172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Láttam ,hogy BENNE VAGYOK A BANNERBE!!! :) -
Akkor ezek szerint nem nézted meg a linket... :) -
Miután beírtad a cheat letöltési linket, szerintem nem igen számít a véleményed.
Amúgy pedig szive joga hirdetni hogy üresedésük van. -
jaja, de már nem fogom megcinálni mert holnaután új vinyó lesz, addíg nem játszom -
melyik az?
-
Rusiiiid :) rajta vagy a flash animon. itt fent :))) -
Mi is nélküled :P -
Ezt sajna csak a winreinstall javítja. Ezt valami geci kémprogi csinálja megvonja töled az adminjogot. Lehet kevesebb poreszt kellene nézegetni :). -
nincs már felhasználó a gépen, csak 1 rendszergazda.
szal holnapután format c lesz. addíg meg kibírom bf2 nélkül -
Borg #45037 Szerintem nincs admin jogod a felhasználóddal az xp-ben. -
ezt írja ki. tud valaki segíteni? -
Borg #45035 Nemkéne ezt többhelyre beírnod, és főleg nem úgy, hogy mindenhol off.. -
style xp-ől csinálhatja ezt? -
és vízumuk van
-
ésezkiafasztérdekel? -
a vírusírto már 2 trójait talált mégcsak 15%-nál jár -
van egy rohatt nagy problémám. a style xphez kelett egy keyge, netöltöttem egy olyat, de szerintem az valami élősködő ami megszálta a gépet, mert azóta a tűzfal nem vizsgálja a netet, és csak egy x-et mutat, és a bf2 szerverekről rögtön ledob ahogy felcsatlakozok. a punkbaster dob ki. mitl ehet ez ellen tenni? -
degecc :D -
sorry
-
de a szkvadlíder már megvan 
[imgghttp://niino.blog.tv2.hu/adat_html/37/25/372582_pierre.jpg[/img] -
CéZé #45026 az iskolai szünetekben hirdess mert akkor gomba modjára szaporodnak a klának és szünet végéig talán együtt is maradnak, na akkor tuti jelentkeznek hozzád is :) -
van má vinyó genyó
-
háth az -
"es akko is dupla annyi pontom volt mint neked :)" óvoda rulah
-
-
Kösziii!
Tök frankó ez a wallhack! -
má jelentkeztek 3 an amiert irogatom a tagfelvételt szal lehet vkit érdekel max téged nem -
ház kezdjuk ott h egyszer irtam csak le jatek kozbe amikor ea hu szerveren voltam EGYSZER
es akko is dupla annyi pontom volt mint neked :) -
lol -
Hys, egy dolog hogy ide beirod (az meg a másik h senkit nem érdekel), de hogy a játékban lövöldözés helyett is két percenként ezt nyomod az már igazán idegesítő! -
BATTLEFIELD 2 CHEAT LETÖLTÉS ITT!! -
ÁÁÁ lemaradtam. /rude -
a DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet. Eddig 8 an vagyunk. A jó társaság garantált,segítjük egymást.
Mar Wart is nyertunk :)
Jelentkezni
ITT lehet
Üdv.:Hys -
Szigi90 #45013 Sziasztok
Már olvastam hogy volt valakinek olyan problémája hogy nem tudott felmenni jelszavas szerverre ASE-val ha ip szerint csatlakozok ugy se tudok felmenni és a beépített serverkeresőbe pedig nem tudom kilistáztatni a magyar servereket. Hol van az a filter ahova be kell írnom a %HUN-t? -
Ibron #45012 Aham én meg egyszer warezról szedtem le,kiírtam cd-re és mikor nem tudtam multizni a cd kulcs szarság miatt,vagy mi(mer akkor még láma voltam eléggé ez ügyben),akkor leszedtem,de nem tudtam rendesen és szépen töröltem a mappáját és egy csomó bent maradt a rendszer izébe....és most meg nemtom feltolni a gépre 

.
-
CéZé #45011 délelött újraraktam az oprendszert mert tegnap egy áramszünet szétvagta...kb 1 óra óta a bf2-t telepítettem és csak most sikerült elindítani...a vacak 1.03 után mindig kidobált az asztalra... és nem tudom mitől lett jó...hogy a csuklás jönne rá a készítőire -
Ibron #45010 Illetve felkészül a telepítésre,végig megy a kék csík és mielőtt elkezdené felpakolni huuuuss,kilép. -
Ibron #45009 Áááááá.....vazze,még mindig nem tudtam feltolni a Battlefield 2-t
...pedig szeretném,csak a telepítés után kilép és amit régen mondtatok a regedittel kapcsolatban az nem vált be...biztos nincs más megoldás?Mert nagyon szeretnék vele játszani.
-
4 nulla alatt már megse éri :) -
CéZé #45007 ti is jókor jöttök :)