172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #46098 Ha kihozod hozzám óbudára, akkor én is kapható vagyok ilyesmire!
tel/pm -
Landor #46097 Running, ugye tisztában vagy vele, hogy egy minőségi zsoldos hadsereget keményen meg kell fizetni...
-
Gerzsi, majd jövő hét hétfő-szerda között ráérsz scannelni egy kicsit? :)) -
Landor #46095 kinek a pap, kinek a pannonrobi.. 
- Speciel én egyáltalán nem kívánkozom warozni bf2vel, az oly sokszor felemlegetett 'fasza' újítások miatt. Nagyon jól szórakozom publikon, ez most így nekem elég is. Ugyan néha hiányzik a felhőtlen asszi öldöklés, de akkor becsúsztatom a BFV lemezem a lejátszóba. -
Landor #46094 Szar, mi? BF2,Q4,WH40K high detail-on fut, COD2 multiban trébusz. Na mind1 nem is próbállak meggyőzni az igazamról, hisz soha többet nem fogok játszani azzal a szar cod2vel :D Ja és az 50%os B14 részesedésemet figyelembevéve egy esetleges jövőbeli COD2 klán nevéhez fel ne merd használni a dicsőséges B14-nevet! :D
A többi flamet majd TSen ;D -
melyik server nem laggos? (ami persze ranked)
az EA HU-k sajna azok....
-
mi tegap 14 -en jatszottunk rajta lagg nelkul!
Nem én üzemeltetem, adminom sincs rajta, ugyhogy ezt ne nekem mondd. Ja, és ezt legfeljebb akkor mondhatnad ha az EA HU-k, amit ti uzemeltettek, lagg nelkul futnának!
-
nem jön valami netjavító patch?
tényleg nevetségesa laggfesztivál....
ott a COD2 semmi nyikkanás játék közben....
vissza BF2 és dráma.....
tuti valami server beállítás....utána kéne nézni... -
FlatlineHun #46090 Megalol!
Te running, tisztában vagy vele, hogy kb 4 napja ültem először repülőben pilótaként? :))
Mellesleg hamár ennyire alulinformált vagy, legalább megnézted volna a statomat, kicsi
:)
Helicopter 121:49:41
Armor 71:50:05
Transport 32:55:24
Air Defense 07:19:41
Aviator 06:06:40
Ground Defense 02:12:01
-
atwe #46089 MA MINDEN VERSENYZŐT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLŐRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...
ADATAI: 193.202.85.24:16567 -
DDany #46088 oké! -
Na epp ezert nem lett volna szabad a ti kezetekbe ranked szervert adni... masik meg a szerveretek mar 5 embernel ugy lagzik hogy 'orom' nezni, lehet nem a 3 eves kiherelt duronon kene futtatni a dolgot. -
atwe #46086 HOLNAP MINDEN VERSENYZŐT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLŐRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...
ADATAI: 193.202.85.24:16567 -
:) a TK király..... -
Alberto, nem emlékszem h akárki is hivott volna, és azt se tudom mi alapján irsz a szerverünkről akármit, de szivem szerint kibanolnálak az egész kis teteves 10 évesekkel telt klánoddal együtt a francba az összes magyar szerverről! -
Verzoo #46083 
-
az élet kemény!
-
dorell #46081 köszönöm a választ. de olyan gyorsan pörög a topic, hogy már oldalt kellett váltanom hogy megtaláljam :) -
Egy kedvenc 

Gyerekkoromban kértem istent, adjon nekem egy biciklit. Aztán
rájöttem, hogy a dolgok nem így muködnek, úgyhogy loptam egyet, és
kértem istent, hogy bocsássa meg.

-
Kedves Landor!
Szeretném megköszönni az aranyérmet,amit nékem osztottál volna. Remélem azért nem tett túl "mély benyomást" a nyelvem
! Nagyon jól éreztem magam és remélem lesz még ehhez hasonló-esetleg több résztvevővel- buli.
Maradok tisztelettel... -
ezért tettem le én is BF2ről. csak porosodik a polcon. eladni se lehet. -
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára
le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.
Az életemnek nincs célja, iránya vagy értelme, mégis boldog vagyok.
Valamit biztos jól csinálok, de mit?
Ha véghezviszed a lehetetlent, a fonököd felveszi a napi teendoid
közé.
Szülinapomra kaptam egy légpárásítót és egy párátlanítót. Ugyanabba
a szobába tettem oket, rendezzék le egymás között.
-
Ahoz képest hogy mennyi reményünk volt a bf2-ben mielött kiadták, hááát. Azt hittem lesz 1 nagy és izmos csapatunk:) A valóság az hogy a felének nem tetszik a másik felének nem fut és 1 kis százaléka képes játszani vele mert a hangulata 1 warnak még mindig magával vonza az embert. Én csakis a csapat és a hangulat miatt játszok vele. Nincs is jobb 1 győztes kemény war utánni örömünnepnél:) -
Vágyálmok:) -
Verzoo #46074 

-
Landor #46073 Singleben elvoltam vele, de a multi kipróbálása után esélye nem volt maradni a gépemen :D Taktikai fps? BFV 4 eva! 
-
CB SNIPER #46072
-
Ez csak azt mutatja hogy túl sok időd van amit képes is vagy ebbe befektetni:) -
Leszarjuk, tűnés át szaros wow topicba makik.
-
CB SNIPER #46069 pedig van egy 60as shamim a warsongon..58 druid a neptulonon meg egy 42es rugo szintén a neptulonon :P bár azt letöröltem :P
ehh..te tod..:D -
Lan ezt pont a bf2 után mondod :D. Szar a géped :). Nálam 90fpst megy ilyet a bf2 még lowban sem produkált. -
Határozottan nem:) -
Oké, akkor majd jelentkezem ha sikerül megfelelő számú embert összeszedni egy bar warra. -
CB SNIPER #46065 hatt tölem nem akarsz venni karit? :D -
sok lámi 60-as pala :) -
Necsináld, már van rajta 2000 lvl 1es?:)))) -
Nekem teljessen mind1:) Nem vérre menő meccset bármelyik magyar csapat ellen szivessen, illetve 1 kivétel azért van:) -
medium-fullos bocsi :P -
Köszi de én kihagynám ezt az élményt és a lehetöséget ;) -
Geronimot tudom ajánlani :)