172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lassan már csak te maradsz a BF2 squadba :) -
a bf2 speciall forcesben hogylesz megoldva a cdkulcs? a bf2 cdkulcsa nem lesz jó hozzá?nincs kedvem azt is megvenni eredetibe -
Az jó a karkand a kedvenc mapom.Én majd szívesen megyek! -
HOLNAP MINDEN VERSENYZŐT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLŐRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...
ADATAI: 193.202.85.24:16567 -
Te kiss buzivíz:). Vannak más módok is nem csak az agyatlan lövöldözés. -
Borg #45933 Ha esetleg valaki talál még egy sg szervert mostantól a listákban, azon ne lepődjön meg nagyon.
Egy teszt szervert lőttünk fel, új gépen stb.
Egyelőre tesztüzem fut, csak karkanddal. Ha van ideje annak, aki szokott versenyezni, holnap este kéne egy sokemberes tesztet csinálni. Már lag ügyben. Törtet ugyanugy fogad, és allunlockos. -
Landor #45932 Nah kipróbáltam a COD2őt. Rég nem láttam még egy ilyen tróger ratyi szart mint ez. Változás a cod1 óta kb 0, ugyan az az iq0 eszetlen lövöldözés. Jézus..
Ha valakinek elmenne a kedve a BF2től, az próbálja ki ezt a hányást. Egyből visszasírja a BFet!
-
Ha a Vényhez csatlakozol akkor sokat talizunk majd mert a Vény klánal nagyon jóban vagyunk és egy ts-en vagyunk velük.Meg sok gyakot tartunk együtt. -
Hát volt egy fogadalmam igen de hát ez van. köszi -
Ja igen és itt is köszönöm a vény-klánnak,Putyinak hogy lehetöséget kapok tölük
-
Pedig nekem azt mondtad hogy nem klánozol na mind1 sok sikert! 

-
igen ott voltam, ha minden jol megy akkor csatlakozom a vény klánhoz
-
Most hogy mondod van nálam egy feles Chivas Regal whisky.Lehet lehúzom. 
-
TS Zolly #45925 Nemtom. ACC Magyar volt, Anti Cheat Clan. CB-n soha nem vettünk részt. BB az a Bad Bones klán volt. Azzal már CB-tünk. Igaz csak két wart. Majd a CoR-al elég sokat. -
Kari mintha téged látalak ma volna a ts-en.:)Te nem a vényesek ts-n voltál ma amin mi is vagyunk?
-
Örömmel közlöm kedves játékos társaimmal hogy elindult a játék,miután letöröltem a gépemröl a codeck packot és a mediaplayer 10-et,ugy hogy szerintem ha valakinek nem indul (fekete kép azt kidob)valszeg egy megoldás,ha lehet akkor kéretik be teni FAQ-ba. köszi.
-
TS Zolly #45922 Hihi meg haha! Volt ott minden, sör, viszki, igazán fincsi ( Willow jóvoltából ) köményes pálesz. No meg üzemagyag nélküli modell repülő. Ja és végül, de nem utcso sorba, BogiTa által nagyon finomán megcsinált babgulyás. Trs egyes tagja ismerehetik már Bogi gulyását. Hmmmmmm!!!!!!! -
Én úgy tudom hogy az ACC és a BB klán külföldi klán volt.:)Mert a clanbasen mi ezzel a kettővel nyomtunk wart.:)Vagy nem?? -
TS Zolly #45920 Már akkor a Dc-t nyomtunk, mikor te azt sem tudtad mijaza a béef! Volt anno az ACC klán, amiből lett a BB, majd megcsinytuk a CoR-t. Az a több mint 10 ember, már lassan két éve együtt van. csak a CoR lett egy éves!
-
Megnyugodhatsz,a CoR akkor még "csak" fél éves volt!
Az viszont igaz,hogy nem fél éve űzik az ipart
!
-
Na akkor az biztos jó volt.:) -
Hát hálóóóó!Téged ismerlek!:) -
Sajnos nem voltunk :( !
3 hete volt klán tali,ott beleadtunk apait-anyait :)! -
úristen...
-
bocs de nem tudtok tört serverlistát?
biztos volt már ilyen kérdés
sorry -
ezzel tucc képet csinálni meg megtanulhacc táncolni is
-
még csak 1 évesek
én amikor tavaly nyáróta DC-ztem már akkor megvoltatok nem vagy csak a DC 0.8 óta vagytok CoR
de az nem lehet hogy csak fél évet lettek volna aktívak
nekem itt valami nagyon zavaros
-
Gratula! 
Bf talin megünnepeltéttek??Sajna én nem tudtam menni.:( -
nem vayg egyedül ezzel a problémával. Nekem monitor váltás után csinált ilyet, egy hétig nem sikerült elindítani. Aztán valahogy mégis sikerült
Egy velem egycipőben járó emberke így oldotta meg. " A lényeg az volt, hogy mindkét accountnál (0001 és Default ...) vissza kellett írnom 60Hz-re és úgy elindult ... és megy is szépen :) "
-
Daniel Hunt #45909 Hali!
Avval a probbal fordulok hozzátok, az 1.03as patch óta nem megy a game.
Pár napja simán ment még az új patchel is, de uninstalláltam a gamét. Újratelepítettem a gamét, után patchelés, de semmi.
Feketén ugrál a kép, és kidob az asztalra. Semmi hibaüzenet. Azóta formáztam is, de ugyanaz a szitu. Tud valaki gegíteni, hogy mit tegyek? -
grats!
-
\o/ -
a lámaságod bizonyítéka...nem igaz, hogy nem lehet egy böngészőablakban ellenőrizni a linket, mielőtt bevágnád ide...vagy ha már betetted ide, és látod hogy sz@r, akkor legalább kihasználnád hogy vip vagy...de neeem, áhh... -
grat :) -
lol, ez mi?? -
schrank, játsszál inkább sims 2-t ott nincs repülő!
-
én is ott játszottam. elég jól nyomod jackhammerel :D -
sztem te most egy darabig hanyagold az ilyen jópofi megjegyzéseket... -
TS Zolly #45900
-
na ja mostanába kell lecserélni a vizet fagyállóra na persze nem mindenki engedheti meg magának az effajta puccos csomagolásút