172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GamerKing #44685 Dzsó!
Érdekesnek találom, hogy mikor legutóbb szádra vetted az alant említett úriember nevét, nem a mostani már-már baráti hangnemben szólítottad meg. Mi történt itt amíg távol voltam? Az nem lehet, hogy az "ősbfes" társaság legnagyobb hangadói magukba szálltak. Hová lett az önérzet, a harci hév, és a flémkeltési affinitás? -
Nem dicsekedni akarok, de nekem is most ment a legjobban!:)
Bár 1 pontal vesztettünk, de jó kis csata volt.
-
Borg
küldj neki pár privát üzit jókívánságokkal, biztos értékelni fogja
-
Verzoo #44682 WOW micsoda bejelentekezés
-
kora délután ezmég egész jó kép :) -
Verzoo #44680 Játszottam már én is magyar szerveren,meg is van a véleményem róla,de ha csak a fórumon olvasottak alapján kellene eldöntenem ,hogy hova menjek játszani,biztos valami külföldit választanék. -
dc-ben sem rögtön alakultak ezek ki, a második dc bajnokság idején már volt pár év a modban :)
Dcnek pedig megvolt még az az előnye bf2höz képest, hogy nem kellett 12-16 ember egy normális warhoz, amit ugye nemkis feladat összehozni (főleg ha szorzod 2vel). A magyar csapatok - néhány kivételtől eltekintve, mind - emberhiánnyal küszködnek (főleg ha az eredeti játék is a kritériumok közé tartozik). A mostani viszonylagos public pangás sem tesz ennek valami jót (remélem csak átmeneti mélypont).
Szóval idő kell ennek a dögnek, semmi több :) -
Fasza, de isten tudja, valahogy úgy vettem észre, hogy pl. a COD -nál évek után is tömve vannak a szerverek, és család ide, család oda, csak nincs kedve az embernek állandóan ugyanazzal a 10 emberrel játszani.
Szánalom. És általában ennyi. Pedig szerintem ez egy nagyszerű játék. Csak ugye az örökös lag és egyéb BUG -ok. Gratula EA + DICE. -
GamerKing #44677 Hello! :)
Kémeim jelentették, hogy itt bizonyos magukat királynak valló "muzsikok", zavargásokat szítanak. Adjátok ki a trónbitorlókat! Kik ezek a személyek?! -
TS Zolly #44676 Hát nagyon remélem, hogy igazad lesz, és eltünnek a kispisták. -
értem én...
-
Inkább 9-től legyen hétköznap, akkor már én is tuddok jönni. Bár pénteken előbb is ráérek, csak ne 8-fél 9 között legyen, mert akkor vacsorázom
-
(nem rosz értelemben
)
-
Pénteken ki jön?? Legyen 19:00-től, vagy később? 20,21:00 től? Hm? -
Najólvan már mindenki 7-kor élvezi az életet, akkor teszem 9-re, de addigra fejezzétek be. :) -
öhöm, nagyjából ugyanezen okok miatt én is csak úgy 21.00-től kezdtem el játszani, úgyhogy azért nem voltam versenyezni. nincs is szebb ennél: vacsora, sex, bf2...
ja, vannak itt kiskorúak is. -
srácok, tegnap megtáltosodtam. kb. 1,5 óra alatt megint javítottam 1 századdal a K/D-t (0.84), az SPM-t 2 századdal (1.27), és életem legjobb arányát értem el 35 kill/8 death. ilyen szinten nyomtam: úgy 2 percen belül: kilőttem egy tankot, utána a zászlónkat elfoglaló 3 amcsit legyaktam DAO-val, majd felvettem a zászlónál lelőtt 2 társam egyikétől a medic-kitet és felélesztettem őket, majd míg a földön fekve próbáltak magukhoz térni, addig a zászlóhoz betörő két amcsit kiiktattam...
na jó, befejezem. :)
egyébként hihetetlenül pörgős meccsek mentek, 32-en 64-es mapon, szóval tényleg lehetséges. -
TEGNAPI EREDMÉYNEK!!!
Kezdő verseny: 5 futamot indítottunk.
1. futam: 1.atwe, 2. p4428, 3.Fritzhun
2. futam: 1.p4428, 2.excreator, 3.Fritzhun
3. futam: 1.excreator, 2.Jobson[HUN], 3.???
4. futam: 1.p4428, 2. Running, 3.????
5. futam: 1.Running, 2. p4428, 3.Jobson[HUN]
Haladó verseny: 2 futam.
1. futam: 1.p4428-excreator
2. futam: 1.p4428-excreator, 2.Fritzhun-??? -
Nekem is eredetim van és meg kell mondjam, hogy gyakrabban járok német és angol rankedekre, mert jobbak a szerverek. Hihetetlen, de a magyar renkedeken néha 20-25 sec-es connection probleek vannak és sokkal töbször dob ki a szerver, meint bármelyik külföldiről...
És ez engem nagyon idegesít. Arról ne is beszéljünk, hogy őrült nagy pingekkel játszanak külföldi playerek, mert egy nyomorult ping limitet képtelenek felrakni a szerverre... -
Na látod ezt elhiszem. :) Csak szójjatok vissza, hogy nem tudok jönni mert blá blá blá...mert ha kevesen vagyunk akkor lefújom. Mondjuk tegnap is voltunk elegen, ha nem is sokan...ok? -
Yep, csak a fonoknek nehez beadni hogy en autoversenyezni szeretnek :) Mikor meg hazaertem, a felesegem vart valami jokis fehernemuben, bevallom ferfiasan meg sem fordult a fejemben a bf2 :) -
én mikor letöltöttem a bf2-t még 3-4 hónapja mikor megjelent, azóta mással nem is játszom, pedig naponta több játékkal is játszottam.
és még fogok is egy jó ideig :) amíg nem jön bf3 :D,
ui: próbálgatok javulni -
Várni kell míg kiforrja magát és jó lesz ez. Egykét peccsel összetapasztják, addigra eltűnnek akiknek csak fellángolás lesz a bf és maradunk megen mint egy nagy család :D -
TS Zolly #44662 Nem, jól látod a dolgokat klánok terén. BF2 ökörködni hüjülni jó, de szerintem sem megy vele a klánok közti warozás. DC-ben volt Magyarországon majdnem 8-10 életre való klán. Nem telt el ugy hét, hogy ne lett volna valamilyen szintü war. Nem gyak, hanem tét meccs. Csak a CoR-t emlitsem. Résztvettünk a ClanBasen, OpenCup-on és a 2.Magyar Desert Combat bajnokságba. Közben voltak gyak warok is. És ezek csak mi voltunk. Ott volt még a többi. Ha nemzetközi porondon nyert valamelyik, a fórumok oldalán hamar ment a gratulácio. Figyeltük egymás szereplését. Volt hogy egymást segítettük ki játékossal, lesz@rva az esetleges kockázatokat. Felmentünk egymás Ts szerverére, jókat pofáztunk, volt hogy egymást megtudtuk volna ölni egy kis hüle flém miatt, de legalább volt egy jó közösség. Most??? Felhigult a társaság, össze került a három BF örült szkén egy nagyba, jöttek ujjak, hál isten mentek is a kishüje gyerekek.
Na talán ezért nincs nagy zizgés, pedig sokkal több klán van, mint anno DC-be. Talán a Deser Conflikt vissza hozza ezeket az időket.
ja és a vijetnám nem méltatlanul lett elfelejtve. Megérdemelte. :P -
sry, nem én halgattam, de ha kikapcsolom akkor meg visszakapcsolják :)
szal ha még1* játék kozben ilyen lesz, akkor nem beszélek hogy ne zavarjam a játékot
-
Landor #44660 Őszintén szólván, vegyes érzelmekkel vagyok így pár hónap után a BF2 iránt - és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Az idegesítő és orvosolatlan hibák és aránytalanságok nagyon sok ember kedvét elvették a játéktól. És mi - akiknek eredetijük van - néha már csak dacból és "mer' most nincs jobb, mé? vietnamozzunk?" játszunk vele.
Még a magyar rankedokra is arányaiban is kevés magyar jár, bár nem értem..
Nincs is annál jobb mint egy jó magyarosat káromkodni
És valahogy klán szintem sem látom azokat a 'zizgéseket', amit BFV alatt megtapasztalhattam. De lehet hogy csak a mi klánunk gyengélkedik..
No mindegy, reméljük a legjobbakat és nem lesz ez is egy meltatlanul elfelejtett, mint a BFV..
-
Mi van ezzel a játékkal? Pár hete még tömve voltak a szerverek, most meg már csak a ranked -ken van mozgás :( Se az f2k, se devil, mindegyik csak pang az üreségtől, beleértve az Sg -t is. -
jó lett sztem, fun :)
Ja és az a szám megy alatta, ami a Corps of Rebels klánvidije alatt is :) kedvenc számom mostanság :o) -
Jó nektek! Csak így tovább!
-
FlatlineHun #44656 Bocsi, de ma war volt! -
Legalább megtudtam mi a ráktól haltam meg az úton. :) Aknét robbantotta...:) -
Ha nem tudnám a jelentését, nem írtam volna le..... (Viszont Alberto-nak még jól jöhet ez a kis szösszenet)!!!
-
Persona Non Grata=Nem kívánatos személy.... -
Nem nehéz, igazából hamarabb is kész lett volna, csak az első három verziót elszúrtam. :) -
2*512+2*256...Kingstonok...sajnos a 333Mhz-et veszi figyelembe, de ha csak 1 gigát hagyok benne nem lehet érezni a sebességkülönbséget...
viszont gémnél winfosnál videóvágásnál jól jön az a fél giga... -
Alberto!
Nekem csak egy kérésem van. Ha legközelebb egy squadba kerülünk, az 1982-es háttérzenét szüntesd meg, mert többször is vissza kellett kérdeznem SauerSig-től, hogy mi a pálya, ugyanis két körnek a háromnegyed részében kénytelenek voltunk az általad beszivárgó, különböző fajta-féle zenét elviselni. (Hozzáteszem: Meg is kértelek, hogy szüntesd meg). Ha ilyen marad a hozzáállásot a csapattársaidhoz, elöbb-utóbb "Persona Non Grata" leszel!!! Ezen most nem kell megsértődeni, jóindulatból írtam.

-
Király lett a videó isten vagy, hogy csináltad meg ennyi idő alatt? :))) -
TS Zolly #44648 badsecnek! Igen, mivagyunk a BF2 überei! Csitt tovább! -
FLATLINE, MEOW, ALBERTO ti nem jöttök versenyre, mintha írtátok volna hogy jöttök, vagy tévedek? -
ddt500 #44646 Mohus! Neked hogy van 1,5Gb dual ram-od? 2x756Mb?