172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #43725 Naja, ennél egyszerűbben is lehet repair pontot csalni. Aki viszont tényleg segíteni akart a páncélosoknak, megesik, hogy nekikoccan az ember. Én is jártam már így: engiként spawnoltam, de nem volt páncélos, hát nekiálltam kísérni őket/aknát felderíteni/eltávolítani előttük. Persze most már az akna szétlőhető...
Running: ilyenkor Fritz "flém szagot érzek" képét kell belinkelni! :) -
törni -
az nem zavar, h ha belemész egy csapattárs járművébe, akkor levonnak 1-2 pontot team vehicle damage címen? amit a javító pont nagyjából kinulláz. elég ostoba ötletnek tünik szándékosan töri javítani, h stabil 0 pontot farmoljon :) -
hm. nekem iexplorerben és firefoxban remekül működik. nem tudom te mit használsz, de esetleg a jelentkezés erejéig próbáld ezek közül vmelyiket...? -
Verzoo #43721 
-
ÉJJEN INDUL A FLÉM!!!! (Bocs a felkiáltójelekért! :) ) -
Landor #43719 Na megint egy összeesküvés elmélet!
Majd biztos avval foglalkozunk, hogy egy jeepes kolléga állandóan nekedmegy, mi meg alig várjuk hogy endzsiként a páncélosainkban megreparáljunk téged/egymást... lol
A négy betűs tag nem GCR hanem tono és ezúton kezeskedem a tagjainkért, hogy effajta abszurd dolgot nem csinál senki közülünk.
Üdv
meow: köszi a korrektúrát :D -
Probaljatok mar kifejezni magatokat anelkul hogy lenne szaz felkijaltojel meg kerdojel a mondat elejen, vegen, kozepen. Leirom neked, hogy nezne ki magyarul amit irtal:
Fair play! Tegnapi játékban a trs klán egyik tagja - a nevét sajnos nem jegyztem meg, de azt hiszem 4 betü az egész (GCR egyebkent) - elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek, hát ugye kellett neki javito pont, na ennyit a fair játékosokrol!
Most ha 0.1 percnel tobbet toltenel avval, hogy megnezed mit irsz, nem kene 3 kodfejtonek dolgoznia a hszek dekodolasan. -
Nagydög #43717 Ha mast akarsz egetni, figyelj, hogy magadra ne locsolj a benzinbol, transport king! :)) -
te meg tanulj meg képet belinkelni
"schrank a transzportkirály" amúgy is szar linket raktál volna be de sejtem hogy erre gondoltál a végén még én fogom magamat baszogatni mert egyesek még ahoz is balf...szok 
-
fair play!!!!tegnapi játékban a trs klán egyik tagja a nevét sajnos nemjegyztem meg de aszem 4 betü az egész!!!trs klán páncélosokban javitos mindegyik az egyik közülük jeepben elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek,hát ugye kellett neki javito pont na ennyit a fer játékosokrol!!!!! -
a 64-es servernél szelektálni kéne a pályákat mert vannak map-ok ahol túl nagy a 64-es vagy nyomjátok fel a tikettet 1-2 ezerre mert ekkora pályákhoz és ilyen létszámnál a jelenlegi tikett enyhén szólva nevetséges 
-
FlatlineHun #43713 Nem, 64-es mapos,32 players nemtommá milyen szerver. -
FlatlineHun #43712 Az én kukim nagyon aktív, emiatt ne aggódj, viszont semmilyen visszajelzést nem kapok az oldalról akár jó, akár rossz passwd-t írok be.... -
ez nem véletlenül egy 16-as pályás multiplay.co szerver ?(amiről tegnap írtam)az atmosphere nevű játékos volt azon is, és ott sem volt balance, mikor ezt megemlítettem, a többségben lévő csapatból valaki elküldött a picsába, hogy fogjam be, finoman szólva. én el is mentem :) -
35:) -
kell hogy aktív legyen a kukid, különben elfelejt az oldal :) -
TS Zolly #43708 Szerintem is NV-t vegyél. -
DDany amit írtál, azokat felejtsd el, nagyon gyengék az árukhoz képest (az X600 meg egyébként is). Legalább sima NV6600-at vegyél, de inkább 6600GT-t, vagy Ati X800GTO-t (vagy sima X800-at). -
Probálj újra bejelentkezni nekem is vacakolt ma :( -
pffff, http://serials.ws
de miért itt kérdezed? van topikja :) -
kriszbig #43704 MOHAA.-breaktrough-hoz kellene cd kulcs tud valaki köszi
-
FlatlineHun #43703 BB!
Akartam jelentkezni a BF talira, de ezt az üzit kapom az új hozzászólásra kattintva:
"Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető!
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj a fórumra. A regisztrációhoz klikkelj ide."
Természetesen előtte bejelentkeztem.... -
ok, én nem tudtam. -
FlatlineHun #43701 Jaja, már egy ideje... -
ex klánba léptél? -
jó neked vazze :), nekem gef 6600 és alíg akar menni medium-lowon :) -
FlatlineHun #43698 Néha külföldi szerveren is van ilyen.
Fair play -
X800XL rulz :D singlben tuggya akadás nélkű az 1280*1024et highon -
X800GT -
Bár nem ide tartozik, de X700 :P -
DDany #43694 hy! szerintetek meik a jobb VGA?: ATI Radeon X600 Pro 256MB PCIExpress TV out DDR VAGY ATI Radeon X700 128MB PCIExpress TV out ABIT
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
Ezt mire mondod? -
szerintem olyan 38-39 lehet :) -
haxoror #43691 Ezaz bazmeg fusson az ÖSSZES verzióból legalább egy szerver, nehogy már egy helyre gyűljön a nép!
-
Megnéztem hogyan nézel ki...:) Hány éves vagy? -
MIÉRT IS????
-
Dances with wolves 2 cd-s srt-bol ez 2 ora volt mire osszeszinkeltem, elotte meg Gandhi az legalabb 25 fps-es 1 cds srt volt :P -
tök király :), jó grafikán játszik :) -
QUACK csinált egy képet!!!