172102
  • 0Fritz0
    Nah, most deglett meg az összes magyar ranked szerver. Kúl.
  • alberto 15
    mostanában nagyon sűrűn kidob connecting to have been lost szöveggel.
    ez miért van?
  • TDC Geronimo
    Meginvolod? :)
  • joebacsi
    talira jössz?
  • badsec
    Ha nem eredeti a játék, mindig ezt fogja kiirni, ha nem tört szerverre akarsz csatlakozni.
  • Lyan Kyj
    1.03-at felraktam, azt írta ki, h Invalid CD-Key...FAQ-ban elovlastam, mit kell tenni, megcsainálom, de nem reagál rá.vmi tipp?
  • 0Fritz0
    Szvsz az már magas.
    70-80 alatt már esélyed is van egy f2f-ben. :)

Viszont a ping nem minden. Alacsony pingű szerveren is lehet lagolni.
  • lac coo
    Megszűnt ???
  • FCH kari
    a =SAC= klán megszünt de néhánían megtartottuk a nevet
  • lammaer
    Bocs a lamer :) kérdésért, de új vagyok a netes játékokban: a BF2 mekkora ping értékekig marad játszható? 200 körüli az még elfogadható?
  • Polemius
    Egyrészt, ha belépsz máris nem lesz üres.
    Másrészt, ha pl. 10-en vannak bent akkor bőven beférsz.
    Pont a hozzád hasonlók hozzáálása miatt vannak üresen.

De úgy látom az lenne a legjobb neked, ha uninstallnád a játékot. Csak bajod van vele, megkímélhetnéd ettől magad.
    Vagy az tipus vagy, aki mindenbe beleköt, és semmi nem jó neki?
  • Danee
    Kari, ez ti vagytok:

??
  • Danee
    üres szerveren mit játszak? lol
  • Pill
    Ja az csak 1.02. akkor megvan a hiba nem szóltam
  • Pill
    Miért nem tudok bemenni a P-NET szerverre? Beírom az IPt és a pass-t is de azt írja ki hogy rossza jelszó...???
  • misaab@a
    Hello,

Nem lehetne kikapcsolni a weboldaladon a zenét, mert iszonyúan idegesítő és zavaró... Én is zeneszerető ember vagyok de ezt nem weboldalon kéne eröltetni, mert az ember csak frászt kap és felmegy a pumpa. Kiváncsi lennék, hogy 10 emberből hány keresi azonnal a MUSIC OFF gombot...

Echoval regelnénk magunkat az arcok közé :))
    Mekkora képet kell küldeni?

csábi csincsöi...
  • joebacsi
    akaszd föl magad...
  • Polemius
    Akkor miért nem játszol másik szerveren?
    Ott van egy rakás magyar szerver tök üresen. Miért kell mindenáron oda menni, amelyik tele van?
  • TDC Geronimo
    Capsoffhtxby
  • Danee
    Örüljek? Minek?
    HOgy ha beférek fürödhetek a laggtengerben, vagy annak ha nem férek be az üres fenntartott helyek miatt? Vagy esetleg ha kibasznak a laggbol mert kellett a hely? ennek én nem tudok örülni, de ne zavartasd magad, örülj csak neki :P
  • atwe
    Ahogy sikerül a szervert megcsinálni egyböll szolok
  • Piedon
    Ja, jó volt tegnap, csak sajna pont mikor állít be haverom hozzám? Hát persze hogy játék közben...
    De remélem a legközelebbin már sokáig ott tudok lenni. Amúgy még mindig nem működik a szerveren a VOIP?
  • Running
    Ja nyugalom a bf2sof weboldalt is törölte a freeweb, szóval egyenlőre ne is keresse senki. Remélem ma már több jó hír nem is lesz!
  • Yan
    meg lesz ma a 45k?
    :)))
  • Yan
    A Berlin tényleg jó volt, nem hiába bf42-es map :)
    de a többi laggolt, mint disznó.
    És ezt az inaktividöt állíthatnátok magasabbra, mert nem tok kimenni váltáskor cigizni.
    Amugy a kezdeményezés dicséretes, csak szóljatok melyik pályák maradnak, h töröljem a többit.
  • Running
    Hát remélem összejön, mert kicsit gáz a szerver...
  • Running
    Schrank maraggy magadnak minek basztatod, mintha ő tehetne róla hogy szarakodik a szerver!!! Ahelyett hogy örülnétek hogy lelkes és próbál összehozni egy kibaszott jó játékot fikázzátok itt össze-vissza. Szóval én mondom pofátok lapos, a sorba beálltok és ha szólunk akkor IGEN URAM és PARANCS ÉRTETTEM VAN!!!!! VILÁGOS?
  • Platypus16
    Na majd remélhetőleg hétfőn jönni fogok, ha lesz autóverseny.
  • schrank
    minden új map betöltésekor kibaszott az asztalra azért ilyeneket a magyar rankedek nem csinálnak atwe mongyuk laggolni azok is laggolna de ami az SG-n volt az enyhén szólva
  • atwe
    Szeretném megköszöni mindenkinek a részt vétel a sg szerveren sajna nem tudunk
    rendesen játszani kivéve a Berlin map az tökéletesen müködöt ott mindig nyertek a amcsik viszont életembe nem látam olyan jo squadot mint a milyenk volt remek összjáték volt :) Bármit kértem teljesiteték a dartuf map is remek volt csak ott is voltak problémák de leggalább megprobáltuk ha sikerül megcsinálni a szervert szolunk most is laggol sajna :(

Üdv:atwe
  • Ombika
    Vki help me?
  • GYILOKOLI
    asszem be kell rakni a mini image-ot
  • Lyan Kyj
    üdv!Help kellene:
    Felraktam az 1.03-as peccset, nem indult a játék. FAQ-ban azt írta, rakjam fel az eredeti Bf2. exét meg a core.dll-t. Felraktam, de akkor sem indult. Ismét felülírtam a crack-kel, és most sem megy. Hogyan tom elindítani? Előre is kösz!
  • eX RambO
    Ha átirtad a cuccost akkor a jobb felső piros Xre klikk és akkor fogja megkérdezni, hogy akarod-e a változások mentését? Ha igent nyomsz akkor onnantól menni fog...elöször én is rászaladtam, hogy a txt-file-t nem zártam be.... de most már királyságos!!!!
  • Kandurex
    Ellenőrizd a capslock -ot, szokott gondot okozni :)
  • lammaer
    A jatekbol probaltam....
  • Polemius
    1. Inkább örüljél, hogy van public szerver.
    2. Inkább örüljél, hogy nem menet közben vágnak ki esetleg azzal, hogy kellett a hely.
  • Rusid
    Aseval nem tudsz jelszavas szerverre menni, csak a játékból.
  • lammaer
    Hali,

Van valami titka a passworddel védett szerverekre való belépésnek?
    Az ASE-val kinéztem a pnet.hun szervert... ott azt irják a jelszó "pnet.hu".
    Ehhez képest ha begépelem (idézőjelek nélkül, caps lock off) mindig azt mondja hogy rossz a passwordom. Más (jelszó nélküli) szerverekre be tudok menni, de arra nem. Mit csinálok rosszul?
  • schrank
    kimásolod a játék könyvtárából aztán átnevezed *.mp3-ra az bebaszod a vinampba ennyi