172102
  • FlatlineHun
    Majd ha kész lesznek a ribbonok és a medálok is....
  • Pink Tiger
    na ne ijesztgess akkor inkább leszervezem neked bbét:DDD
  • Verzoo
    Naggyon jóó.THX
  • haxoror
  • Running
    Próbaútvonalak estére!!!

• Landor
    megelégszek egy kis finom rózsaszín tigrincsel is
  • Me0w
    Mar ertem mire gondoltal :) Szep munka! :)
  • Running
    Nincs sehol, ezért mondtam h ügyi vagy. Este jössz?
  • FlatlineHun
    A félkész program ezt hozta ki:

Verzoo IWMA-ja
  • Polemius
    Ha le vannak írva valahol ilyenek, akkor szóljatok rám! Feleslegessen ne tököljek ilyenekkel. És mondjátok meg, hol? :)
  • Running
    Ügyi vagy!
  • Polemius
    Játszottam kicsit claymore robbantgatósat. Mivel gránáttal (is) robbantgattam őket, így a gránát hatósugara is kiderült.
    A gránát: 7m hatósugarú. Ami azt jelenti, hogy ott még sebez, illetve ha valamit (pl claymore ) fel akarsz robbantani, ilyen közel kell legyen hozzá amikor pukkan.
    A claymore: 14m hatósugarú, vagyis ilyen távolságra még sebez. Persze speciális módon, hiszen csak szemből érzékeny, talán olyan 45 fokos szögben. Elsülni viszont csak jóval közelebbről, 7m-ről sül el. Szemből közelítve természetesen. Viszont úgy tűnik, a robbanási rádiuszt körkörösen számolja a játék, ugyanis ha két aknát 14m-re vagy közelebb raksz egymáshoz, akkor az első robbanása a másikat is beindítja. Függetlenül, hogyan állnak egymáshoz képest. Vagyis vicces láncreakciót lehet kiváltani vele. Filmforgatáshoz még jól jöhet pl.
    A számukról: egyszerre 5 db-ot lehet lerakni. A supply utántölti, csak lassan.
  • Me0w
    Jelenleg összesen 13 hozzászólás olvasható.
    Összesen 5 regisztrált felhasználónk van.

Lol, abbol a 13-bol 12 a tied, mi? :)
  • TDC Geronimo
    Degecc :D
  • GCR
    Menj , megyünk mindjárt mi is .
  • Hysteria
    Gyertek ide is forumozni :) Battlefield es fórum ez is
  • Running
    MA (KEDD) 20:00-kor VÁROK NÉHÁNY JELENTKEZŐT AUTÓVERSENY PRÓBÁRA AZ SG SZERVERRE! Megnézzük mit hogyan lehet...a szervert beállítjuk
    PRÓBAMAP ELSŐNEK MUSTÁT SZITI, aztán DRAGON VALLEY.

JÖJJÖN MINDENKI AKI TUD!!!!!
  • Running
    Na tök jó hogy ilyen jó ötleteitek vannak.
    Na akkor ahol heli van ott azzal követhetőek a járművek, egyszerűbb mint végigrakni a pályát aknával, c4-el.
    Ahol nincs ott, megoldjuk máshogy.
    Lehet nézőnek is jelentkezni....
    A verseny típusától függ ki mit csinálhat épp....ha a királyok versenye kerül megrendezésre akkor lehet azt is, de akkor is szerepelsz mint játékos ha lőni akarsz, ugye az adott csapat tagjaként, csak nem a kocsiba vagy.
    Sima néző bárki lehet...
    Anti tankkal nem hiszem hogy lehetne lőni mert gyorsan vége lenne...
  • Pink Tiger
    jaj de régóta harcolsz te komám, tényleg kijárna neked BB :D
  • Pink Tiger
    akkor öntsünk tiszta izé...

BBvel akarsz dugni de ha nem áll "kötélnek" megdugnád Magot is? jól értem? :DDDDD
  • Landor
    na várjál azt hittem hogy a PT-sek azok.. Akkor most írhatom át a jelentkezési lapomat...
    Hát egen.. ha nincs BB jó a meggymag is
  • Pink Tiger
  • Pink Tiger
    egyem a fajtádat cuncimókus:))) én nem olyan vagyok ám..., DE
    nos lásd kivel van dolgod beajánlak jobb körökbe:
    a gaybar kör -alias meggymag és freddyhawk- szerintem bevenne maguk mellé ;)
  • koschwarz
    újabb ötlet a versennyel kapcsolatban: ha van helikopter a pályán, arról is lehet követni, és tudósítani. mint a reality tv-ben az üldözésket :)

feláras jegyekért a bh-kban vannak xtra helyek is :)
  • haxoror
    Érdekes találatokat ad néha a gugli :D
  • Landor
    BB kikosarazott... Dugunk?
  • Pink Tiger
    a nyertes majd áthajthat rajta..
  • Pink Tiger
    bazz beszívtam :DD
  • Pink Tiger
    én inkább ilyen buckalakóra vágyom, hozol ilyet is haxi? :DDDD

• Boxer HUN
    Este 10 után már én is szalonképes vagyok pályabírónak. (Csak iszok elötte egy kicsikét, hogy még izgalmasabb legyen az ellenőrzőpont meg"NEM"érintése!!!
  • BurnBaby
    kicsit elfoglalt voltam, a válasz pedig nem volt :)))
  • Landor
    pl most te..
  • koschwarz
    alakul a verseny, alakul... lehetne úgy is a verseny, hogy zászlókat kell érinteni, és akkor a nézőknek meg a pályabíróknak könnyű dolga lenne, mert csak oda kell spawnolni :) karkandon tényleg jó kis körversenyt lehetne csinálni, oman is jó erre, songua is...

milyen anyázás lesz, amikor elakadok egy közlekedési táblában :)! fizika rulez!!!!

flatline!! ebből még akár filmet is lehetne forgatni "Mivel ütik el az időt a katonák fegyverszünet alatt?" címmel
  • Pink Tiger
    mér van aki neked visszaír?
  • haxoror
    Jelentkezem buckalakónak!
  • Landor
    apa kocsit hajt!
    csipkeebookoor szúúrta meg a kezemet, barna kislány csaltaa meg a szíívemet
    - nem írtál visza emailt baby!
  • haxoror
    CSak úgy lenne igazi ha csak puskákat lehetne használni de rakétát nem és a nézők is lövöldözhetnek :D
  • FlatlineHun
    Jah, csak kíváncsiságból, de még nincs kész! Közben sajna melóznom is kell :(
  • FlatlineHun
    Egyet mutass! Csak egyet, plz! Ami egybeveti a megnemlévő érmeimet a statommal, és megmutatja, hogy mit kell csinálnom, hogy megszerezzem.
  • Pink Tiger
    én az előfléjmelő vagyok, nem így beszéltük?? hol hagytad a talpas félholymérőd és a banántod hö?
    vagy most akkor mi? :DD