172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
őőő nem szoltam:) -
ja leesett ratyi vijetnám 
-
DCsek a dc szobába, mi ide nosztalgiázni:) -
mármint kijé aza "mijénk" 
most asziszed te vagy a jaffa
-
illetéktelen behatolo, ez a mi forumunk:) -

-
bambi ??? pffffff ez volt a király a szintetikus trópusi izé ... 
-
mobal #46971 sziasztok! aki tud majd occsón bf2: exp -et szerezni az dobjon egy privit lécci. -
Hajdinak #46970 HI
asszem meg van miért nem tok csatlakozni sehova...
amikor patchel enneé a filenál akár mit csinálok nem peccseli meg:
Applying HISTORY File Patch for 'mods\bf2\Objects_client.zip'
warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
mitő lehet ez? má vagy 20 szor ujra raktam a bf2-t. és az is ciki ho lese lehet ezt a filet küldeni nagyon me 500 mb
pls help -
Landor #46969 MSNed jöhet privibe, meg más is írhat ha lenne kedve néha vietnamozni. -
DLgame #46968 hello mindenkinek! az lenne a kérdésem, hogy van-e crack az 1.03-as verzióhoz mert ha azt felteszem természetesen nem megy a game az "eredeti" cracke-el! -
thx
-
Almalé a király attól jól be lehet baszni!!! 

-
akkor ha legközelebb ilyen cselekedetre szánjátok el magatokat légyszíves értesítsetek és veletek tartanék.'kis vietnami öldöklésért nem mennék a szomszédba..... -
Peugeot #46964 na jo....... :D nem vitatkozom :D
-
sok újszülöt
bambi a király
-
Peugeot #46962 kubu :D 

-
szőlőlé? :D -
Boldog szülinapot vsly!!! 

Gondolom ezt megünnepeled sok liter piával.
-
Flatline meghülyült az a statprogramod ami egy pár embernek kiirta h mien badge-i vannak, meg mi kell a veteranhoz, experthez... -
Ja meg annyi ,sztem azok a helyek jobbak ahol csak max20-30 ember van bent.
Ahol ennel tobben ott mar tul nagy a tulekedes a jarmuvekert,meg rendszerint tobb a hulye is. -
visszatért [HTS].::DS::.Freddy :) -
Akinek törtje van lécci nézze meg hogy az új SG szerver beengedi e: 193.202.85.85:16567 -
SG-sek nyomjátok már fel ezt a rilitiminimódot a szerverre !!! na jó az is elég ah attok aktív IP-ket a mod-hoz
-
HBD vsly ;) -
-
# Description:
#
# The feature of CountryFilter is as follows.
#
# - This script can display country name by finding the country
# from IP-address of the player.
#
# - This script provides access control (allow/deny) based on
# player country name.
#
# - This script uses GeoIP Free Country, and its accuracy of
# conversion is approximately 97%.
-
Aha, ezt igy kell csinalni. -
ami -
Ez mondjuk hulyeseg,hiszen amikor beszorultok valami epuletek koze szart se er a tank mert alig tud mozogni meg jon egy antitankos es hatulrol leszedi,onnantol kezdve nyilt gyalogosharc alakul ki,ai nagy kiralysag.Persze
nem egy Call of duty szeru eszement henteles. -
Erdekes,nekem eddig 90%-ban pozitivak a tapasztalataim ,jo arcokkal sikerult osszejonni az egyik magyar szerveren.Kurvajo csapatmunkak mennek.Mondjuk fosok is,hogy nem sokaig lesz igy es megjelennek majd a barmok.Talan nezz szet te is mashol.Meg ha mar 4-5 ember van egy szakaszban nemigen tortenhet meg veled ilyesmi.
-
danee, mi lenne veled, ha 1x nem repülnél? -
utóbbi időben engeneer-kedem. hát az nagy genyóság, mikor javítom a járművet, amit már vagy 3-4x mentettem ki a halálból, teljesen hozzámnőtt, egy csomó killes strigula van belekarcolva, erre jön egy csapattárs és lenyúlja.
ja, és rá se hederítenek, ha beírom, hogy "lécci hozd vissza a járművet, mert használtam, köszi". még annyi se, hogy sorry. brrrr. -
gondolom, aki regiszrációnál hungary-t adott meg az bejöhet nem? igy lenne logikus... -
Be van kapcsolva a countryfilter. Csak gondolkodjal el kicsit, hogy mukodhet a CF. (Az IP cimek fele kezdjel kotoraszni, aztan dnsek fele) -
Rafia #46943 nem countryfilter kell, hanem bannolni őket. Utólag is, nick alapján...admin? -
f15_agressor aZ ma a dalian planton nagy f@szláma volt. A pálya végére 20 killem volt és 16 death-em amiből 17-et ő okozott kamikazeval.Persze senki sem akarta kiszavazni, ugyhogy nekem kellett jönnöm:( 

-
igen igen igen, sok heli, sok repulo , koszi :)
-
Ha látod hogy nem tudod kikerülni őket akkor kiszállsz és csinálsz valami mást. Vagy átállsz másik csapathoz és szivatod őket. Mást úgyse tudsz csinálni.
Mondjuk én se szoktam kegyelmezni ilyenért habár én csak földi járművekkel közlekedek és tőlem csak ellopni szokták mikor javítom. Ilyenkor szó nélkül beszállok mellé, majd mikor menekül mert ég a jármű és kezd örülni hogy megúszta akkor lelövöm én, sokat tudják is miért kapták... -
III-as szerver mától 64 fős, HF