172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Versenyzők a régi sg szerverre gyertek!!! -
Landor #46859 Örömmel tudatom hogy lekerült a badword filter - és ezzel egyúttal rólam a ban - az EA HU IIről, így újfent élvezhetitek bársonyos stílusom a publik chaten!
-
Hajdinak #46858 ja, milyen fun lenne ha valakit agyonüt a katapultált pilóta leeső ülése
, ilyen killé lehetne 10 pontot adni
-
legalább csinálnának a rapülőbe katapultot :D -
haxoror #46856 Úgy tudom sima gyalogságnak az ejtőernyő nem alapfelszerelése :) -
Remélem mi azzal! -
Szerintem nagyon ne szokjatok hozzá, warozni úgysem moddal fogunk... -
meik kép?? -
minek kérdezed meg mikor már válaszoltam játék közben? -
és ehhez a HTS-nek mi köze van? :) Kit érdekel? Mondtam h a HTS-esek jók? Nekem csak megtetszett ez a Great Basecampers név :)
Egyébként Alberto, minek kezdtél már megint uj nevet?? [HTS][HUN]AlbertO -
atwe #46850 HALI
GYERTEK MA 19:00 orátol A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR NEM FOGTOK UNATKOZNI GARANTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ ÉN MÁR BEJUTOTAM
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN :):)):):):):)ITT NINCS RANK ITT MINDENKI EGYENLÖ ESÉLYEL INDULT!!!!!!!!!!!!!!!! -
Semmiféle örömöt nem éreztünk , gyakorlás volt ennyi, csak gondoltam reagálok én is valamit Dane képbeszurására .PONT -
Biztos nagy volt az öröm amikor elvertétek a mi "HATALMAS" klánunkat.:P 
-
Kedved DaNe én pedig ezt szeretném kiemelni : GBC-HTS 523/35 -
TS Zolly #46846 Szeritem olyan lesz mint anno a RTR és a SW. Minden csoda három napig tart, és feledésbe merül. Max egy-két hónap, és vissza lesznek állitva a szerverek az alapra. -
akkor letöltöm.és van már szerver ahol fent van?? ha van, mennyien játszanak rajta?, és ha a mod fentvan attól még tudok rendesen multizni? -
Yamee #46844 Bávan dugva! :) Az lesz amúgy, új táp, csak furi, hogy minden más flottul megy. Q4, FEAR, COD2, 3Dmark2K5. Húzni is lehet a karit rendesen... (Persze visszavettem) Ez a BF2 amolyan tesztprogram féle. Ha ez megy, akkor minden tuti. A szívem méllyén a windózra is gyanakszom, mert rövid pályafutása alatt 3 féle VGA megfordúlt a gépben, meg monitor csere is volt. Mindenesetre bosszantó ez így.
Kösz a segítséget!
-
leteszteltem a modot, csak ugy lazan (15perc), nagyon fasza...BF2 mehet a sunyiba...mar csak 1 csomo szerver kene ahol fut...:-) -
GYILOKOLI #46842 ok kösz -
nov. 24 -
GYILOKOLI #46840 És mikor jelenik meg a BF2:SF? -
GYILOKOLI #46839 Vgez gratula -
és nincs ejtőernyő, abba mi a realiti?:D -
szentem fölösleges megvenni azt a játékot, új fegyver, új jármű, új pálya miatt nem venném meg, a modok jobbak lesznek :) -
Én biztosan megveszem, mert 1 próbát azért megér.
-
FlatlineHun #46835 Én nem veszem meg az SF-et, amíg ilyen állapotban van a BF2.... -
FlatlineHun #46834 Szal az antitankosnak van srawja, meg pisztolya. A medic éleszt, gyógyít, puskáz, de nincs pisztolya. se gránátja. Jah és nincs ejtőernyője senkinek.... :) -
van egy kérdésem. ha megjeleni a special forces, és akkor áttértek arra??
vagy inkább játszotok majd az alapjátékkal ha lesz hozzá mod?? -
jól értettem, hogy az antitankosnak CSAK pisztolya van?
állat... :)
jónak tűnik, amint hazaérek kezdem a letöltést. egyébként az a jó ebben, hogy úgy tűnik, a csapatjáték felé hajtja az embereket, mintha jobban egymásra lennének utalva. monnyuk amelyik szerveren ilyen mod megy, ott úgy sincs pontgyűjtés.
a medic a harctéren éleszti az embereket még mindig? -
amugy
BF2:SF Topic
:)) -
szerezz be egy uj tápot min 400 wattost és nézd meg h bevan e dugva a videokaridba a + tábkábel :)
-
:) -
Fuj ! ingyenes kiegeszito, mindenki vegye meg szepen az e honapban megjeleno kiegeszitot, hogy soetetben boklaszhasson az epuletek kozott :)
Remelem lelkes amatorok majd kiszedik a mar kesz heli modellt a kiegbol, es beleteszik a sima bf-be, ha netan nem lehet majd keverni benne a ket jatek jo tulajdonsagait.
Amint belepakoljak azt az édi helit, ami a homepagen van, en is kiprobalom. -
Verzoo #46827 Nekem is nagyon bejön -
Yamee #46826 Ja, és kösz :) -
300W ???
szerintem az qrva kevés...
Egyébként nekem a 81.85 van-volt fent és semmi gond nem volt. -
Yamee #46824 Felraktam a 81.85-öt, úgy nem ment, visszaraktam megint a 77.72-t, és most megint jó. Beszarás. Azért menéztem, VGA 59 fokos, és a többi is teljesen rendben van, szóval passzolom. Viszont a táp az több, mint necces! Meg sem merem mondani ... 300W-os display (codegen) :) Bátor vagyok, tudom, de minden más pöpecül megy. ÉS ez a driver dolog elgondolkodtató. Na mindegy, a lényeg, hogy ilyen is van. Majd ha BF2-zni akarok driver leszed-felrakot fogok játszani. Ez van. Aztán lehet, hogy mégis XP-t telepítek, és az megoldja. -
Most csak találgatok, de 3 dolgot próbálj meg.
1,Vedd le a gép oldalát, mert lehet, hogy a hűtéseddel van gond. (esetleg a radiátor mellől se árt elvenni a gépet, mert már fűtenek)
2, ha esetleg új dolog került a gépbe vagy új dolog lett csatlakoztatva (scanner) akkor vedd "el" Néha ha kevés a táp nem restartoltat, csak kidob az asztalra.
3, Nézd meg a videokártya ventillátorát. Elég gyorsan összeszedi a port. (ne menet közben)
-
FlatlineHun #46822 Kipróbáltam a snipert is: fejlövés = halál. Állva nagyon pontatlan, fekve oda lő, ahova célzol :)
Zsiráf! -
Yamee #46821 Ja, eredeti game, és a drivereket leszedem előbb az add/rem prog-ból...