172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #43405 Hummerből azt hiszem 2 ember tud hátrafelé is lőni. Mondjuk ha AT-vel ülnek be... :) -
A régi szép idők. :) -
esetleg keressétek fel a jcsr klánt is ez ügyben. a nevük ugyanis még a bf42-s rallizásokból ered: jeep csata rulez ,) -
látod, annyian vagytok mint az oroszok :)
te, nem véletlenül egy új flatline-vírusról van szó? :)
koschwarz-ból bezzeg csak egy van :) -
Csak egykategóriás járművek indulhatnak, vegyes csak kérésre. :) -
FlatlineHun #43400 Jéééé:
FlatLine 0
Flatline006 1956
Flatline01 0
flatline042 847
Flatline_07 401
Flatline089 0
Flatline123 64
Flatline_13 58
Flatline_Construct 3519
FLATLINE_curious 1818
flatline[ea] 1709
Flatline-eZe 0
Flatline[fin] 0
Flatline_hun 42482
flatline_killer 0
Flatline_MDK 0
Flatline_mjm 163
flatline_nc 0
flatline_slick 42
Flatline-^v--- 1022 -
Nagydög #43399 "Ha más is bennevan akkor lehet tankkal, apc-vel is versenyezni..."
Ugy nem jo, mert mindenki kenytelen lenne tankkal, meg APCvel indulni. Az elso sarokig elfogynanak a konnyebb pancelzatu gepek. Mondjuk egy Hummerrel, es egy hatul ulo szerelovel lehetne meglepeteseket okozni, ha tud szerezni egy saroknyi elonyt. :) -
Ha más is bennevan akkor lehet tankkal, apc-vel is versenyezni... -
Ízelítőnek annyi, hogy ha sok a jelentkező, akkor egy autóban többen is lehetnek és lehet egymást lőni is, sőt szerelő is ülhet...akkor a sofőr lesz a leader, ha útközben netalántán vki kihal a járműből.
Időpont akkor ha összegyűlt a csapat!
-
Nagydög #43396 "Na megvan az első jelentkező az autóversenyre!!"
Indulhatok tankkal? :) -
Na megvan az első jelentkező az autóversenyre!!
Eddigi jelentkezők:
1. koschwarz
2. Running -
köszi
-
remek érzékkel köszönted meg a segítségét. gratulálok
akkor most próbáld ki ezeket is: bf2s.com, gameslave, bf2tracker - az utóbbinál regisztráció szükséges
-
én benne vagyok az autóversenyben :) -
normális trackert adj, ne ezt a xart -
FlatlineHun #43390 Na, megtaláltam:
stat sig sdk -
Kérdés:
Kinek lenne egyszer kedve autóversenyezni az sg szerverén? Megadjuk hány kör van, merre lehet menni, kezdő és végpont. Aki hamarabb teszi meg az utat az a nyertes és az lesz a transportkirály!!
Na ki van benne a versenybe??
Írjon ide aki jelentkezni akar!!!! -
ÉN IS SZERETEK MEDICCEL FARMOLNI, HA LEHETNE AKKOR A FÖLDI JÁRMŰVEK RONCSAIT IS FELÉLESZTENÉM!! -
ja, ugyanígy karkandon láttam két medicet, akik mindig együtt mentek, egymásnak meg másoknak segítettek. engem is vagy 6x-7x élesztettek + amit elsősegéllyel gyógyítottak. nagyon jól csinálták, ez hasznos "pontfarmolás" volt. -
nem azért, schrank, de te is ugyanúgy bele vagy gyöpösödve ebbe a transzportkodásba, úgyhogy nem kellene fikázni más játékstílusát. most nem kritizállak, ha ebben vagy a jó, akkor csináld ezt, de más meg másban jó, lehet, hogy assault-ként szeret csak játszani és gránáttal osztani az áldást. ha ezek nem lennének, akkor lehet, hogy te sem tudnál transzportkodni olyan lelkesen :)
hétvégén volt egy ilyen felemelő pillanatom, 5 gránáttal 30 mp-en belül 6 kill, mert mindegyik csak jött karkandon a szűk sikátorban... -
Karkandon egyszer láttam egy csodálatos csapatmunkát. Hotelnél a két sikátorba álltak..a kisebbe egy faszi, a másikban ketten. Akik megjelentek agyonlőtték. Egy medic és fedezte őket és töltötte élesztgette őket ha véletlenül közbejött valami. Az egyik support volt, aki a lőszert is biztosította.
Szóval igazi csapatmunka volt, gratuláltam is hozzá.
Aszem csak egy tank tudta elzavarni őket onnan. -
haxoror #43384 Van egy csomó szerver ahol a frendly fire ki van kapcsolva, az ilyen mókusok onnan tévedhettek be... -
Van hát, már én is láttam néhány emberkét aki így küzdött a kitűzőért.:) A spawn pontokat is szeretik fel c4-ezni.
-
persze :-) -
schrank, te mit is csinálsz tulajdonképpen a bf2-ben olyan nagy kedvvel???
eszembe jutott egyébként, mekkora lúzerség, amit soxor látok, hogy specopossal valaki odarohan hozzám, ledob egy c4-et, és úgy akar kinyírni, hogy felrobbant. még 1x sem sikerült ezeknek, mert mielőtt megnyomta volna a gombot, lelőttem. ráadásul szerintem ők is meghalnának ilyenkor. de ezt a faszságot miért csinálják, ki találta ki? van valami c4-es jevény is? -
FlatlineHun #43380 Nem ismer valaki stat retriever sdk-t? Magyarán, hogy hogyan lehet a gamespy serverről lekérdezni a statodat. -
megnéztem az SPM-emet 2.06 ami azt jelenti hogy percenként átlag 2 pontot csinálok ami egy húszperces játékidőnél 40 pont és akkor én még nem is vagyok bombázós tömeggyilkos meg a többiek ráadásul ha nyerünk 2*-es szorzó ! szerintem az a kommenderes plecsni az egyik legkönnyebb kitüntetés
-
aki nem tud 30-40 pontot csinálni átlagba egy tejjes kör alatt (nem ilyen 5 perces mustárszitire gondolok) az mennyen WoW-ni -
ne legyél már ennyire looser :)!!! össze kell adni a csapat minden egyes tagja által szerzett pontot (tehát minden egyes játékos pontját a csapatban) és elosztani a játékosok számával, ezt mexorozni 2-vel, vagyis
commander pontja = (játékosok pontjainak összege / játékosok száma) x 2 + (amit a repülővel öl :) vagy amit egyéb hétköznapi talpas teljesítménnyel szed össze) :D -
www.albasrah.net -
De akkor a 40pontos Commander Basic badge-hez, pl egy 32 fős szerveren a csapatnak össze kellene szednie 40*15(gondolom a commander nem számít bele)=600 pontot! Mikor jönne össze ennyi??? -
aki nincs szkvadba az nem a te oldaladon van észkombájn ? őket is számoljad ! -
Csak mert commanderkedtem egy kicsit és akárhogy osztottam szoroztam, sohasem jött ki a csapatpontokból a comm pont... -
Nagydög #43372 "Szal Schrank, ne általánosíts, hogy helisek nem foglalnak pontot."
En nagyon szeretem, ha a helisek pontot foglalnak. Olyankor lehet a legsumakabb modon a kertek alatt osonkodva oldalba loni oket mindenfele valogatott mokakkal. :)
Ja, tegnap lattam eloszor zombi dance-et egy szerveren. :) Voltak is erdekes esetek rajta. Odasunnyogtam egy sniperhez, es gyakorlatilag a hatan allva ket golyo maradt az MP5-ben mire meghalt. Meg volt egy gyerek, akit egymas utan haromszor lottem le egy lovessel, soretessel. Mondom, ha most nem csitereznek le, akkor soha. -
Szóval, ha van 2 squad és a két squad összpontszáma pl. 300és a két squadban 6-6 player játszik akkor a commander pontja 300/12=25 lesz???
Beleszámít a commander pontjaiba a squadon kívüliek pontja??? -
a csapat az azon az oldalon jáccó játékosok "összege" akik által összegyűjtött pontok elosztandók a csapat(usmc;mac;china´) létszámával
mit nem lehet ezen érteni B+ télleg ilyen
vagy ?
-
Nah akkor világosítson már fel valaki. Azt mondta itt nekem valaki, hogy a commander a csapatpontok átlagát kapja meg. Ez a Squadok pontjainak az összege lenne elosztva a squadokban játszó playerek számával??? -
Nyem
-
amejik heli foglal és nem szedik le (AT;FAV;APC;TOW;stb) annak vagy szerencséje van vagy lámák az ott állomásozó ellenfelek vagy nincs is ott ellenfél vagy én pont nem vagyok fent a szerveren 
-
FerencFarkase #43366 feljön valaki gémelni ea hura?