172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"playerPassword eccernagyleszek"-degec
-
Az csak lábszag 
-
Jah, mindjárt összebalhézunk gyorsban
-
Ja ja flém szag terjeng itt nálunk a levegőben.. Jó lesz vigyázni!!! -
Flém?!
-
:P -
Jó de te sosem voltál az a kimondott kemper, ha kellett persze odasóztál annyit amennyit kellett.Na de Nauron még a sajátjait is lekempelte a MI8al ha vki rálőtt SA7el mert már a 3ik Hastings körben csak ő helizett ... hm.... -
Na huzzál vissza vizet idézni nekem
-
Szia Robikaaaaaa..... 

-
Engem mindigi kifelejtetek 
Szerintem jobb így hogy nincs helikemp, a földi egységekkel szinte lehetetlen leszedni. -
Aha és azt nézd meg mivel ment
-
Viszont ilyen jól irányítható heli még nem volt a BF sorozatban a Vietnamos MI8-at és Huye-t kivéve.Nagyon meglepő, hogy ennyit változott a heli irányítása.Ha csak ennyi kellett hozzá akkor ezt a patch-ben miért nem tették meg?????? Visszatérhetne a heli camp!!! Na akkor lenne itt nagy sírás rívás meg kickvote-olás. Ha RambO ujra kempelhetné a viet bázisokat asszem sokan elsírnák magukat yuheeeee..... (Zsoltról,Landorról,Rusidról,Gabócáról nem is beszélve jaés Nauronról :)) -
szevasz hosszúnyelv!
-
Sziasztok!
-
Rafia #46886 Ja, Schrank: 2 gombóc elég a linebackerből egy repcsinek, ez ellen panasz asszem nem lehet :) -
FlatlineHun #46885 Kár, hogy a sharqui-t elb*ták azzal, hogy elvették az USA oldaltól a harci helit.
Így a MEC-nek 3 nehézjárműve van, az USA-nak 1, és ez kicsit aránytalan..... -
A +restart 1 nem hiányzik?
Próbáld meg igy:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username alberto +playerPassword eccernagyleszek [ +password "{PASSWORD}"] -
És azt hiszed ezt gyalogosharccal érte el...de naív vagy. Beszáll tankba, apc-be, vagy jet-be valamilyen kaszttal és aprít ennyi. Ha megnézed mennyi az aviator ideje akkor ki is derül a bibi. -
van egy új magyar ranked szerver, A [DR.] kláné -
de nekem nemműxik így :( -
előszőr 4en ugráltunk 1 szerveren vagy 15-20 percig, aztán jött a tömeg, nem volt ezzel probléma...csak uncsi volt hogy 500-as ticketről indult és 1,5 óra volt 1 kör, és a játéktempó is jóval lassabb, mert itt tényleg fedezéktől fedezékig kell ugrálni, de bizonyos pályákon minden 2. ember sniper, ami érthető is...amúgy nekem nagyon bejön -
Úgy jó az ASE filter átírás, ahogy beírtad. -
ez meg eddí csak a strike at karkand pályán volt, a többit nem ismeri :D -
ezt nézzétekm 27.9k/d ratio :O
assaultal 3996kill 128deaths -
http://img.tehsig.com/ -
http://img.tehsig.com/ -
DDany #46874 itt holtom emgnézni a statomat Danee?!?!
,mert nemtom holkell:P
-
na, van ez az ase-s dolog, amit nem értek.
"# JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
# Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]"
akkor ezt így kell átírnom(a jelszó nem igazi, nem akartam megadni a rendeset)??:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username Albert0 +playerPassword 5564824 [ +password "{PASSWORD}"]
így kéne jónak lennie?? -
és itt hol lehet megnézni a statomat?? -
Hallod atwe ha tényleg annyira jó az a szerver akkor minek kell ennyire reklámozni meg könyörögni, hogy menjenek az emberek??? 

-
Platypus16 #46870 Biztos szegény gyerek skizofrén
-
Ez a stat oldal hamarabb frissit nekem mint a BFHQ
-
Rafia #46868 Nem szerver kell, az van bőven, hanem playerek. Nna meg is nézem, mi a helyzet! -
A mai verseny elmaradt, áttesszük holnap 19:00-ra. Ha szar az új szerver gyertek a régire. -
Landor #46866 

-
ne mesélj tudom menyire szereted azt a pályát a TS is attól zeng :D -
Landor #46864 pedig saigon68 volt... *sóhaj* -
:DDDDDDDDDDD -
Landor #46862 valamelyik nap felmegyek német bfv szerverre, beköszönök a saját találmányú megszokott szlogenemmel: "hi noobians". jön a válasz valami klános csókától: 'hi lamer!'
aztán jött az admin hozzászólása: 'und bye'. először a csavó repült, 1 percre rá én is bannolva lettem
-
Már külön ezért felmegyek 1x:)
"playerPassword eccernagyleszek"-degec