172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az mindegy, ha a te neved höntyömpötty/copyright adrienne/, a lenyeg legyen mindig egy "anyu" profile is a gepen, mert azzal lehet jatszani is :)
-
Én kínomban röhögtem :) a pilótám már nagyon káromkodott volna. Dehát én is néha neki megyek heliknek miközben lődözöm őket. -
Lol, ki az az istenverte idiota aki ekezetes login nevet hasznal... Gondolom ekezetes fileneveket is hasznalsz, sot, lehet a windows konyvtaradat is atnevezted Áblákok-ra... -
tegnap egyébként vagy 3x dobtak le a magyar szerverek, de szerintem most tényleg a szar csellós internet connection-nal volt a problem. pedig egy tök jó squadba sikerült bekerülnöm, amit persze feltöltöttek, mire visszaküszködtem magam a szerverre. -
ja, tényleg. :)
akkor tényleg én vagyok a "legrosszabb" ellenfeled :)
a másodiknál már egy kicsit zokon vettétek, a harmadiknál meg lesült a bőr a képemről :), de szerencsére ilyet kaptam tőletek: :) -
thx...
-
Ora -
Olyan kérdésem lenne, hogy pl. a Valorous Unit Ribbon-nál ezek a követelmények:
Requirements:
IAR: 45 team points
25 Total time as squad member
25 Total time as squad leader
De mi az a Total time??? Óra, vagy pl. egy egész kör vagy mi? -
Amúgy most látom, hogy előléptél worst enemynek 4 killel :), kár hogy ebből 3 kamikaze akció volt
-
Felül, ahova a szerver nevét kell beírni -
Egy kérdés:
Hol van a BF2 szerver menüben az a hely ahová be lehet írni filternek hogy %HUN? Én nem találtam sehol. Csak beépített filtereket találtam. -
Hát előfordul az ilyesmi :) Bár a végére már kezdett nagyon idegesítő lenni :)
Amúgy hamarabb kéne félrerántani ;) jaaa, hogy akkor kevesebbet is sebzel? :D -
FlatlineHun #44192 Nem, ez inkább annyit jelent, hogy ő sem tudja, hogy hogy ölt meg téged.
magyarul lehetne a rövidítés: MAP? Mi a p*csa??? -
bocs gergod, hogy tegnap vagy 3x vadászgéppel kamikazeként repültem belétek helizés közben. tényleg nem ez a perverzitásom. kellene egy jó joystick :)
köszönet a II-esen tegnap este 21.00 óra előtti kört a karkandon, rohadt jó volt az amcsi csapat, megkaptam a command badge-et. mindenki azt csinálta, amit kértem, stb. -
De van még ilyen káromkodás is hogy:
STFU
SOTB
Lehet gondolkodni mi is lehet angolul
-
kösz!:)
Ez olyan "kimagyarázom, hogy f@sz voltam"... -
annyit jelent, hogy (what the fuck?), ami magyarul kb az hogy (mi a f*sz?)
-
Üdv!
Valaki árulja már el, hogy mit jelent, mikor játék közben csinálnak egy TK-t (rajtam) és beírja a gyerek, hogy WTF! ?
Köszönöm!:) -
én írtam tegnap utoljára ide :DD
lehet megérinteni
-
Én meg még meg sem próbáltam. Sima sznipperrel is ki lehet kűdeni a pilótafülkéből? Vagy csak unlockolt mordállyal? -
Hát mégsem az első......
-
Na szasztok!
(Hú!... én vagyok az első ember ma aki ide ír!
)
Amúgy jó reggelt mindenkinek (még annak is akinek nem jó:-)
Egy kérdés: mikor szoktatok az SG-s szerveren fent lenni? Mert tegnap felmentem kb. 23:00 felé, és csak én voltam bent. (Ja és volt vagy 90-es ping-em)
Lehet egy kicsit későn mentem fel? Majd ma délután megpróbálom.
.....
......
-
én már többször is kilőttem a heli sofőrjét :))
-
én meg téged lőttelek ki kis pisztollyal :D
pedig lottel ram, csak ugye aki nem tudja kezelni a daot az meg is hal :D -
pedig átviszi 8) -
én is prószálgattam az unlockolt snipert...de nem akarta átvinni a heli üvegeket...még gyakni kell...
a mewdic unlockoltja viszont jobban céloz...de lehet csak én érzem így -
petersz #44178 Aha, jól le is lőttelek ma, mikor bámészkodtál a toronyban a kínai bázisunk felett :) -
Ok megvan!!
Tehát kell hozzá egy BF2 mini image..
Remélem már jó lesz
-
Szasztok!
Az a problémám, hogy a peccselés után (1.03) nem indul el a játék, hanem kidob a fekete képernyő után. Megnéztem a FAQ-ban, azt írták, hogy nem indul el NOcdCrack-el a peccs után, vissza kell rakni az eredeti file-t (exe + core.dll együtt kell?) mert utána meg azt írja hogy rakjam be a correct cd-t. Most mi legyen?
-
ma felfedeztem hogy nagyon jól játszom sniperrel :)
szegény boxeréknek ezt mondtamfolyton, mert egy squadban voltunk. gondolom nagyon örültek neki... :D -
Jah csak nehogy összefuss velem
-
Tudod hogyan végezte az eddigi összes császár???
Inkább ne akarj az lenni!
-
nem...elég kielégítő válasz remélem... -
haxoror #44171 Tanknál 10 a legjobb de akkor a sima géppuska szinte használhatatlanul gyors lesz, tapasztald ki hogy neked melyik a legjobb :) -
Sziasztok!
Ahhoz, hogy felrakjam at1.03-mat fel raknom az összes többi előző peccet is igaz?
-
petersz #44169 épp azt kérdeztem, hogy mi a megszokott... -
petersz #44168 8 vagy 10???? jesszus... kipróbálom, de nekem az szerintem nagyon sok. elég érzékeny alapból a razer egerem. -
Poggyász #44167 Nekem 10, de így is gyakran hasbavágom az asztal mellett álldogálókat
-
haxoror #44166 Tanknál a 3 kurvakevés, legalább 5 vagy inkább 8 szvsz -
ne legyé má ilyen érzékeny he