172102
  • Peugeot
    bizony ott van a paint ott remekelü le lehet kicsinyiteni a képeket !
  • uHs Gerzson
    Danne probálj már meg kisebb képeket berakni ahelyet hogy széthuznád a forumot.
  • FlatlineHun
    Én is ezt szoktam csinálni, majd a tank kilövése után felveszem az előző életem kitjét, ha az nem AT volt :)))
  • Danee
    Az EA HU-kon pls kapcsoljatok vissza a CountryFiltert mert jön a sok fasz külföldi, és ez a vége... kis is baszott a magyarról teamkill miatt... akármere fordultam mindig bejöttek elém... köcsögök
  • Rafia
    Sajnos a gyalogoknak meg van az a rossz tulajdonságuk, hogy miután leszedted őket kapásból AT-val spawnolnak vissza a közeledbe :)
  • FlatlineHun
    Szemből lehet, hogy kettő, de hátulról tuti 1..... viszont mivel az AT nagyon gyenge gyalogos harcban, azért nem annyira tűrhetetlen a helyzet....
  • Rafia
    Szemből nem...nyílt terepen a tank csak rázoomol, kb. snipernyi zoomot képzelj el, kombinálva a géppuskával + HEAT gránátokkal. Ha messziről lő rád a gyalogos a rakéta legtöbbször kimanőverezhető.
  • Landor
    Mondjuk tegnap 'ilyen nem látom' szitu volt velünk is. Nem monitor, hanem inkább videókártya függő. GCR nem látta a távoli hegy tetején lévő tankot én igen. Neki 6600GTje van, nekem 6800PE, szóval grafra nagyjából azonos beállításokkal játszunk
    Egyébként egyszer én is jól megtapasztaltam egy 64es Karkandon a tankosok rémálmát: belépek szerverre, már mehetett a játék egy ideje, látom üres az usa tank. Dörzsölöm a kezemet, de nagyon durva AT ellenállás fogadott. Igaz ott nem specifikusan egy AT squad volt, de a 32playerből ha már 10 AT, akkor nekem füstöltek. Szóval jópárszor leszedtek. Bár nekem lett a legtöbb killem és én lettem az első, de annyira nem volt élvezhető, egyfolytában sípolt a befogásjelző, pörögtem mint a buszkerék.
  • Verzoo
    Pedig nagyon jó,egész este ezen toltuk
  • haxoror
    Egy tank egy rakéta?
    Akkor nyílt terepen a tanknak annyi.
    Nem tetszik :(
  • Running
    Ja és az a legzseniálisabb hogy látni közbe egyikünk se nagyon látta a másikat olyan messzirről lőttek, legalábbis én úgy lőttem h kb onnan jött a rakéta puff tűz oda. Mondjuk ha már én nem látam a 22'es monitoron akkor tényleg nem értem hogyan tud olyan messziről halál pontosan célozni...
  • FlatlineHun
    A realitiben a sraw/pistoly már nem annyira tápos :))) Igaz, egy tankot egy lövéssel ki lehet szedni, de össz 3 rakétád van, szóval gyalogos ellen az AT-t védeni kell.....
  • Landor
    sajna a dao/sraw párosítás erre a pályára túl tápos lett..
  • Rafia
    Igen, a modok függetlenek. Lesz egy külön shortcut, amivel indítod.
  • Running
    Nos erről az a véleményem h hülyeség. Karkandon volt olyan hogy hiába mentem szerelővel, hiába füstöltem, meg tolattam-taktikáztam, 3-4 antitank elérte azt hogy nem tudtam elmozdulni az egyenes útról, a hotel szinte elérhetetlen cél volt. Miután 2x kilőttek azután hogy 6x álltam félre szerelni, összefogtunk. 2 apc és én a tankkal és nagy nehézségek árán eljutottunk a hotelig és beszorítottuk őket legalább 2 percig, mert utána már egymás javításával se tudtunk semmit csinálni. A következő 3 körben senki nem ment járművel, mert látták hogy értelmetlen...
    Ennyit a gyalogosokról. (1 squad volt mert mikor ment az uav láttam hogy 6-an libasorban közlekednek.)
  • sza23
    ha felteszem a realistic módot, akkor utána tudok még natúr multizni is?
  • Landor
    Ma éjszaka is nagyon jól elvoltunk vietnammal, egészen addig amíg nem jött warden és a mi8... Egyébként kezdünk rászokni arra, hogy úgy hajnal 1-2ig kitankozzuk/helizzük magunkat bf2ben, majd hajnal 3-4ig felrusholunk egy külföldi vietnam assault szerverre!
  • erdos
    Hát egyedül nem is de egy összehangolt csapatot csak a légierő tudja piszkálni bünti nélkül, sőt a tankosok is halálra vannak itélve gyalogosfedezet nélkül.
  • Rusid
    Aha tehát a bf2 inkább szól a pocsék gyalagosharcról meg az überfrankó vadászokról. Szvsz. nekem a bf2ből a gyalogosharc hiányzik a legjobban, az előző bfekben azért a gyalogos harc igenis fontos része volt a játéknak még itt gyalogosként nagyon nem tudsz túl sokat hozzátenni a játékhoz (tankot nem igazán lehet kiszedni gyalogosként, repülőt szintúgy ,egyedül egy másik gyalogosban tudsz kárt tenni, de még abban se túl nagyot igaz ő sem benned). Kicsit olyan érzésem van mintha gyalogosokat csak azért tettek a játékba, hogy mégis legyen valami fps jellege is a játéknak.
  • TDC Geronimo
  • Cobra.
    Nincs, de a pályák negyedakkorák, mint a BF kis pályái, ahol gyalog kb 3 perc, mire elérsz a másik zászlóig. Ráadásul a BF-ben pont a járműhasználat a lényeg.
  • FlatlineHun
    cs-ben is van medic, meg zászlófoglalás, meg egymásraspawnolás?
  • Cobra.
    Ne akarj már CS-t csinálni a BF-ből
  • Mersant
    hát akkor most elveszem tőled a reményt: nem! :-) a claymore az kell, csak nem lehet mindenhova észnélkül lerakni, mert nincs ejtőernyő, lennt meg ugye a sajátok is belefutnak...
  • FlatlineHun
    Skacok, jó lenne ebből a reality modból 4 vs 4 infantry laddert szervezni, ha lenne rá elég jelentkező (ami elsőre elég valószínűtlennek látszik...)
  • PannonRobi
    Szia Ramboooooooooooooooooooooooooo!
  • PannonRobi
    Halihó
  • Verzoo
    :)
  • Running
    Miért csak akkor tudok ide írni ha be vagyok jelentkezve?
  • Hatt
    Ne tedd, még a végén beszedünk némi spy progit
  • vsly
    FAQ
  • BurnBaby
    persze alberto gépén... ip-t adjak?
  • BurnBaby
    filters.txt
  • TDC Geronimo
  • Hatt
    Lámáké a világ
  • eX RambO
    Melyik txt-ben kell átirni ezt a cuccost?? mert azt nem találom.help-help
  • Hatt
    Everybody going to the party have a real good time
  • Verzoo
  • eX RambO
    Most hogy mondod megszagoltam, és tényleg a 2napos zozómat vettem vissza csipás szemmel sorry vagyok akkor helyesbítenék nem flém hanem lábszag terjeng nálam :)
  • haxoror
    A snipertől remélem elvették a claymoret és a testlövés sem halálos
    [reménykedik]