172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #46620
-
Hajdinak #46619 ja meg patchelés közbe néha csak úgy kilép
-
Hajdinak #46618 nincs vmi frissítés a dos hoz me miko futtatom a patch.exe-t akko miko lejut a wake cuccai-ig akko a program hibást észlel és leátt -
Na egykis OFF,hogy oldódjon a hangulat:
Ekekapa Visszavág:
1.rész
2.rész
3.rész
Sírva röhögni szabad

(ha nem jön le így,akkor próbáljátok EZT) -
Peugeot #46616 ez jo volt 
-
Verzoo #46615 Ja.Borgnak biztos a sovány csajok jönnek be 

-
Csak a joetvagyu holggyel volt gond a jelek szerint :) -
hát passz, de szerintem EA-ná találsz jót -
Verzoo #46612 Köszi BORG nem csalódtam benned:) -
Hajdinak #46611 ok
te honnan szedted le az amelyik jó volt neked? -
szedjél le másik peccset, ez hibás ;-) nekem is ez volt...
-
Hajdinak #46609 ja és hogy kell adminisztrátorként belépni mert az én fiókom elvileg a rendzergazda -
Hajdinak #46608 hát a win reinstallal fél órája lettem kész(format is volt)
-
Win reinstall (vagy adminisztrátorként lépsz be Win-be) -
A 9-es gombot kell nyomogatni, amíg ki nem nyílik... Ezek szerint sikerült felszállnod?
-
Hajdinak #46605 HI!
nekem miondig patching failedet ír... eddig sose volt ilyen gondom és a faq ban leírtak sem segítenek. valaki nemtud esetleg más megoldást? -
Samspye #46604 A repülőböl kiugorvahogylehet az ejtőernyőt használni? -
Landor #46603 Nem kérdezek meg senkit, sem a főbérlőmet sem az albérlőmet, ugyanis teljesen felesleges. Mindannyian ismerjük GCR-t (élőben is) és egy emberként állunk ki érte. Szóval ne hararagudj, de a zsákos sztorid alaptalan. 
Ha lesz rá alkalom, nem fogunk tétlenül állni; beszállunk ellened egy heli vs heli csatába!
Üdv -
Alapiccsunk Freddy Fan Club-ot :D -
igaz, hogy én nem játszok, de f35 az az f22 ;) -
Landor #46600 ez is miattad van
-
Peugeot #46599 na mindjárt osztogatom a bünetöpontokat !! :D:D:D:D 

-
Semmit sem mondtam alaptalanul, kerdezd meg a foberlodet, mielott a neveben beszelsz.
Mint irtam en se ilyennek ismertem meg, de hat kibukott a szog a zsakbol...
tema lezarva reszemrol... -
tessék, vita lezárva. -
itt a topik -
Landor #46595 alma2 te mennyi idős is vagy? Mert nagyszerűen ledegradálod GCRt tizenévesnek. Holott neked gyerekes a viselkedésed, nem tudsz csak 'mr idiota'-ként hivatkozni GRCre. Az nem érdekel hogy Albertoról mit írsz, de alaptalanul ne pocskondiázz itt senkit, ugyanis az a mentegetőzés amit itt oldalakon át folytatsz sem engem, sem mást nem hatott meg. -
szerintem van az en forum keresom kidobja !
De, ha szerinted ez a forum all a legkozelebb a vietconghoz, akkor valoszinu ugyanugy kell elinditani mint a bf2-t.. tehat faq :)
-
na zárjuk le ezt a vitát, bocsánatot kerek, ha nem fogadod el, nekem mind1 -
Barmikor szivesen, de mr idiota gcr nem a helis tudast vonta ketsegbe, es nem is azt mondta, hogy o tud repulni, nem errolt szolt az egesz. egyedul ott a baj, hogy alberto szintjere sullyedt es hasonlo okossagokat mondogatott, muvelt jatek kozben.
igazad van Landor ennel jobban nem lehet lesullyedni, de hat a forumon az elo pelda ra kinek volt kocsis a csaladjaban :)
Alberto te meg tanuld mar meg, ha az ellen zaszlojat probaljak elfoglalni, azt nem campelesnek hivjak.
na jo mr idiota gcr es baratja beszolasaira nem reagalok, tul sok lesz belolem a forumban :)
-
theodor #46591 És szerinted van olyan topik???Azért írtam ide mert ez a topik áll a legközelebb hozzá. -
ez nem az a topik :) -
theodor #46589 Hi all nem tudja valaki hogy hogyan kell a vietcong 2-őt elindítani??? -
Verzoo #46588 Már untam ezt a sok veszekedést.
Két napja megy.
-
ezt mondom én is -
Verzoo #46586 :) -
Hát sztem érik
-
Verzoo #46584 Csak nem kapok büntit Borgtól:) -
haxoror #46583 viszlát egy hét múlva :DDD
-
GCR te a guner, vagy a pilóta szoktál lenni, mert én tényleg komolyan megnézném, hogy a vitában érdekelt két pilóta gunner nélkül bemenne egy 0ás szerverre...és oldalanként 5 killig lejátszanák a dolgot.
Ez igen diplomatikus megoldása lenne a dolognak, és még a bíra szerepét is elvállalnám

-
Verzoo #46581