf2s.eu.tt ezt mér nem reklámozza senki én csak most bukkantam rá véletlenül megyek is fényképészhez ja meg kell kölcsönkérnem egy VW transport(ert)-ot
  • HITMorpheus
    Ezt monnyuk még nem próbáltam.
  • haxoror
    Ez a kieg lesz, BF2 járművek nélkül már nem BF2...
  • schrank
    NA MOST FEJEZÉTEK BE DE AZONNAL VAGY MENNYETEK A ...CSÁBA CoD-OZNI; CS-ZNI;MOHAA-ZNI
    különben is mit akartok favokkal bagikkal a transzportkiráj ellen
  • haxoror
    Mennyi idő lenne a régebbi gépből átrakni a vinyót az újba a beszart helyére?
  • schrank
    http://www.bf2s.eu.tt/stat4.htm
  • koschwarz
    ezt 1x már én is felvetettem. ráadásul úgy kellene megcsinálni, hogy csak terepjárók, homokfutók, meg legfeljebb apc-k vannak, se heli, se jet, se tank, ja, és tüzérség sem.
  • Gabor970
    Azt nézted már, hogy ne fusson semmi felesleges a háttértben? Nekem mióta játék előtt kilövök a task managerben minden feleslegeset, azóta sosem lépett ki.
  • Fenrir
    valaki tudná egy webes bf2 stat mutatót? :)
  • Zs0lt1
    Aki kicsit jobban szereti az asszi csatát azt már elküldöd cs-zni? :-)
    cs!=bf2
  • Fenrir
    nagyon feelinges most az ea hu ranked 1, sok ember igazi háborús érzés...sok láma tegnap beállt amcsiba, 3 óra alatt amikor ott voltam 1x nem nyertek, végigaláztuk őket kínaiként és arabként is :)

amúgy meg g36c powwa, tegnap megkaptam vele a veteran spec ops kitüntetést :)
  • Beers
    Te dolgozzál ;) !
  • TS Zolly
    Menj csézni.
  • alberto 15
    sajna nem tudok játszani most legalább 2 hétig, mert a gépemben beszart a vinyó, és most egy régi gépem van, p3 950mhz, gef mx440, 256mb ram.
    gondolom ezen nem indul el :)
  • alberto 15
    sirály :)
  • Zs0lt1
    Ez tervbe van véve, csak kéne egy kis idő, míg végigrágom magam a tutorialokon :-)
  • HITMorpheus
    Na, sikerült megoldanom ezt a desktopra visszadobós témát, csak azt nem értem, miért lép ki, ha szerverhez akarok joinolni.
  • mNzJean
    Na jólvan biztos igazad van , de egy kicsit más szemszögböl próbáltam megközeliteni a dolgot , csak egy példa ,ma leszedtem a sniper elite játékot , kb egy óra játék után szó szerint menekültem vissza bf2-őzni , multiban nyomtam egy kicsit és akkor jöttem rá ,hogy azért a bf2 ő mégis csak egy király játék a hibáival együtt.
  • FlatlineHun
    "nekem nagyon bejön a bf2 a sok bug ellenére is , szerintem kezdünk beleesni abba a hibába ,hogy csak a tökéletesset tudjuk elfogadni , gondoljunk csak bele ,hogy 4-5 éve milyen játékokkal nyomtuk..."

Én az ufo: enemy unknown-ban egyetlen hibával sem találkoztam. És az nem 4-5 éve volt. Heroes 3 szintén. Soroljam még? Vagy elhiszed nekem, mint programozónak, hogy ez így ez nem így nem jó ez így nem. Jónéhány jólismert hiba egysoros javítás lett volna.

pld:
    if (jumpbutton) then begin
    jump;
    stamina-=5;
    end;

helyett
    if (jumpbutton and stamina>5) then begin
    jump;
    stamina-=5;
    end;

stb.....
  • FlatlineHun
    Szerintem jó lenne csinálni egy gyalogos gyakorlópályát. Két csapatnak két elfoglalhatatlan bázis, közepen meg egy elfoglalható, semmi jármű, nagyon közel egymáshoz, szimmetrikus pálya.
  • HITMorpheus
    Fasza....
  • haxoror
    Talán azért mert a "szar illegális" és az originál játék között a cd-kulcson kívül az égvilágon semmi különbség sincs, ha bajod volt a warezzel akkor az az eredetivel is lesz :)
  • quack
    ez így viszont azér köcsögség mert lehet h a commander xarakodik de rohatt jó a csapata és így rengeteg pontja lesz vagy fordítva....
  • HITMorpheus
    Végülis nem bénáztam a szar illegális játékkal, elmentem, vettem egy eredetit, de a problémám továbbra is fennál: fullscreen-ben nem akar elindulni, csak ablakban.
    A másik, hogy csatlakozáskor kilép a gémből. Visszaolvastam 15 oldalt, és már fáj a szemem.
    Szórakoztam a video.con fájl-al, és nem sikerült, refresh progim azóta sincs.
    Valakinek ötlet?
  • Looserke
    THX, most már figyelem. Játszottam a magyar ranked I-en. Most már 64fős, de b*sztak az utasításaimra. Az EA UK és US szervereken gyökeresen más a helyzet. Szerintem megpróbálom ott megszerezni a kitüntetést, mert már csak ez hiányzik.