172102
  • FlatlineHun
    Naja, ennél egyszerűbben is lehet repair pontot csalni. Aki viszont tényleg segíteni akart a páncélosoknak, megesik, hogy nekikoccan az ember. Én is jártam már így: engiként spawnoltam, de nem volt páncélos, hát nekiálltam kísérni őket/aknát felderíteni/eltávolítani előttük. Persze most már az akna szétlőhető...

Running: ilyenkor Fritz "flém szagot érzek" képét kell belinkelni! :)
  • BurnBaby
    törni
  • BurnBaby
    az nem zavar, h ha belemész egy csapattárs járművébe, akkor levonnak 1-2 pontot team vehicle damage címen? amit a javító pont nagyjából kinulláz. elég ostoba ötletnek tünik szándékosan töri javítani, h stabil 0 pontot farmoljon :)
  • BurnBaby
    hm. nekem iexplorerben és firefoxban remekül működik. nem tudom te mit használsz, de esetleg a jelentkezés erejéig próbáld ezek közül vmelyiket...?
  • Verzoo
  • Running
    ÉJJEN INDUL A FLÉM!!!! (Bocs a felkiáltójelekért! :) )
  • Landor
    Na megint egy összeesküvés elmélet! Majd biztos avval foglalkozunk, hogy egy jeepes kolléga állandóan nekedmegy, mi meg alig várjuk hogy endzsiként a páncélosainkban megreparáljunk téged/egymást... lol
    A négy betűs tag nem GCR hanem tono és ezúton kezeskedem a tagjainkért, hogy effajta abszurd dolgot nem csinál senki közülünk.
    Üdv

meow: köszi a korrektúrát :D
  • Me0w
    Probaljatok mar kifejezni magatokat anelkul hogy lenne szaz felkijaltojel meg kerdojel a mondat elejen, vegen, kozepen. Leirom neked, hogy nezne ki magyarul amit irtal:

Fair play! Tegnapi játékban a trs klán egyik tagja - a nevét sajnos nem jegyztem meg, de azt hiszem 4 betü az egész (GCR egyebkent) - elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek, hát ugye kellett neki javito pont, na ennyit a fair játékosokrol!

Most ha 0.1 percnel tobbet toltenel avval, hogy megnezed mit irsz, nem kene 3 kodfejtonek dolgoznia a hszek dekodolasan.
  • Nagydög
    Ha mast akarsz egetni, figyelj, hogy magadra ne locsolj a benzinbol, transport king! :))
  • schrank
    te meg tanulj meg képet belinkelni "schrank a transzportkirály" amúgy is szar linket raktál volna be de sejtem hogy erre gondoltál a végén még én fogom magamat baszogatni mert egyesek még ahoz is balf...szok
  • FCH kari
    fair play!!!!tegnapi játékban a trs klán egyik tagja a nevét sajnos nemjegyztem meg de aszem 4 betü az egész!!!trs klán páncélosokban javitos mindegyik az egyik közülük jeepben elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek,hát ugye kellett neki javito pont na ennyit a fer játékosokrol!!!!!
  • schrank
    a 64-es servernél szelektálni kéne a pályákat mert vannak map-ok ahol túl nagy a 64-es vagy nyomjátok fel a tikettet 1-2 ezerre mert ekkora pályákhoz és ilyen létszámnál a jelenlegi tikett enyhén szólva nevetséges
  • FlatlineHun
    Nem, 64-es mapos,32 players nemtommá milyen szerver.
  • FlatlineHun
    Az én kukim nagyon aktív, emiatt ne aggódj, viszont semmilyen visszajelzést nem kapok az oldalról akár jó, akár rossz passwd-t írok be....
  • koschwarz
    ez nem véletlenül egy 16-as pályás multiplay.co szerver ?(amiről tegnap írtam)az atmosphere nevű játékos volt azon is, és ott sem volt balance, mikor ezt megemlítettem, a többségben lévő csapatból valaki elküldött a picsába, hogy fogjam be, finoman szólva. én el is mentem :)
  • FCH kari
    35:)
  • BurnBaby
    kell hogy aktív legyen a kukid, különben elfelejt az oldal :)
  • TS Zolly
    Szerintem is NV-t vegyél.
  • Cobra.
    DDany amit írtál, azokat felejtsd el, nagyon gyengék az árukhoz képest (az X600 meg egyébként is). Legalább sima NV6600-at vegyél, de inkább 6600GT-t, vagy Ati X800GTO-t (vagy sima X800-at).
  • uHs Gerzson
    Probálj újra bejelentkezni nekem is vacakolt ma :(
  • alberto 15
    pffff, http://serials.ws
    de miért itt kérdezed? van topikja :)
  • kriszbig
    MOHAA.-breaktrough-hoz kellene cd kulcs tud valaki köszi
  • FlatlineHun
    BB!

Akartam jelentkezni a BF talira, de ezt az üzit kapom az új hozzászólásra kattintva:
    "Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhető!
    Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj a fórumra. A regisztrációhoz klikkelj ide."

Természetesen előtte bejelentkeztem....
  • alberto 15
    ok, én nem tudtam.
  • FlatlineHun
    Jaja, már egy ideje...
  • alberto 15
    ex klánba léptél?
  • alberto 15
    jó neked vazze :), nekem gef 6600 és alíg akar menni medium-lowon :)
  • FlatlineHun
    Néha külföldi szerveren is van ilyen.

Fair play
  • quack
    X800XL rulz :D singlben tuggya akadás nélkű az 1280*1024et highon
  • Mr Manson
    X800GT
  • TDC Geronimo
    Bár nem ide tartozik, de X700 :P
  • DDany
    hy! szerintetek meik a jobb VGA?: ATI Radeon X600 Pro 256MB PCIExpress TV out DDR VAGY ATI Radeon X700 128MB PCIExpress TV out ABIT

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Running
    Ezt mire mondod?
  • alberto 15
    szerintem olyan 38-39 lehet :)
  • haxoror
    Ezaz bazmeg fusson az ÖSSZES verzióból legalább egy szerver, nehogy már egy helyre gyűljön a nép!
  • Running
    Megnéztem hogyan nézel ki...:) Hány éves vagy?
  • FCH kari
    MIÉRT IS????
  • Me0w
    Dances with wolves 2 cd-s srt-bol ez 2 ora volt mire osszeszinkeltem, elotte meg Gandhi az legalabb 25 fps-es 1 cds srt volt :P
  • alberto 15
    tök király :), jó grafikán játszik :)
  • Running
    QUACK csinált egy képet!!!