172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hmmm...erdekes amit mondasz...csak eppen,szerintem egy dolog,hogy szabaly igy-ugy,de akkoris eleg nagy tahosag basecampelni...masreszt,ha pl.nincs szabaly elven jatsszunk,a basecamp sztem akkor is tiltott,az meg,hogy valaki bejon a bazisra,robbantani,vagy jarmuvet lopni,es kozben kinyir valakit,az egy dolog.az nem kempeles,mert utana elhuzza a belet...a poen az,hogy eddig minden meccsunkon ilyen szabalyok voltak,kozos megeggyezessel,es volt olyan csapat,ahol meg a jarmulopast is kempelesnek vettek...de nyilvan ezt az elejen tisztaztuk...
amugy ez tenyleg onkenyes:)felosek vagyunk es gyongecskek?ha te mondod...elegge felos az a banda,amelynek egyik tagja kockaztatva az ovas lehetoseget,beront a bazisra,felrobbant valamit,majd megdoglik inkabb,mintsem vetsen a szabaly ellen:)
persze,nem kotelezo elfogadni a szabalyokat...akkor nincs war:) -
Ez is tükrözi, hogy vagy nem nézik a minimap-ot, vagy nincs semmi kommunikáció a PK és az osztagok között.
-
Tapasztalatom szerint a gémerek többsége inkább az ágyúzás/bombázás közepette szeret hősi rohamban megdegleni. :) -
Polemius #44361 Esetleg még oda is bombázhatnál néha, ahová kérik. :)
Milyen jó is úgy berontani egy zászlóhoz, hogy előtte szétlőtték tüzérséggel, vagy megszórták bombával... -
Verzoo #44360 Semmi baj 

-
Verzoo #44359 Jaja
-
FlatlineHun #44358 5 órányi commanderség meg egy "Distinguished Service Ribbon"-t eredményezne :))
De hát ugye ezt te is látod :) -
FlatlineHun #44357 Még 1200 kill, és lesz egy "Combat Action Medal"-od is! :) -
Bazzzz most jól kifakadtam nektek, bocs...:) -
Hogyhogy te egész napokat vagy otthon?
Hát én már tervezem decemberre, hogy veszek ki szabit és online tolom majd 24 órát a gamét, vagy legalábbis egész nap. Annyira szeretnék egy ilyen napot. Mostanában sok időm nincs játszani, mert munka után barátnőzés, angolozás, munkakeresés, kajacsinálás..meg a szokásos szarok elviszik az idő nagy részét. Magyarul amit játékkal töltök azt az alvóidőmből veszem el. .) -
FlatlineHun #44354 Nekem hasonló volt, de a legfőbb problémám inkább a sör elfogyása körül mozgott... :) -
Verzoo #44353 Elírtam.Csak 150 kell hozzá.De akkor is 

-
Verzoo #44352 Nekem meg már csak 500 óra kell az experthez 

-
Verzoo #44351 Pedig tök jó 

-
ez monnyuk igaz. na akkor ezentúl beállok squadba, ha repülök és a magyar szerveren vagyok.
flet, verzoo: csak egyszer szeretnék egy olyan napot, amikor egész nap tolhatom, és senki nem zavar és semmi dolgom nincs, a legfőbb problémám meg az, hogy be kell tenni a mikróba a kaját. de ilyen még nem volt. -
Verzoo #44349 :) -
FlatlineHun #44348 Hidd el, mennék én, még kell harmincvalahány óra armor a veteránhoz, de a meló az meló..... -
Verzoo #44347
-
Hát már hogyne lenne hasznos a squadba állásod ha repülőzöl!!!! Belátod a fél pályát odafentről. Akár folyamatosan tudod értesíteni az osztagot a lenti csapatmozgásokról. Mert ugyebár ritka az a parancsnok, aki külön - külön kommunikál élőszóban a squadokkal!!! (Nagyon ritka)
-
FlatlineHun #44345 Ööö, erm, ok! :) ?? 
-
Érdekel engem az tutti, mert én is most a k/d meg a w/l-re gyúrok. k/d-m 0.74 volt mert pilóta voltam bh-ba, most meg 0.89 mert most nem helizek. Még kb 900 kill-t kell szereznem hogy 1.0 legyen. :)
FLATLINE: Tegnap kipróbáltam fincsi a gépuska is a tow mellett. Azt röhögtem mindenki kapkodta a fejét honnan lőnek...én meg aprítottam őket, daráltam a húst befele amíg ki nem sniperkedtek. :) De nem volt gond mert visszatérő vendég voltam. :) -
tulajdonképpen nem tudom kit érdekelt ez :) -
Verzoo #44342 Hajrá 
-
uncsi ez a nap
csak hogy téma legyen: 2 hónapja még 0.66 volt a K/D-m, most 0.83. lassan és bizonytalanul fejlődök, cél az 1. mindezt úgy, hogy nem is csak gyilkolok, hanem általában valamelyik teamwork, capture vagy support action listában benne szoktam lenni a kör végén (ha nem repkedek, mert akkor squadba se állok be, úgysem tudok semmit csinálni). bár ezek sem jelentenek semmit. -
TS Zolly #44340 Ilyen szabályok tényleg nincsenek a cb-n. Viszont megegyezés alapján lehet az. Ha leirják, hogy no bc, no br, elfoadják, akkor aki azt megsértette el is bukta a wart. Nemtom vijetnámba és bf42-be hogy volt, de ezek szerint ment rendesen cb waron. DC az azért más volt. Mutass bfv-be vagy bf42-be olyan fegyvert, amivel qrva messziről, szinte védve lehetett lőni az enemy bőbézét. DC-be ott van ugyi a scud, sorozat vetők, megatankok, sa-3. Na ezért volt dc-be tilos a bc. Nem volt a szabályba de mindenki kikötötte. Nem csak a gyenge és láma klánok, hanem az erősek is.
Pl. El a láma map Dc-ben. Iraki oldalról a saját főbézről ugy belehet kembelni az ami főbézt, hogy szinte nem tudnak onnan semmivel kijönni. Vagy a 73 iszting. Scud és sv használatával, két ember nyeri a wart tiz ember ellen.
Szerintem a bf2-es dc-be ezek az iratlan szabályok vissza jönnek majd. Láttam már képeket a készülö modról, és vissza köszöntek a régi jó fegyverek. Mlrs sa-3 lesz, ez már tuti. -
Verzoo #44339 Indulj haza és játszunk 
-
FlatlineHun #44338 Amúgy mi lett az eredmény? -
Verzoo #44337 Semmi extra :) -
FlatlineHun #44336 Ahoy! Mizu? -
Verzoo #44335 

mindenkinek.
-
Verzoo #44334 DAO a király,én már régóta mondom. 

-
GYILOKOLI #44333 de tört -
Az egyik legnagyobb gépigényű game-ről van szó! Statikailag semmi gond vele, csak tömd a zsét a gépedbe, hogy normálisan működjön!!!
-
Nincs hát, de mi direkt olyan mapot választottunk ahol se főbéz se heli:)
A másikon meg legalább nem kell vigyázni a cuccainkra. Ha meg beülnek az iglába a mainjukon még jo hogy ki lesz bombázva a srác:)
Annó vietnamban megszokott volt 1 kemp, ott legtöbbszőr az nyert aki azt hibátlanúl vitte véghez. Ezek meg asszem ilyen dc-s szabályok voltak mert az a játék koránts sem volt nevezhető ilyen szabályok nélkűl használhatónak meccsre. -
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!!!
-
Ez egy új verzió új hibákkal, a régi engem se dobált ki ez néha levág az asztalra:)minden más meg szépen fut:) -
Tudtam én hogy az öreg motorosok összetartanak... :D
sztem sincs értelme, tegnap nekünk is szédszetettek mindent, kis gesznyók...
-
Ilyen szabályok nincsenek CB-n.
Átlagban a valamicskét gyengécske és félős csapatok csinálnak ilyen szabályokat.
Ez ilyen önkényes kitaláció. Nem kötelező elfogadni és ezer egy másik csapat van akik nem kiváncsiak ilyen szabályokra.
Hozzáteszem az első 2 meccsünkön lesznek ilyen szabályok, de ezzel csak magukat szabályozzák be a srácok. -
MeOw most lebuktál, tuti, hogy Helpdesk-es vagy!
-
Mi köszönjük, majd még kereslek a kövi ügyében:)
Ezek azok a meccsek amikből sosem elég:)