172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mik az új ponthatárok? nincs egy olyan oldal, ahol le vannak írva az új pontok? -
:) -
ez jó :)) -
ugye-ugye? :) -
petersz #43761 A klasszikus az arcotokba :)
A királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem ellenzem.
A királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem, ellenzem.
-
degecc :DD -
nesze te transzportkirály :)
-
:D -
Én is szeretem, mert ott jól lehet búvárkodni, nagyon szépek a korallok. -
a wake island pályát nagyon megszerettem. NAgyon tetszik az a pálya, igaz még csak 2* játszottam rajta, de nagyon jó :) -
DDany #43755 ok! GFX 6600GT 256Mb lesz VGa-nak köszi a segítséget,) -
Ááá ez még az őskorban volt, nem mostanában. -
haxoror #43753 Lehet hogy te voltál a srác a másik csapatban? 
-
ja, tudomásom szerint egyszer (1x) lőttek eddig ki a földről/anyahajóról
úgyhogy egy ügyesebb pilóta tényleg a csúcsfegyver ebben a játékban -
haxoror #43751 Wake-en egyenesen felém repülő,kicsit sem mozgolódó gép mellett simán elszálltak a rakétáim pedig lock-on voltam és ő sem csalizott, akkorát kurvaanyáztam hogy a szomszédok összefutottak :) -
én szeretek repülni, de csak akkor, ha van szabad gép, különösebben nem harcolok érte. tényleg. viszont nincs joyom, és ezért érzékelhető a különbség, hogy ki repül joystick-kel és ki anélkül. természetesen joy-jal olyan kunsztokat bemutatnak, hogy csak nézek. ilyenkor nem erőltetem, mert sokkal kevesebb esélyem van. egyedül az zavar a repülésnél, hogy soxor a végén nézem a listában, hogy tk-ztam 1-2-t, és azt sem tudom, mikor, hogy. gondolom bombázásnál futhatnak bele, vagy ha egy rakéta célt téveszt és a földbe csapódik, nem tudom... -
Bocs, en mar lottem repulot Iglaval, de csak azt a fajtat lehet aki alacsonyan, maximum 300 km/h-as sebesseggel egyenenes vonalu egyenletes mozgast vegez, minden csali nelkul :)) -
Nekem egyszer sikerült felszállnom egy géppel, mert kiírta gép mit kell nyomni (azóta már elfelejtettem) akkor is kb harmadjára (első kettő a vízbelandolás volt) annyit értem el (szintén Zatar) hogy körbe körbe keringtem, aztán mikor lőni próbáltam akkkor belefúrodtam valamibe.
Na annyit akartam kinyögni hogy van bénább!!! :) -
haxoror #43747 Tegnap (külföldin) kifogtam egy Zatart ahol senki se akart repülni gondoltam IT IS TIME!
(itt megjegyezném hogy aki nálam bénábban repül az csal :P)
Második lettem, a végére már kezdtem ráérezni háromszor haltam meg de mind az én hibám volt (torony, fa, túl alacsony híd túl nagy önbizalommal :) a másik oldalon csak néha próbálkozott egy srác repüléssel de mindig leszedtem, soha nem használt flare-t vagy afterburnert és nem is forgolódott szal még nálam is kezdőbb lehetett.
A lényeg hogy a földről egyszerűen LEHETETLEN leszedni még egy olyan bénát is mint amilyen én vagyok pedig lőttek mindennel amivel csak lehetett, kizárt hogy valaha is mégegyszer Iglával próbálkozzak :(
Ja és egyedül több fregem lett a végére mint az utánam következő kettőnek együtt pedig ők a lelküket is kitették tankkal-APCvel.
-
64-es mustárnál van zászló a helibázisnál, ami elfoglalható. Nagyjából itt ki is merül. -
máris megcáfolom magam, mert hétvégén ezen a heros...szerveren 64-esek voltak a pályák, de akkor sem rémlik, hogy mi volt a különbség. -
nem is tudom, hogy néz ki a mustár 64-es térképpel. eddig csak 32-esen játszottam. vagy nem tudom. a max az volt eddig, hogy mindkét csapatnak megvolt a helikopterbázisa. az 32-es? és a 64-es miben különbözik? -
Gondolom előtte meg editálták a pályát, hogy legyenek benne helik. (szépen megaszondtam) -
Egyébként nem érdekel annyira mit hogyan ír jóvá a stat, csak azért akadtam ki, mert néhány szituba nagyon küzdött mindkét csapat a győzelemért és hajszálon múlt a győzelem. Ráadásul az egyiket csak úgy nyertük meg, hogy két apc-vel végigírtottuk a környéket és így győztünk. -
Láttam egy video-t [War_in_Iraq] (Mashtuur City) ahol voltak jet-ek, és helik. Na ez hogy is lehet??? -
Ok, csak érdekelt mi volt a gond. -
öhöm, igen, "jelentkeztem", de igazából mégsem, pontosabban nem erőltettem, mert egyszerűen nem tudok mindig akkor játszani vagy szerveren lenni, amikor van valami esemény. szóval tök rapszodikus, mikor tudok leülni a gép elé, van amikor egy héten 1-2 órát összevissza. eddig a meghirdetett időpontokban összesen egyszer (az első autóversenyen) tudtam tényleg ott lenni, akkor is "késtem". fórumozni meg a munkahelyemről szoktam.
a lényeg, nem tudok egyszerűen teljes körűen részt venni a dolgokban. na ennyit a magyarázkodásról :) -
fogalmam sincs mit kéne látni... nekem megy rendesen, így nem vagyok képben hibákban. ill. egy dolog - mivel különböző domainek alatt műxik az oldal megeshet, h többször kéri h logolj be, mert mondjuk te a battlefield2.hu címen keresed, de a továbblépéskor már csak battlefield.hu-ként kezeli a rendszer. más ötletem nem nagyon van... -
Mindek jelentkeztél SG-snek ha a végén nem érdekelt? Nem jeleztél vissza, így nem vettek fel, tudtad? -
na már, ez gáz!! én is írni fogom, ha legközelebb játszok. -
hogy fut a magyar I-es, amit átállítottak 64-esre???? -
Ja nagyon kéne az a kép, gondoltam majd valaki beszúrja helyettem. :)
Tegnap kb 30 healing pontot farmoltam össze egy kör alatt, valamint 150 óra felett járok mediccel mégse kaptam egy deka érmet se. Elég faca mondhatom.
Ezenkívül a szerver csak a pontjaimat írta jóvá, mert 6x győzött a csapatom és 1x vesztettünk, ennek ellenére, csak 1+győzelmmel nőtt a stat. Ja és most már hóttuti az is hogy a kill/death számokat is sorozatba bassza el a játék, ezt meg onnan tudom, hogy mindig felírom épp hol járok, körök végén milyen eredményeim voltak, aztán osztok-szorzok másnap miket hozott ki.
-
Verzoo #43733 Nem kell mondanod :) -
FlatlineHun #43732 Jaja, Sharqui-n volt egyszer, hogy mec oldalon 3-an gyűltünk oda a helihez, beültem gunnernak, a kimaradt srác beszállt a légvédelembe. Miután lelőttek minket, pilóta lettem azzal a sráccal, aki az előző körben kimaradt. Miután megint meghaltunk, egyből a légvédelembe mentem...
És minden összebeszélés nélkül kialakult a menetrend (egyszer gunner, egyszer pilóta, egyszer légvédelem). Gondolom mondanom sem kell, hogy nem magyar szerver volt... -
valami ilyet akartam én is írni :)
demostmegkíméllekbenneteket.. :) -
Verzoo #43730 Jaja a veterán érmek már nem sokat érnek de azért az experthez kell egy kicsit hajtani. -
jajmár..mi az a 10 repair pont egy körben meg az a 15 óra:)))
mondjuk nekem szerencsém volt.. én úgy "farmoltam" össze a veterán badge-et, hogy volt egy lelkes Spec Ops az ellenfélnél aki mindig felrobbantotta az ütegeket meg a radart ... én meg mindig érkeztem .. lelőttem, megjavitottam majd mentem a dolgomra. Ő meg nem adta fel.. megint elment megint összecsapta a munkám.. én megint érkeztem megint lelőttem és megint javitottam:)
ráadásul azt vettem észre, hogyha javitok... kapom a repair pontot... abbahagyom..elmegyek egy másikhoz.javitom..kapom a repair pontot..majd visszamegyek az előzőhöz.. megint javitom és megint kapom a repair pontot.
szóval secc-percalatt összejött igy a tiz:))
ami talán a leggagyibb az egész gamában, hogy pl. sniperrel a "kézben", de tankban ülve és harcolva is megkapod a sniper badge-ted...igaz ezen változtatni nagyon már nincs értelmi alapja:D
-
Landor #43728 Így van, én is ha elviszik előlem a tankot és endzsiként spawnolok, és látom hogy skilles a tankos, akkor követem kocsival, reparálom, aknákat szedek. 
Mostanában voltam egy párszor heligunner és ott sajnos csak nagyon ritkán találkozok egymást segítő játékosokkal.
Sokszor megesik hogy Pista17 adajön egyedül, látja hogy ott van két klán előtaggal rendelkező játékos, őt ez nem érdekli, beül ás ordibálja hogy üljön be valaki mellé (jobb esetben) gunnernek. Mi kiabáljuk vissza neki hogy menjen, mi nem szállunk be! Tiszta kabaré! :D Persze pár perc szenvedés után jön egy repülő és lebombáz mindannyiunkat helikopterestől.
Ellenben náhányszor sikerül már úgy megoldani hogy egyszer az egyik páros, egyszer mi helizzünk! Ez nagyszerű érzés! Jön a két pilóta, mi meg mutogatunk a fegyverünkel hogy szálljanak be, mert ők jönnek! :D -
FlatlineHun #43727 Firefox 1.07. Mit kellene látnom, ha rossz jelszót írok be (ilyenkor nem változik semmi), illetve ha jót? (ilyenkor a fórumtémákra ugrik)
A pontfarmolásról: csak akkor kap -2 pontot, ha 50%-ot sebez, ha 25%-ot (majd javít), majd megint 25%-ot (megint javít) akkor nem. Persze az egésznek maximum akkor (illetve akkor sem) lenne értelme, ha éremre hajt az ember.
Egyébként olvastam már ilyet: medic a saját kommanderén így farmolt. Pisztollyal lőtte + gyógyította. -
ha hiányoznak a vesszők akkor elég kellemetlen megfejteni a szöveg értelmét legyen szíves mindenki plusz nullaegészegy másodpercet fordítani a veszzők szövegbe illetsztésére mert sokszor ha többféleképpen lehet értelmezni a mondatot akkor aztán indul a flém egyébként is legyen már mindenki annyira igényes hogy megbecsüli szép nyelvünket és kirakja a vesszőket oda ahova szükségesek ezzel megkönnyíti a többi fórumozó dolgát is
itt jegyeznem meg hogy az angol billentyukiosztast is at lehet valtani magyarra hiszen mar a huszonegyedik szazadban jarunk es egyebkent is eleg kellemetlen ekezet nelküli szavakat olvasgatni foleg akkor ha vesszok sincsenek
koszonom
LOL :)