172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bocsáss meg running, nem akartam őfelséged felhúzni 
-
atwe #45606 SZIASZTOK
MA akki rá ér azt várjuk a sg szerveren 19:00 órátol amin gyak. lesz :)
Akki akar jöjön megéri nem fogtok unatkozni azt garantálom itt nem a érem szerzés a cél ha nem a csapat munka meg a szorakozás :)
elsö map :WAKE IZLAND 2007
második map: BERLIN LESZ
HARMADIK MEG AMIT TI AKARTOK :)
[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
-
Polemius #45605 Azért marhaság, mert a jelenlegi elérésed nagyságrendekkel alacsonyabb a kártyád elméleti sebességénél. Márpedig azt veszi figyelembe. Mi mást? Nem tudja az XP, milyen sebességet írtál alá a szerződésben. :) Szóval az, hogy fenntart belőle valamennyit egfeladatra, sehol nem fog nálad jelentkezni. Megint valami észlény turkált a konfig lehetőségekben, aztán elkezdte terjeszteni amit a paraméter neve mögé odafantáziált. Szóval először dondolkodni! ;)
P.s.: Tiltsák be a dihidrogén monoxidot, mert belélegezve káros az egészségre! -
És mi volt meséjjetek már valamit!!!!!!!!!!!! -
Verzoo #45603 Ilyenem nekem is van,és a barátnőm volt a kommander 

-
hát a JCSR volt:) -
Volt persze
-
volt valaki a bulin?
-
FlatlineHun #45599 Amúgy abban a hitben jöttem fel, hogy a tegnapi buliról lesz szó, de amint látom, lassan átalakul a topic bf2 dragons toborzó topikká... :) -
FlatlineHun #45598 Ilyen felvágós képem nekem is van, talán a k/d-m egy kicsit jobb.....
-
váó -
Miért van az, hogy nem látok a képen egy veterán klánt sem?
-
Looooool kis f@szkalapokon mindig röhögök -
De akkor se verje már az eredményeire itt a bránert, ki a pöcsömet érdekli mikor lettek elsők, van saját honlapja dobja fel oda, ne itt szemetelje tele a topicot a majomságaival.
-
atwe #45593 Gyertek ell ma a sg szervere és megtugyátok milyen egy rendes csapat munka és nem a pontokat vadászuk hanem a hogy jol érezük magunkat
GRATULA HISTÉRIKÁÉKNAK SZÉP EREDMÉNY szerintem :) ne bántsátok ö csak megmutata mit tudnak 3-man -
Na nem mintha egyik fél pártjára is akarnék állni, de a K/D arány egyáltalán nem jelent semmit, hacsak nem azt, hogy az emberke hajlandó gyalogoskét is nekimenni a tanknak (alapelv, hatodikra már csak kilövöm). -
Nem ez a kép kell, a másik!!!!!
Ja igen mondjuk az 1.2 k/d arány tényleg kiemelkedő a tizenéves suhancoknál.

-
Hogy te mekkora **** vagy!! 
Nem is értem miért reagálok a válaszodra.
Ja értem szóval te már láttál játszani? Mert magyar szerveren még sose voltam úgy hogy komolyan játszom. Te meg 1x láttál mikor kiderült hogy te warozol az sg klánnal (ami nem klán egyébként), mi meg sg-sek csak figyeltünk hogy ja ez most ilyen vérkomoly dolog? Majd fél óra után kijelentetted hogy győztetek szarok voltunk és léptetek le. Mi meg néztünk mint a moziba, hogy te most sügér vagy, vagy mi néztünk el valamit.
Egyébként meg nem igazán érdekel mit gondolsz arról hogyan játszom, és mennyivel vagy jobb, ugyanis nekem ez nem számít semmit. De azt most megmondhatom, hogy mikor te már más játékkal fogsz májerkedni én akkor is itt leszek, valamint az autóverseny is izgalmasabb a bf2 ratyi fizikájával mint az ellenetek való harc. Röviden ennyi.
FRITZ jöhet a flém szagot érzek kép! :) -
Flém?
-
CéZé #45588 legyőztétek az SG klánt? félelmetesek vagytok akkor
amugy lenyűgöző az 1,1-es K/D arányotok :) -
Szerintem ezzel nem spanolsz fel itt senkit...nem az a gond h biztos bénák vagytok, csak szerintem ez nem túl jó reklám ide, mivel az átlagéletkor itt magsabb jóval mint a tietek és emiatt sokan más elveket vallanak. Ennyi.
Running te csak ne szolj me olyan bénán játszol,hogy az nemigaz
amugy war ba is elvertuk az SG clant szal sztem te csak maradj csondbe
menj autoversenyezni -
ddt500 #45586 Lenyűgöz hihetetlen tudásotok, azt hiszem nem is vagyok elég jó hozzátok. -
Jössz ma warra, versenyre? A kibaszott fraps nem indul el amit adtál, de ha az ujjat felteszem az persze azonnal...na mind1 legalább képeket már tudok jókat csinálni. -
Szerintem ezzel nem spanolsz fel itt senkit...nem az a gond h biztos bénák vagytok, csak szerintem ez nem túl jó reklám ide, mivel az átlagéletkor itt magsabb jóval mint a tietek és emiatt sokan más elveket vallanak. Ennyi. -
ekkora netem van 2266.3 kbits/s 277.7 K bytes/sec,közben beszéltem egy barátommal és ö is mondta hogy szerinte hülyeség allkalmazni azokat a dolgokat itt sem mondott senki pozitivumot ugy hogy már nem is gondolkodom rajta.
-
1.5-2 órás meccs volt? -
Tisztelhetlek?
Lécci,lécci,lécci! -
DrAgOnS ClAn 3 tagja ma reggel játszott :)
A kép beszéljen magáért
A Clanba jelentkezni nálam lehet msn en
[email protected]
-
jó rendben, majd banolunk
-
jogos
-
A WAR után valószínűleg Autóverseny lesz, szóval gyertek érmeket gyűjteni különben a selejtezőbe se fogtok bejutni! -
-
és ezért mennyit kellett porszívóznod?
-
Hehe...
Alberto úgy cseréli a vid.karit, mint más a fehérnemüt!!! (És még úgy sem lesz jó)!!!
-
Paint rullz -
nemtudok menni, mert ma warozunk -
-
atwe #45570 SZIASZTOK
MA akki rá ér azt várjuk a sg szerveren 19:00 órátol amin gyak. lesz :)
Akki akar jöjön megéri nem fogtok unatkozni azt garantálom
elsö map :WAKE IZLAND 2007
második map: BERLIN LESZ
HARMADIK MEG AMIT TI AKARTOK :)
[SG.HU][BF2][CustomMapok][AllUnlock][HUN] - 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
-
Polemius #45569 "Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség"
Ez marhaság. Már máshol is láttam terjedni.
Gondold végig! Milyen sávszélességet korlátozol?? A hálókártyádét, ami feltételezem legalább egy 100Mbit-es ethernet csatoló. Az ugye kb 12MB/s. Gondolom keveseknek van itt ilyen előfizetésük. Ha mégis, akkor nem ez fogja belassítani a bf2-t.
-
ok :)