172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de hüje vagy :)))))) -
kösz, Pharolas, infóid aranyat érnek :). sejtettem, hogy a manage-résznél kell valamit buherálni, de valahogy játék közben nem volt soha türelmem hozzá.
alma2: érdekes, én meg valahogy a kínai géppel nem tudok soha elmenekülni az amcsi gépek elől annyira hatékonyan. de lehet, hogy pont jó pilótákkal kerülök szembe ilyenkor. bár a kínais pályákat nem is szeretem annyira. mikor nagy ritkán magyar szerverre megyek, valahogy mindig kínai pályák mennek éppen. olajmezős, az a kikötős, aminél a kínai bázis a hegyek mögött van, meg az a ködös-dzsungeles, brrrr, nemszeretem-pályák. (tudom, ez utóbbin nincs repülő)
-
Verzoo #46536 Én meg rendet raktam a beépített szekrénybe
-
Sőtt tovább megyek...ha te vagy a squadleader, és nemkívánatos ember van a szakaszodban akkor megintcsak Ctrl, majd manage, és megjelenik még egy kis táblázat két sorral. A felső sorban a squadod tagjai, az alsó sorban a nem tagjai vannak (mellettük megintcsak négyzetecskék). Ha a fenti sorból kattintasz egy négyzetre, akkor kirugsz egy illetőt a squadból, ha az alsóra, akkor meginvitálsz.
-
Ez valamenyire kiegyensúlyozásnak is lehetne venni. -
Bar mint irtam, nem vagyok finnyas csak repuljon, de a kinai vadaszgep, most nemt tudom a helyes szakkifejezest, de instabillra van tervezve, lehet hogy csak belekepzelem a jatekba, de ezt erezni is lehet elegge, de ezert joval kisebb ivben fordul, es olyan csavarokat csinal, amit amcsi tarsa, csak irigykedve nez.
ami bosszanto benne, hogy fele annyi loszer van a gepagyuban, ami semmivel sem erosebb mint az amcsije szerintem.
-
:-)))))
Csak nyugodtan, a homlokomon hordom az információspult jelet.
Amikor megnyomod a Ctrl-t, vagyis a squad megjelenítő konzolt, és rányomsz a create new squadra, akkor bal oldalt alul megjelenik egy szövegdoboz, melyben a progi falajánlja, hogy mittopm én foxtrot szakaszt akarsz e létrehozni...ott rákattintasz a szakasznévre (mert ugye még mindig nem hoztuk létre a szakaszt!!!) és szépen átírod HUN antiTK-ra.
A virágot az öltözőbe, a készpént személyesen
-
na kösz, mosmár tudom :)
és a szakasz nevét megváltoztatni hogy lehet???? -
egyébként én nem vettem észre, hogy a kínai heli méltó ellenfele lenne a kobrának..., de pl. én az arab helit is jobban szeretem, mint a kobrát
viszont a repülőknél egyértelműen a kínai a legfosabb és a csúcs az amcsi gép -
Verzoo #46529 Ma én is ilyen képbuzi lettem -
Verzoo #46528 Flém szagot érzek
-
Verzooban felismerhetjuk, shrank a transzport kiraly, reinkarnaciojat.
gondolok itt a beszurt kepekben.
De vajon hol a mi kiralyunk, csak nem valahol a szombat reggeli dugoban vesztegel ?...
netan a kerek csere bonyolult veghezvitelevel szenved ? :)
-
Kosz, ma este megteszem.Valahol ereztem hogy most kivetelesen nem en vagyok a bena. -
Fejezd be te is a flémszítást! 
Ha igazad van,akkor bizonyítsd,ha nem tudod,akkor pszt!
-
azannya vegre valami izgi=)a tehenes kep is gecijo=) -
A manoverezes sajna igaz.
Ha szembol vagytok egymassal tenyleg kepes a tehen elloni a cobra szele mellett, de pl, ha oldalrol menekul jol jon a szeles fesztav, szelesebb teruletet tudsz beteriteni...
De, ha mar odaig jutok, hogy nekem kell lovoldozni az ellen helijet, akkor mar en szidom a gunnerem felmenoit, hogy ne benazza el a tv guided missilet :)
/90 % ban mindig ugyanazzal az emberkevel helizek/
-Bar sajna nagyon sokszor megy at a helin a tv missile. 20 bol egyszer biztos.
-Ha viszont nagyon belejon a gunner, adagolnom kell neki a nyugtatot, hogy pihizzen, nekem is legyen par killem :)
-Bizonyos szervereken, esetekben, nap hold egyuttallaskor, keptelenseg iranyitani a tv guided missilet, nem akar iranyt valtani..
Bar mi nem vagyunk finnyasak a lenyeg, hogy repuljon es mar visszuk is :) -
Ugy szeretem olvasni ezt a topikot
-
Elmondom, hogy kell szavazást indítani, hogy ezentúl ne hivatkozz erre .-))))
Megnyomod a TABot (és nyomva is tartod), jobb egérgombbal aktiválod a kurzort, majd a felső három fül közül kiválasztod a manage-t (asszem ez a neve, de az egyszerűség kedvéért a harmadik fülecske). Itt a játékosok nevei mellett négyzetek jelennek meg, és amelyik játékost ki akarod szavaztatni, annak a négyzetére rápöttyintesz.
Ugyeugye, egyszerű, de nagyszerűűű
-
Ez iszonyat jóóóóóó :-)))))) -
Verzoo #46519 Arab tehén
-
nekem is :( -
Alma én helicsatára gondoltam. Az arab heli nehezebben manőverezhető, és szemből nagyobb a szélessége. Ez azért fontos, mert heli közelharcban nem tudod mind a két oldali rakétát a kbrára irányozni a rakétaindítók közötti nagy fessztáv (vagy hogy hívják) miatt, így döntögetni kell. -
ez a haxoror-os rész nekem nem tiszta. (mi közöm ehhez?)
még 1x mondom: nem tudom hogy kell szavazást indítani, nem indítottam még soha szavazást, ezért biztosan tudom, hogy hetekkel ezelőtt sem tettem meg. arra sem jöttem még rá, hogy kell a szakasznak más nevet adni, hogy kell meghívni embert a szakaszba, és egyéb ilyen adminisztratív marhaságok. ugyanis én játszani szoktam, és a legritkább esetben törődök más nyomorával a szerveren. azt nem állítom, hogy nem voltam még idages valakire vagy valamire, és hogy ennek nem adtam hangot a játék közben, de mégsem szoktam bedurvulni annyira, hogy nagyon csúnya szavakat írjak be vagy kiszavazóshow-t indítsak. nem süllyedek le idáig.
és már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt elhinni, vazze! most már kezdem unni ezt egy kissé, nem gondoltam volna, hogy egyszer én is ilyen vitába fogok keveredni itt... -
"Másrészről az arab "tehénnek", ahogy én nevezem, légicsatában nem sok esélye van egy kobra ellen, ha jó a helis, így minden udorlatos cselt be kell vetni."
Hmmm, valahogy en nem igy gondolom, par hete ahogy irtam is, a nagy tehennek nagyobb tőgyei vannak, aki egy gepagyu felmelegedessel, szetlo egy tankot hatulrol.Mig kicsiny amerikai testvere keptelen ra.
Persze izlesek es pofonok, igy legalabb nekem marad a tehen, neked meg a kecses gerlice :)
-
Verzoo #46514 A sok vitától már eldurran a fejem
-
na ez már csöcs, vazze! azaz, gyurmázd csak, te állat, pofozzál vele, ez az, ez az...khmmm, öööö, itt mások is vannak... :D -
Koch, én eléggé nehezen tudom elfogadni azt az állításodat, hogy azt se tudod hogyan kell kiszavaztatni vkit, hmmm ha te mondod .. akkor se biztos. A másik pedig az, hogy napokra hetekre visszamenőleg könnyen állíthatja bárki, hogy nem én indítottam a szavazást. Az előző oldali vita Haxororral is azt bizonyítja, hogy nem így van mert ha a repülős kibombázza a tankot akkor kickvote indul amin nem kell meglepődnünk hát tudod ismét csak hmmmm......... -
Rambo ne izgasd it a népet mert van egy képem melyen te jobban csináltad mintaz a csinibaba pár hozzászolásal lejjebb
-
Alberto kerlek ne privatba irkalj, mert gondolom a nagykozonseg a te oldaladra velemenyedre is kivancsi, igy idezlek, ha nem banod
"beismerem hogy az történt, da azt a parancsot kaptam hogy ne hagyjunk titeket felszálni, azért kempeltunk az elején, aztán már hagytuk a picsbe és kezdődött az anyázás."
A mindenhato commander parancsaba az is benne volt, hogy indits kick vote-ot es es szidd mindkettonk felmenoit ? nem hiszem.
Na mindegy zarjuk le, nem hiszem, hogy egy sulycsoport vagyunk es itt nem a jatektudasra gondolok...
Szerintem a rovid bf-es palyafutasod alatt eleg sok ellenseget szedtel ossze magadnak, igy nyugodtan irj fel kozejuk, ugyis elveszek abban a nagy listaban.
-
Verzoo #46509 

-
Verzoo ez nagyon komoly még még még ringasd csak béjbiiii.... -
Ez a gyünyörűséges BF2 interfész ki nem javított bugja. Ha kicsit beletúrsz a profilod controls.con fájljába, ott ki tudod műteni, és akkor nem ütközik. De érdemes beállítani valamit helyette, mert csak azzal a gombbal húzza le a fejét a tankban. -
-
Verzoo #46505 Albertó ne nézz ide -
Polemius #46504 Freddy/Albertóról már elég régen kiderült, hogy egy nagyszájú, sunyi, gerinctelen kis takonygombóc. Ezt ő maga is elismerte, ha visszaolvasol. 
Csak azt nem értem, miért nincs még banolva a magyar szerverekről pár évre, míg megjön az esze (ha megjön).
-
Verzoo #46503 Ezt nektek -
:)))))) áu, ez már kezd fájni! :) -
hogyne, alma2, úgy lesz, de bf2-es játék doboza jobb lesz :). ennél van rosszabb párosítás is: politikus-jogász, na abból 1000 a tenger fenekén már tényleg jó kezdet :). ha valakinek az apukája ilyen, akkor nem rá gondoltam .... ;)
ex-esek! nem haragszom én Hatt-ra egyáltalán, csak azt szerettem volna elérni, hogy higgyen nekem és ezt elismerje :). ha én indítottam volna azt azt a kiszavazóshow-t, amit állít, akkor ugyanilyen vehemenciával védtem volna meg magam :).
rekettyes: én az egér középső gombjára állítottam a fekvést, gyorsan elérhető és nem ütközik semmivel. -
Verzoo #46500 Jaja ha megállít a rendőr én azt fogom mondani,hogy ne baszogasson már mert én együtt béefezek a Koschwarzal 

-
Rendor-jogasz, eleg perverz egy parositas :)
Remelem, ha valaki osszetuzesbe kerul a "hatalommal" eleg, ha felmutat egy bf-es matricat es sietsz a segisegere :)