172102
  • Running
    Versenyzők a régi sg szerverre gyertek!!!
  • Landor
    Örömmel tudatom hogy lekerült a badword filter - és ezzel egyúttal rólam a ban - az EA HU IIről, így újfent élvezhetitek bársonyos stílusom a publik chaten!
  • Hajdinak
    ja, milyen fun lenne ha valakit agyonüt a katapultált pilóta leeső ülése, ilyen killé lehetne 10 pontot adni
  • alberto 15
    legalább csinálnának a rapülőbe katapultot :D
  • haxoror
    Úgy tudom sima gyalogságnak az ejtőernyő nem alapfelszerelése :)
  • Beers
    Remélem mi azzal!
  • dronkZero
    Szerintem nagyon ne szokjatok hozzá, warozni úgysem moddal fogunk...
  • alberto 15
    meik kép??
  • alberto 15
    minek kérdezed meg mikor már válaszoltam játék közben?
  • Danee
    és ehhez a HTS-nek mi köze van? :) Kit érdekel? Mondtam h a HTS-esek jók? Nekem csak megtetszett ez a Great Basecampers név :)

Egyébként Alberto, minek kezdtél már megint uj nevet?? [HTS][HUN]AlbertO
  • atwe
    HALI
    GYERTEK MA 19:00 orátol A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
    MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR NEM FOGTOK UNATKOZNI GARANTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
    SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ ÉN MÁR BEJUTOTAM
    NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN :):)):):):):)ITT NINCS RANK ITT MINDENKI EGYENLÖ ESÉLYEL INDULT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mNzJean
    Semmiféle örömöt nem éreztünk , gyakorlás volt ennyi, csak gondoltam reagálok én is valamit Dane képbeszurására .PONT
  • ERykk
    Biztos nagy volt az öröm amikor elvertétek a mi "HATALMAS" klánunkat.:P
  • mNzJean
    Kedved DaNe én pedig ezt szeretném kiemelni : GBC-HTS 523/35
  • TS Zolly
    Szeritem olyan lesz mint anno a RTR és a SW. Minden csoda három napig tart, és feledésbe merül. Max egy-két hónap, és vissza lesznek állitva a szerverek az alapra.
  • alberto 15
    akkor letöltöm.és van már szerver ahol fent van?? ha van, mennyien játszanak rajta?, és ha a mod fentvan attól még tudok rendesen multizni?
  • Yamee
    Bávan dugva! :) Az lesz amúgy, új táp, csak furi, hogy minden más flottul megy. Q4, FEAR, COD2, 3Dmark2K5. Húzni is lehet a karit rendesen... (Persze visszavettem) Ez a BF2 amolyan tesztprogram féle. Ha ez megy, akkor minden tuti. A szívem méllyén a windózra is gyanakszom, mert rövid pályafutása alatt 3 féle VGA megfordúlt a gépben, meg monitor csere is volt. Mindenesetre bosszantó ez így.

Kösz a segítséget!
  • Mersant
    leteszteltem a modot, csak ugy lazan (15perc), nagyon fasza...BF2 mehet a sunyiba...mar csak 1 csomo szerver kene ahol fut...:-)
  • GYILOKOLI
    ok kösz
  • alberto 15
    nov. 24
  • GYILOKOLI
    És mikor jelenik meg a BF2:SF?
  • GYILOKOLI
    Vgez gratula
  • alberto 15
    és nincs ejtőernyő, abba mi a realiti?:D
  • alberto 15
    szentem fölösleges megvenni azt a játékot, új fegyver, új jármű, új pálya miatt nem venném meg, a modok jobbak lesznek :)
  • ERykk
    Én biztosan megveszem, mert 1 próbát azért megér.
  • FlatlineHun
    Én nem veszem meg az SF-et, amíg ilyen állapotban van a BF2....
  • FlatlineHun
    Szal az antitankosnak van srawja, meg pisztolya. A medic éleszt, gyógyít, puskáz, de nincs pisztolya. se gránátja. Jah és nincs ejtőernyője senkinek.... :)
  • alberto 15
    van egy kérdésem. ha megjeleni a special forces, és akkor áttértek arra??
    vagy inkább játszotok majd az alapjátékkal ha lesz hozzá mod??
  • koschwarz
    jól értettem, hogy az antitankosnak CSAK pisztolya van?

állat... :)

jónak tűnik, amint hazaérek kezdem a letöltést. egyébként az a jó ebben, hogy úgy tűnik, a csapatjáték felé hajtja az embereket, mintha jobban egymásra lennének utalva. monnyuk amelyik szerveren ilyen mod megy, ott úgy sincs pontgyűjtés.

a medic a harctéren éleszti az embereket még mindig?
  • Hysteria
    amugy

BF2:SF Topic

:))
  • Hysteria
    szerezz be egy uj tápot min 400 wattost és nézd meg h bevan e dugva a videokaridba a + tábkábel :)

• Hysteria
    :)
  • alma2
    Fuj ! ingyenes kiegeszito, mindenki vegye meg szepen az e honapban megjeleno kiegeszitot, hogy soetetben boklaszhasson az epuletek kozott :)
    Remelem lelkes amatorok majd kiszedik a mar kesz heli modellt a kiegbol, es beleteszik a sima bf-be, ha netan nem lehet majd keverni benne a ket jatek jo tulajdonsagait.

Amint belepakoljak azt az édi helit, ami a homepagen van, en is kiprobalom.
  • Verzoo
    Nekem is nagyon bejön
  • Yamee
    Ja, és kösz :)
  • Crem
    300W ???

szerintem az qrva kevés...

Egyébként nekem a 81.85 van-volt fent és semmi gond nem volt.
  • Yamee
    Felraktam a 81.85-öt, úgy nem ment, visszaraktam megint a 77.72-t, és most megint jó. Beszarás. Azért menéztem, VGA 59 fokos, és a többi is teljesen rendben van, szóval passzolom. Viszont a táp az több, mint necces! Meg sem merem mondani ... 300W-os display (codegen) :) Bátor vagyok, tudom, de minden más pöpecül megy. ÉS ez a driver dolog elgondolkodtató. Na mindegy, a lényeg, hogy ilyen is van. Majd ha BF2-zni akarok driver leszed-felrakot fogok játszani. Ez van. Aztán lehet, hogy mégis XP-t telepítek, és az megoldja.
  • Crem
    Most csak találgatok, de 3 dolgot próbálj meg.

1,Vedd le a gép oldalát, mert lehet, hogy a hűtéseddel van gond. (esetleg a radiátor mellől se árt elvenni a gépet, mert már fűtenek)
    2, ha esetleg új dolog került a gépbe vagy új dolog lett csatlakoztatva (scanner) akkor vedd "el" Néha ha kevés a táp nem restartoltat, csak kidob az asztalra.
    3, Nézd meg a videokártya ventillátorát. Elég gyorsan összeszedi a port. (ne menet közben)
  • FlatlineHun
    Kipróbáltam a snipert is: fejlövés = halál. Állva nagyon pontatlan, fekve oda lő, ahova célzol :)
    Zsiráf!
  • Yamee
    Ja, eredeti game, és a drivereket leszedem előbb az add/rem prog-ból...