172102
  • Rusid
    Láttam ,hogy BENNE VAGYOK A BANNERBE!!! :)
  • 0Fritz0
    Akkor ezek szerint nem nézted meg a linket... :)
  • Hatt
    Miután beírtad a cheat letöltési linket, szerintem nem igen számít a véleményed.
    Amúgy pedig szive joga hirdetni hogy üresedésük van.
  • alberto 15
    jaja, de már nem fogom megcinálni mert holnaután új vinyó lesz, addíg nem játszom
  • alberto 15
    melyik az?
  • zeus
    Rusiiiid :) rajta vagy a flash animon. itt fent :)))
  • TDC Geronimo
    Mi is nélküled :P
  • Rusid
    Ezt sajna csak a winreinstall javítja. Ezt valami geci kémprogi csinálja megvonja töled az adminjogot. Lehet kevesebb poreszt kellene nézegetni :).
  • alberto 15
    nincs már felhasználó a gépen, csak 1 rendszergazda.
    szal holnapután format c lesz. addíg meg kibírom bf2 nélkül
  • Borg
    Szerintem nincs admin jogod a felhasználóddal az xp-ben.
  • alberto 15
    ezt írja ki. tud valaki segíteni?
  • Borg
    Nemkéne ezt többhelyre beírnod, és főleg nem úgy, hogy mindenhol off..
  • alberto 15
    style xp-ől csinálhatja ezt?
  • schrank
    és vízumuk van
  • joebacsi
    ésezkiafasztérdekel?
  • alberto 15
    a vírusírto már 2 trójait talált mégcsak 15%-nál jár
  • alberto 15
    van egy rohatt nagy problémám. a style xphez kelett egy keyge, netöltöttem egy olyat, de szerintem az valami élősködő ami megszálta a gépet, mert azóta a tűzfal nem vizsgálja a netet, és csak egy x-et mutat, és a bf2 szerverekről rögtön ledob ahogy felcsatlakozok. a punkbaster dob ki. mitl ehet ez ellen tenni?
  • alberto 15
    degecc :D
  • schrank
    sorry
  • schrank
    de a szkvadlíder már megvan
    [imgghttp://niino.blog.tv2.hu/adat_html/37/25/372582_pierre.jpg[/img]
  • CéZé
    az iskolai szünetekben hirdess mert akkor gomba modjára szaporodnak a klának és szünet végéig talán együtt is maradnak, na akkor tuti jelentkeznek hozzád is :)
  • schrank
    van má vinyó genyó
  • alberto 15
    háth az
  • TDC Geronimo
    "es akko is dupla annyi pontom volt mint neked :)" óvoda rulah
  • schrank
  • 0Fritz0
    Kösziii!
    Tök frankó ez a wallhack!
  • Hysteria
    má jelentkeztek 3 an amiert irogatom a tagfelvételt szal lehet vkit érdekel max téged nem
  • Hysteria
    ház kezdjuk ott h egyszer irtam csak le jatek kozbe amikor ea hu szerveren voltam EGYSZER

es akko is dupla annyi pontom volt mint neked :)
  • TDC Geronimo
    lol
  • Danee
    Hys, egy dolog hogy ide beirod (az meg a másik h senkit nem érdekel), de hogy a játékban lövöldözés helyett is két percenként ezt nyomod az már igazán idegesítő!
  • Danee
    BATTLEFIELD 2 CHEAT LETÖLTÉS ITT!!
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁ lemaradtam. /rude
  • Hysteria
    a DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet. Eddig 8 an vagyunk. A jó társaság garantált,segítjük egymást.
    Mar Wart is nyertunk :)

Jelentkezni
    ITT lehet

Üdv.:Hys
  • Szigi90
    Sziasztok

Már olvastam hogy volt valakinek olyan problémája hogy nem tudott felmenni jelszavas szerverre ASE-val ha ip szerint csatlakozok ugy se tudok felmenni és a beépített serverkeresőbe pedig nem tudom kilistáztatni a magyar servereket. Hol van az a filter ahova be kell írnom a %HUN-t?
  • Ibron
    Aham én meg egyszer warezról szedtem le,kiírtam cd-re és mikor nem tudtam multizni a cd kulcs szarság miatt,vagy mi(mer akkor még láma voltam eléggé ez ügyben),akkor leszedtem,de nem tudtam rendesen és szépen töröltem a mappáját és egy csomó bent maradt a rendszer izébe....és most meg nemtom feltolni a gépre.
  • CéZé
    délelött újraraktam az oprendszert mert tegnap egy áramszünet szétvagta...kb 1 óra óta a bf2-t telepítettem és csak most sikerült elindítani...a vacak 1.03 után mindig kidobált az asztalra... és nem tudom mitől lett jó...hogy a csuklás jönne rá a készítőire
  • Ibron
    Illetve felkészül a telepítésre,végig megy a kék csík és mielőtt elkezdené felpakolni huuuuss,kilép.
  • Ibron
    Áááááá.....vazze,még mindig nem tudtam feltolni a Battlefield 2-t...pedig szeretném,csak a telepítés után kilép és amit régen mondtatok a regedittel kapcsolatban az nem vált be...biztos nincs más megoldás?Mert nagyon szeretnék vele játszani.
  • joebacsi
    4 nulla alatt már megse éri :)
  • CéZé
    ti is jókor jöttök :)