172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1) apa mindent tud
2) csipkebokor... janem. maholnap kinn lesz a bf.hu-n az info :) -
Es mi ertelme? :) Van 100 webhely ami ezt megcsinalja :) -
Poggyász #43443 Sajnos 2x annyi nem elég, mivel a kocsik közel vannak egymáshoz, nem lenne idő "helyreállítani a pályát".
- A csapat tagjainak nem kötelező a kocsiban lenni, a kijelölt útvonalakon lőhetik az
ellenfél járművét, valamint mindenféle módon megakadályozhatják célja elérésében.
Mint a buckalakók a SW1 fogatversenyén? -
Verzoo #43442 CSINÁLTÁL ERRE EGY PROGRAMOT??????? -
Verzoo #43441 Hüle :) -
FlatlineHun #43440 Működik az érem(?)leolvasóm. A következő lépés, hogy rögzítem a érmekhez(?) a szükségletet, majd a program egybeveti, hogy melyikből mi van meg, illetve mire érdemes tuningolni. Éremvadász script v0.1 :) -
Verzoo #43439 Érdemes
-
Nagydög #43438 Verseny Off
Tegnap varatlanul Corporal lettem. Erdemes a Jackhammert unlockolni az Enginernek? Eddig is egesz hatekony voltam a soretessel, ha egyaltalan lehetosegem volt loni, es ezzel meg a lotavolsagbol sem veszitek, mint a DAO-nal. -
Polemius #43437 Azokkal sem lehet folyamatosan illetve elég pontosan követni. Azt fel sem tételezem, hogy valaki szándékosan nagy mértékben letérjen a kijelölt útvonalról, de véletlen lesodródás előfordulhat. Főleg, ha löknek is a kocsin. :)
Az időhöz hozzáadni büntetést meg ugye elég nehéz lenne. Ezt megoldhatá a claymore, ami kifelé forgatva ugye csak akkor robban - és okoz némi kárt a kocsiban - ha átmentek felette. Azt hiszem kipróbálom mindjárt azt is, mekkora kárt okoz...
Persze nem én vagyok a zservező, csak ötlet volt. :) -
Verzoo #43436 
-
Polemius #43435 Őőőőő....
Jelentkeztem alant pályabírónak/nézőnek...
De ha nincs ellene kifogás, esetleg beszállok. Főleg, ha tudni fogom, mikor lenne a verseny (hogy biztosan ráérek-e). :) És ha a többiek szerint összeegyeztethető a versenyzés a pályabírósággal (nyilván nem egyszerre). Tényleg, így lenne célszerű is. Aki nem versenyez épp, az néző/bíró.
-
FlatlineHun #43434 Oh, yes! Első tétova lépések után:
Air Defense : Basic
Anti-tank Combat : Veteran
Armor : Basic
Assault Combat : Basic
Aviator : Basic
Command : Basic
Engineer Combat : Veteran
Engineer : Basic
Explosive Ordinance : Veteran
First Aid : Basic
Ground Defense : Basic
Helicopter : Basic
Knife Combat : Basic
Medic Combat : Veteran
Pistol Combat : Veteran
Resupply : Basic
Sniper Combat : Basic
Spec-Ops Combat : Veteran
Support Combat : Basic
Transport : Basic
Gold Star : 63
Silver Star : 79
Bronze Star : 92
Air Combat Medal : No
Armor Combat Medal : No
Combat Action Medal : No
Combat Infantry Medal : No
Distinguished Service Medal : No
Golden Scimitar : No
Good Conduct Medal : 1
Helicopter Medal : No
Marksman Infantry Medal : No
Medal of Valor : No
Meritorious Service Medal : No
Navy Cross : No
People's Medallion : No
Purple Heart : 1
Sharpshooter Infantry Medal : No
Aerial Service Ribbon : No
Air Defense Ribbon : Yes
Airborne Ribbon : Yes
Armored Service Ribbon : Yes
Combat Action Ribbon : Yes
Crew Service Ribbon : Yes
Distinguished Service Ribbon : Yes
Far East Service Ribbon : Yes
Good Conduct Ribbon : Yes
Ground Defense Ribbon : Yes
Helicopter Service Ribbon : Yes
Infantry Officer Ribbon : Yes
Legion of Merit Ribbon : Yes
Meritorious Unit Ribbon : Yes
Middle East Service Ribbon : Yes
Staff Officer Ribbon : Yes
Valorous Merit Ribbon : Yes
War College Ribbon : No -
Landor #43433 A pályaelhagyás figyelésére ott van a commander - scan+uav ;) -
Polemius #43432 Nem rossz ötlet, de akkor 2x annyi ember kellene a pályák mellé...
Esetleg a pályabíró elütése a verseny elvesztésével járjon? :D -
A mi istallonk a 'medmeksz 2005 termelogazdasag' lesz!
Polemius varnalak masodpilotanak :) -
Lol
-
Verzoo #43429 Helló mindenkinek 
-
Oké akkor lássuk eddig: alma2, meow, (FlatlineHUN, Polemius -néző,bíró egyenlőre), Landor, koschwarz, running -
Poggyász #43427 Lehetnének a nézők a checkpoint-ok, így a kill-ek számát figyelve látni lehet hogy ki hol jár. Mondjuk akkor mindenki mellé kell egy medic aki visszarakja a "bólyát"
-
Verzoo #43426 
-
jaj mar ne rombold ossze a legendat egy mondattal, amit nehez munka, kemeny PR, aran hozott ossze :)
-
de amugy lehetne ilyet helivel is rendezni, pl kubra dam, adott palyat mennyi ido alatt, mennyi energia veszteseggel teljesit az illeto stb.
-
Mondd meg oszinten, mi a kihivas allandoan valami jarmube ulni? Szerintem azert tr. kiraly(?, inkabb lama :)) mert olyan bena assault hogy mar faj, helizni nemtud, ezert ult bele az APCbe, ott csak a 'W'-t kell nyomni ;) -
Polemius #43423 Na majd ebéd után kipróbálom!
De szerintem az új patch óta többet is lehet. A ládából egyszerre csak egyet tudsz felvenni, de ha lerakod az újat, a régiek megmaradnak. -
Count me in :) -
megyek, de csak ha mr transzportkiraly is jon...bar biztos beijedt az igazi kihivastol :)
-
Természetesen lehetnek pontok is, meglássuk majd melyik a jobb, vagy melyik térképen melyik előnyösebb.
Startnál meg megszabjuk, hogy mennyi idővel lehet elkezdeni lövöldözni.
Start, ha a katona elsüti a puskát, vagy vmi....
Mindent megfejtünk, a lényeg hogy király buli legyen nem? -
A járművek haladását lehet követni aszem a térképen. Nézők is kellenek, meg bíró, de amíg kevés a jelentkező, addig mindenki aki jön, az nyomassa is a gázt. :)
Oké akkor lássuk eddig: (FlatlineHUN, Polemius -néző,bíró egyenlőre), Landor, koschwarz, running -
bf tali?
-
FlatlineHun #43417 Szerintem a lényeg az, hogy nem útvonalat szabsz meg, hanem pontokat, amiket érinteni kell, az egymás lövöldözése meg... hát képzeld el a startot :)))) -
FlatlineHun #43416 Nem, csak kettőt! -
Polemius #43415 A pályaelhagyás figyelésére a nézők pont jók leszenk szerintem. ;)
Esetleg a kritikus pontokra jelzésképp lehetne rakni claymore-t (kifelé fordítva).
Ha van supply, akkor asszem akármennyit lepakolhatsz, de ezt meg kellene nézni.. -
Polemius #43414 Ja, és a Karkland meg a Mashtuur mellé be lehetne venni a Dragon Valley-t is.
Szép nagy köröket lehetne futni ott, és a nézők is nagyobb részeket látnának át. :) -
FlatlineHun #43413 De jobban végig kell gondolnotok, hogy hogy is van ez, mert ha pld két csapat versenyez, akkor kellenének segítők, akik az indulópontra hozzák a járműveket halál esetén, plsz bírok kellenek a pályára, hogy a játékosok érintették-e a kijelölt pontot. -
FlatlineHun #43412 Jaja, én is. -
FlatlineHun #43411 Legyen a dalian plant is, úgy, hogy a versenykörben benne legyen a két félszigetet összekötő homoksáv. -
Polemius #43410 Én nézőnek jelentkeznék! 
Szerintem a kiszállást egyik versenyszámban sem kellene engedni.. -
kb 10 perc alatt hoztam össze!
Eddigi jelentkezők: Landor, koschwarz, running -
Landor #43408 Running te nagyon ráérsz bazmeg 
Endzsiként szivesen beállok valakihez mitfahrernek
-
ha versenyezni akartok akkor bf42-ben Caen pályán kettengrad verseny, van rajta vagy 4-5 darab, szédületes derbiket lehet rajta nyomni :D Szabályok meg... nincsenek :D -
FIGYELEM, FIGYELEM!!!! NYERD MEG A "MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY" CÍMET!!!
- A versenyeket meg lehet rendezni, apc-vel és tankkal is.
- Aki vét a szabályok ellen az nem folytathatja a játékot, max nézőként.
- A szerveren a játék ideje alatt más tevékenység nem folyhat.
- A kategóriákban győztesek jutalomban részesülnek. :)
- Az időpontot akkor hirdetjük ki ha a csapatok összejönnek.
- A játék az SG SZERVERÉN kerül megrendezésre.
- A térképek egyenlőre még terv alatt vannak, várjuk a javaslatokat, (mustár sziti és
karkand az tutti lesz)
Résztvevők eddig: koschwarz, running
MINDENKINEK A JELENTKEZÉSÉT SZERETETTEL VÁRJUK!!!!
1. Kezdő verseny buggy-val, dzsippel:
- 2-4, vagy amennyi van (autó) indulhat, a lényeg hogy kb azonos sebességűek legyenek.
- A kijelölt útvonalon kell megtenni 1-5 kört.
- A sofőrön kivül nem lehet más a járműben.
- Aki előbb ér célba az nyer!
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról lehet.
2. Középszerű verseny buggy-val, dzsippel:
- 2-4, vagy amennyi van (autó) indulhat, a lényeg hogy kb azonos sebességűek legyenek.
- A sofőrön kivül egy szerelő is ülhet a járműben aki felváltva lőhet és szerelhet.
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
3. KözépHaladó verseny buggy-val, dzsippel:
- A sofőrön kivül egy 2 ember is ülhet a járműben akik lőhetnek és szerelhetnek is.
4. Haladó verseny buggy-val, dzsippel:
- Max létszámmal lehet versenyezni a járművekkel, a csapat felépítése mind1.
5. Királyok versenye buggy-val, dzsippel:
- Max létszámmal lehet versenyezni a járművekkel, a csapat felépítése mind1.
- A kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni
- A csapat tagjainak nem kötelező a kocsiban lenni, a kijelölt útvonalakon lőhetik az
ellenfél járművét, valamint mindenféle módon megakadályozhatják célja elérésében.
6. Királyok Vegyes versenye:
- Mindenféle jármű indulhat max létszámmal az 5. versenypont szabályainak betartása
mellett.