172102
  • alma2
    az mindegy, ha a te neved höntyömpötty/copyright adrienne/, a lenyeg legyen mindig egy "anyu" profile is a gepen, mert azzal lehet jatszani is :)
  • gergod
    Én kínomban röhögtem :) a pilótám már nagyon káromkodott volna. Dehát én is néha neki megyek heliknek miközben lődözöm őket.
  • Me0w
    Lol, ki az az istenverte idiota aki ekezetes login nevet hasznal... Gondolom ekezetes fileneveket is hasznalsz, sot, lehet a windows konyvtaradat is atnevezted Áblákok-ra...
  • koschwarz
    tegnap egyébként vagy 3x dobtak le a magyar szerverek, de szerintem most tényleg a szar csellós internet connection-nal volt a problem. pedig egy tök jó squadba sikerült bekerülnöm, amit persze feltöltöttek, mire visszaküszködtem magam a szerverre.
  • koschwarz
    ja, tényleg. :)

akkor tényleg én vagyok a "legrosszabb" ellenfeled :)

a másodiknál már egy kicsit zokon vettétek, a harmadiknál meg lesült a bőr a képemről :), de szerencsére ilyet kaptam tőletek: :)
  • Looserke
    thx...
  • Me0w
    Ora
  • Looserke
    Olyan kérdésem lenne, hogy pl. a Valorous Unit Ribbon-nál ezek a követelmények:
    Requirements:

IAR: 45 team points
    25 Total time as squad member
    25 Total time as squad leader

De mi az a Total time??? Óra, vagy pl. egy egész kör vagy mi?
  • gergod
    Amúgy most látom, hogy előléptél worst enemynek 4 killel :), kár hogy ebből 3 kamikaze akció volt
  • gergod
    Felül, ahova a szerver nevét kell beírni
  • PAtr0n
    Egy kérdés:
    Hol van a BF2 szerver menüben az a hely ahová be lehet írni filternek hogy %HUN? Én nem találtam sehol. Csak beépített filtereket találtam.
  • gergod
    Hát előfordul az ilyesmi :) Bár a végére már kezdett nagyon idegesítő lenni :)

Amúgy hamarabb kéne félrerántani ;) jaaa, hogy akkor kevesebbet is sebzel? :D
  • FlatlineHun
    Nem, ez inkább annyit jelent, hogy ő sem tudja, hogy hogy ölt meg téged.
    magyarul lehetne a rövidítés: MAP? Mi a p*csa???
  • koschwarz
    bocs gergod, hogy tegnap vagy 3x vadászgéppel kamikazeként repültem belétek helizés közben. tényleg nem ez a perverzitásom. kellene egy jó joystick :)

köszönet a II-esen tegnap este 21.00 óra előtti kört a karkandon, rohadt jó volt az amcsi csapat, megkaptam a command badge-et. mindenki azt csinálta, amit kértem, stb.
  • PAtr0n
    De van még ilyen káromkodás is hogy:
    STFU
    SOTB
    Lehet gondolkodni mi is lehet angolul
  • Crem
    kösz!:)

Ez olyan "kimagyarázom, hogy f@sz voltam"...
  • alberto 15
    annyit jelent, hogy (what the fuck?), ami magyarul kb az hogy (mi a f*sz?)

• Crem
    Üdv!

Valaki árulja már el, hogy mit jelent, mikor játék közben csinálnak egy TK-t (rajtam) és beírja a gyerek, hogy WTF! ?

Köszönöm!:)
  • alberto 15
    én írtam tegnap utoljára ide :DD
    lehet megérinteni
  • PAtr0n
    Én meg még meg sem próbáltam. Sima sznipperrel is ki lehet kűdeni a pilótafülkéből? Vagy csak unlockolt mordállyal?
  • PAtr0n
    Hát mégsem az első......
  • PAtr0n
    Na szasztok!

(Hú!... én vagyok az első ember ma aki ide ír! )
    Amúgy jó reggelt mindenkinek (még annak is akinek nem jó:-)
    Egy kérdés: mikor szoktatok az SG-s szerveren fent lenni? Mert tegnap felmentem kb. 23:00 felé, és csak én voltam bent. (Ja és volt vagy 90-es ping-em)
    Lehet egy kicsit későn mentem fel? Majd ma délután megpróbálom.
    ...........
  • Danee
    én már többször is kilőttem a heli sofőrjét :))
  • alberto 15
    én meg téged lőttelek ki kis pisztollyal :D
    pedig lottel ram, csak ugye aki nem tudja kezelni a daot az meg is hal :D
  • quack
    pedig átviszi 8)
  • mohus
    én is prószálgattam az unlockolt snipert...de nem akarta átvinni a heli üvegeket...még gyakni kell...

a mewdic unlockoltja viszont jobban céloz...de lehet csak én érzem így
  • petersz
    Aha, jól le is lőttelek ma, mikor bámészkodtál a toronyban a kínai bázisunk felett :)
  • PAtr0n
    Ok megvan!!
    Tehát kell hozzá egy BF2 mini image..
    Remélem már jó lesz
  • PAtr0n
    Szasztok!

Az a problémám, hogy a peccselés után (1.03) nem indul el a játék, hanem kidob a fekete képernyő után. Megnéztem a FAQ-ban, azt írták, hogy nem indul el NOcdCrack-el a peccs után, vissza kell rakni az eredeti file-t (exe + core.dll együtt kell?) mert utána meg azt írja hogy rakjam be a correct cd-t. Most mi legyen?
  • alberto 15
    ma felfedeztem hogy nagyon jól játszom sniperrel :)
    szegény boxeréknek ezt mondtamfolyton, mert egy squadban voltunk. gondolom nagyon örültek neki... :D
  • gergod
    Jah csak nehogy összefuss velem
  • Boxer HUN
    Tudod hogyan végezte az eddigi összes császár???
    Inkább ne akarj az lenni!
  • badsec
    nem...elég kielégítő válasz remélem...
  • haxoror
    Tanknál 10 a legjobb de akkor a sima géppuska szinte használhatatlanul gyors lesz, tapasztald ki hogy neked melyik a legjobb :)
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Ahhoz, hogy felrakjam at1.03-mat fel raknom az összes többi előző peccet is igaz?
  • petersz
    épp azt kérdeztem, hogy mi a megszokott...
  • petersz
    8 vagy 10???? jesszus... kipróbálom, de nekem az szerintem nagyon sok. elég érzékeny alapból a razer egerem.
  • Poggyász
    Nekem 10, de így is gyakran hasbavágom az asztal mellett álldogálókat
  • haxoror
    Tanknál a 3 kurvakevés, legalább 5 vagy inkább 8 szvsz
  • schrank
    ne legyé má ilyen érzékeny he