172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #43485 Majd ha kész lesznek a ribbonok és a medálok is.... -
na ne ijesztgess akkor inkább leszervezem neked bbét:DDD -
Verzoo #43483 Naggyon jóó.THX -
haxoror #43482 -
Próbaútvonalak estére!!!
-
Landor #43480 megelégszek egy kis finom rózsaszín tigrincsel is
-
Mar ertem mire gondoltal :) Szep munka! :) -
Nincs sehol, ezért mondtam h ügyi vagy. Este jössz? -
FlatlineHun #43477 A félkész program ezt hozta ki:
Verzoo IWMA-ja -
Polemius #43476 Ha le vannak írva valahol ilyenek, akkor szóljatok rám! Feleslegessen ne tököljek ilyenekkel. És mondjátok meg, hol? :) -
Ügyi vagy! -
Polemius #43474 Játszottam kicsit claymore robbantgatósat. Mivel gránáttal (is) robbantgattam őket, így a gránát hatósugara is kiderült. 
A gránát: 7m hatósugarú. Ami azt jelenti, hogy ott még sebez, illetve ha valamit (pl claymore
) fel akarsz robbantani, ilyen közel kell legyen hozzá amikor pukkan.
A claymore: 14m hatósugarú, vagyis ilyen távolságra még sebez. Persze speciális módon, hiszen csak szemből érzékeny, talán olyan 45 fokos szögben. Elsülni viszont csak jóval közelebbről, 7m-ről sül el. Szemből közelítve természetesen. Viszont úgy tűnik, a robbanási rádiuszt körkörösen számolja a játék, ugyanis ha két aknát 14m-re vagy közelebb raksz egymáshoz, akkor az első robbanása a másikat is beindítja. Függetlenül, hogyan állnak egymáshoz képest. Vagyis vicces láncreakciót lehet kiváltani vele. Filmforgatáshoz még jól jöhet pl.
A számukról: egyszerre 5 db-ot lehet lerakni. A supply utántölti, csak lassan. -
Jelenleg összesen 13 hozzászólás olvasható.
Összesen 5 regisztrált felhasználónk van.
Lol, abbol a 13-bol 12 a tied, mi? :) -
Degecc :D -
Menj , megyünk mindjárt mi is . -
Gyertek ide is forumozni :) Battlefield es fórum ez is -
MA (KEDD) 20:00-kor VÁROK NÉHÁNY JELENTKEZŐT AUTÓVERSENY PRÓBÁRA AZ SG SZERVERRE! Megnézzük mit hogyan lehet...a szervert beállítjuk
PRÓBAMAP ELSŐNEK MUSTÁT SZITI, aztán DRAGON VALLEY.
JÖJJÖN MINDENKI AKI TUD!!!!! -
Na tök jó hogy ilyen jó ötleteitek vannak.
Na akkor ahol heli van ott azzal követhetőek a járművek, egyszerűbb mint végigrakni a pályát aknával, c4-el.
Ahol nincs ott, megoldjuk máshogy.
Lehet nézőnek is jelentkezni....
A verseny típusától függ ki mit csinálhat épp....ha a királyok versenye kerül megrendezésre akkor lehet azt is, de akkor is szerepelsz mint játékos ha lőni akarsz, ugye az adott csapat tagjaként, csak nem a kocsiba vagy.
Sima néző bárki lehet...
Anti tankkal nem hiszem hogy lehetne lőni mert gyorsan vége lenne...
-
jaj de régóta harcolsz te komám, tényleg kijárna neked BB :D -
akkor öntsünk tiszta izé...
BBvel akarsz dugni de ha nem áll "kötélnek" megdugnád Magot is? jól értem? :DDDDD -
Landor #43465 na várjál azt hittem hogy a PT-sek azok..
Akkor most írhatom át a jelentkezési lapomat... 
Hát egen.. ha nincs BB jó a meggymag is
-
-
egyem a fajtádat cuncimókus:))) én nem olyan vagyok ám..., DE
nos lásd kivel van dolgod beajánlak jobb körökbe:
a gaybar kör -alias meggymag és freddyhawk- szerintem bevenne maguk mellé ;)
-
újabb ötlet a versennyel kapcsolatban: ha van helikopter a pályán, arról is lehet követni, és tudósítani. mint a reality tv-ben az üldözésket :)
feláras jegyekért a bh-kban vannak xtra helyek is :) -
haxoror #43461 Érdekes találatokat ad néha a gugli :D
-
Landor #43460 BB kikosarazott... Dugunk? -
a nyertes majd áthajthat rajta..
-
bazz beszívtam
:DD
-
én inkább ilyen buckalakóra vágyom, hozol ilyet is haxi? :DDDD
-
Este 10 után már én is szalonképes vagyok pályabírónak. (Csak iszok elötte egy kicsikét, hogy még izgalmasabb legyen az ellenőrzőpont meg"NEM"érintése!!!
-
kicsit elfoglalt voltam, a válasz pedig nem volt :))) -
Landor #43454 pl most te.. -
alakul a verseny, alakul... lehetne úgy is a verseny, hogy zászlókat kell érinteni, és akkor a nézőknek meg a pályabíróknak könnyű dolga lenne, mert csak oda kell spawnolni :) karkandon tényleg jó kis körversenyt lehetne csinálni, oman is jó erre, songua is...
milyen anyázás lesz, amikor elakadok egy közlekedési táblában :)! fizika rulez!!!!
flatline!! ebből még akár filmet is lehetne forgatni "Mivel ütik el az időt a katonák fegyverszünet alatt?" címmel -
mér van aki neked visszaír?
-
haxoror #43451 Jelentkezem buckalakónak! 

-
Landor #43450 apa kocsit hajt! 
csipkeebookoor szúúrta meg a kezemet, barna kislány csaltaa meg a szíívemet
- nem írtál visza emailt baby!
-
haxoror #43449 CSak úgy lenne igazi ha csak puskákat lehetne használni de rakétát nem és a nézők is lövöldözhetnek :D -
FlatlineHun #43448 Jah, csak kíváncsiságból, de még nincs kész! Közben sajna melóznom is kell :( -
FlatlineHun #43447 Egyet mutass! Csak egyet, plz! Ami egybeveti a megnemlévő érmeimet a statommal, és megmutatja, hogy mit kell csinálnom, hogy megszerezzem. -
én az előfléjmelő vagyok, nem így beszéltük?? hol hagytad a talpas félholymérőd és a banántod hö?
vagy most akkor mi? :DD