172102
  • Polemius
    Hummerből azt hiszem 2 ember tud hátrafelé is lőni. Mondjuk ha AT-vel ülnek be... :)
  • 0Fritz0
    A régi szép idők. :)
  • BurnBaby
    esetleg keressétek fel a jcsr klánt is ez ügyben. a nevük ugyanis még a bf42-s rallizásokból ered: jeep csata rulez ,)
  • koschwarz
    látod, annyian vagytok mint az oroszok :)

te, nem véletlenül egy új flatline-vírusról van szó? :)

koschwarz-ból bezzeg csak egy van :)
  • Running
    Csak egykategóriás járművek indulhatnak, vegyes csak kérésre. :)
  • FlatlineHun
    Jéééé:
    FlatLine 0
    Flatline006 1956
    Flatline01 0
    flatline042 847
    Flatline_07 401
    Flatline089 0
    Flatline123 64
    Flatline_13 58
    Flatline_Construct 3519
    FLATLINE_curious 1818
    flatline[ea] 1709
    Flatline-eZe 0
    Flatline[fin] 0
    Flatline_hun 42482
    flatline_killer 0
    Flatline_MDK 0
    Flatline_mjm 163
    flatline_nc 0
    flatline_slick 42
    Flatline-^v--- 1022
  • Nagydög
    "Ha más is bennevan akkor lehet tankkal, apc-vel is versenyezni..."

Ugy nem jo, mert mindenki kenytelen lenne tankkal, meg APCvel indulni. Az elso sarokig elfogynanak a konnyebb pancelzatu gepek. Mondjuk egy Hummerrel, es egy hatul ulo szerelovel lehetne meglepeteseket okozni, ha tud szerezni egy saroknyi elonyt. :)
  • Running
    Ha más is bennevan akkor lehet tankkal, apc-vel is versenyezni...
  • Running
    Ízelítőnek annyi, hogy ha sok a jelentkező, akkor egy autóban többen is lehetnek és lehet egymást lőni is, sőt szerelő is ülhet...akkor a sofőr lesz a leader, ha útközben netalántán vki kihal a járműből.

Időpont akkor ha összegyűlt a csapat!

• Nagydög
    "Na megvan az első jelentkező az autóversenyre!!"

Indulhatok tankkal? :)
  • Running
    Na megvan az első jelentkező az autóversenyre!!

Eddigi jelentkezők:
    1. koschwarz
    2. Running
  • Fenrir
    köszi
  • BurnBaby
    remek érzékkel köszönted meg a segítségét. gratulálok

akkor most próbáld ki ezeket is: bf2s.com, gameslave, bf2tracker - az utóbbinál regisztráció szükséges
  • koschwarz
    én benne vagyok az autóversenyben :)
  • Fenrir
    normális trackert adj, ne ezt a xart
  • FlatlineHun
    Na, megtaláltam:
    stat sig sdk
  • Running
    Kérdés:

Kinek lenne egyszer kedve autóversenyezni az sg szerverén? Megadjuk hány kör van, merre lehet menni, kezdő és végpont. Aki hamarabb teszi meg az utat az a nyertes és az lesz a transportkirály!!

Na ki van benne a versenybe??

Írjon ide aki jelentkezni akar!!!!
  • Running
    ÉN IS SZERETEK MEDICCEL FARMOLNI, HA LEHETNE AKKOR A FÖLDI JÁRMŰVEK RONCSAIT IS FELÉLESZTENÉM!!
  • koschwarz
    ja, ugyanígy karkandon láttam két medicet, akik mindig együtt mentek, egymásnak meg másoknak segítettek. engem is vagy 6x-7x élesztettek + amit elsősegéllyel gyógyítottak. nagyon jól csinálták, ez hasznos "pontfarmolás" volt.
  • koschwarz
    nem azért, schrank, de te is ugyanúgy bele vagy gyöpösödve ebbe a transzportkodásba, úgyhogy nem kellene fikázni más játékstílusát. most nem kritizállak, ha ebben vagy a jó, akkor csináld ezt, de más meg másban jó, lehet, hogy assault-ként szeret csak játszani és gránáttal osztani az áldást. ha ezek nem lennének, akkor lehet, hogy te sem tudnál transzportkodni olyan lelkesen :)

hétvégén volt egy ilyen felemelő pillanatom, 5 gránáttal 30 mp-en belül 6 kill, mert mindegyik csak jött karkandon a szűk sikátorban...
  • Running
    Karkandon egyszer láttam egy csodálatos csapatmunkát. Hotelnél a két sikátorba álltak..a kisebbe egy faszi, a másikban ketten. Akik megjelentek agyonlőtték. Egy medic és fedezte őket és töltötte élesztgette őket ha véletlenül közbejött valami. Az egyik support volt, aki a lőszert is biztosította.
    Szóval igazi csapatmunka volt, gratuláltam is hozzá.

Aszem csak egy tank tudta elzavarni őket onnan.
  • haxoror
    Van egy csomó szerver ahol a frendly fire ki van kapcsolva, az ilyen mókusok onnan tévedhettek be...
  • Running
    Van hát, már én is láttam néhány emberkét aki így küzdött a kitűzőért.:) A spawn pontokat is szeretik fel c4-ezni.

• Zs0lt1
    persze :-)
  • koschwarz
    schrank, te mit is csinálsz tulajdonképpen a bf2-ben olyan nagy kedvvel???

eszembe jutott egyébként, mekkora lúzerség, amit soxor látok, hogy specopossal valaki odarohan hozzám, ledob egy c4-et, és úgy akar kinyírni, hogy felrobbant. még 1x sem sikerült ezeknek, mert mielőtt megnyomta volna a gombot, lelőttem. ráadásul szerintem ők is meghalnának ilyenkor. de ezt a faszságot miért csinálják, ki találta ki? van valami c4-es jevény is?
  • FlatlineHun
    Nem ismer valaki stat retriever sdk-t? Magyarán, hogy hogyan lehet a gamespy serverről lekérdezni a statodat.
  • schrank
    megnéztem az SPM-emet 2.06 ami azt jelenti hogy percenként átlag 2 pontot csinálok ami egy húszperces játékidőnél 40 pont és akkor én még nem is vagyok bombázós tömeggyilkos meg a többiek ráadásul ha nyerünk 2*-es szorzó ! szerintem az a kommenderes plecsni az egyik legkönnyebb kitüntetés
  • schrank
    aki nem tud 30-40 pontot csinálni átlagba egy tejjes kör alatt (nem ilyen 5 perces mustárszitire gondolok) az mennyen WoW-ni
  • koschwarz
    ne legyél már ennyire looser :)!!! össze kell adni a csapat minden egyes tagja által szerzett pontot (tehát minden egyes játékos pontját a csapatban) és elosztani a játékosok számával, ezt mexorozni 2-vel, vagyis

commander pontja = (játékosok pontjainak összege / játékosok száma) x 2 + (amit a repülővel öl :) vagy amit egyéb hétköznapi talpas teljesítménnyel szed össze) :D
  • schrank
    www.albasrah.net
  • Looserke
    De akkor a 40pontos Commander Basic badge-hez, pl egy 32 fős szerveren a csapatnak össze kellene szednie 40*15(gondolom a commander nem számít bele)=600 pontot! Mikor jönne össze ennyi???
  • schrank
    aki nincs szkvadba az nem a te oldaladon van észkombájn ? őket is számoljad !
  • Looserke
    Csak mert commanderkedtem egy kicsit és akárhogy osztottam szoroztam, sohasem jött ki a csapatpontokból a comm pont...
  • Nagydög
    "Szal Schrank, ne általánosíts, hogy helisek nem foglalnak pontot."

En nagyon szeretem, ha a helisek pontot foglalnak. Olyankor lehet a legsumakabb modon a kertek alatt osonkodva oldalba loni oket mindenfele valogatott mokakkal. :)

Ja, tegnap lattam eloszor zombi dance-et egy szerveren. :) Voltak is erdekes esetek rajta. Odasunnyogtam egy sniperhez, es gyakorlatilag a hatan allva ket golyo maradt az MP5-ben mire meghalt. Meg volt egy gyerek, akit egymas utan haromszor lottem le egy lovessel, soretessel. Mondom, ha most nem csitereznek le, akkor soha.
  • Looserke
    Szóval, ha van 2 squad és a két squad összpontszáma pl. 300és a két squadban 6-6 player játszik akkor a commander pontja 300/12=25 lesz???
    Beleszámít a commander pontjaiba a squadon kívüliek pontja???
  • schrank
    a csapat az azon az oldalon jáccó játékosok "összege" akik által összegyűjtött pontok elosztandók a csapat(usmc;mac;china´) létszámával mit nem lehet ezen érteni B+ télleg ilyen vagy ?
  • Looserke
    Nah akkor világosítson már fel valaki. Azt mondta itt nekem valaki, hogy a commander a csapatpontok átlagát kapja meg. Ez a Squadok pontjainak az összege lenne elosztva a squadokban játszó playerek számával???
  • uHs Gerzson
    Nyem
  • schrank
    amejik heli foglal és nem szedik le (AT;FAV;APC;TOW;stb) annak vagy szerencséje van vagy lámák az ott állomásozó ellenfelek vagy nincs is ott ellenfél vagy én pont nem vagyok fent a szerveren
  • FerencFarkase
    feljön valaki gémelni ea hura?