172102
  • vsly
    Ilyenem nekem is van

[/url]
  • Me0w
    Mostmeg 1.4, ez olyan jo? :D
  • Crem
    kösz !:DDDD

De ez még garanciás.
  • Crem
    11 hónap után kezdett el szarakodni (régebben beraktam egy képet is) De ma megadta magát teljesen. Már boot-nál is kásás lett a kép. Most egy mmx400- (vagy valami ilyesmi van bent!:((( )

Egyébként NvidiA6800 volt.

• Kovács legény
    Nekem van egy eladó GeForce4Titaniumom eladó olcson ha érdekel:)
  • uHs Gerzson
    Meddig volt és milyen?
  • Crem

meghalt a videokártyám...
  • Crem
    :)
    Pharolas-al múltkor 60 fölött öltünk!:))) Volt is anyázas, meg szavazás...
  • FlatlineHun
    Pharolas jó pilóta, szeretek vele repülni :)

Mondjuk amikor én vezetek helit én az extrém óvatos pilóta-stílusomat használom, ha nem vagyok egyedül. Múltkor Pannonrobival mentunk 3 teljes csatát úgy, hogy minden körben 2x haltunk meg :))) Oilfields, Oman.. és nemtom mi volt a harmadik.

Persze killek akadtak bőven! :)
  • FlatlineHun
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy amikor elkezdtem játszani, a meccs végén örültem az 1:1 kdr-nek.

Mostmeg...

• gergod
    fel jössz rdha tsre?
    gergod2(kukac)yahoo.com msn gyere és megbeszéljük
  • Pharolas
    ha gondolod, akkor elmehetünk most nyomni egy.két kört. Én vezetek, te gunnerelsz, hogy szép magyar kifejezést használjak :D
  • Pharolas
    pfff

• gergod
    mert rdha nem akarta, hogy a nevem végén legyen az sg-tag warokon
  • Pharolas
    Lehet, hogy értelmetlen kérdés, de minek 2??

Az enyém azért ilyen, mert benne van a kezdeti lámázás gyümölcse is. Ezt talán valaki szégyelheti, pedig vicces dolog (főleg, ha azokat veri az ember akik kezdetben nagyon csúnyán helyben hagyták)
  • gergod
    áááá csak 3.56 a kdr-em:) Az overall pedig 2 :)
    amúgy az hogy friss nem jelent sokat, van egy 18000 pontosom is, csakhát kevés időm van játszani sajnos.
  • Pharolas
    Tényleg friss a kicsike :d
    Na ezért nem szeretem én a gunnereket...5x jobb K/D arányuk van, mint a pilótáknak
  • Pharolas
    Itt meg az enyém. Kifejezettten nem a legjobb, de büszke vagyok arra, hogy amikor egy tank jön kempelni a helis helyre, és 5x kiszed...hatodjára is megjelenek, hogy degeljen már meg
  • gergod
    Ez az enyém, bár ezzel kevés időt játszottam, bár mióta megvan csak ezzel nyomom :)
  • gergod
    nem rossz, nem rossz 1,85 kdr :)
  • Pharolas
    Itt a Pannon Robi statja.
  • koschwarz
    ma is tanultam valamit :)

ha ilyen helis ellennel találkoztam, hogy többször úgy kilőtt egymás után, hogy asse tudtam honnan lőtt, én is abbahagytam :)

egyébként az is vicces, hogy aki már egy kicsit tapasztaltabb pilóta és szembekerül egy másik tapasztaltabb pilótával, és egyszerre igyekeznek mindketten egyre magasabbra emelkedni a jobb pozíció miatt, közben meg lövik egymást...
  • 0Fritz0
    Örök hálánk!
  • Pharolas

Amikor nincs jó gunner a csapatban, és az ellenben meg egy jól összeszokott páros van..biza én is szoktam emlegetni a felmenőket.

Na de azért mondtam, hogy a jobb pozíció nagy előny, mert el lehet manőverezni a rakéta elől, ha idejében észreveszi az ember. bár ez nagyban függ attól is, hogy melyik helivel megy, mert az arab "tehénre" ez éppenséggel nem igaz.

Nem tudom, hogy mi a robi statja, nem rég kezdett el játszani, de nagyon jó érzéke van hozzá. Egyszer majd csinálhatunk egy kölcsönös "na tanulj tőlem"-et
  • koschwarz
    danee, mit csináltál? lebombáztad az ellent? :D

egyébként alberto haláli arc, nemrég beállt a squadomba, és olyanokról kérdezgetett a harc közben, hogy milyen gépem van, meg milyen grafikai beállításokkal játszom. :)a hangja tényleg olyan, amilyennek leírtátok. :)

egyébként szerintem nincs vele semmi gáz, egészségesen érdeklődő fiatalember :)
  • gergod
    Hát ezen majd valamikor változtatunk :) majd kipróbáljuk egymást :D
    Amúgy mi robi statja?

Az szinte mindegy ki van magasabban, ha bedönti a pilótám a helit, hogy egy vonalba legyünk, akkor kicsi az esély a kikerülésre. Persze sokszor van olyan, hogy mellé lövöm. De sokszor olyan van, hogy már senki nem helizik az ellentől a kör végére, mert mind az 5 érdeklődőtől elvesszük a kedvét
  • sza23
    Most esett le, hogy mekkora barom vok!Ha a Hülyeségnek van tetőfoka, akkor én most éppen rajta állok!
  • Pharolas
    Az egy nagyon vicces dolog...nem egy helis bagázsnak ment már el a kedve a repüléstől ilyen akciók miatt
  • Pharolas
    Hát még nem láttalak játszani, így csak optimistán hinni tudok neked.

Amúgy ha helivel sikerül jobb pozícióból indítani a harcot (vagyis magasabban vagyok, mint az ellen helie) akkor nagy eséllyel kikerülöm a rockit.
  • koschwarz
    sharqin a torony tetejéről felszálló helit ki lehet lőni a parti bázis épületén lévő AA-val. igen idegesítő lehet, amikor beülnek a gépbe, rögtön sípol, még fel se tudnak szállni és már robbannak is.

de lehet hogy nem mondok újat.
  • Pharolas
    Szégyeld magad
  • gergod
    Én még nem nagyon találkoztam olyan ellen pilótával aki túlélte volna a tv guidedomat ha jó a pilótám. (persze biztos sok olyan van) Nem egyszer például elkezdtek balettozni a levegőben, na az tényleg röhelyes.
    Amúgy tényleg marha egyszerű arab oldalról kiszedni kezdés után az ellen helijét, tekintve, hogy ti előbb emelkedtek el, és már mehet is tv egyenesen, max a végén kell kicsit korrigálni rajta.

• Danee
    Ez azért már ténleg szánalmas:
  • haxoror
    Ne írd be egy nyilvános fórumra az accountod jelszavát :)
  • Pharolas
    Hát nem szeretnék cinikus lenni, de nem véletlenül rossz helyre (vagyis a klánnévre fenntartott rublikába) írtad be a jelszavad??
  • Pharolas
    Azért én előbb kipróbálnám, mielőtt a lent leírt akciót "nem nagy kunsztnak" minősítem.
    Egy jó gunner persze, hogy kiszedi az ellen heliét repülés közben, hacsak a másik pilótának nincs egy két jó trükk a tarsolyában.
  • sza23
    Sziasztok!A problémám nem életveszélyes csak kíváncsi lennék, hogy hogyan szüntessem meg.Az intró után be kell írni mindenkinek a saját kódját(ezzel nem mondtam újjat)De ezt a kódot nekem a játékban a nicknevemmel együtt ki is írja.
    Az eddigi Sza23-ból lettem "ajax Sza23". Tudna vki segítenni abban, hogy ezt hogyan kell orvosolni?
  • koschwarz
    igazad van, persze a helyzettől is függ a repülés. én is csak akkor lebegek mozdulatlanul, ha nincs veszély, ha sípol a gép, rögtön bújok valamerre, ha kell többször rárepülök a célra stb. persze ha ilyen jó a gunner, akkor nyilván többet is megengedhet magának a pilóta.

ez a srác, samurai-dude, jól célzott, úgyhogy nyilván szerencsém is volt vele.

running, hogy-hogy csak benne voltál az első 50-be BH-pilótaként? 1.03-as peccs?
  • gergod
    höhö nem kunszt álló helit kiszedni :) én menet közben kapom ki őket tv-vel.
  • Pharolas
    Ja és én sem dicsekedni akarok, csak azé mert... 426ik a heli ranglistán