172102
  • Danee
    hogy csináltad h nincs nálad fegyver??
  • badsec
    Köszi!
  • Danee
  • Polemius
    Pedig a genfi egyezmény is tiltja, hogy ejtőernyősre a levegőben lőjenek. :)
    Bár az ejtőernyős se lövöldözzön akkor fentről.
  • schrank
  • schrank

nesze de csak azért mert mútkor hisztizté
  • schrank
    mi olyan nehéz ezen ?
  • schrank
    "A másik fele ha beűl valaki a főbázisukon az iglába és lővi a légi járműveket. Nem lőhetsz vissza rá mert az vét a szabályoknak?:)" EXHatt ugye ezt csak viccnek szántad ? mi kárt tesz benned ez a katasztrófális légvédelem ? ez gyenge duma volt BC-s bomber %#!+$~§³²÷ duma
  • badsec
    Engem egyszer kilőttek a heliből és voltam annyira "szerencsés" hogy sikerült pont a MEC reptérre (Gulf of Oman) ejtőernyőznöm, ahol már a levegőben löttek rám. Természetesen visszalőttem és a harmadik kill után basecamp miatt már ki is raktak a szerverről basecamp miatt!
  • alberto 15
    velem roszabb történt :DD, wake islandon megyek repülővelé és az egyik bázisunk fölött rámesik egy supplyláda és felrobban a rapülő, a roncs meg lezuhan és eltapos 2 embert, és teamkill :D
  • Rusid
    Publicon bc-ni valóban köcsögség ez rendben is van, de azért waron nem gyengén baromság tiltani. Valószinü csak akkor tudsz bárkit is bc-ni ,ha annyival gyengébb nálad, ekkor meg már ugyis mindegy , de legalább hamar vége van.
  • Rusid
    Szerintem is hülyeség bármilyen szabályokat hozni a basrape ellen. Egyrészt ugyse tudsz semmit tenni az ellen ha megsértik, másrészt meg aki bf42-ött illetve vietnamozott attól hiába várod el, hogy ilyen idióta szabályokat betartson lévén nem azt szokta meg. Egyébként meg a cb-n amugy se valószinü ,hogy bármit be tudnál bizonyítani hiába van igazad, ergó valószinü a bugok kihasználása is (ami szerintem egy görény dolog) mindennapi dolog lesz meccseken.
  • Platypus16
    Én sem értem, hogy pl. a Gulf of Oman pályán miért kempel mindegyik bázison egy ember stingerrel vagy iglával. Akkor lennék kívácsi, hogy mi lenne, ha senki sem megy helivel vagy repcsivel. Vagy a másik megoldás, hogy mindig odacsapunk nekik helivel vagy repcsivel úgy hogy már eleve messziről rácélzunk. Vagy szólunk a commandernek és úgy levesszzük a kedvét a kedves artilleryvel. Csak az a gond, hogy azt ,,drága" lőszert éppen erre pocsékoljuk, amikor másra is kellhet.
  • badsec
    Úgy láccik ez a képfeltöltés nem megy nekem!Bocsi mindenkitől!
  • Beers
  • badsec
    Gyere, jáccuk le mint férfi a férfival! Csak semmi fegyver! Hé, most meg mér' menekülsz a heli felé?!
  • TS Zolly
    Nekem csak annyi, hogy Krisz az a Chrys? Vagy nem az a Krisz az a Chrys? Ha azaz a Krisz, akkor miért Chrys a Krisz? Multkor még Krisz volt a Chris. Vagy nem?
  • leveskocka
    azert latom,hogy vannak jo arcok meg,nem veszett el az emberiseg:)
  • leveskocka
    ezen mi nem ertheto?
  • TS Zolly
  • TS Zolly
    DC-s szabály, akarom mondani iratlan szabály szerint, ami a főbézről kilő, azt ki lehet lőni. De csak azt.
  • TS Zolly
    Még szerencse pár külföldi szerveren felhivják a játékosok figyelmét, hogy dádá és kik aki bc és br-ezik. Tod! Néha megjelenik fent szép zöld betükkel. Kinek a pap, kinek a papné. Sok dc-s ezt az iratlan szabályt szokta meg, és ehez tartják magukat még most is. És a bc kecsegség.
  • TS Zolly
    Persze, mert pár CB és pár OC wart már lenyomtunk. Anno még a Ninjáékkal keztem. Ja és a Magyar bajnokságot kifelejtettem. Tényleg rohadt tahó dolog a bc. Pont most gyülöltem meg egy ideig a Magyar rankdokat egy időre. Ohy ment a bc mintha életük függne tőle. Nincs még elfoglalva egyik részről sem zászló, de a köcsög ami kommender, sajna nem tudom a nevét hogy dögölne meg, nyomta a főbézünkre a tüzérséget. Elötte lévő mappon meg az enmy repülő és tank ott graszál a kezdönkön.
  • zsolti001
  • leveskocka
    jo sorozest:)
  • Me0w
    Nah, megyek sorozni a haverokkal, holnapra varom a buntetopontjaimat es az edesanyam is csuklani szeretne :P
  • leveskocka
    melyseges egyetertesem
  • leveskocka
    na jah,de az a baj,hogy ha nincsenek szabalyok akkor ezt kihasznaljak egyesek...
    szerintem elegendo szabaly a no bc, no br :) aztan ami belefer:)
  • Me0w
    Anno a szabaly az volt, ami kilo az el nem foglalhato bazisrol az celpont, ami nem az nem. Ergo, a bazison keresztulgurulo tank ami kijonni keszul nem celpont mig nem jott ki a bazisrol, mig a bazison levo vulcan celpont mivel lovi a repuloket.
    Igazabol csak azok keptelenek betartani ezt a feletteb egyszeru szabalyt akikben nincs becsulet es nincs tisztelet a masik csapat irant.

Konnyu rohogni rajta, de erdekes modon a legjobb es legnagyobb DCs klanok is siman betartottak a dolgot, bar tudom a hogy az 'uber' vietnamos rapelos es az ex-bf42-es 'beletaposlakafoldbeakurvaanyadat' tipusu klanoknak ezt nehez aterezni.
  • Hatt
    BF2:) le kell szokni ezekről a hülye szabályokról
  • leveskocka
    nos igen erdekes szabalyok ezek,csak ha ovas van,akkor szopas:)de nyilvan nem basecamp,ha kilovod az igla-t...engen pl. kiagyuztak,megovtuk,leszartak...pedig ez elegge egyertelmu...csakhat ok svedek...mi meg "csak" magyarok vagyunk...

• Hatt
    A másik fele ha beűl valaki a főbázisukon az iglába és lővi a légi járműveket. Nem lőhetsz vissza rá mert az vét a szabályoknak?:)
  • Beers
    lol
  • Hatt
    Ez a lopás mizéria eléggé mokás:)
    Vegyük azt hogy meglövik a vadászgép pilotáját és az ellenség főbázisa fölött elhagyja a gépét hogy találjon 1 működőt:) Nem viheti el? Senkire se lőhet rá?
    Más kérdés ha lopni és répázni megy oda. Az hogy nem hagyja magát megőlni az +1 pont a csapatnak:)
    Nem véletlenűl nem cb szabályok ezek
  • 0Fritz0
    http://www.mds-epitesziroda.hu/info/nospam.html
  • Hatt
    kössz
  • Hatt
    Vietnamban volt 1 hasonló a mortar bár jóval kisebb hatosugara volt. Bf2ben nincs szükség ezekre a szabályokra akár régi dc-s akár nem.
  • FCH kari
    én sem akartam elhinni de minket is ugy szedettle a saját löveg,hogy pont a tüzelö ágyuk felett mentünkel helivel.
  • FCH kari
    De vissza lehetne vonni a tüzérséget,madzagos lövedék a comm visszahuzza a lövegbe:)
  • FlatlineHun
    Velem olyan is volt (gunner voltam), hogy a saját artink szedett le, miközben LŐTT FELFELÉ!!!!!

De volt már, hogy BH pilóta voltam, és magasan a föld fölött (nem foglaltunk) szedett le.